2018. január 13. szombat

jan. 13
0:06
Működő szülői intelmek sítáborokra (Síelők)
Sítáborba készül a gyerek? Itt az ideje egy komoly beszélgetésnek. De mit mondjunk, hogy tényleg odafigyeljen? Tiltás helyett inkább lássuk el minden szükséges információval, íme a legfontosabbak.
jan. 13
0:06
Bentley Bentayga, kis benzinmotorral (Hírstart)
A behemóthoz immár pici motor is kérhető – mármint viszonylag pici. 550 lóerő, 770 Nm, 4,5 másodperces gyorsulás 100 km/órára.
jan. 13
0:06
WSJ: egy pornószínésznő 130 ezer dollárt kapott, hogy ne beszéljen a Trumppal való viszonyáról (444.hu)
A Wall Street Journal szerint Trump az esküvője után egy évvel feküdt le a Stormy Daniels művésznéven ismert pornóssal, aki a nyilvánosság elé akart állni a történetével.
jan. 13
0:12
Tavaly nőtt a villamosenergia-felhasználás (ProfitLine)
A magyarországi villamosenergia-felhasználás 2,3 százalékkal nőtt 2017-ben - állapítható meg a Mavir Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. honlapján közzétett adatokból.
jan. 13
0:12
40%-kal lassabb lehet az iPhone 6 a Spectre patch után (Hírstart)
A nemrég felfedezett Meltdown és Spectre névre keresztelt sebezhetőségek ugyebár hardveres eredetűek és mivel ezt lehetetlen orvosolni, így a szoftverben próbálják javítani, ami azt eredményezi, hogy a – főleg régebbi – készülékek processzora kisebb teljesítményre lesz képes.  Egy holland vállalkozó, Melvin Mughal mért egy Geekbench tesztet a Spect
jan. 13
0:12
Súlyos a helyzet: a világsztár is veszélybe került a sárlavinában (Ripost)
Az Egyesült Államok nyugati partvidékén pusztító sárlavina volt, amelyben többen meg is haltak.
jan. 13
0:12
Képtelen kihagyni az Európa-bajnokságot Nagy László (Ripost)
A mieink január 13-án, Dánia ellen kezdenek az Eb-n.
jan. 13
0:18
Generációkat hoz össze a cirkusz – elkezdődött a fesztivál (Hírstart)
A világ legkomolyabb szakemberei jöttek el a XII. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztiválra, hogy megn
jan. 13
0:30
Csúszik Haringtonék násza (Blikk)
Hiába történt meg a kézfogó, a Trónok harca két sztárja nem tervezi még az esküvőt.
jan. 13
0:30
Amerikai szenátorok tiltanák ki a magyar diplomatákat (USAracing)
Szerdán látott napvilágot az a hír, amely szerint amerikai demokrata párti politikusok az elnök szemére vetették, hogy nincs stratégiai terve az orosz törekvéseket kivédeni igyekvő nyugati demokráciák erőfeszítéseinek támogatására, valamint az Egyesült Államok megvédésére.
jan. 13
0:34
Remek módszer, hogy ellazítsa a fájó izmait (Blikk)
Mire jó az SMR-henger? Eredetileg sportolók részére fejlesztették ki, de hasznos azok számára is, akik keveset mozognak, sokat ülnek vagy állnak – árulta el Dürgő Dominik, a Cross Team Eger edzője.
jan. 13
1:00
Felére csökkenti az iPhone 6 teljesítményét a Spectre sérülékenység javítása (Hírstart)
A technológiai világ még mindig aktívan dolgozik a frissen felfedezett Meltdown és Spectre sérülékenységek javításán. A probléma nagyon komplex és
jan. 13
1:00
Hősök vagy áldozatok? (Hírstart)
Az oroszországi hadszíntereken 1942-1943-ban hősi halált halt, hadifogságban meghalt vagy nyomtalanul eltűnt felvidéki honvédekre emlékeznünk és emlékük előtt tisztelegnünk erkölcsi kötelesség. Immár hetvenöt év telt el és három nemzedék nőtt fel azóta, hogy a magyar királyi 2. hadsereg katonái kivonultak a Donhoz. Az 1942-1943. évi doni katasztróf
jan. 13
1:24
A májelégtelenség tünetei és kezelése (WebBeteg)
A májelégtelenség a májfunkciók olyan súlyos mértékű romlása, amikor a máj már nem tudja ellátni a szervezetben betöltött szerepét.
jan. 13
1:28
Öngyilkosság - Hogyan ismerjük fel az előjeleket? (WebBeteg)
Hazánkban sajnálatos módon kiugróan magas az öngyilkosságok száma. Ismerjük fel az árulkodó jeleket és szükség esetén segítsünk bajba jutott ismerőseinken!
jan. 13
1:36
Megkezdődhetnek a nagykoalíciós tárgyalások Németországban (168 Óra Online)
Az újabb nagykoalíciós kormány megalakítását célzó tárgyalások megkezdése mellett foglaltak állást pénteken Berlinben a Németországot 2013 óta kormányzó pártjainak képviselői, akik vasárnap óta egyeztettek az együttműködés folytatásának lehetőségéről.
jan. 13
1:48
Megtámadták a Magyarországi Szent Erzsébet-plébániatemplomot Chilében (Hírstart)
Ismeretlenek legalább három templom ellen hajtottak végre támadást, egyebek között házilagos készítésű robbanószerkezetekkel pénteken Santiago de Chilében Ferenc pápa látogatása ellen tiltakozva, aki a jövő héten érkezik látogatásra a chilei fővárosba - jelentették helyi rendőrségi források.
jan. 13
1:51
Elmagyarázzuk, mi ez a botrány a székelyeket akasztgatni akaró román miniszterelnökkel (24.hu)
Innen értheti meg a legkönnyebben Mihai Tudose botrányát.
jan. 13
2:06
Pintér Tibor nem adja fel: újabb ajánlattal környékezte meg Tóth Andit (Blikk)
A lány válasza nem hagy kétséget.
jan. 13
2:06
Több termékét is visszahívta a Metro áruház (ProfitLine)
A Metro Kereskedelmi Kft. minőségi hiba miatt kezdeményezte a szénsavmentes, 0,75 literes, üveges Szentkirályi ásványvíz visszahívását, valamint elővigyázatosságból felfüggesztette az 1 kilogrammos, aro márkájú, füstölt lazac forgalmazását is, mert a termék érzékszervileg nem volt megfelelő - közölte a Metro Kereskedelmi Kft. a honlapján pénteken.
jan. 13
2:18
A román külügy szerint a kormányfő kijelentése nem magyarellenes (Hírstart)
A bukaresti külügyminisztérium szerint Mihai Tudose román kormányfő a Romániát egységes és oszthatatlan nemzetállamként meghatározó alkotmány betartásának szükségességére, a helyi és a központi hatóságok felelősségére hívta fel a figyelmet, de nyilatkozatának nem volt etnikai vonatkozása, és nem volt magyarellenes.
jan. 13
2:30
Új klubok indulnak februártól az Agórában (Hírstart)
Ha már magával ragadott a tudományok varázsa, jelentkezz valamelyik Agóra klubba! Ki tudja, talán benned is ott bujkál a jövő egyik nagy tudósa. Februárban induló klubok A robotika klubok mellett két természettudományos klub indul a következő hónapban az Agórában. A 2018 februárjától június elejéig tartó klubfoglalkozásokon való részvétel ára: 8.00
jan. 13
3:06
Felminősítette Horvátországot a Fitch Ratings (ProfitLine)
Felminősítette Horvátországot pénteken a Fitch Ratings, mindenekelőtt a horvát gazdaság folyamatosan erősödő külső fizetési pozíciójával és a várakozásoknál jobb költségvetési teljesítménnyel indokolva a döntést.
jan. 13
3:06
Felminősítette Horvátországot a Fitch Ratings (Hírstart)
Felminősítette Horvátországot pénteken a Fitch Ratings, mindenekelőtt a horvát gazdaság folyamatosan erősödő külső fizetési pozíciójával és a várakozásoknál jobb költségvetési teljesítménnyel indokolva a döntést.
jan. 13
3:06
Miért dugul be az orrunk? (Női NetCafe)
Ha már volt valakinek orrmelléküreg-gyulladása, tudja, milyen kellemetlen az orrdugulás. Valójában azonban ez nem azt jelenti, hogy valami eltömíti az orrunkat – állítják a philadelphiai Monell Kémiai Érzékelés Kutatóközpont munkatársai.
jan. 13
3:42
Nem volt esküvő (Blikk)
A 2018. január 12-én lapunkban és a Blikk.hu-n megjelent „Titokban nősült a sorozatsztár” című anyagunkban tévedtünk Suhajda Dániel esküvőjével kapcsolatban.
jan. 13
3:46
Rács mögött marad Szilágyi István fia (Blikk)
Egyelőre mindenképpen rács mögött marad Szilágyi István (79) színművész fia, Péter.
jan. 13
3:57
Rekordévet zárt a Porsche – negyedmillió autó talált gazdára 2017-ben (Auto Pult)
A tavalyi év több gyártó számára is rendkívül erősre sikeredett az értékesítési eredmények tekintetében, és a korábbi évek tendenciájához hasonlóan meglepő módon a prémiumgyártók könyvelhették el a legnagyobb fejlődést. A Porsche például rögtön értékesítési rekordot döntött: közel negyedmillió Porsche talált gazdára 2017-ben, ami a vállalat történelmének legmagasabb eredménye. Persze a Porsche még…
jan. 13
4:01
Optimum: megérkezett a V8-as benzines Bentley Bentayga (Auto Pult)
A Bentley újdonságaival érintőlegesen ezidáig is foglalkoztunk, azonban mostantól kiemelt figyelmet kap a márka, hiszen tavaly hivatalossá vált, hogy az idei évtől hazánkban is megjelenik a brit luxusautógyártó: a szalon a Porsche Centrum Budapest XI. kerületi telephelyén a Szerémi úton nyílik meg, a Bentley modelljeit pedig már mostantól megrendelhetik a tehetős érdeklődők.
jan. 13
4:05
Az élet jobbik felén – Fiat 124 Spider (2017) teszt (Auto Pult)
Álmaiban roadstert vezetek. Végtelennek tetsző motorháztetőt tolnak előttem a hátsó kerekek, a fák lombjai pedig benyúlnak a fejem fölé, tető helyett is árnyékot nyújtva a tűző nyári nap elől. A friss levegő és az autózás klasszikus élvezete átjár engem, a múlt hagyománya és a jelen modernsége összeolvad, pont mint én, az autó és az út, egyetlen tökéletes pillanat, amely végtelen energiaközponttá…
jan. 13
4:06
Kevesebb bírságot szabott ki tavaly a GVH (ProfitLine)
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 2016-ban több mint 5,3 milliárd forint, míg tavaly már csak mintegy 1,4 milliárd forint bírságot szabott ki, miközben tevékenységével jelentős megtakarítást eredményezett a fogyasztóknak - közölte a versenyhivatal az MTI-vel.
jan. 13
4:06
Moszkva kíméletlenül leszámolt a szíriai bázisaikat megtámadó terroristákkal (Hírstart)
Az orosz hadsereg megsemmisítette azt a terrorista csoportot, amely aknavető-támadást intézett a hmejmími orosz légitámaszpont ellen Szíriában december 31-én.
jan. 13
4:06
A polgármesterek felhívása: védjük meg településeinket, védjük meg hazánkat! (Hírstart)
Egy felhívást tettek közzé a résztevevők a Megyei Jogú Városok Szövetségének (MJVSZ) Polgármesteri összefogás a bevándorlásszervező irodákkal szemben elnevezésű konferenciáján.
jan. 13
4:06
Tusup: „Shane egy amerikai bunkó vagy sem – magyarul kért bocsánatot az év edzője (Hírstart)
Shane Tusup negyedik alkalommal lett tegnap az év edzője a Magyar Sportújságírók Szövetsége által szervezett M4 Sport – Az Év Sportolója Gálán. Magyarul kért bocsánatot.
jan. 13
4:06
10 ok, amiért minden nap érdemes egy kevés zöld teát inni (Női NetCafe)
Sokat hallunk a zöld tea egészségvédő hatásairól, melyek alapján bátran kijelenthető, hogy érdemes minden nap kortyolgatni!
jan. 13
4:15
Stohl András belátta, hogy változtatnia kell, és megfogadta: végre jó apa lesz (Blikk)
Nap mint nap eluralkodnak Stohl Andráson (50) az érzelmei A piramis című vetélkedőben.
jan. 13
4:15
Nézze meg, Ön hol lakik! Egy friss felmérés szerint ezek a legjobb és legrosszabb helyek Magyarországon (Blikk)
en Angyalföldön és a XI. kerületben, az agglomerációban Érden, vidéken pedig Veszprémben a legjobb lakni! Legalábbis a Duna House felmérése szerint: az ingatlanos cég az ügyfelek elmúlt 5 éves érdeklődése alapján készített kutatást.
jan. 13
4:15
Hiába kért bocsánatot Tusup? (Blikk)
Vajon kibékül Hosszú Katinka (28) és Shane Tusup (29)? Mindenkit ez a kérdés foglalkoztatott az Év Sportolója díjkiosztó gálán, amelyen mindketten megjelentek, de külön érkeztek és távoztak, valamint a rendezvényen is feltűnően kerülték egymás társaságát.
jan. 13
4:18
Helyi publicisták is bírálták a román kormányfőt (Hírstart)
A bukaresti ellenzéki média két ismert publicistája emelt szót román részről Mihai Tudose kormányfő kijelentése ellen.
jan. 13
4:19
Megszólalt az ügyész: megrázó részletek az oltásellenes pár elhunyt babájáról (Blikk)
„Nem értem, hogyan és miért vagyok itt ebben a teremben. Egyáltalán nem érzem magam bűnösnek, és soha nem is fogom magam annak érezni!” – jelentette ki L., aki férjével együtt emberölés miatt állt a Környéki Bíróság előtt tegnap.
jan. 13
4:23
Szavazzon! Ön szerint be kell adni a kötelező gyógyszereket és oltásokat a gyerekeknek? (Blikk)
Novák Hunor orvos szerint életveszélyes a vakcinaellenes páros ámokfutása.
jan. 13
4:24
Lesz újabb bravúr? Ismét csoda kell a magyar kézisektől (Ripost)
Tavaly sikerült a bravúr a mieinknek.
jan. 13
4:24
Nem várt idő ront ránk hétvégén, jön a kíméletlen tél (Ripost)
Most megmutatja igazi arcát az időjárás, és ebben sajnos nem lesz köszönet. Havazással jönnek a mínuszok!
jan. 13
4:33
Bezár a sürgősségi a Dél-Pesti Kórházban (HáziPatika)
Megújul a Jahn Ferenc Kórház sürgősségi betegellátó osztálya. ...
jan. 13
4:48
Jászai Mari-díjáért küzd a nélkülöző Paudits Béla (Blikk)
Fut a Jászai Mari-díja után Paudits Béla (68)!
jan. 13
4:48
A cseh államfőre támadt egy ukrán női aktivista (Hírstart)
A cseh államfőre támadt egy fiatal ukrán női aktivista, amikor pénteken délután Prágában le akarta adni voksát az elnökválasztáson. Milos Zeman testőrsége azonnal semlegesítette a támadót, és kikísérte az elnököt a szavazóhelyiségből – jelentette a közszolgálati cseh hírtelevízió (CT24).
jan. 13
4:52
Lopott ruhában lépett fel Zalatnay Sarolta (Blikk)
Meglepő titkot árult el Zalatnay Sarolta (70) a Táncdalfesztiválok időszakából.
jan. 13
5:03
Visznek mindent - Lenyúlták a borsodi földeket is (Kripto Akadémia)
Lapunk megkapta Ángyán József volt államtitkár legfrissebb jelentését a gyanús árverésekről.
jan. 13
5:06
"Ha rákja van, nem fog meghalni azonnal" (HáziPatika)
"Tudtam: úgy kell hozzáállnom, hogy lehet, hogy meggyógyulni nem fogok, de élhetek vele akár száz évig is" - Brjeska Dóránál 2013 őszén diagnosztizáltak áttétes mellrákot. ...
jan. 13
5:06
Kétéves részletfizetés is kérhetnek a pártok a NAV-tól (ProfitLine)
Akár kétéves részletfizetést is kérhetnek az ÁSZ szerint tiltott támogatást elfogadó, illetve szabálytalanul gazdálkodó pártok a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) - erősítette meg a Nemzetgazdasági Minisztérium péntek délután az MTI-nek az Origo értesülését.

Keresés