2012. március 6. kedd

márc. 6
0:03
NS-kedd: Megyeri Balázs nehezen találja az emlékei között, hogy... (She)
A Nemzeti Sport kedden megjelenő számából ajánljuk:
márc. 6
0:12
Sarkozy mellett kampányol Merkel? (hirado.hu)
Angela Merkel állítólag több európai konzervatív kormányfőt is arra kért, bojkottálják a francia szocialista jelölttel való találkozást. A német kormány tegnap cáfolta a híreket.
márc. 6
0:21
Jó Éjt! (2012.03.05.) (GameStar)
Ma elindult a GDC, egyelőre nagy hírözön nincs, de reméljük lesz majd egy-két érdekesség. Related Stories From Dust - áprilisban Chrome alá is megérkezik Jó Éjt! (2012.03.06.) Jó Reggelt! 2012.03.07. Leállt a Facebook - mi történt? GDC 2012: Három játékkal is készült a Paradox
márc. 6
0:21
Tenisz: Czink Melinda búcsúzott az Indian Wells-i tornától (She)
Czink Melinda három játszmában kikapott az orosz Alla Kudrjavcevától az Indian Wells-i teniszverseny női selejtezőjének magyar idő szerint hétfő késő esti első fordulójában.
márc. 6
0:39
Női válogatott: javuló játék, de vereség Walestől az Algarve-kupán (She)
A magyar női labdarúgó-válogatott harmadik csoportmérkőzésén 2–1-es vereséget szenvedett Walestől a nagy presztízsű portugáliai tornán, az Algarve-kupán. Magyarország harmadik lett a csoportjában, szerdán Írországgal mérkőzik meg a 11. helyért.
márc. 6
1:24
Napi kínai mantra március 6-tól (NLC)
Ezentúl minden nap kapsz tőlünk egy kis segítséget ahhoz, hogy pozitívan gondolkodhass! Napi kínai mantráinkkal az egész életed megváltoztatjuk, ha te is úgy akarod!
márc. 6
3:03
Készült a halálra Kutasi (Blikk)
Budapest - Kutasi Róbert (†48) nem hirtelen elhatározásból lett öngyilkos, előre eldöntötte, hogy eldobja életét! – legalábbis erre következtettek a Blikk által felkért sportpszichológusok abból a nyilatkozatból, amelyet a REAC NB II-es focicsapatának klubigazgatója a halálát megelőző órában, múlt csütörtökön délután adott a Nemzeti Sportnak. Akkorra már valószínűleg átgondolta, kiugrik a…
márc. 6
4:18
Újabb áldozata lehet a darabolós gyilkosnak! (Blikk)
Debrecen - Kié a rejtélyes vérfolt? Esetleg egy újabb, eddig nem ismert áldozaté? Ugyanis vért találtak a helyszínelők annak az autónak a csomagtartójában, amelynek tulajdonosát R. Zsolt (38) ölte meg. Ám a nyom nem az áldozatoktól származik.
márc. 6
4:24
Kiderült, hogy visszatér-e Stohl a képernyőre (NLC)
Szabadulása után a Fókusznak adta első, és azt mondja, egyetlen interjúját Stohl András.
márc. 6
4:28
Súlyos vád: csalja nejét a Megasztár (NLC)
Az egykori valóságshow-hős, VV Frenki hűtlenséggel vádolja Kökény Attilát. A volt villalakó szerint ráadásul éppen az ő exével, gyermekének az anyjával kezdett ki az énekes – írja a Blikk.
márc. 6
4:54
Nem veszhet el a bonus-malus besorolás! (ProfitLine)
2011. július 1-jétől lépett életbe az új bonus-malus szabályozás, amely értelmében a gépjárművek üzembentartóinak besorolását a Központi Kártörténeti Nyilvántartó Rendszer (KKNYR) kezeli és tartja nyilván. Bár az átállás nem volt teljesen zökkenőmentes, az elmúlt hónapokban nagyon sok, a biztosítóktól átvett adatokkal kapcsolatos probléma elhárult, és nagymértékben javult a nyilvántartás sikeres…
márc. 6
5:00
Óriási esküvői malőrön röhög a világ - lecsúszott az aráról a ruha (hirado.hu)
Egy pillanat alatt vált borzalommá a gyönyőrű esküvő: ennyire kínosan még talán egyetlen menyasszony sem érezte magát!
márc. 6
5:00
"Nem csak csúnya, de tehetségtelen is" Szétszedték a színésznőt (ATV)
„Ez a nő végképp leírta magát. A jelek szerint nem múlt el nyomtalanul a drog és alkohol okozta agyleépülés."
márc. 6
5:12
Szerelemlakat-lopók Kölnben (Blikk)
márc. 6
5:15
Elijesztette a Fidesz a diákokat (Alternatív Energia)
Megtette hatását az államilag finanszírozott férőhelyek csökkentése, a röghöz kötés és a brutális tandíj: 2011-hez képest 32 ezerrel kevesebben jelentkeztek idén február 24.-ig egyetemre vagy főiskolára. A brutális mértékű tandíj azonban visszarettentheti azokat is, akiket esetleg felvesznek az adott intézménybe. A külföldön tanulást viszont könnyítheti, hogy például Ausztriában és Németországban…
márc. 6
5:17
Tüntetők várják Orbánt Kecskeméten (Alternatív Energia)
A társasági nyereségadónak (TAO) köszönhetően 33 millió forint jutott a korábban - mint azt lapunk nyilvánosságra hozta - számlázási botrányba keveredett Kecskeméti KSE kosárlabda szakosztályának is - értesült lapunk.
márc. 6
5:18
Élve eltemettette magát, hogy rekordot döntsön - bele is halt (ATV)
Belehalt rekordkísérletébe egy férfi Srí Lankán: élve eltemettette magát családjával, remélve, hogy időtartam-világcsúcsot dönt.
márc. 6
5:19
Még nem fellebbezett a médiatanács (Alternatív Energia)
Az írásos indoklást még nem kapta meg, így nem döntött a médiatanács arról, hogy fellebbez-e a Klubrádióval kapcsolatos bírósági döntés ellen.
márc. 6
5:20
Nézőink segítettek, mégis utcára kerülhet a család (ATV)
Egymás után érkeztek a hétvégén a felajánlások az ATV Híradó szerkesztőségébe a kilakoltatás előtt álló rákospalotai család ügyében. Vasárnapi riportunk után rengetegen írtak, telefonáltak, hogy – akár csak pár ezer forinttal – de támogatnák a 170 ezres lakbérrel tartozó családot. Több, névtelenséget kérő felajánló kifizette adósságukat, csakhogy még 700 ezerrel tartoznak a közműcégeknek, így egy…
márc. 6
5:27
Koronatanú jelentkezett Damu ügyében! (Blikk)
Budapest - Komoly fordulat várható a Damu-ügyben! A szexuális erőszakért, testi sértésért és személyes szabadság korlátozásáért első fokon hat év börtönre ítélt színész a héten áll újra a bíróság elé, ahol nem várt segítséget kaphat: jelentkezett ugyanis egy hölgy, akinek vallomása Damu Roland sztoriját erősítheti meg, vagyis hogy nem erőszakolta meg korábbi barátnőjét, Palácsik Tímeát.
márc. 6
5:29
VV Frenki: Kökény megcsalja a feleségét! (Blikk)
Budapest - VV Frenki, azaz Jámbrik Ferenc (34) hűtlenséggel vádolja Kökény Attilát (36)! A ValóVilág harmadik szériájában megismert férfi a legnépszerűbb közösségi portálon robbantotta a hírt hétfőn reggel, miszerint volt barátnője, kislányának, Mirának az édesanyja, Szilvia a megasztáros énekessel folytat viszonyt.
márc. 6
5:33
"Se hallgatni, se fejet hajtani nem lehet" (Alternatív Energia)
Ha nem reformálható meg a Fáraó rendszere, jöjjön egy új Fáraó, akivel lehet tárgyalni arról, hogy nem öldössük le a fiúgyermekeket - mondja Iványi Gábor, aki sose gondolta volna, hogy épp egy rendszerváltó párt, a Fidesz révén térünk vissza a diktatúrák nyíltan arcátlan és képmutató működéséhez.
márc. 6
5:35
Kéretlen kegyelmet gyakorolt a Fidesz (Alternatív Energia)
Kinyilvánította LMP-s, szocialista, illetve a Demokratikus Koalícióhoz (DK) tartozó több képviselő büntetlenségét a két kormánypárt.
márc. 6
5:36
Régi malévossal startol az új cég? (hirado.hu)
Az új nemzeti társaság megalapításának tervét napokon belül bejelenthetik.
márc. 6
5:36
Megúszhatja Damu (NLC)
Megdőlhet a vád a Damu-ügyben. A nemi erőszakkal vádolt színész szerdai tárgyalása előtt ugyanis egy koronatanú jelentkezett, akinek a vallomása mindent felboríthat. Az asszony felbukkanása nem várt fordulatot okozhat a bírósági ügyben – írja a Blikk.
márc. 6
5:36
Stohlt nem vehetik vissza a Nemzetibe (NLC)
Stohl büntetett előélete miatt a színház vezetője, Alföldi Róbert egyelőre nem adhat biztos állást a frissen szabadult színésznek. A priusza miatt közalkalmazotti státuszba ugyanis nem veheti vissza – írja a Bors.
márc. 6
5:36
Megdöbbentő: 20 000 dolgozót venne fel a Tesco (Portfolio)
20 ezer dolgozót vesz fel az Egyesült Királyságban a Tesco annak érdekében, hogy növelje a csúcsidőben dolgozói létszámát, illetve hogy a friss termékek, mint a húsfélék és a pékáruk területén...
márc. 6
5:36
Indul a hosszú hétvégék éve: hova utazik a fél ország? (Pénzcentrum)
Március 15-én kezdődik a hosszú hétvégék éve: idén nyolc olyan ünnep lesz, amihez hozzáadhatjuk a szombatot és a vasárnapot is. Tudják ezt a szállodák is, hiszen sok magyar család használja ki ezeket az alkalmakat utazásra, pihenésre, wellnessre. A Magyar Turizmus Zrt. tavaszváró kampánnyal indítja az évet - érdemes igyekezni a szállásfoglalással....
márc. 6
5:37
Óriási kudarc a dedikált alaptörvény (Alternatív Energia)
A szeptember elseje és február vége között eltelt fél évben a nyolcmillió választópolgár (mintegy hárommillió család) közül alig több mint 72 ezer igényelte Magyarország dedikált alaptörvényét - közölte kérdésünkre a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM).
márc. 6
5:38
Börtön várhat Győzikére (NLC)
Bővült a vádak sora, sőt az újabb vizsgálatok következtében az adócsalás összege is megugrott. Az ügyészség pedig kiterjesztette a vádat a showman adócsalási perében. Ráadásul éppen Győzike volt az, aki kérte, hogy vizsgálják ki újra az ügyét – írja a Bors.
márc. 6
5:39
Hiába adtak le vészjelzést (Alternatív Energia)
Elkészült a vörösiszap-katasztrófa vádirata, amely szerint a gátszakadáskor 4,4 méter mély vízmennyiség nyomta a tározó falait, noha legfeljebb 1 méter magas víz boríthatta volna csupán a zagytározóban lévő veszélyes anyagot.
márc. 6
5:45
Testőrök védték a hazatérő Stohlt! (Blikk)
Budapest-Fót - Bár mosolyogva lépett ki a börtön kapuján Stohl András, a hazatérése mégsem volt teljesen felhőtlen. Fóti otthona előtt terepjárókban ülő testőrök posztoltak, akikre a korábbi fenyegetések miatt volt szükség.
márc. 6
5:45
Amit az elektromos cigarettáról tudni érdemes (Infostart)
A dohányzás miatti egészségveszteség mérsékelése, a dohányzás megelőzése, a dohányzásról való leszokás elősegítése, a dohányfüst expozíció csökkentése kiemelt népegészségügyi prioritás világszerte, így hazánkban is. A szabályozás szigorodása, a megváltozott egészség- és szociális kultúra elősegíti, hogy egyre kevesebben szoknak rá a dohányzásra, és egyre több dohányos próbálja letenni a…
márc. 6
5:51
GKI: Újabb hátraarc a magyar gazdaságban? (Üzlet és Utazás)
A GKI Gazdaságkutató Zrt. előrejelzése szerint Magyarország elmúlt hónapokban kedvezőbbé vált pénzügyi megítélése szertefoszlik, ha a magyar tárgyalási készség hangsúlyozását nem követi az IMF és az EU által meghatározott előfeltételek teljesítése.
márc. 6
5:53
Új Malév sejlik a radaron (Üzlet és Utazás)
Napokon belül bejelenthetik egy új nemzeti légitársaság megalapítását. Legalábbis Déri Tamás a cég egykori vezérigazgatója, a Tensi-csoport elnöke egy konzorcium élén ezt tervezi - meg nem erősített hírek szerint. A Népszavának név nélkül nyilatkozó Malévos szakemberek szerint nehéz dolga lesz, mert a kormány olyan rendezetlenül döntöttre be a társaságot, annyi utast hagyott cserben, hogy ezzel…
márc. 6
5:54
Lelőtt két orvost, majd öngyilkos lett (hirado.hu)
A gyilkosság a németországi Weilerbachban történt, hogy miért, nem tudni, a 78 éves férfi belgyógyászati kezelésre járt a rendelőbe.
márc. 6
5:55
Veszteséges lett Csányi bankja (Üzlet és Utazás)
Kilencmilliárd forintos veszteségről számol be az OTP 2011. évi utolsó negyedévéről szóló tőzsdei gyorsjelentés, de az elemzők egy tekintélyes része azon sem lepődne meg, ha 12 milliárd forint lenne a mínusz - tudtuk meg Gyurcsik Attilától.
márc. 6
5:56
Kié lesz a röntgenezüst? (hirado.hu)
A kormány egy cég kezébe adná a milliárdos hasznoz hozó munkát.
márc. 6
5:57
Orbánnak nem eléggé kemény a Jobbik? (Üzlet és Utazás)
Eddig azt gondoltam, hogy a Jobbik támogatja a kormány politikáját azon pénzügyi célok elérésében, amelyek egyrészt az ország érdekét szolgálják, másrészt elvárhatók egy uniós tagállamtól - jelentette ki tegnap a Parlamentben Orbán Viktor.
márc. 6
6:00
A Masterplast új elem gyártását kezdi meg Romániában (ProfitLine)
A Masterplast Nyrt. március 12-én kezdi meg stratégiailag fontos hőszigetelő rendszere egyik elemének gyártását romániai (sepsiszentgyörgyi) porkeverő üzemében - közölte a cég a BÉT honlapján hétfőn.
márc. 6
6:02
Ma kezdődik a Genfi Autókiállítás (ProfitLine)
Kedden a sajtónapokkal kezdetét veszi a 82. Genfi Autókiállítás, amelyen nemcsak Európa, hanem a világ összes meghatározó autóipari gyártója jelen lesz. Ebben az évben rendhagyó módon Genfben hirdetik ki az európai Év autója 2012 díj nyertesét is.
márc. 6
6:03
Csontritkulást okoz az E-vitamin? (Infostart)
Összefüggést találtak japán kutatók az E-vitamin szedése és a csontritkulás között egérkísérletekben.
márc. 6
6:06
Aggódnak a nagy autógyárak (Vezess)
Tízből hét autógyártó megszorításokra készül, főként az Európában zajló adósságválság aggasztja a cégek vezetőit.
márc. 6
6:06
A szexuális úton terjedő betegségek és tüneteik (WebBeteg)
A nemi szerveket érintő, szexuális úton terjedő betegségek miatt kevesen fordulnak személyesen orvoshoz. Az emberek többsége szemérmes, nehezen tárulkozik fel, ezért is fontos a leggyakoribb nemi betegségekről beszélni.
márc. 6
6:09
Elorozná az MKP a Híd szavazatait? (Kripto Akadémia)
A Bugár Béla által irányított Híd párt értesülése szerint bizonyos egyének a Rákóczi Szövetség munkatársainak adva ki magukat telefonos közvélemény-kutatást színlelve próbálják befolyásolni a szlovákiai magyar választókat, hogy azok ne a Hídra, hanem a Magyar Koalíció Pártjára (MKP) adják le voksukat a március 10-i előrehozott parlamenti választásokon.
márc. 6
6:11
Szuperkedd mégsem lesz vízválasztó? (Kripto Akadémia)
Tíz republikánus előválasztást tartanak ma az Egyesült Államokban, s a voksoláson kiderülhet, beletörődik-e a republikánus párthívek többsége, hogy Mitt Romney lesz Barack Obama kihívója novemberben. Romney jó hátszéllel indul, egymás után öt előválasztást is megnyert és több hangadó republikánus vezető kiállt mellette a mai Szuperkedd előtt.
márc. 6
6:12
Melyik a legidétlenebb könyvcím? (hirado.hu)
Komoly esélyes az Észt zokniminták a világ minden táján és az Egy japán csibenemszakértő memoárkötete is.
márc. 6
6:13
Sarkozy elnök hölgykoszorúban (Kripto Akadémia)
Új kegyeltek, a kegyvesztettek visszatérése - tömören ebben foglalható össze, milyen magas rangú nők kaptak helyet Nicolas Sarkozy francia államfő választási hadjáratának élén. Két név keltett különösebb föltűnést: Nathalie Kosciusko-Morizet, a kampány kizárólagos szóvivője és Rachida Dati volt miniszter, a visszafogadott.
márc. 6
6:14
Váratlan váltás az MSZP-ben (hirado.hu)
Új elnök áll a hajdú-bihari pártszervezet élén.
márc. 6
6:21
Soha még ennyi kárt nem okozott a természet (Infostart)
Rekordnagyságú gazdasági veszteséget okoztak a természeti csapások tavaly, elsősorban a Japán és Új-Zélandot sújtó földrengések következményeként. A 380 milliárd dollár 75 százalékkal haladja meg a korábbi rekordot tartó 2005-ös év számláját.

Keresés