2013. március 14. csütörtök

márc. 14
0:01
Megúsztuk egy csúnya monoklival - Jupp Heynckes (Agroinform)
Kritikus volt csapatával a Bayern München edzője, miután csak idegenben szerzett több góllal jutott a BL-negyeddöntőbe.
márc. 14
0:06
NS: Verebes Pintérről; Csipes Douchev-Janicsról - csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.
márc. 14
0:06
"Szűken" jutott tovább a Bayern és a Málaga (Metropol)
A Bayern jobb gólkülönbségének köszönhetően került a negyeddöntőbe.
márc. 14
0:06
Eltávolodik egymástól a Citroën és a Peugeot (Auto Pult)
Az autóipart Európában továbbra is komoly válság sújtja, s az eladások a gyártási példányszámokkal együtt érnek el mélypontokat a gyártók megannyi próbálkozásai ellenére is. A PSA konszern a probléma gyökerét saját magában látja. Szerintük a jobban megkülönböztetett külsővel és beltartalommal készülő Citroën és a Peugeot modellek segíthetnének a rossz helyzeten, így a két márka a jövőben még…
márc. 14
0:10
Az új GT3 R életben tartja a Porsche 911 előző generációját (Auto Pult)
A Genfi Autószalonon a Porsche a 911 GT3 bemutatásával ünnepelte legnépszerűbb modelljének 50 éves jubileumát, ám ezzel nem lőtték el összes puskaporukat a zuffenhauseniek. A versenypályára szánt verzió, a 911 GT3 R újabb durranással hívja fel rájuk a figyelmet ismét.
márc. 14
0:14
50 éves a Porsche 911 – vezettük az összes generációt (Auto Pult)
Alig egy éve még magam is csak lenyűgözve csodáltam a Porsche Múzeum tárlatát, ám most a 911 sorozat mérföldkövei egymás után gördülnek ki az utcára, hogy a volánt végül hétköznapi halandók ragadhassák magukhoz. Úgy tűnik, hogy a Porsche munkatársai megőrültek, és amikor kiderül, hogy a weissach-i fejlesztőközpont tesztpályájára tartunk, hogy alaposan kifacsarhassuk az akár 45 éves,…
márc. 14
0:15
A Porto edzője a bíróra fogta csapata kiesését (Agroinform)
Vitor Pereira szerint Nicola Rizzoli velük kemény volt, míg a Málagának engedte a kemény játékot a BL-nyolcaddöntőben.
márc. 14
0:18
Szerelmes szenvedéllyel adja el magát a Pagani Huayra (Auto Pult)
Horatio Pagani mesterműveiről nem nehéz szívhez szóló videót forgatni, az autó ugyanis olyan kiállással bír, ami képes a legsivárabb hátteret is élettel és érzelmekkel megtölteni. Ám ezúttal alapos filmes munkáról beszélhetünk, a szuperautó nyújtotta örömök szinte a legszenvedélyesebb emberi érintésekkel érnek fel.
márc. 14
0:19
Wes Welker elhagyta a New England Patriotst (Agroinform)
A liga legjobb elkapói között számon tartott játékos a Denver Broncosnál kötött ki, Peyton Manning céltáblája lesz.
márc. 14
0:22
Használtteszt objektíven – Vajon felülhetünk a szakértő tanácsoknak? (Auto Pult)
Számtalan olvasói levél érkezik hozzánk, hogy miért nem írunk használtautós teszteket. Abszolút jogos a kérdés, érthető a hiányérzet, hisz manapság bizony egy átlag magyar család bevételeit, és napi, havi kiadásait nézve új autó vásárlása szinte az álom kategóriába esik. Nem beszélve az igazán finom, jól felszerelt, tágasabb karosszériával megáldott, nagyvonalúan motorizált változatokról, melyek -…
márc. 14
0:51
Forró szív, hideg fej - a siker recepje Pellegrini szerint (Agroinform)
A Málaga vezetőedzője nem szeretne a Real Madriddal és a Barcelonával játszani a BL negyeddöntőjében.
márc. 14
0:55
Spanyol dominancia, nincs angol csapat a nyolc között (Agroinform)
Kialakult a legjobb nyolc mezőnye a BL-ben. Három spanyol csapat is ott van a negyeddöntőben,az angolok korán elvéreztek
márc. 14
1:00
Tenisz: Tsonga és Raonic ezúttal nem ment el 25:23-ig (She)
A nyolcadik kiemelt Jo-Wilfried Tsonga 4:6, 7:5, 6:4-re legyőzte Milos Raonicot az Indian Wells-i tenisztorna férfi egyesének nyolcaddöntőjében.
márc. 14
1:27
Reggie Bush a Detroitnál folytatja (Agroinform)
A Miami egykori futójátékosa négy évet írt alá új együtteséhez összesen 16 millió dollárért.
márc. 14
1:54
Tizenhét atléta ügyében nyomoznak doppinggyanú miatt (Blikk)
márc. 14
2:03
Danny Amendolával vigasztalódott a Patriots (Agroinform)
Pár órával Wes Welker távozása után máris megtalálta Welker utódját a Patriots a St. Louis elkapójának személyében.
márc. 14
4:00
Éhezteti gyerekeit Paltrow (Blikk)
márc. 14
4:18
A magyarok kétharmada vár gazdasági segítséget az EU-tól (ProfitLine)
A magyar lakosság az európai átlagnál jelentősen magasabb, 67 százalékos arányban vár segítséget az Európai Uniótól a gazdasági, pénzügyi válság leküzdéséhez - mondta Szűcs Tamás, az Európai Bizottság magyarországi képviseletének vezetője az Eurobarométer felmérés Magyarországra vonatkozó legfrissebb eredményeinek budapesti ismertetésén.
márc. 14
4:36
Részletek Cipő temetéséről (NLC)
Kiderült, mikor és hol temetik az énekest. Közben magához vette az énekes özvegye Cipő édesanyját, aki a halálhírt követően teljesen összetört. A Republic már biztos, hogy együtt marad, ezzel a döntéssel sokan egyetértenek, míg mások szerint nem kellene folytatniuk.
márc. 14
4:54
Gyorshajtás miatt elvették a 73 éves edző jogosítványát (Blikk)
Budapest – Hetven fölött sem lassít Garami József (73). A labdarúgó-NB I második helyén álló MTK szakmai igazgatóján nem fog az idő.
márc. 14
4:54
Orbán a bírókat gyalázza, Handó Tünde hallgat (168 Óra Online)
Szerdai közleményében Darák Péter, a Kúria elnöke leszögezte, hogy a bíróságok az Alaptörvény értelmében függetlenek, csak a törvénynek vannak alárendelve, és a külső vélemények, reagálások az ítélkezést nem befolyásolják. Jellemző, hogy Handó Tünde, Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke, akinek elsőrendű szakmai és lelkiismereti feladata lenne a bírói függetlenség védelme, nem szólalt meg az…
márc. 14
4:54
Vége! Elhagyta a neje az RTL Klub sztárját (NLC)
VV Fecó felesége megunta a pénztelenséget, és a két gyerekkel együtt elköltözött az egykori villalakótól. A Való Világ szereplője állítja, párja nem becsülte őt - írja a Blikk.
márc. 14
4:58
Bundagyanúba keverték Kutasit (Blikk)
Budapest – Egykori klubfőnökét, a tavaly márciusban öngyilkosságot elkövető Kutasi Róbertet (†48) is bemártotta a focifogadási botrányba Horváth Gábor (29)!
márc. 14
5:12
Röghöz kötés "light" (Alternatív Energia)
Enyhíthet a kormány a hallgatói szerződés feltételein, így nem a képzési idő kétszereséig, hanem annak megfelelő ideig kellene Magyarországon munkát vállalni a diplomásoknak. Bár múlt héten tagadták, tegnap kiderült: valóban drasztikusan csökkent idén a felsőoktatásba jelentkezők száma.
márc. 14
5:12
Ferenc az új pápa (Kripto Akadémia)
Meglepetésre a jezsuita Jorge Mario Bergogliót, Buenos Aires érsekét választották meg a katolikus egyház fejének, aki a Ferenc nevet veszi fel. Ezzel első ízben latin-amerikai, argentin főpap kerül a katolikus egyház élére. Rá hárul az a feladat, hogy megújítsa a katolikus egyházat. Egyszerű, közismerten szerény főpap, akinek lehet elég ereje ahhoz, hogy véghezvigye a Vatikán reformját,…
márc. 14
5:12
Eldőlt! Ők lesznek tehetségkutató zsűritagjai (NLC)
Megvan Az ének iskolája című műsor tanári kara. A produkció áprilisban indul a TV2-n.
márc. 14
5:12
Fertőző állati testrészek a felvágottakban: megszólalt a kormány (ATV)
Vérszemet kaptak a tisztességtelen, feketén dolgozó húsüzemek – mondta a Magyar Húsipari Szövetség elnöke. Éder Tamás hihetőnek tartja, hogy egyes feketegazdasági szereplők tisztességtelen eszközökkel, a vásárlókat becsapva próbálnak boldogulni. A szakember azt mondta: ezzel a becsületesen működő cégek megítélését és üzleti lehetőségeit is rontják. Közben elkezdődtek a húsvét előtti ellenőrzések.
márc. 14
5:14
Jogerősen felmentették a polgármestert (Alternatív Energia)
Bűncselekmény hiányában jogerősen felmentette a különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés vádja alól Pásztor Bélát, Veresegyház független polgármesterét a Fővárosi Ítélőtábla - közölte Papp Gábor ügyvéd a határozathozatal után.
márc. 14
5:14
Több százezres bírságok: uniós alapjogot sért az állam? (ATV)
Egyre több bírósági eljárást függesztenek fel a külföldi rendszámú autók magyarországi használata miatt, amíg az Európai Bíróság nem alakítja ki álláspontját. Az állam a külföldi rendszámú autók után is szeretne hozzájutni a magyar szabályoknak megfelelő bevételekhez, ezért akcióba kezdtek, hogy a gépjárművek tulajdonosait rávegyék a honosításra. Egy szombathelyi ügyvéd szerint több uniós…
márc. 14
5:16
Rejtegeti a kormány a külhoniak adatait (Alternatív Energia)
Nemzetbiztonsági és diplomáciai érdekekre hivatkozva eltitkolhatná az állam a kedvezményesen honosított magyar állampolgárokra vonatkozó adatokat - erről nyújtott be törvénymódosítást egy fideszes képviselő.
márc. 14
5:18
Megúszta Dobó Kata pletykás taxisa (Blikk)
Budapest - Nem pletykás Dobó Kata (38) taxisa.
márc. 14
5:18
Áramár: 15% lehet a csökkentés (Blikk)
Budapest — Keservesen csalódhatnak az áramszolgáltatók, mert újabb többmilliárdos rezsidíjról kell majd lemondaniuk a fogyasztók javára.
márc. 14
5:30
Utoljára a Sajó-hídon látták az eltűnt Andit (18) (Blikk)
Sajóvámos - Összeszorult a gyomra Szabolcsik Andrea (18) édesapjának, amikor egy idős bácsi hétfőn késő délután becsöngetett hozzájuk, és átnyújtotta lánya táskáját.
márc. 14
5:30
Vasárnap visszatér a három testőr! (Blikk)
márc. 14
5:30
Hallgatói Hálózat: Áder megszegte államfői esküjét (168 Óra Online)
A Hallgatói Hálózat elítéli, hogy Áder János köztársasági elnök úr, esküjével és az Alaptörvényben foglalt kötelezettségeivel szembefordulva, aláírja a jogállami normákat súlyosan sértő alaptörvény-módosítást.
márc. 14
5:30
Szankciókra készül a Nyugat Orbán hidegvérű rendszere ellen (168 Óra Online)
A frankfurti FAZ kommentárja szerint Magyarország súlyos válságot él át, Orbán becsvágya azonban a jelek szerint kimerül abban, hogy az egész világot maga ellen hangolja.
márc. 14
5:30
Véget érhet a rémálom (Alternatív Energia)
Legkésőbb ma döntenie kell a II., III. kerületi bíróságnak arról, hogy Magyarországnak legyen kizárólagos joghatósága a Bora Borán fogva tartott anya és gyermeke ügyében arra, hogy eljárást lefolytassa. A határozatot éjfélig el kell juttatni a Polinéziához tartozó sziget bíróságára, ott ugyanis ekkor döntenek arról, hogy a férj által fogva tartott gyermek és édesanyja haza jöhet-e Magyarországra.
márc. 14
5:30
Rezsicsökkentés mindenáron (Üzlet és Utazás)
Kitört a rezsiháború. A Fővárosi Törvényszék első fokon igazat adott a gázszolgáltató cégeknek és egyetért azzal, hogy pluszterheiket beépítsék tarifáikba. Ezzel veszélybe került a kormány 10 százalékos rezsicsökkentési terve, a hírre máris beindult a Fidesz-gépezet. Órák alatt elfogadtatták a parlamenttel azt az előterjesztést, amely megtiltja az ágazati és egyéb különadók fogyasztókra…
márc. 14
5:30
Megsérült Sarka Kata, nagy fájdalmai vannak (NLC)
Sportolás közben komoly baleset érte Hajdú Péter feleségét. A sikeres üzletasszony a legutóbbi kézilabda-meccsen izomszakadást szenvedett - írja a Blikk.
márc. 14
5:30
Süllyed: a külföldi befektetők megszabadulnak a forinttól (168 Óra Online)
Orbán Viktor azt tervezi, hogy korlátozza a külföldi bankok magyarországi jelenlétét, amivel azt kockáztatja, hogy még jobban mélyülnek az alkotmánymódosítás miatt amúgy is kiéleződött ellentétek Brüsszellel, miközben kijelentése nyomán máris öthavi csúcsra emelkedett a magyar kockázati felár, a forint viszont nagyot esett – írja a Bloomberg.
márc. 14
5:30
Fogínysejtekből növesztettek fogat (168 Óra Online)
Hiányzó fogak pótlását segítheti majdan az az új technológia, amelyet brit kutatók dolgoztak ki: a Londoni King's College kutatócsoportja felnőtt ember fogínyszövetének sejtjeit és egerekből vett sejteket használt fel fognövesztéshez.
márc. 14
5:30
Itt vannak az óriási tartozásuktól megmenekült devizahitelesek (Pénzcentrum)
Okosabbak vagyunk már, mint 6 éve? Vajon euróban, frankban, jenben vagy éppen forintban adósodnánk el most, ha tehetnénk? Tekerjük kicsit vissza az idő kerekét és nézzük meg, melyik hitelt választanánk a mai fejünkkel és ténylegesen melyikkel járnánk a legjobban....
márc. 14
5:32
Megmentette sorstársát a drogfutár asszony (Blikk)
Madrid – Ki tudja, hogy végezte volna M. Katalin (37), ha rabszolgaként tartott társa, Tóth Szilvia (43) csak saját életét menti, és magára hagyja a nőt.
márc. 14
5:32
Rátesznek a boltok a betétes üvegek díjára (Alternatív Energia)
A gyártók határozzák meg, mennyit adnak a visszaválható üvegeikért - miután ők döntenek arról, termékeik betétdíjasak-e vagy sem -, ugyanakkor ettől az ártól eltérhetnek az üzletek, akár jelentősen is. Így fordulhat elő, hogy ugyanazért a márkájú és típusú boros üvegért az egyik bolt 20, míg a másik 40 forintot fizet a visszaváltáskor.
márc. 14
5:34
Fegyház a pszichiátriai intézet ápolójának (Alternatív Energia)
Nem jogerősen öt év fegyházbüntetésre ítélte a Kiskunhalasi Járásbíróság a település pszichiátriai intézetének egykori ápolóját szerdán meghozott elsőfokú ítéletében.
márc. 14
5:36
Elhagyta VV Fecót a felesége (Blikk)
Budapest – Faképnél hagyta felesége VV Fecót, azaz Balogh Ferencet (28)! A volt valóságshow-hőst nagyon megviselhette a szakítás, ugyanis nem reagál a megkeresésekre, nem tudni, mi van vele.
márc. 14
5:36
Áldozat volt az orvos is? (Alternatív Energia)
Nem a haszonszerzés vezette, hanem a hazai őssejtkutatás bázisának létrehozása, hogy önzetlenül segíthessen a szenvedőkön - állította a 2009-ben kirobbant őssejt-botrány tegnap megkezdődött büntetőperében harmadrendű vádlottként az ismert plasztikai sebész, S. István.
márc. 14
5:38
Féltik Cipő gyászoló édesanyját (Blikk)
KEREKHARASZT - Két kutya és egy macska árválkodik a hétfőn hajnalban elhunyt Bódi László (†47), vagy ahogy mindenki ismeri, Cipő édesanyjának udvarán.
márc. 14
5:38
Titkolja döntését a Klubrádió ügyében a médiatanács (Alternatív Energia)
Bár napirenden volt a Klubrádió ügye a médiatanács tegnapi ülésén, a testület lapzártánkig nem árulta el, hogyan zárta le a 95,3 MHZ-re vonatkozó pályázatot. Lapunk hiába kért tájékoztatást a sajtóosztályon keresztül, választ nem kaptunk.
márc. 14
5:40
BKV: osztozkodás a három százalékon (Alternatív Energia)
Jövő keddre több változatban is elkészíti a BKV az idei béremelési javaslatát, ezután derül ki, hogy a sztrájkkészültségben várakozó szakszervezetek a tagság szondázása után bejelentik-e a munkabeszüntetést vagy tovább tárgyalnak - értesült lapunk.

Keresés