2012. március 12. hétfő

márc. 12
0:03
Szomszédfutball: hétmeccses bajnoki győzelmi sorozatban a listavezető kijeviek (She)
Az ukrán labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában 3–0-ra győzött a Dinamo Kijev, amely ezzel már hétmeccses bajnoki győzelmi sorozatban van, és tartja hárompontos előnyét a hétvégén szintén nyerő Sahtar Doneckkel szemben. Tekintsék meg a szomszédos bajnokságok vasárnapi eredményeit.
márc. 12
0:07
NBA: a Lakers három ponttal nyert a Boston ellen Los Angelesben (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 74. játéknapján a Boston Celtics három ponttal veszítette el a Los Angeles Lakers elleni idegenbeli rangadót.
márc. 12
0:09
Lesz-e Malév-bizottság? - ez is eldőlhet az Országgyűlésben (hirado.hu)
A képviselők a kétnapos ülésén hozzájárulhatnak a Malév-bizottság felállításához, meghatározhatják a kolontári vörösiszap-katasztrófa felelőseit, és szavazhatnak a 2006-os rendőri fellépést vizsgáló miniszterelnöki megbízott jelentéséről is.
márc. 12
0:15
Reális a kétgólos különbség - Benczés Miklós (Agroinform)
A diósgyőriek mestere szerint Paulo Sousa és játékosai megérdemelten vitték haza a három pontot.
márc. 12
0:21
Videó: tanulságos három meccset követően a Volán az ob I döntőjében (She)
Három győzelmét követően söpréssel jutott a jégkorongozó ob I döntőjébe a Sapa Fehérvár AV19, az áldozat a Mol Liga- és Magyar Kupa-győztes DAB.Docler. A harmadik találkozót követően a volános Magosi Bálint az NSO Tv-nek elmondta, hogy tanulságos meccseken vannak túl, látja az újvárosiakon, hogy idén rengeteget fejlődtek az előző szezonhoz képest (amikor még ő is az „acélbikákat” erősítette), a…
márc. 12
0:33
Igazi csapatmunka volt a DVTK elleni győzelem - Tóth Balázs (Agroinform)
A Videoton középpályása mellett Vági András, a DVTK újonnan igazolt játékosa is a Hathárom TV kamerája előtt értékelt.
márc. 12
0:42
Cesaria Evora énekesnőről neveztek el egy repülőteret (Blikk)
márc. 12
1:15
Tavasszal sokan meglehetősen nagy összeghez juthatnak (Blikk)
A Blikk nagy heti horoszkópja: ezt ígérik a csillagok 2012. március 12–18. között
márc. 12
3:15
A Boston sem jelentett gondot a Pittsburghnek - videó (Agroinform)
A Pingvinek Marc-Andre Fleury pompás védéseinek hála könnyedén nyerték meg sorozatban kilencedik meccsüket.
márc. 12
4:00
A "madárember" szabadesésben repült az Alpokon át (Blikk)
márc. 12
4:15
Őrült kaland! Ernyővel repülnek az autók közé (Blikk)
Olaszország - Nem keveset tett kockára az a magyar ejtőernyős, K. Gábor (29), aki úgy döntött, tudása már elegendő ahhoz, hogy száguldó autók között is letesztelje azt.
márc. 12
4:33
Németh Kristófék fizetés nélkül játszanak (Blikk)
Budapest - Erkölcsi kötelességének érzi a Kossuth- és Jászai Mari-díjas Szilágyi Tibor (69), hogy fizetés nélkül is játsszanak.
márc. 12
4:36
Vizsgálják az elméjét! lehet-e anyagyilkos? (Blikk)
Debrecen - A gyilkosság után öt évvel újra megvizsgálták az elméjét annak a Schönstein Sándornak, akit még mindig édesanyja, Balla Irma meggyilkolásával vádolnak.
márc. 12
4:51
Húsz fok is lehet a hosszú hétvégén (hvg.hu)
A hét elején még változóan felhős lesz az idő és csapadék is előfordulhat, hétvégén azonban beköszönt az igazi tavasz, 20 fok körüli hőmérséklettel.
márc. 12
5:00
Nagy baj lehet ebből! Az emberek nem veszik komolyan a tiltást (ProfitLine)
Az általános tűzgyújtási tilalom ellenére szinte egymást érik Pest megyében a nádas- és avartüzek; legutóbb Szentmártonkáta külterületén lobbant lángra egy fenyőerdő aljnövényzete - közölte a megyei katasztrófavédelem igazgatóhelyettese vasárnap az MTI-vel.
márc. 12
5:00
Így dolgozik apja újraválasztásán Sárközy tizenöt éves fia (ATV)
Nicolas Sárközy francia államfő legkisebb fia, a tizenöt éves Louis paradicsommal és papírgalacsinokkal, valamint egy játékpisztollyal célzott az Elysée-palotából az elnöki hivatal előtt posztoló egyik rendőrnőre – erősítették meg vasárnap az RTL francia kereskedelmi rádió értesülését rendőrségi források.
márc. 12
5:09
Százmilliókból népszerűsítették a SZÉP-kártyát és az Erzsébet-utalványt (hvg.hu)
Az új cafeteriaelemek megismertetésére csaknem 740 millió forintot költött a Nemzeti Üdülési Szolgálat - számolt be a Világgazdaság.
márc. 12
5:15
Handó Tünde a "bírósági cár" (Alternatív Energia)
Magyarországon ma egyetlen ember nevezi ki a bírókat, aki épp a minap jelentette be, hogy 129 új bírói pozíciót töltet be. Közülük 106 fő eddig nem volt bíró, tehát ők most kezdik hároméves próbaidejüket, amelynek a végén a kormány dönt arról, folytathatják-e a munkát. "Ezek a bírák tehát lehetnek függetlenek, de csak saját felelősségükre" - írta Kim Lane Scheppele a The New York Times internetes…
márc. 12
5:15
Galambos Michelisz (Behaviour)
Tegnap a monzai futammal megkezdődött a 2012-es WTCC világbajnokság. A sorozatban idén két magyar pilóta is megtalálható, Michelisz Norbert és Wéber Gábor a Zengő Motorsport pilótájaként szeretne minél jobb eredményt elérni.
márc. 12
5:15
Lélegeztetni kellett: kórházban a nagyobbik Schwarzenegger fiú (hirado.hu)
Csapás csapás után. Most az idősebbik Schwarzenegger fiú került kórházba egy síbaleset után komoly nyaksérüléssel.
márc. 12
5:17
Orbán áldására vár vízmű-ügyben Tarlós (Alternatív Energia)
Egyelőre nem döntötte el a főváros, felbontja-e a szerződést a Fővárosi Vízművek Zrt. negyedét tulajdonló francia és német cégekkel, a Suezzel és az RWE-vel, de Tarlós István egyértelművé tette, Orbán Viktor nélkül nem határoz. A külföldi (rész)tulajdonban lévő "stratégiai közműcégek" visszaszerzését már főpolgármesteri programjában is meghirdető Tarlós ma tárgyal a miniszterelnökkel az ügyben.
márc. 12
5:18
Magyar romák Kanadában: jó üzlet, van, aki többször is kimenekült (ATV)
14 év alatt közel húszezer magyar roma kért menekült státusz Kanadában. Úgy tűnik, mostanra betelt a pohár: a vízumkényszer visszaállítását fontolgatják.
márc. 12
5:19
Kövér és Kósa rárontott az európai intézményekre (Alternatív Energia)
Bandaháborúvá züllött az európai politika - jelentette ki Kövér László. Az Országgyűlés elnöke szombaton Echo Tv-ben beszélt az európai parlamenti vitákról, egyúttal kijelentette: a nyugat-európai demokráciák esetében "szó sincs semmiféle olyan modellről, olyanfajta színvonalról, amihez nekünk fel kéne zárkózni, vagy amihez fel tudunk zárkózni".
márc. 12
5:21
Maradt még hely a Millának (Alternatív Energia)
A hivatalos ünnepi menetek mellett újabb kormánypárti tüntetés lesz március 15.-én Budapesten. Az Orbán-kabinet mellett demonstrálók lengyel szimpatizánsokat is várnak, így együtt hallgathatják meg a Kossuth téren beszélő kormányfőt. A legnagyobb ellenzéki megmozdulást a Milla tartja a fővárosban az Erzsébet-hídnál, miután a Belváros "einstandolása" ellenére végül engedélyt kaptak a rendezvényre.
márc. 12
5:27
Nagy árat fizet a döntőért István (Blikk)
Kemenesmagosi - Bejutott a Megasztár élő show-jába, a legjobb 12 között van, mégis szomorú Horváth István (25).
márc. 12
5:27
Hoffmann: "nem kötünk röghöz senkit" (hvg.hu)
Hoffmann Rózsa szerint kedvezhet a minőségnek, hogy idén kevesebben jelentkeztek a felsőoktatásba, az oktatási államtitkár épp ezért nem is aggódik a csökkenő számok miatt - mondta a Népszabadságnak adott interjújában.
márc. 12
5:30
Dobták Dennis Quaidet (Blikk)
márc. 12
5:33
Putyin ellenzéke nem adja fel (Kripto Akadémia)
A parlamenten kívüli szervezetek ötvenezer fős tiltakozó nagygyűlésre kértek engedélyt az orosz fővárosban, de a vártnál kevesebben jelentek meg: a szervezők szerint 25, a hatóságok szerint 10 ezren, akikre 2,5 ezer rendfenntartót vigyázott.
márc. 12
5:33
A maszlagokat még mindig sokan elhiszik (Alternatív Energia)
Amikor nincs olyan hiteles politikus, aki mögé oda lehetne állni, akkor egy kókler, egy Cipolla azt csinál a tömeggel, amit akar. Így vélekedik a jelenlegi helyzetről Bölcs István újságíró, szerkesztő, aki ma Pulitzer-életműdíjat vehetett át. Ezt rádiós munkájáért kapta, noha majdnem 15 éve már külsősként sem dolgozhat ott, hiszen Kondor Katalin elnöksége idején rendszeres filmleveleit is…
márc. 12
5:33
Utcán a háziorvosok? (hirado.hu)
"...márciusban reménykednek, áprilisban tárgyalnának, és ha nem érnek el eredményt, júniusban demonstrálnak".
márc. 12
5:35
Ítéletet hoznak holnap a fekete sereg ellen (Alternatív Energia)
Holnap hirdet másodfokú ítéletet a Debreceni Ítélőtábla Magyar Róbert és társai, a "fekete sereg" tagjainak ügyében, akiket bűnszervezetben elkövetett emberölési kísérlettel és más bűncselekményekkel - egyebek mellett zsarolással, csalással, prostitúcióra való kényszerítéssel, lőfegyverrel és lőszerrel való visszaéléssel - vádolnak.
márc. 12
5:37
Örökre rejtély marad? (Alternatív Energia)
Nyolc hónap után sem hozott eredményt a tavaly nyáron a Margit-híd felújítása közben talált emberi csontok utáni nyomozás. A BRFK - ígéretei ellenére - nagyvonalúan "elfelejtette" lapunkat értesíteni a vizsgálat eredményeiről. Elképzelhető, hogy sohasem fog kiderülni, az áldozatok egy második világháborús tömeggyilkosság vagy a híd felrobbanásának áldozatai lettek-e.
márc. 12
5:45
Kórházba került Stohl kislánya (Blikk)
Szombathely-Sárvár - Váratlan rosszulét árnyékolta be Stohl András (44) és családja idillinek indult első közös hétvégéjét.
márc. 12
5:45
A jég alatt halt meg két lengyel búvár Csehországban (hvg.hu)
Háromból csak egy férfi élte túl a jég alatti búvárkodást egy elhagyott csehországi bányatóban.
márc. 12
5:48
CYP teszt: új technológia a gyógyszerlebontó képesség meghatározására (WebBeteg)
A gyógyszerlebontó képesség meghatározására szolgáló új diagnosztikai rendszerről számoltak be csütörtökön Balatonfüreden.
márc. 12
5:51
Japán megküzd a hármas csapással (Kripto Akadémia)
Japánban és világszerte holnap emlékeznek a tragédiára: épp egy éve rázta meg a távol-keleti szigetországot a Richter-skálán 9-es, rendkívüli erősségű földrengés. Pusztító szökőár követte, helyenként 12-14 méter magas hullámokkal. A rengés pillanatában még nem sejtették, hogy egy harmadik, nukleáris csapás is fenyeget, a Fukusima Daiicsi atomerőmű katasztrófája.
márc. 12
5:51
Titkok a plázastop-bizottságban (hirado.hu)
A testülethez eddig 23 beruházáskérelem jött, tízet bírált el, hetet igennel, hogy mi alapján ad felmentést, nem közölték.
márc. 12
5:53
Rakétaeső Gázában (Kripto Akadémia)
Tegnap sem csitult a péntek óta tartó támadáshullám intenzitása Gázában és Izraelben. A 2008-2009-es gázai háború óta nem volt ennyi halálos áldozata az izraeli-palesztin fegyveres konfliktusnak, mint ezen a hétvégén, a palesztin rakétatámadásokra indított izraeli válaszcsapásokban.
márc. 12
5:53
Baleset a mélyben, két halott (hirado.hu)
Két lengyel búvár fulladt egy elhagyott északkelet-csehországi kőbányatóba.
márc. 12
5:54
Vagyonnyilatkozat sokkolja a kisgyermekeseket (Pénzcentrum)
Kénytelenek jövedelem- és vagyonnyilatkozattal sokkolni a szülőket azok az önkormányzatok is, amelyek nem kívánnak térítési díjat bevezetni a bölcsődékben....
márc. 12
5:55
Áruló utód, féltékeny feleség lett bin-Laden végzete? (Kripto Akadémia)
Újabb összeesküvés elmélet látott napvilágot Oszama bin-Laden halála kapcsán. Az AFP hírügynökség a hét végén adott hírt arról, hogy egy pakisztáni nyugalmazott tábornok arra a következtetésre jutott, hogy a terrorista vezért "jobbkeze", az al-Kaida jelenlegi vezetője, Ajmán az-Zavahiri játszotta ki az amerikaiaknak, úgy, hogy az egyik féltékeny feleségét használta eszközként.
márc. 12
6:03
Nyáron az orvosok is tüntethetnek (hvg.hu)
Márciusban reménykednek, áprilisban tárgyalnának, eredmény híján pedig júniusban demonstrálnának az orvosok - írja a Népszabadság.
márc. 12
6:03
Az amerikai drónok most jemeni lőszerraktárakra csaphattak le (hvg.hu)
Amerikai drónok vasárnap újabb légicsapásokat mértek az al-Kaida feltételezett dél-jemeni állásaira - közölte az Anszár as-Saría (Az Iszlám Törvények Partizánjai) nevű szélsőséges csoport egyik szóvivője.
márc. 12
6:06
Nem lesz újabb roncsprémium-program Olaszországban (ProfitLine)
Olaszország nem tervez újabb ösztönzőket az autópiaci forgalom élénkítésére - közölte Corrado Passera ipari miniszter az Il Sole 24 Ore napilapnak adott interjúban vasárnap.
márc. 12
6:09
Hoffmann: tandíj pedig nincs (hirado.hu)
Lehet, hogy sokan a követelmények növekedése miatt egyszerűen reálisabban értékelték esélyeiket, s felelős döntést hoztak.
márc. 12
6:11
Világvége törölve (hirado.hu)
Az amerikai prédikátor dollármilliókat költött tanításainak hirdetésére most honlapján beismerte: próféciája csak "tévedés" volt.
márc. 12
6:12
Szolgálnak és védenek – időnként túlzásba viszik (ATV)
Három év alatt több, mint kétszázhatvan esetben követtek el intézkedés közben jogsértést a rendőrök – derül ki a Független Rendészeti Panasztestület jelentéséből. A beérkezett panaszok olyan hétköznapi helyzetekről szólnak, amelyeket a rendőrök – a fölényükkel visszaélve – túlreagálnak: például fegyvert szegeznek egy letérdeltetett családra, vagy éppen pucérra vetkőztetnek egy szabálysértőt. Az…
márc. 12
6:13
Milliárdok alkalmi munkából (hirado.hu)
Másfél év, 12.56 millió munkanap, mindenki elégedett.
márc. 12
6:21
Hatmilliós gázsit kér szexfilmjéért Veronika (BorsOnline)
A ValóVilág egykori játékosa eleinte hatszázezerért is kötélnek állt volna, de aztán Cristofel tanácsára emelték az árat. Veronika szerint így akarták lerázni a producert. De akkor miért nem mondtak egyszerűen nemet?
márc. 12
6:21
Fajsúlyos ügyek kerülnek ma a parlament elé (hvg.hu)
Az Országgyűlés ma vizsgálóbizottságot állíthat fel a Malév 2010 előtti működésének elemzésére, továbbá megnevezheti a kolontári vörösiszap-katasztrófa felelőseit, és elfogadhatja a 2006-os erőszakos rendőri fellépést vizsgáló miniszterelnöki megbízott jelentését is. A képviselők emellett - a kormány javaslata alapján - felére, esetenként negyedére rövidíthetik a kiemelt beruházások…

Keresés