Ma délután


0 °C

0 °C

0 °C

0 °C

0 °C

0 °C

0 °C

Többnyire erősen felhős vagy borult, párás idő várható, de csak az északkeleti tájakon fordulhat elő jelentéktelen csapadék. Csupán a déli, délnyugati megyékben szakadozhat fel az alacsony-szintű felhőzet és valamennyi napsütés is várható. A keleti, északkeleti megyékben megélénkül a délnyugati szél, az ország többi részén azonban jellemzően gyenge lesz a légmozgás. Általában -1 és +4 fok közötti legmagasabb értékekre számíthatunk. (forrás: metnet.hu)

Holnap délelőtt


0 °C

0 °C

0 °C

0 °C

0 °C

0 °C

0 °C

Az éjszakai órákban még sok lesz a felhő, leginkább továbbra is északkeleten. Az ország túlnyomó részén nem várható csapadék, de főként az északkeleti határhoz közel a hajnali, reggeli órákban kisebb fagyott, ónos eső előfordulhat. A Dunántúlon a nyugati, másutt a déli, délnyugati szél többnyire gyenge vagy mérsékelt marad, de hajnalban elsősorban a magasabban fekvő helyeken megélénkülhet a légmozgás. Reggelre többnyire -5 és 0 fok közötti értékeket mérhetünk. (forrás: metnet.hu)

Holnap délután


0 °C

0 °C

0 °C

0 °C

0 °C

0 °C

0 °C

Az ország nagy részén felszakadozik, csökken a felhőzet, egyedül a keleti, északkeleti megyékben maradhat sok felhő az égen. A nyugati szél az ország középső részén megélénkül, másutt, gyenge illetve mérsékelt marad a légmozgás. A hőmérséklet csúcsértéke jellemzően 4 és 9 fok között alakul, északkeleten maradhat ennél 1-2 fokkal hidegebb idő. (forrás: metnet.hu)

Közép-Magyarország