Ma délután


0 °C

0 °C

0 °C

0 °C

0 °C

0 °C

0 °C

A napsütéses időszakok mellett időnként megnövekszik a gomolyfelhőzet. azonban csupán elszórtan (északkeleti illetve a délnyugati megyékben) alakulhat ki zápor. Az északi szél időnként megélénkül, a nyugati megyékben erős lökések is kísérhetik. Néhány fokkal elmarad a szerdai csúcsértékektől a legmagasabb hőmérséklet, általában 16 és 21 fok között alakul. (forrás: metnet.hu)

Holnap délelőtt


0 °C

0 °C

0 °C

0 °C

0 °C

0 °C

0 °C

Az éjszakai órákban csökken a felhőzet, így reggeli órákban derült illetve gyengén felhős égre tekinthetünk fel. Csapadék nem lesz. Gyenge keleties irányú légmozgás valószínű. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 2 és 7 fok között várható, de az Északi-középhegység szélvédett völgyeiben gyenge fagy is lehet. (forrás: metnet.hu)

Holnap délután


0 °C

0 °C

0 °C

0 °C

0 °C

0 °C

0 °C

Sok lesz a napsütés, ami az északi megyékben több, a déli megyékben kevesebb gomolyfelhő képződése zavarhat meg. Csapadékhullásra nem kell készülni. A délkeleti szél a Dunántúl nagy részén megélénkül, másutt gyenge illetve mérsékelt marad. A hőmérséklet csúcsértéke 17 és 22 fok között valószínű. (forrás: metnet.hu)

Közép-Magyarország