Ma délután


0 °C

0 °C

0 °C

0 °C

0 °C

0 °C

0 °C

Csütörtök délután sokfelé számíthatunk napsütésre, délen lehetnek kissé felhősebb területek. Csapadék sehol sem lesz. Az északkeleti szél gyenge marad. A legmagasabb hőmérséklet mindössze -7 és +1 fok között alakul, a hóval fedett területeken és északon-északkeleten lehet a jóval hidegebb, délkeleten és a főváros térségében az enyhébb. (forrás: metnet.hu)

Holnap délelőtt


0 °C

0 °C

0 °C

0 °C

0 °C

0 °C

0 °C

Éjszaka folytatódik a derült idő. Hajnalra több helyen zúzmarás köd képződik. Ezeken a területeken ónos ködszitálás, hószállingózás előfordulhat. A légmozgás gyenge, változó irányú lesz. A legalacsonyabb hajnali hőmérsékletek általában -13 és -8 fok között valószínűek, de a vastag hóval borított, derült helyeken -20 fok alatti minimumok is előfordulhatnak. (forrás: metnet.hu)

Holnap délután


0 °C

0 °C

0 °C

0 °C

0 °C

0 °C

0 °C

Derült lesz az ég az ország felett, azonban az éjszaka képződött zúzmarás köd helyenként tartósan megmarad. Erre a legnagyobb esély északon, északkeleten, illetve Dél-Dunántúlon mutatkozik. Csapadékra gyenge hószállingózáson, ónos szitáláson kívül nem számíthatunk. Nagy területen szélcsendes lesz az idő, csak a Kisalföld nyugati részein lengedezik majd a szél déli irányból. A legkevésbé hideg órákra 0, -10 fok közé emelkedik a hőmérő higanyszála. A tartósan ködös északkeleti területeken lesz a hidegebb. (forrás: metnet.hu)

Közép-Magyarország