2017. február 10. péntek

febr. 10
0:00
Pesszimisták a HR-esek, mégis igyekeznek mindent megtenni az informatikai munkaerőhiány kezeléséért (ProfitLine)
Szoftver- és mobilalkalmazásfejlesztőkből lesz továbbra is a legnagyobb hiány az informatikai munkaerő magyar piacán, ahol a foglalkoztatók egyre komolyabb erőfeszítéseket kell tegyenek az állások betöltéséért – derült ki a Codecool informatikai szakoktató cég HR-vezetők körében végzett kutatásából. A szakértők szerint azonban tévedés erre csupán országspecifikus tendenciaként tekinteni, és…
febr. 10
0:09
Napi horoszkóp 2017. 02. 10.: Hogyan lehet boldog a péntek? (NLC)
Ma mindannyian a boldogságot keressük, de talán nem tudjuk pontosan, hogy mi tesz bennünket boldoggá. Egyszerűen csak próbáld feltérképezni a lehetőségeidet, és hallgass a szívedre, megsúgja neked, hogy melyik választásod lehet a legjobb a lehetségesek közül. Forrás: Nők Lapja Café: Napi horoszkóp 2017. 02. 10.: Hogyan lehet boldog a péntek?
febr. 10
0:12
"A nők legyenek büszkék a horzsolásaikra" - üzente az orosz lap, miközben Putyin aláírta a családon belüli erőszakot dekriminalizáló törvényt (444.hu)
A megvert nők inkább szülnek fiúgyereket, állította az egyik orosz napilap tudomány(!)rovatában egy szerző.
febr. 10
0:13
Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2017. 02. 10. (NLC)
Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett. Forrás: Nők Lapja Café: Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2017. 02. 10.
febr. 10
0:16
Mi most befejezzük, ha valaki még elütne egy kis időt, nézheti, ahogy Benjamin Bennett üldögél és mosolyog (444.hu)
Videónként négy órán át. Továbbra is rejtély, hogy miért, de itt egy két évvel ezelőtti Vice-interjú fogódzónak. Itt meg a teljes csatorna, elszántaknak. Szép estét!
febr. 10
0:33
Negyedik éve növekszik a magyar gazdaság (ProfitLine)
A magyar gazdaság negyedik éve növekszik, miközben 83-ról 74 százalékra csökkent a GDP-arányos államadósság - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter csütörtökön Dunakeszin.
febr. 10
1:06
Párok fél áron látogathatják az állatkertet (ProfitLine)
A közelgő Bálint-nap jegyében szombattól keddig, a szerelmespárok ketten egy jeggyel látogathatják meg a Fővárosi Állat- és Növénykertet.
febr. 10
1:10
Fitch: mélyponton a legjobb osztályzatú államadósok száma (ProfitLine)
Csaknem másfél évtizedes mélypontra csökkent a lehetséges legjobb, "AAA" besorolású államadósok száma a Fitch Ratings osztályzati nyilvántartásában.
febr. 10
2:12
Munkaszüneti nap lehetne a nagypéntek? (ProfitLine)
A gazdaság teljesítménye lehetőséget ad a nagypéntek munkaszüneti nappá nyilvánítására - mondta az emberi erőforrások minisztere a Nemzeti Gazdasági és Társadalmi Tanács (NGTT) ülésén csütörtökön Budapesten.
febr. 10
2:45
Hidegrekordok Magyarországon - egy ábrán (ProfitLine)
Hidegrekordok Magyarországon; a megfigyelőállomásokon mért minimum hőmérsékletek 1901-től
febr. 10
2:48
Súlyos vád a magyar milliárdos körül - csalás és sikkasztás miatt tettek feljelentést (Napi)
Több mint másfél év után megszólalt az Alexandra cégcsoport egykori központi vállalkozásának, a Pécsi Direkt Kft.-nek a felszámolója. A megállapítása szerint a Pécsi Direktből átjátszották a vagyont más ... ...
febr. 10
3:06
Milliárdosok klubja: íme szuper gazdag focistáink "vagyonnyilatkozatai" (Blikk)
Budapest — Több magyar futballista is csatlakozott már a milliárdosok klubjához! A labdarúgás hatalmas üzlet, aki komoly vagy tehetős külföldi klubhoz tud szerződni, mesés összegeket tehet zsebre.
febr. 10
3:18
Rekordévet zárt a Paksi Atomerőmű (ProfitLine)
Minden korábbinál több villamos energiát termelt 2016-ban a Paksi Atomerőmű, amelynek már három blokkja megkapta az üzemidő meghosszabbításához szükséges engedélyt - mondta Hamvas István vezérigazgató az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. Budapesten tartott sajtótájékoztatóján csütörtökön.
febr. 10
3:24
Hollywood magyar dívájának románca: így lett hercegné Gábor Zsazsából (Blikk)
Los Angeles – A rossz nyelvek szerint Gábor Zsazsa – aki a héten lett volna 100 éves, ezért az ő életét elevenítjük fel sorozatunkban – megirigyelhette, hogy Grace Kelly monacói hercegné lett, így az Alba hercegével közös őrültséget és egynapos házasságukat követően ismerkedett meg a nála 27 évvel fiatalabb Fré­déric von Anhalt (73) herceggel.
febr. 10
3:27
Kevés volt a kenőpénz, ezért állhatott a 4-es metró építése (Blikk)
Budapest—Brüsszel — Túl sok kenőpénzt kellett volna fizetnie a budapesti városvezetés számára, ezért állíthatta le fél évre a 4-es metró építését az egyik kivitelező cég 9 évvel ezelőtt. Úgy tudjuk, ebben az ügyben is nyomoz a Nemzeti Nyomozó Iroda, miután az Európai Unió csalás elleni hivatala (OLAF) százmilliárdos korrupció miatt visszaköveteli a metróépítésre adott támogatás jó részét, 59…
febr. 10
3:42
Titokzatos tanú árulhatja el, hogy ki gyilkolt a Hajógyári-szigeten (Blikk)
Budapest — Rejtélyes idegen lehet a kulcsa annak, hogy kiderüljön: hogy halt meg hat évvel ezelőtt a kemény bulikról híres Hajógyári-szigeten Haraszti Géza.
febr. 10
3:51
Chiamag: csak ennyit lehet enni (HáziPatika)
Napjaink egyik slágerterméke, a chiamag fogyasztásának veszélyeire hívta fel korábban a figyelmet a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). Egyáltalán nem mindegy ugyanis, milyen mennyiségben kerül a tányérunkra ez a konyhai alapanyag. ...
febr. 10
3:51
Theresa May szerint Trump beutazási rendelete helytelen (ProfitLine)
Theresa May brit miniszterelnök szerint a muszlim többségű országokból érkezők beutazására Donald Trump amerikai elnök által kihirdetett tilalom "helytelen és megosztó" intézkedés, és a brit kormány nem készül hasonló lépésekre.
febr. 10
4:00
Életmentés helyett garázsban porosodnak a vadonatúj mentőautók (Blikk)
Budapest — Már régen Budapest utcáin kellene száguldozniuk és életeket mente­niük az új mentőtiszti kocsiknak, ehelyett azonban egy garázsban porosodnak.
febr. 10
4:03
Gyászolja barátját: így próbálja meg feldolgozni Kékes Zoli elvesztését Dolly (Blikk)
Budapest — Megtörte a csendet Dolly (67)! A Dolly Roll ikonja, legendás énekesnője először szólalt meg, mióta elveszítette zenésztársát és jó barátját, Kékes Zoltánt (†67).
febr. 10
4:04
Sarka Kata durván nekiment Hajdú Péternek, miután összehozták férje barátjával (Blikk)
Budapest — Alig néhány héttel a válóper előtt kitört a háború Hajdú Péter és Sarka Kata között – az egykori álompár tagjai kiteregetik a szennyest.
febr. 10
4:18
Milliós árat adnak Lajcsi lánya képeiért - fotók (Blikk)
Budapest — Saját festményeiből nyílt kiállítása Galambos Lajos lányának, Bogi­nak. A mulatóssztár csemetéje nemrég töltötte be 18. életévét, és eltökélt szándéka, hogy az érettségi után a művészi pályán állja meg a helyét. Eddigi évei során már legalább száz képet festett a tehetséges fiatal.
febr. 10
4:21
Újabb Barátok közt-baba a láthatáron (NLC)
Munkácsy Kata és Serbán Attila gyermeke hamarosan megérkezik. Forrás: Nők Lapja Café: Újabb Barátok közt-baba a láthatáron
febr. 10
4:22
Szavazás: Ön szerint kiderül, hogy kihez kerültek a milliárdok? (Blikk)
Budapest—Brüsszel — Túl sok kenőpénzt kellett volna fizetnie a budapesti városvezetés számára, ezért állíthatta le fél évre a 4-es metró építését az egyik kivitelező cég 9 évvel ezelőtt. Szavazzon, ön szerint kiderül, hogy ki kapta a milliárdokat?
febr. 10
4:24
Maga szervezte le műtétét egy férfi (HáziPatika)
Mivel két napon belül sem tudták megígérni, hogy ellátják a kifordult bokáját, a 39 éves férfi úgy döntött: egy másik városban maga szervezi le a műtétét. ...
febr. 10
4:24
Golyóálló üvegfalat kap az Eiffel-torony (ProfitLine)
Két és fél méter magas golyóálló üvegfallal kerítik körbe ősszel az Eiffel-tornyot, így erősítve a legnépszerűbb párizsi turistalátványosság biztonságát - közölte csütörtökön a francia főváros önkormányzata.
febr. 10
4:57
A műfogsor legnagyobb hátrányai (HáziPatika)
Számos kellemetlenséggel járhat együtt egy hagyományos műfogsor viselése. Szerencsére ma már vannak modern megoldások is a problémára. ...
febr. 10
4:57
Már 2100 kistelepülésen érhető el a Telenor 4G hálózata (ProfitLine)
Budapest és a megyeszékhelyek mellett már több mint 2100 olyan kistelepülésen is elérhető a Telenor 4G hálózata, ahol legfeljebb hatezren élnek, az idén pedig országszerte további 500 településen várhatóak fejlesztések - közölte a szolgáltató csütörtökön az MTI-vel.
febr. 10
4:57
Sarka Kata: Sokat tűrtem Pétertől (NLC)
Újabb fejezet nyílt az évtized magyar celebválásában, Kata nem marad többé csendben. Forrás: Nők Lapja Café: Sarka Kata: Sokat tűrtem Pétertől
febr. 10
5:15
Olimpiai kínban a polgármesterek (Alternatív Energia)
Magyarázzák a fideszesek, miért nem akarnak népszavazást, de zavarba jött az ellenzék is.
febr. 10
5:15
Egyenes adásban szakadt szét rajta a ruha - Rosamund Pike minije szűknek bizonyult (hirado.hu)
A színésznő belepirult a bakiba, de Jimmy Fallon megígérte neki, hogy nem fog leselkedni.
febr. 10
5:15
Eddig három áldozata van az idei influenza járványnak (ATV)
Hárman belehaltak az influenzába, mindannyian Somogy megyében éltek. Összesen tíz embernek volt szüksége intenzív beavatkozásra. Időközben 10 megyében csökkent az influenzás panaszokkal orvoshoz fordulók aránya. A szakemberek szerint a múlt héten tetőzött a járvány. A fővárosban és három dunántúli megyében nem változott a helyzet, 6 megyében azonban tovább emelkedett a megbetegedettek száma.…
febr. 10
5:17
Életlen kardok a háttérháborúban (Alternatív Energia)
Az Orbán-Simicska háborúban sosem váltottak be komoly fenyegetést, a vállalkozót inkább cégein keresztül gyengítenék.
febr. 10
5:19
Az utolsó momentumig gyűjtik a szignókat (Alternatív Energia)
Ráerősített a hajrában, de szoros eredményre számít a Momentum Mozgalom.
febr. 10
5:21
Majdnem összefogás a zuglói választás előtt (Alternatív Energia)
Az ellenzéki pártok saját pozíciójukat próbálják erősíteni.
febr. 10
5:30
Mire utalnak a csirkemellben lévő fehér csíkok? (HáziPatika)
A csirkemellben látható vékony fehér vonalak a jóval több zsír és a kevesebb fehérje jelenlétére utalnak - állítja egy olasz tanulmány. Hazai szakembert kérdeztünk arról, kell-e tartatunk a csirkehústól. ...
febr. 10
5:30
Az amerikai elnök két-három héten belül bejelenti adócsökkentési terveit (Adózóna)
Donald Trump amerikai elnök azt ígérte csütörtökön, hogy heteken belül fontos bejelentést tesz az adóreformról.
febr. 10
5:30
Három rendelettel szorítja vissza a bűnözést Donald Trump (ProfitLine)
Donald Trump amerikai elnök csütörtökön három rendeletet írt alá, amelyek a bűnözés visszaszorítását célozzák
febr. 10
5:33
Brüsszelt is sokkolja a fairtás (Alternatív Energia)
Kérdés, lesz-e bármilyen következménye a kritikus jelentésnek.
febr. 10
5:33
Lángba borult egy iPhone az éjjeliszekrényen (hirado.hu)
Rossz ötlet az ágy közelében, alvás közben tölteni a mobilt. Nem lehet elégszer mondani.
febr. 10
5:33
Nem hiszi el, kinél aludt Pintér Tibor (NLC)
Volt feleségénél nyomta el az álom a frissen facér színészt. Forrás: Nők Lapja Café: Nem hiszi el, kinél aludt Pintér Tibor
febr. 10
5:35
Fenntartóváltás fenntartásokkal (Alternatív Energia)
„Ha csak egy gimnázium van egy városban, akkor az világnézetileg ne legyen elkötelezett”.
febr. 10
5:35
Polyák Lilla és 16 évvel fiatalabb párja a gyerekvállalásról mesélt (NLC)
Éppen egy évvel ezelőtt vállalták fel a nyilvánosság előtt is, hogy együtt vannak, azóta pedig felgyorsultak az események Polyák Lilla és Gömöri Máté kapcsolatában. Forrás: Nők Lapja Café: Polyák Lilla és 16 évvel fiatalabb párja a gyerekvállalásról mesélt
febr. 10
5:37
Hátborzongató auschwitzi hirdetés (Alternatív Energia)
Az érintett utazási iroda elhatárolódott a kegyeletsértő mondatoktól.
febr. 10
5:39
Nincs "Lázár-felhő" Paks felett (Alternatív Energia)
Csökkent a nyeresége, de csúcsokat döntött az atomerőmű termelése és kihasználtsága.
febr. 10
5:41
Szélnek eresztik a közmunkások több mint felét (Alternatív Energia)
Jelenleg 216 ezer közmunkás van.
febr. 10
5:43
May győzött, zöld út a Brexit előtt (Alternatív Energia)
A Lordok Háza február végén szavaz az 50. cikkely aktiválásáról - Új referendumot írnának ki a skótok.
febr. 10
5:51
Rettegnek az álhírektől (Alternatív Energia)
Az állami beavatkozás visszaüthet a hamis információk szembeni fellépésnél.
febr. 10
5:51
Az osztrák rendőrség nem nyilatkozott a tiroli szexuális zaklatásról (hirado.hu)
Az osztrák rendőrség korábbi ígérete ellenére nem nyilatkozott annak a magyar nőnek az ügyéről, akit Tirolban, egy vonaton zaklatott egy bevándorló - közölte az M1 aktuális csatorna csütörtökön.
febr. 10
5:51
Van egy befektetés, amiért megőrülne a piac, de csak a bankoknak jut belőle (Portfolio)
Április 1-től vizsgálja az MNB, hogy megfelelnek-e a hazai bankok a jelzáloghitelekre vonatkozó új szabályoknak, a piac már lázban ég, a jelzálogbankok folyamatosan jönnek ki az új jelzáloglevelekkel...

Keresés