Peking 2008 - Ökölvívás

Nagy csata végén búcsúzott, nem lesz ott az olimpián a magyar ökölvívó
2024 március 6.   Sportal
A 75 kilogrammban szereplő Nakota Veronika kiélezett mérkőzésen megosztott pontozással kikapott és kiesett az olaszországi olimpiai kvalifikációs ökölvívótornán.
Gémes Levente és Szabó Petra is kikapott az olimpiai kvalifikációs ökölvívótornán
2024 március 5.   m4sport.hu
A 71 kilogrammban szereplő Gémes Levente és a 60 kilogrammban szereplő Szabó Petra is búcsúzott az olaszországi olimpiai kvalifikációs ökölvívótornán.
Szabó Petra búcsúzott
2024 március 5.   Sportal
A 60 kilogrammban szereplő Szabó Petra kedden kikapott és kiesett az olaszországi olimpiai kvalifikációs ökölvívótornán.
A magyar ökölvívó bejutott a 32 közé az olimpiai kvalifikációs tornán
2024 március 5.   Sportal
A hétfőn érdekelt egyetlen magyar ökölvívó, Akilov Pylyp győzelemmel mutatkozott be az olaszországi olimpiai kvalifikációs tornán és bejutott a legjobb 32 közé - írta az Mti.
Szerelmi bánat miatt úszott el Erdei olimpiai diadala
2024 március 1.   Sportal
Akik látták, azóta sem értik, hogyan nem lett olimpiai bajnok Erdei Zsolt? A bokszlegenda elképesztő diadalokat aratott, az amatőrök között nyert Európa- és világbajnoki aranyat, a profiknál félnehézsúlyban és cirkálósúlyban egyaránt csúcsra jutott, egyedül az ötkarikás diadal nem jött össze neki. Néhány napja az egyik bennfentes leplezte le a titk
Szaka és Veres is a párizsi kvótáért bokszol Olaszországban
2024 február 19.   m4sport.hu
Szaka István az 51 kilogrammosok mezőnyében, míg Veres Roland 57 kilóban célozza meg a párizsi kvótát a március 2-án kezdődő olimpiai kvalifikációs versenyen, Olaszországban.
Nem teljesülhet Manny Pacquiao nagy vágya
2024 február 19.   Sportal
A bokszlegenda pályafutásából csak egy olimpiai arany hiányzik, de nem vehet részt a párizsi ötkarikás játékokon.
Halott apja kezébe adta olimpiai aranyérmét Uszik
2024 február 17.   Sportal
Napokkal a legnagyobb diadala után halt meg a profi nehézsúlyú világbajnok ökölvívó, Olekszandr Uszik édesapja, akinek így nem tudta megmutatni az olimpiai aranyérmét, nem adhatta neki oda, hogy fogja meg vagy akassza a nyakába. Ezért az ukrán bunyós a koporsóban tette a kezébe a medáliát.
Kijelölték a magyar ökölvívók keretét az olimpiai selejtezőkre
2024 február 16.   Sportal
Hamid Tangribergenov, a magyar ökölvívó-válogatott üzbég szövetségi kapitánya pénteken kijelölte az idei első, olaszországi olimpiai kvalifikációs tornán induló csapatot.
Kialakult az olaszországi olimpiai selejtezőn induló magyar ökölvívócsapat
2024 február 16.   m4sport.hu
A versenyen minden súlycsoportban a legjobb négy szerez indulási jogot a párizsi játékokra, azaz a kvalifikációhoz elődöntőbe kell jutni.
"Egy apa nem tagadhatja ki a gyermekét" – Kovács Kokó István családi drámájáról beszélt
2024 február 2.   SzMo
Nem beszélt halála előtt édesapjával, aki az unokáit sem látta egyszer sem. Ezt mondta a korábbi olimpiai bajnok ökölvívó, Kovács Kokó István, aki nem szeretné elkövetni ezt a hibát és főállású szülőként a lehető legtöbb időt tölti a két kisebb fiával.
Gémes belázasodott, Buza Rafael nem tudta meglepni az vb-győztest
2024 január 19.   Sportal
Nem lesz magyar az olimpia műsorán is szereplő férfi 71 kilogrammos kategória szombati fináléjában a 68. Bocskai István Ökölvívó Emlékversenyen, mivel a pénteki elődöntők során Buza Rafael kikapott az ukrán Jurij Zaharjejevtől, míg Gémes Levente betegség miatt nem tudott ringbe lépni.
Gémes belázasodott, Buza Rafael nem tudta meglepni az vb-győztest a Bocskai Emlékversenyen
2024 január 19.   m4sport.hu
Nem lesz magyar az olimpia műsorán is szereplő férfi 71 kilogrammos kategória szombati fináléjában a 68. Bocskai István Ökölvívó Emlékversenyen, mivel a pénteki elődöntők során Buza Rafael kikapott az ukrán Jurij Zaharjejevtől, míg Gémes Levente betegség miatt nem tudott ringbe lépni.
Nagyszerűen bokszolt az olimpiai kvótás Kovács Richárd
2024 január 17.   Sportal
Az olimpiai kvótás Kovács Richárd nagyszerű teljesítménnyel mutatkozott be szerdán a Debrecenben zajló 68. Bocskai István Ökölvívó Emlékversenyen.
Meggyőző boksszal nyitott a Bocskai-emlékversenyen az olimpiai kvótás Kovács Richárd
2024 január 17.   m4sport.hu
Az olimpiai kvótás Kovács Richárd nagyszerű teljesítménnyel mutatkozott be szerdán a Debrecenben zajló 68. Bocskai István Ökölvívó Emlékversenyen.
Human Hungary 2024 tavasz
2024 január 16.   Behaviour
Keynote speakers Kovács Kokó István Olimpiai bajnok ökölvívó, sportdiplomata Máté Kriszta Producer, Cápák között Az utóbbi évek nehézségei számos olyan nem várt kihívást gördítettek a munkáltatók elé, melyek alapjaiban rengették meg a vállalatok HR-stratégiáit. A Covid-járványt követő válság, a háború, az energiaárak változása és a fokozódó infláci
Olimpiai kvótás bokszolónk elhunyt nővéréért is harcol: Próbálom magam összekaparni
2024 január 16.   Sportal
Borzalmas tragédiával kell megküzdenie a tavalyi Európa Játékokon könnyűsúlyban bronzérmet és olimpiai kvótát szerző Kovács Richárdnak. A 26 éves nyíregyházi ökölvívó a Sportálnak adott interjújában elárulta, azért nem indult a decemberi magyar bajnokságon, mert elhunyt a nővére. A kedden kezdődő Bocskai Emlékversenyen érte is küzd majd.
Húsz tetoválás és egy segítő testvér: így írt sporttörténelmet a magyar bokszolónő
2024 január 1.   Sportal
Bátyjával közös álmát valósította meg, s történelmet írt júniusban a párizsi olimpiai kvóta megszerzésével Hámori Luca, aki a nyári ötkarikás játékokon első női ökölvívónkként képviselheti hazánkat. A felejthetetlen sikerre már tetoválás is emlékezteti a kőszegi sportolónőt, aki reméli, éremmel tér majd haza Párizsból is.
A 18 éves Gémes Levente döntős az ökölvívó magyar bajnokságon
2023 december 15.   Sportal
A csütörtökön remeklő fiatalok pénteken is kiválóan teljesítettek, így a mindössze 18 éves Gémes Levente az olimpia műsorán is szereplő 71 kilogrammos kategóriában, a 19 éves Énekes Dominik pedig 67 kilogrammban jutott döntőbe a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban zajló 100. Papp László ökölvívó magyar bajnokságon.
Ugye, tudja, hányszor kapott ki profiként Papp Laci? kvíz a legjobb magyar bokszolókról
2023 december 12.   Sportal
Holnap, azaz december 13-án kezdődik a 100. magyar országos ökölvívó-bajnokság. Ebből az alkalomból a sportág honi olimpiai és világbajnokaival kapcsolatban teszünk fel tíz kérdést.