Szabó Gabriella

Kaajak-kenu: Szabó Gabriella elölről kezdi a vízi alapozást
2020 április 6.   She
Elölről kell kezdenie a vízi alapozást Szabó Gabriella háromszoros olimpiai bajnok kajakozónak. Az UTE sportolója hétfőn az M1 aktuális csatornán felidézte: a 2016-os Rio de Janeiró-i olimpia után nagyon komolyan gondolta, hogy befejezi a pályafutását, de a sportág szeretete visszarántotta.
Szenzáció: újra együtt edz nyolc olimpiai aranyérem két tulajdonosa
2019 november 24.   Infostart
Elkezdte a szárazföldi edzéseket a háromszoros olimpiai bajnok kajakozó Szabó Gabriella, aki nemrégiben a Honvédtól az Újpesthez szerződött. A sportoló az InfoRádiónak elmondta: jelenleg Kozák Danutával és Lucz Dórával együtt készül az új szezonra.
Most jelentette be: 11 év után klubot vált az olimpiai bajnok kajakos
2019 november 8.   Blikk
Az Újpesti Torna Egyletben folytatja a pályafutását a háromszoros olimpiai bajnok kajakos, Szabó Gabriella.
Kajak-kenu: a Honvédtól távozó Szabó Gabriella az Ute-ban folytatja
2019 november 7.   She
Az Újpesti Torna Egyletben folytatja a pályafutását a háromszoros olimpiai bajnok kajakos, Szabó Gabriella.
Kajak-kenu: Szabó Gabriella távozik a Honvédtól
2019 november 6.   She
A BHSE vezetősége közösségi oldalán jelentette be, hogy a háromszoros olimpiai bajnok kajakos, Szabó Gabriella 11 évnyi közös munka után nem kívánja meghosszabbítani szerződését.
Kajak-kenu vb: Kozák és Szabó egy hajóban a Maty-éren
2019 augusztus 24.   She
Szombat délután a kajak-kenu világbajnokság K–1 500 méter középfutama után többen is látták kievezni egy pároshajóban Szabó Gabriellát és Kozák Danutát Szegeden, így megkezdődtek a találgatások.
Ha nehezen is, de újra összeállhat a kajakos álompár
2019 április 17.   Infostart
A háromszoros olimpiai bajnok kajakozó Szabó Gabriella idén ismét összeülne Kozák Danutával, azonban egyelőre egyedül készül Tóth László edző irányításával a májusi versenyekre. A Honvéd sportolója február óta a múlt hétig az Egyesült Államokban volt.
Horror az edzésen: aligátorok vették üldözőbe a magyar kajakozót
2019 április 9.   Blikk
Emlékezetesre sikerült Szabó Gabriella (32) búcsúja a másfél hónapos, Egyesült Államokban tartott edzőtábortól.
Győzelemre hajt Milákkal Szabó Gabi
2018 november 24.   BorsOnline
Sztárkavalkád lesz vasárnap délután a Duna Arénában, ahol a csillagszóróúszás fantázianevű futamban úszókiválóságok más sportágak nagyágyúival karöltve küzdenek a győzelemért. A háromszoros ifjúsági olimpiai bajnok Milák Kristóf a háromszoros ötkarikás győztes kajakossal, Szabó Gabriellával küzd a győzelemért. – Nagyon örültem, hogy Kristófo
Szabó Gabriella: Fel kell kötnöm a gatyámat
2017 november 5.   Infostart
A Honvéd háromszoros olimpiai bajnok kajakozója már másfajta munkára vágyik, mint az elmúlt években. Az InfoRádiónak beszélt az újrakezdés nehézségeiről, a MOB-ban betöltött szerepéről és kutyája neveléséről is.
Szabó Gabriellának arra van szüksége, hogy újra szét akarja verni a világot
2017 május 26.   m4sport.hu
Edzőt váltott a háromszoros olimpiai bajnok kajakozó.
Mi történt? Ezért nem indul a világkupán olimpiai bajnok kajakozónk
2017 május 22.   Blikk
A háromszoros olimpiai bajnok Szabó Gabriella betegség miatt nem indul a csütörtökön kezdődő szegedi kajak-kenu világkupa-versenyen.
Kajak-kenu vk: Szabó Gabriella nem indul Szegeden
2017 május 22.   She
A háromszoros olimpiai bajnok Szabó Gabriella betegség miatt nem indul a csütörtökön kezdődő szegedi kajak-kenu világkupa-versenyen.
Kidőlt a háromszoros olimpiai bajnok
2017 május 22.   Infostart
Betegség miatt nem áll rajthoz a háromszoros olimpiai bajnok Szabó Gabriella a május 25-én kezdődő szegedi kajak-kenu Világkupán. Helyét a négyesben Hagymási Réka veszi át, K-2 500 méteren pedig Lucz Dóra és Nagy Flóra párosa szerepel.
Egy hajóban eveznek a legjobbak
2017 május 11.   Infostart
Egymással indul a női kajak szakág két legeredményesebb – idén is aktív – versenyzője a hétvégi szegedi kajak-kenu rangsoroló versenyen: Szabó Gabriella Fazekas-Zur Krisztinával megy párost - számolt be a molcsapat.hu.
Új edzővel is olimpiai aranyra gyúr Szabó Gabriella
2016 december 30.   Blikk
Budapest — A tokiói olimpiai aranyérmet célozta meg új edzőjével Szabó Gabriella (30). A Londonban K–4 500 méteren, Rióban pedig ugyanebben a számban, illetve K–2 500 méteren is ötkarikás bajnoki címet begyűjtő kajakos decemberben kezdett együtt dolgozni a szlovákiai Likér Péterrel (32).
Elárulta: Ekkor szeretne gyereket az olimpiai bajnok Szabó Gabriella
2016 december 15.   Blikk
Budapest – Véget ért a pihenés olimpiai bajnok kajakosunk, Szabó Gabriella (30) számára, aki újult erővel veti bele magát az előtte álló kihívásokba.
Így menekültek a szabadulószobából az olimpiai bajnokok - Videó
2016 október 14.   Blikk
Budapest - Izgalmas csapatépítő játékon vehetett részt tizennégy magyar olimpikon, köztük két riói aranyérmes kajakosunk, Szabó Gabriella (30) és Kozák Danuta (29) is: kipróbálhatták a képességeiket a Szabadulószobák Éjszakáján.
Visszavonuláson gondolkodott az olimpiai bajnok
2016 október 12.   Blikk
Budapest — Nem sokon múlt, hogy befejezze karrierjét Szabó Gabriella (30). A háromszoros olimpiai bajnok kajakozó attól rettegett, hogy párkapcsolata tönkremegy, mivel életének legnagyobb részét a sportnak szenteli, s ezért nem tud sok időt eltölteni szerelmével, Katona Norberttel, akivel már öt éve van együtt. A Honvéd versenyzője a riói ötkarikás játékokat követően gondolkodott el komolyan azon:…
Szabó Gabriella edzője elárulta, miért váltotta le őt a kajakos
2016 október 7.   Blikk
Budapest - Szinte mindenkit váratlanul ért szerdán a hír, miszerint háromszoros olimpiai bajnok kajakosunk, Szabó Gabriella (30) megvált az edzőjétől, Tóth Lászlótól.