2013. január 22. kedd

jan. 22
0:03
Kézilabda: Tóth Tímea befejezte játékos-pályafutását (She)
Bejelentette visszavonulását a 155-szörös válogatott átlövő, Tóth Tímea. Az ÉTV-Érdi VSE 32 esztendős játékosa tervei szerint az idény végén hagyott volna fel az aktív játékkal, de térdsérülése keresztülhúzta számításait.
jan. 22
0:04
Nekiugrunk a dánoknak is, és meglátjuk - Mocsai Lajos (Agroinform)
A szövetségi kapitány a csapat elvégzett munkájának tulajdonítja az újabb, egyenes kieséses szakaszban jövő szintlépést.
jan. 22
0:07
Férfi kézi-vb: A dánok ellen ugyanígy kell játszanunk - Mikler (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott remek játékkal 27–19-re legyőzte Lengyelországot a spanyolországi világbajnokság hétfői barcelonai nyolcaddöntőjében.
jan. 22
0:21
NS: edzőrosta Vidi módra; egy jó kis Loki-képlet - kedd (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:
jan. 22
0:21
Szerdán háromnegyed kilenckor következnek a dánok (Agroinform)
Az utolsó előtti mérkőzést játssza a magyar férfi kézilabda-válogatott a világbajnokság negyeddöntői közül.
jan. 22
1:15
Eurofutball: a Benfica állja a Porto kihívását (She)
A Benfica 2–0-ra győzött a Moreirense vendégeként a portugál labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának hétfői játéknapján, így fél távnál őrzi az első helyet – igaz, a hárompontos lemaradásban lévő Porto eggyel kevesebb mérkőzést játszott.
jan. 22
1:15
A év menedzserével a kiesés szélén táncol a többre hivatott Newcastle (Agroinform)
A Szarkák tavaly még a dobogóért voltak versenyben, ám a mostani szezonban a kiesés elkerülése lehet a legfőbb céljuk.
jan. 22
1:33
Szlovák koronát lopott a balek tolvaj (Blikk)
jan. 22
2:09
Golf: a világ két legjobbja egymást múlta alul (She)
A világelső Rory McIlroy és Tiger Woods egyaránt gyenge abu-dzabi évkezdése jelentette a hétvége szenzációját a profi golfozók táborában.
jan. 22
2:09
Megérkezett hazánkba az új Range Rover és a Jaguar XF Sportbrake (Auto Pult)
Bár szeptember végén már a Párizsi Autószalonon volt alkalmunk testközelből megismerkedni a vadonatúj Range Rover-rel, el kellett telnie néhány hónapnak, hogy hazai pályán is találkozhassunk az autóval. Ám nemrégiben Magyarországra is megérkezett a britek büszkesége, az új importőr pedig január 18-án, vagyis múlt pénteken egy nívós bemutatót szervezett az autónak, ahol a Jaguar XF puttonyos…
jan. 22
2:13
Az idő pénz - Peugeot 208 1.2 VTi és 206 1.4 teszt (Auto Pult)
A múlandóság gondolata mindenkiben joggal ébreszt félelmeket, ám az emberi élet tiszavirág voltánál már csak az autók felett jár el gyorsabban az idő. Az iparág által diktált tempó mellett gyakorlatilag 2-3 éves ciklusokban kellene megválnunk járművünktől, hogy aztán régi választottunkat megunt ruhadarab módjára engedjük szabadjára.
jan. 22
2:27
Bővülő és megszűnő kedvezmények (Blikk)
jan. 22
3:39
Még mindig érződik a 2005-ös szárazság hatása (Blikk)
jan. 22
4:15
Norvég juharlevél került az új kanadai dollárokra (Blikk)
jan. 22
4:54
Irigységet és elégedetlenséget válthat ki a Facebook (ProfitLine)
Irigységet és elégedetlenséget válthat ki a Facebook közösségi portál használata egy hétfőn bemutatott német kutatás szerint.
jan. 22
5:09
István 18 évig nem tudta, hogy fertőzött (Blikk)
Miskolc – Tizennyolc éven át elfelejtették közölni Lakatos Istvánnal (53), hogy hepatitis C-vel fertőzött. 1993-ban diagnosztizált betegségéről a leletét csak 2011 decemberében kapta meg.
jan. 22
5:09
Külhoni voksokra hajt a Fidesz (Alternatív Energia)
Még a határon túli választókra vonatkozó eljárási szabályok is módosulhatnak, nemcsak az alkotmányellenesnek talált törvényrészek. A lapunknak nyilatkozó szakértő szerint legalábbis ezt vetítheti előre Orbán Viktor múlt heti, többek szerint a kormányfő felkészületlenségét jelző nyilatkozata. Az biztos, hogy a határon túliak szavazati joga kiemelkedő jelentőséggel bír a Fidesz számára, még akkor…
jan. 22
5:09
Cápával birkózott a nyugdíjas, hogy megmentsen egy gyereket (ATV)
A 62 éves Paul Marshallsea egy grillpartiról rohant a vízbe, amikor meghallotta, hogy többen cápát kiáltanak.
jan. 22
5:11
Kislányokat fogdosott a hokiedző (Blikk)
Budapest – Vérnyomás-mérés közben a mellükhöz ért, egy külföldi tornán alsógatyában jelent meg a szobájukban, máskor pedig egyszerűen félrehívta a kislányokat, hogy keblüket vagy feneküket fogdossa – ezt állítja az egyik gyerek neve elhallgatását kérő édesapja az egyik legnevesebb jégkorongklub serdülő- és kölyökkorosztályának vezetőedzőjéről.
jan. 22
5:27
Bojkottálnák a civilek a Magyar Hírlapot (Alternatív Energia)
A Magyar Hírlap bojkottálására szólított fel magyarországi multinacionális cégeket 23 civil szervezet. Összesen 15 társaságot kerestek meg azzal, hogy ne reklámozzanak a lapban, míg a szerkesztőség a leghatározottabban el nem ítéli Bayer Zsolt cigányozó írását, és amíg a lap fel nem hagy a rasszista, homofób, antiszemita beszéddel.
jan. 22
5:27
„Nehéz öngyilkosságra gondolni” Kizuhant a 9.-ről az ismert újságíró (ATV)
Az Aljakszandr Lukasenka vezette Fehéroroszországból az utóbbi időben több újságíró és jogvédő rejtélyes haláláról érkezett jelentés.
jan. 22
5:29
A magánpénztárban maradók jártak jól (Alternatív Energia)
Az döntött jól, aki nem engedett a kormány zsarolásának és magán-nyugdíjpénztári tag maradt. Azénpénzem.hu számítása szerint ugyanis tavaly 509 ezer forinttal lett több egy átlagos, 2,65 millió forintos vagyonnal rendelkező kasszatag megtakarítása a legjobban teljesítő magánpénztárban, de a leggyengébben szereplőnél is 211 ezer forinttal gyarapodhatott a pénze.
jan. 22
5:29
Szembement Mózessel, megbánta és elnézést kér a Fidesz-KDNP-s tanár (ATV)
A kereszténydemokrata jelöléssel polgármesterré választott pedagógust azért kereste meg az atv.hu, mert indulatos felhívása szöges ellentétben áll egy ószövetségi bibliai igével.
jan. 22
5:30
Dávid munkanélküli lett a Voice-ért (Blikk)
Budapest — Nemcsak szakmailag, de anyagilag is mindent egy lapra tett fel Nádor Dávid (28). A Voice döntőse két hónapja nem dolgozik, hiszen a próbák és a TV2 tehetségkutatójával kapcsolatos egyéb elfoglaltságok nem teszik lehetővé, hogy felvegye ügyfélszolgálatos munkáját.
jan. 22
5:31
Virágzik a feketekaszinó (Alternatív Energia)
Fut az állam a kiesett nyerőgép-adó milliárdjai után, ezért már be is nyújtották Brüsszelben az online szerencsejáték jogszabálytervezetét. Játéktípusonként 100 millió egy koncesszió. Közben pedig trükkös, "kreatív" megoldásokkal virágzásnak indult a "fekete kaszinózás".
jan. 22
5:32
Détár Enikő: A munka segít a gyászban (Blikk)
Budapest — Először beszélt mély gyászáról Détár Enikő (48), aki – mint azt korábban a Blikk is megírta – karácsony előtt, hosszan tartó betegeskedés után veszítette el imádott édesanyját.
jan. 22
5:33
Újraindult Kiss Ernő balesetes ügye (Alternatív Energia)
Két liter sört, és két deciliter röviditalt fogyasztott Kiss Ernő, mielőtt másnap reggel, 2007. november 23-án a XIII. kerületben nekiütközött egy parkoló autónak - adta elő a nyugalmazott rendőr dandártábornok tegnap a Fővárosi Törvényszéken, ahol megkezdődött az ügyben a megismételt elsőfokú eljárás.
jan. 22
5:34
Neten keres párt Bálint Antónia (Blikk)
BUDAPEST — Bálint Toncsi (43) az interneten keresi a szerelmet! Az egykori szépségkirálynő jó ideje egyedül van, és szeretne már valakit, akivel megoszthatja életét.
jan. 22
5:35
Kalauzok mentik meg a vasúttársaságot (Alternatív Energia)
Február végéig több jegyvizsgáló járja majd a vonatokat. A cél a bevétel növelése, illetve veszteség csökkentése. Az erősítésekre elsősorban a csúcsidőszakokban, illetve a nagyobb forgalmú vonatokon kell számítani - közölte a MÁV-Start.
jan. 22
5:37
Elnapolták az MVM-pert (Alternatív Energia)
Az alaptörvénnyel ellentétesen Kaposvárra áthelyezett MVM-per felfüggesztését kérték az állami energiacég egykori vezetőinek védői, ám a bíróság egyelőre csak elnapolta a tárgyalást. Az előnytelen szerződések megkötésével vádolt Kocsis István volt MVM-vezérigazgató védője szerint amellett, hogy az Országos Bírósági Hivatal elnökének áthelyezési jogkörét az Alkotmánybíróság visszamenőlegesen…
jan. 22
5:39
Óriásplakáton csak a Fidesz gyűlölködhet? (Alternatív Energia)
Mocskolódással tapétázzák ki az országot - ezzel vádolja a Fidesz a szocialista pártot. Az MSZP ugyanis óriásplakátokon szembesíti a kormányt az ígéreteivel és azzal, hogy mit tett valójában tett. A Magyarország ma elnevezésű kampányban először Matolcsy György és Hoffmann Rózsa kudarcaira hívja fel a figyelmet az MSZP.
jan. 22
5:41
SMS-ben rúgtak ki egy kertészmérnököt (Alternatív Energia)
A Munka törvénykönyve (Mt.) módosítását kezdeményezi az MSZP annak érdekében, hogy a jövőben telefonon vagy SMS-ben senkit ne lehessen kirúgni. Simon Gábor, a szocialista párt elnökhelyettese ezt annak kapcsán jelentette be tegnap, hogy a XVIII. kerületi önkormányzat tulajdonában álló Városgazda Nonprofit Zrt.-től december 31-én SMS-ben bocsátották el az egyik kertészmérnököt, aki épp szabadságát…
jan. 22
5:45
Gammakitörés sugárzása érte a Földet (Blikk)
jan. 22
5:45
Eltört a sín, elromlott a metró, javítják a hibát (Alternatív Energia)
Az Alstom Transport szerint Metropolis metrószerelvényeik bizonyos meghibásodásait szoftverfrissítéssel orvosolni lehet, így az utastájékoztató rendszer leállásai megszűnhetnek.
jan. 22
5:45
Nyomás a Getronicsen? (Üzlet és Utazás)
Mostanra szinte teljesen biztossá vált, hogy nem készül el júliusra a 3,5 tonna súlyt meghaladó teherautók számára kiépítendő elektronikus útdíjszedő rendszer. Az útdíj tenderen győztes Getronics Magyarország Kft. ugyanis szokatlan piaci nyomásgyakorlással indokolva döntését a hét végén visszalépett az elektronikusútdíj-tendertől.
jan. 22
5:45
Jön a Tesco nagy dobása! Új munkahelyek százait hozhatja (Pénzcentrum)
A Pénzcentrum.hu pénteken elsőként számolt be arról, hogy hamarosan indítja magyarországi webshopját a Tesco. Mint írtuk, az áruházlánc honlapján elindult az előregisztráció, ez pedig azt jelenti, hogy belátható közelségbe került a Tesco Online Bevásárlás beindítása. Az áruházlánc lépése új munkahelyek százait generálhatja, már az első álláshirdetések is megjelentek....
jan. 22
5:47
Ködbe vész az IMF-megállapodás (Üzlet és Utazás)
Magyarország mutatói alapján esélytelen arra, hogy egy rugalmas hitelkeretben állapodjon meg a Valutaalappal. Varga Mihály tárca nélküli miniszter szerint nem kizárt, hogy egy-két hét, netán egy-két hónap és közös nevezőre jut a kormány a Nemzetközi Valutaalappal és az Európai Unióval a hitel-megállapodásról. A felek véleménye leginkább növekedés megítélésében tér el.
jan. 22
5:48
Bizonyíték: VV Veronika szexshowja négy pasival! (Blikk)
Budapest – Hiába tagadta hétfői számunkban VV Veronika (21), hogy erotikus munkát vállalna, videós bizonyítékunk van arra, hogy az adott helyen és időpontban megjelent az egyeztetett „randevún".
jan. 22
5:49
Jó multi lett az indiai Tata (Üzlet és Utazás)
Újabb stratégiai együttműködési megállapodást írt alá a kormány: ezúttal a Tata Consultancy Services Magyarországi Fióktelepével (TCS). Szijjártó Péter, külügyi és külgazdasági államtitkár szerint ez a megállapodás bizonyítja, hogy Magyarország 21. századi mércével mérve is versenyképes ország.
jan. 22
6:00
Feléleszthetik a neandervölgyi embert (Infostart)
Egy amerikai tudós szerint a fosszíliákból nyert DNS-ből klónozással életre lehet kelteni a neandervölgyi embert: a faj feltámasztása számos betegség, köztük a rák és a HIV-fertőzés gyógyítását szolgálhatná.
jan. 22
6:03
Talicskával hordta a pénzt kocsijába (Vezess)
Talicskával hordta a pénzt kocsijához egy férfi az Egyesült Államokban, hogy kifizesse 14 ezer dolláros adóhátralékát. A pénz eléggé "elaprózva", malacperselyekből és adományokból jött össze.
jan. 22
6:03
Netanjahu miniszterelnök maradhat (Kripto Akadémia)
Rendkívüli biztonsági intézkedések mellett kerül ma sor az Izraeli előrehozott parlamenti választásokra. Azért kedden, mert a modern Izrael ragaszkodik a hagyományokhoz, márpedig a hagyományok szerint e napra az örökkévaló adott utasítást. Benjamin Netanjahu miniszterelnök győzelme nincs veszélyben, de koalíciós társakra lesz szüksége.
jan. 22
6:03
Francia vélemény: az uniós jog betartandó (Üzlet és Utazás)
Magyarországnak szuverén joga alakítani energiapolitikáját és kiskereskedelmi szabályozását, azonban be kell tartani az uniós jogot, illetve kiszámíthatóbb és a tervezést segítő üzleti környezetre lenne szükség - mondta Antoine Guego, a Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara elnöke tegnap a kamara Magyarországon tevékenykedő francia cégekkel foglalkozó kiadvány bemutatóján. A szakember szerint…
jan. 22
6:05
Pofon a német kormánykoalíciónak (Kripto Akadémia)
Hatalomváltás lesz Alsó-Szászországban, miután a célfotóban az eddig ellenzékben lévő szociáldemokraták és a Zöldek koalíciója szerzett egy mandátumos többséget a tartományi parlamentben. Így a kereszténydemokrata David McAllistert az SPD-s Stephan Weil váltja a miniszterelnöki pozícióban. Bár az FDP megúszta a kudarcot, s meglepően jól szerepelt, mégsem Philipp Rösler lesz a párt listavezetője a…
jan. 22
6:05
Karvalits: Kilátástalan a növekedési helyzet (Üzlet és Utazás)
A forint kisebb-nagyobb hullámokban december közepe óta gyengül, ami több tényezőnek tudható be - erről beszélt Karvalits Ferenc, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) márciusban távozó alelnöke a City befektetői előtt.
jan. 22
6:07
Elhúzódhat a francia beavatkozás Maliban (Kripto Akadémia)
Bár a francia hatóságok eredetileg azt állították, hogy néhány hétig tart a katonai beavatkozás Maliban, Jean-Yves Le Drian védelmi miniszter tegnap elismerte, hogy egészen addig maradnak az afrikai országban, amíg le nem győzik az iszlám fundamentalistákat, akik jelenleg Mali jelentős részét az ellenőrzésük alatt tartják.
jan. 22
6:21
Így lehet növelni az unióba vetett bizalmat (Infostart)
Az uniós intézmények legitimitásának növelése és a közösségi bővítési politika volt napirenden az unió ügyi miniszterek és államtitkárok hétfőn zárult informális találkozóján Dublinban - mondta Győri Enikő, a Külügyminisztérium uniós ügyekért felelős államtitkára.
jan. 22
6:21
Sms-ben rúgták ki Szilveszter napján (168 Óra Online)
Sok helyütt kezdik kihasználni az új Munka törvénykönyvében rejlő lehetőségeket. A minimálbér-emelésen túl másra nincs hajlandóság, a cafeteriakereteket is inkább szűkítenék, a túlórát sem fizetik ki.
jan. 22
6:21
3 őrült divat és smink tipp 2013-ra! (Joy)
Bár biztosan elhatároztad már, mit és hogyan fogsz csinálni ebben az évben, mégis ki akadályozna meg abban, hogy rátegyél még egy lapáttal, és minden eddiginél szexibb és csábítóbb legyél? És hidd el, az egész csak néhány igen apró trükkön múlik. 2013-ban ne fogd vissza magad! Lesd el 3 őrült tippünket és legyen igazán őrült éved!
jan. 22
6:21
Összeesett és kórházba került a népszerű televíziós (hirado.hu)
A legendás műsorvezetőnő a lépcsőn esett össze. A körülötte állók nem tudtak segíteni.

Keresés