2018. január 3. szerda

jan. 3
0:03
Szép, de szívfájdító üzenet Hódi Pamelától (Blikk)
Itt tart mostanra.
jan. 3
0:03
Így lehelj új életet a régi bútoraidba! (NLC)
Kezdd az évet egy kis bútorátalakítással!
jan. 3
0:06
Putyin mellett még hatvannégyen versengenek az elnöki tisztségért Oroszországban (Hírklikk)
Pamfilova szerint a bizottsághoz benyújtott dokumentumok alapján 21 párt- és 43 független jelölt kíván megmérkőzni az elnöki posztért. A jelölés határideje a választási törvény alapján hétfőn járt le.A független jelölt-aspiránsoknak - ilyen minőségben pályázik az újraválasztásra az abszolút esélyesnek tartott Vlagyimir Putyin elnök is - január 7-ig
jan. 3
0:06
Mága Zoltán újévi koncertjén világhírű énekesek és 13 ezer ember vett részt (Hírklikk)
A jubileumi gálaesten megemlékeztek a Kodály, az Arany János és a Reformáció 500 éves emlékévéről is - olvasható a kedden elküldött tájékoztatóban, amely szerint az eseményen 13 ezer ember vett részt. A közönség soraiban közjogi méltóságok, miniszterek, államtitkárok, országgyűlési képviselők, egyházi méltóságok, a magyar rendvédelmi kar tábornokai
jan. 3
0:06
Babos Tímea negyeddöntős (Hírklikk)
A nyolcadik helyen kiemelt Babos (55. a világranglistán) a legjobb 16 között a lengyel Magda Linette-et (72.) győzte le kedden két sima játszmában, mindössze 63 perc alatt.A magyar teniszező következő ellenfele a negyedikként rangsorolt román Irina-Camelia Begu (43.) vagy az orosz Jekatyerina Alekszandrova (96.) lesz.
jan. 3
0:07
Duplán csokis süti. Vigyázz, hamar elfogy (Blikk)
Talán nincs is csokisabb sütemény, a krémje káprázatos, a máz pedig finom és édes! A család kedvence lesz.
jan. 3
0:10
Trump börtönt javasol Hillary Clinton munkatársának (Hírklikk)
Trump, aki az ünnepek után, keddtől már ismét Washingtonban tartózkodik, Twitter-bejegyzésben foglalkozott James Comeyval, a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) általa még tavaly májusban elbocsátott igazgatójával és Huma Abedinnel, Hillary Clinton volt demokrata párti elnökjelölt legszorosabb munkatársnőjével. Az ünnepek alatt hozta nyilvánosságra a kü
jan. 3
0:12
Emelkedett az orosz kőolaj exportvámja (ProfitLine)
Oroszország megemelte a kivitelre szánt kőolaj vámját januártól - olvasható az orosz gazdaságfejlesztési minisztérium honlapján.
jan. 3
0:12
Irgalmatlanul meglincselte a tömeg a párizsi rendőrnőt (Hírstart)
Eldurvult a szilveszteri buli Párizs elővárosában, ezért rendőröket hívtak ki. A tömeg ekkor rájuk támadt.
jan. 3
0:12
Ezek az elmúlt év legdrágább és legolcsóbb ingatlanjai (Hírstart)
A tavaly is élénk ingatlanpiacon a legkeresettebb – 30 millió forintnál olcsóbb – lakásokon és házakon kívül voltak több milliárd forintért kínált ingatlanok, kastélyok és villák – derül ki az ingatlan.com rendhagyó összeállításából, amely az elmúlt  év legdrágábban és legolcsóbban meghirdetett lakóingatlanait mutatja be. A két véglet között 56 eze
jan. 3
0:12
Phil Taylor: Elég volt! (Hírstart)
A hétfő esti világbajnoki döntő elvesztése után Phil Taylor megerősítette, hogy befejezi pályafutását, és a jövőben csak bemutató dartsmérkőzéseken szerepel.
jan. 3
0:12
Minden rapper rémálma: 3000 dollárt veszített a játékban, mert gengsztert mondott gangsta helyett (444.hu)
Nagyon helyes! Az talán jó megoldás lenne, ha valaki Gengszter Zoltánt mondana be a Legyen ön is milliomosban???
jan. 3
0:12
Chicago sem a régi már (Hírklikk)
A rendőrségi statisztikák szerint míg 2016-ban 771 gyilkosságot követtek el az Egyesült Államok közép-nyugati metropoliszában, addig 2017-re ez a szám 650-re apadt. Hasonlóképpen csökkent a lövöldözések száma is: 3550-ről 2785-re. Kisebb arányban, mindössze 2 százalékkal esett vissza viszont a nem fegyveres bűncselekmények - például rablások, tolva
jan. 3
0:18
Zárolták a szcientológusok székházát (Hírstart)
Zár alá vételi bejegyzés került a Szcientológia Egyház Váci úti épületének földhivatali nyilvántartási lapjára – értesült a hiradó.hu. A közmédia szerint a zár alá vételt a NAV rendelte el. A vallási egyesületet 2016-ban az információs hatóság is bírságolta jogosulatlan adatkezelés miatt, ősszel pedig a Készenléti Rendőrség tartott házkutatást nálu
jan. 3
0:18
Az iráni tiltakozások egybeesnek az izraeli érdekekkel (Hírstart)
Benjámin Netanjahu sok sikert kívánt az iráni tüntetőknek, és reményét fejezte ki, hogy megbukik a teheráni vezetés. Az izraeli kormányfő egyúttal az európai országok szemére vetette, hogy nem támogatják a tüntetőket a szabadságukért folytatott harcban.
jan. 3
0:21
Mike Tyson belevágott a fűbizniszbe (Blikk)
Mike Tyson a legális marihuánaárusításból próbál pénzt csinálni, mégpedig úgy, hogy vásárolt egy hatalmas kannabisz farmot Kaliforniában.
jan. 3
0:21
Nagyikám eredeti hagymatea receptje. Ezért nem volt beteg soha telente (Blikk)
Jobb, mint bármelyik modern orvosság.
jan. 3
0:21
Figyelmeztet a híres jósnő! Durva klíma jön 2018-ban (Blikk)
A bogarakról nem is beszélve…
jan. 3
0:24
Megkérték Paris Hilton kezét (24.hu)
A 36 éves örökösnő hamarosan férjhez megy.
jan. 3
0:30
Mi várható 2018-ban az energetikában? (NRGreport)
Folytatódik a megújulók fokozatos terjedése, az olaj árát továbbra is az OPEC tagok és az amerikai palaolajtermelők mozgatják, az elektromos autók pedig minden eddiginél messzebbre jutnak el – egy töltéssel.
jan. 3
0:36
Még két hétig lehet jelentkezni az ápolói ösztöndíjakra (ProfitLine)
Még két hétig jelentkezhetnek az egészségügyi szakképzésre beiratkozott tanulók az ápolói ösztöndíjakra, amelyek fontos eszközei az egészségügyi szakdolgozói utánpótlás biztosításának - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára kedden az MTI-nek.
jan. 3
0:42
Teller Ede már 1959-ben a globális felmelegedés veszélyeire figyelmeztette a kőolajipart (Hírstart)
Egy frissen nyilvánosságra került dokumentum szerint a magyar atomtudós régen szólt, hogy baj lesz.
jan. 3
0:42
Felfüggesztették a moldáv államfő jogköreinek gyakorlását (Hírstart)
A moldovai alkotmánybíróság döntése azután született, hogy Igor Dodon kétszer is visszautasította hét új miniszter kinevezését arra hivatkozva, hogy alkalmatlanok a feladatok ellátására.
jan. 3
0:54
Légiósok: dél-koreai klubja szakít Feczesinnel – sajtóhír (Hírstart)
A Footballist dél-koreai honlapra hivatkozva kedden több helyi portál beszámolt arról, hogy a Csonnam Dragons nem újítja meg Feczesin Róbert szerződését, a magyar támadó máshol folytatja pályafutását.
jan. 3
1:06
Milyen gyakran kell kimosni a hálóruhánkat? (Női NetCafe)
Egy felmérés szerint egy átlagos férfi közel két hétig, míg egy átlagos nő akár 17 napig is hordja ugyanazt a hálóruhát, mielőtt mosásba dobná azokat, pedig a szakemberek szerint ennek akár súlyos bőrfertőzés is lehet a következménye.
jan. 3
1:24
Basalioma - A leggyakoribb rosszindulatú bőrdaganat (WebBeteg)
A basalioma (carcinoma basocellulare) Magyarországon a leggyakoribb rosszindulatú (malignus) bőrdaganat. Általában lassan növekvő, áttétet igen ritkán adó daganattípus, ezért részlegesen rosszindulatúnak (semimalignus) is nevezik.
jan. 3
1:27
Pihenésre vágyik Kocsis Tibor: ide utazna (Blikk)
Még legalább egy hónap, amíg hátradőlhet és kifújhatja magát a 36 esztendős zenész. A Super TV2-n futó Sztárban Sztár +1 kicsi versenyzője imádja a műsort és partnerét, Zöldi Larát, ám vágyik már a pihenésre, különösen, mivel az ünnepeket is végigdolgozta.
jan. 3
1:30
Havas Henrik: Mindenkit beperelek (Hírstart)
A műsorvezető kedd este elárulta, hogyan gondolkodik a nőkről, rendkívül kellemetlen perceket szerezve magának és Kálmán Olgának is. Megállt a kés a levegőben. Valamelyikük hazudik.
jan. 3
1:31
Közösségi oldalán kért segítséget Ördög Nóra férje (Blikk)
Nem tudja, hogyan tovább.
jan. 3
1:35
Dennis zenei karrierre vágyik: elárulta, kivel dolgozna szívesen (Blikk)
A ValóVilág egykori játékosa, Dennis (30) nagy visszatérést tervez 2018-ban! Szeretné beindítani rapkarrierjét, új dalra és klipre vágyik, s már azt is tudja, hogy kivel dolgozna együtt szívesen.
jan. 3
1:36
Négy közép-magyarországi takarékszövetkezet egyesült (ProfitLine)
Centrál Takarék Szövetkezet néven egyesült négy közép-magyarországi takarékszövetkezet a tavalyi év utolsó napján - közölte az MTI-vel a névadó szövetkezet.
jan. 3
2:06
Contig hatoló fagy sújtja az Egyesült Államokat (ProfitLine)
Továbbra is sarkvidéki a hideg és csontig hatoló a fagy az Egyesült Államok középnyugati és keleti parti vidékein.
jan. 3
2:06
„A bevándorlók lángba borítják az országot” – Shimon Lasker brüsszeli rabbi a Mandinernek (Hírstart)
„Reménytelen a muszlimok integrációja” – mondja Shimon Lasker, a Chabad-Lubavics zsidó vallási mozgalom brüsszeli rabbija, aki 35 éve vezeti közösségét. Lasker szerint a belgák mindent megadtak a bevándorlóknak, és most dühösek, hogy hála helyett háborús helyzetet kapnak cserébe. A rabbi az antiszemitizmusról is beszélt a Mandinernek.
jan. 3
2:06
Halálra fagyhatnak a cápák az Egyesült Államok keleti partvidékén (Hírstart)
Az Egyesült Államok keleti partvidékén olyan hideg van, hogy még a part közelébe sodródó cápák is halálra fagyhatnak - adta hírül a The New York Times című napilap.
jan. 3
2:36
Zár alatt a szcientológusok központja (ProfitLine)
Zár alá vette a szcientológusok budapesti, Váci úti ingatlanát a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) - számolt be a földhivatali bejegyzésre hivatkozva kedden délután a Híradó.hu.
jan. 3
2:48
Megőrülsz: ezeket a cégeket vette meg tavaly Mészáros Lőrinc (Hírstart)
Januártól augusztusig 11 naponta szerzett egy-egy tulajdonrészt. Neked mivel telt 2017?
jan. 3
3:06
Trump: az iráni vezetés brutális és korrupt (ProfitLine)
Donald Trump amerikai elnök legújabb Twitter-bejegyzése szerint "az iráni nép végre cselekszik a rezsim ellen".
jan. 3
3:06
Ezért nem gyanítja sok ember, hogy cukorbeteg (Női NetCafe)
A Diabetes UK nevű brit egészségügyi szervezet adatai szerint a tavaly kettes típusú cukorbetegséggel diagnosztizált emberek 56 százaléka még csak nem is gyanította, hogy beteg. Ennek fő oka, hogy az emberek nem ismerik fel a cukorbetegség első, korai jeleit.
jan. 3
3:09
Újra játékra kész a Barca rekordigazolása (24.hu)
Ousmane Dembélé visszatérése jól jöhet Messiéknek az idény második felében.
jan. 3
3:21
Vádliját fájlalta napokkal a tragédia előtt Szalay Gyöngyi (†49) (Blikk)
Mérhetetlen fájdalmat érez, és egyelőre képtelen felfogni Horváth Ernő (62), hogy elveszítette feleségét, akivel huszonhat esztendeje házasodtak össze.
jan. 3
3:30
Hét sport az újévi fogyókúrás fogadalomhoz (Utazómajom)
Minden bizonnyal az újévi fogadalmak toplistájának élén van a fogyókúra és a sportolás. Ön is tett ilyen ígéretet magának 2018-ra? ...
jan. 3
3:36
Híres énekesek is részt vettek Mága Zoltán újévi koncertjén (ProfitLine)
Világhírű énekesek, köztük Katharine McPhee amerikai előadó, Aida Garifullina tatár származású énekes, valamint a többszörös Grammy-díjas David Foster is részt vett Mága Zoltán hegedűművész 10. Budapesti Újévi Koncertjén a budapesti Arénában.
jan. 3
3:39
Jimmy halálának rejtélye kísérti Krisztiánt – Idén lenne 60 éves a Király (Blikk)
Tizenhét éve dördült el a végzetes lövés, Zámbó Jimmy (†42) családja pedig képtelen feldolgozni a Király hiányát. A csepeli temetőben gyűltek össze a rokonok, hogy gyertyát gyújtsanak a tragikusan fiatalon elhunyt sztár emlékére.
jan. 3
3:39
Mindenki aggódik kapcsolatukért, ám Tusup egyre optimistább (Blikk)
A rajongók immár két hete aggódnak, s találgatják, mi lesz a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka (28) és edző-férje, Shane Tusup (29) házasságával.
jan. 3
3:42
Brexit – A közgazdászok nagy többsége továbbra is borúlátó (Hírstart)
A közgazdászok jelentős többsége továbbra is borúlátóan ítéli meg a brit EU-tagság megszűnési folyamatának hatásait a brit gazdaságra. A Financial Times minden év elején felmérésben kéri ki nagy befektetési és elemzőházak szakértőinek véleményét a következő tizenkét hónap várható gazdasági fejleményeiről. A londoni gazdasági napilap keddi ismerteté
jan. 3
3:58
Borzalom Párizsban: Ez történt szilveszter éjszaka (Ripost)
250 autót gyújtottak fel Párizsban és környékén. Több negyedben tömegével lángoltak a gépkocsik, nem egy közülük fel is robbant.
jan. 3
4:02
Sokkot kapott a Ryanair pilótája: Kiugrott a vészkijáraton az utas (Ripost)
Ilyet még nem láttál: a London-Malaga között utazó járaton az utas - másokkal mit sem törődve - kinyitotta a vészkijárat ajtaját! Íme, a felvétel!
jan. 3
4:06
Tudod, milyen csodát tesz a 40 felett elkezdett testmozgás? (Női NetCafe)
A fiatalok közül többen figyelnek oda arra, hogy milyen formában vannak, ám a később végzett mozgásnak van a legnagyobb hatása a DNS-re – derül ki egy friss kutatásból.
jan. 3
4:12
Jó híreket kapott az orvosoktól, kigyógyulhat a rákbetegségből Terry Black (Blikk)
Hosszú idő után végre ismét jó híreket kapott Rácz Károly (70), azaz Terry Black. Orvosai szerint a transzvesztita művész nyerésre áll súlyos betegsége ellen!
jan. 3
4:12
Kiderült, mi okozza a rossz szájszagot (HáziPatika)
Holland kutatók felfedeztek egy genetikai mutációt, amely felelős lehet a folytonosan fennálló bűzös leheletért. ...

Keresés