Belföldi hírek - Friss hírek

17:06 Időjárás-jelentés - 2015. január 31. (haon)
Budapest, 2015. január 31., szombat (MTI) - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti.
17:06 A Sziriza példáját követné a spanyol Podemos (Népszava)
A görög párthoz hasonlóan a spanyol radikálisok is véget vetnének a megszorításoknak.
17:06 Még több orvos ment külföldre dolgozni (168 óra)
A Fidesz szólamaival ellentétben még a korábbinál is több orvos ment külföldre dolgozni tavaly – derül ki a Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal (EEKH) adataiból. Nagy részük rögtön az egyetem elvégzése után külföldre megy.
17:05 Így változott Orbán Viktor vagyona 2014-ben (atv)
Ugyanannyi ingatlana van, a tartozása kevesebb, a bankban lévő, feleségével közös pénze viszont valamivel több lett tavaly májushoz képest Orbán Viktor kormányfőnek, a Fidesz elnökének, akinek vagyonnyilatkozatából kiderül az is, hogy könyvkiadásból 5,5 millió forint követelése származik.
17:05 Külföldi sajtó Magyarországról - A FAZ a Merkel-látogatásról (boon)
Berlin, 2015. január 31., szombat (MTI) - A Magyarországon tevékenykedő német cégek helyzetéről közölt írást szombaton a Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című konzervatív német lap Angela Merkel német kancellár budapesti látogatásával kapcsolatban.
17:03 Íme, a több ezer éves zalai bronzkincsek, amelyekért jutalom járt (vs.hu)
A 73 darabból álló lelet megtalálói oklevelet és közelebbről meg nem nevezett összegű pénzjutalmat kaptak.
17:03 Róna: elég volt abból, hogy a demokrácia és a kapitalizmus kéz a kézben jár (atv)
Attól, hogy Görögország nem fizeti ki a hiteleit a három nemzetközi szervezet felé, nem lesz görög államcsőd – ezt Róna Péter mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.
17:03 Időjárás-jelentés - 2015. január 31. (boon)
Budapest, 2015. január 31., szombat (MTI) - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti.
17:03 Így változott Orbán Viktor vagyona (inforadio.hu)
Ugyanannyi ingatlana van, a tartozása kevesebb, a bankban lévő, feleségével közös pénze viszont valamivel több lett tavaly májushoz képest Orbán Viktor kormányfőnek, a Fidesz elnökének, akinek vagyonnyilatkozatából kiderül az is, hogy könyvkiadásból 5,5 millió forint követelése származik.
16:49 OGY - Leadták vagyonnyilatkozataikat az országgyűlési képviselők és a szószólók (boon)
Budapest, 2015. január 31., szombat (MTI) - Valamennyi országgyűlési képviselő és a 13 nemzetiségi szószóló is leadta a december 31-i határidőre a saját és a vele közös háztartásban élő házas- vagy élettársának, gyermekeinek vagyonnyilatkozatát - közölte Vejkey Imre, az Országgyűlés mentelmi bizottságának kereszténydemokrata elnöke szombat délután az MTI-vel.
16:47 Havazás: több településen nincs áram a kidőlt fák, oszlopok miatt (vs.hu)
Károsította a középfeszültségű vezetékhálózatot a télies időjárás Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.
16:47 Fidesz: Bajnai adjon be igazi vagyonnyilatkozatot! (boon)
Budapest, 2015. január 31., szombat (MTI) - A Fidesz arra szólítja fel Bajnai Gordon volt miniszterelnököt, adjon be igazi vagyonnyilatkozatot, mert amit benyújtott, arról kiderült, hogy hazugság - mondta Dunai Mónika, a kormánypárti frakció szóvivője budapesti sajtótájékoztatóján.
16:47 Így gazdagodott Orbán Viktor 2014-ben (origo.hu)
Felcsúti és XII. kerületi ingatlan, 930 ezer forintos, feleségével közös megtakarítás,  - amely tavaly óta vagy négyszázezer forinttal csappant meg,- valamint egy öt és fél milliós követelés az "Út a győzelemhez" című könyvből, és már a végéhez is értünk Orbán Viktor miniszterelnök vagyonnyilatkozatának, amely elérhető a kormányfő weboldalán.
16:45 6 dolog, amiért felesleges várnunk a ma éjjeli vagyonnyilatkozatokat (vs.hu)
A rendszer alapvető hibák sokaságától terhelt, és soha nincs meg a kellő politikai akarat ezek kijavítására.
16:45 LMP: a kormány rosszul hasznosítja a vidékfejlesztési forrásokat (boon)
Budapest, 2015. január 31., szombat (MTI) - Az LMP szerint a kormány rosszul hasznosítja a vidékfejlesztési forrásokat, ezt jól szimbolizálja, hogy a tanyaprogram forrásaiból a Budapest V. kerületében lévő Hold utcai piacot támogatta.
16:45 A liberálisok a milliárdossá lett vállalkozókra hívnák fel Merkel figyelmét (inforadio.hu)
A magyarországi demokrácia állapota, az emberi jogok érvényesülése és a sajtóviszonyok mellett az Európai Uniós forrásokat is felhasználó sikeres magyar vállalkozókra hívná fel a hétfőn Budapestre látogató Angela Merkel német kancellár figyelmét a Magyar Liberális Párt.
16:45 Magyar nap a török tévében (origo.hu)
Tematikus napon mutatja be Magyarországot a török állami televízió március 15-én. A műsorfolyamban a török nézők megismerkedhetnek a két nép közös hagyományai mellett a gazdasági és kulturális kapcsolatokkal, valamint Bartók Béla munkásságával is.
16:30 Az idei év is bővelkedik programban a horgászoknál (teol)
Mozgalmas év elé néz a Dunaföldvári Sporthorgászok Egyesülete. Ez nem újdonság, hiszen az elmúlt év is gazdag volt programokban.
16:27 Népszabadság: semmi nem lett Orbán Viktor nagy ígéretéből (vs.hu)
A lap szerint mindössze egyetlen új mentőállomás épült az elmúlt években az országban, bukhatjuk az erre szánt uniós pénzt.
16:27 Visszavágó: magyar nap lesz a török állami televízióban (atv)
Tematikus napon mutatja be Magyarországot a török állami televízió (TRT) március 15-én, a műsorfolyamban a török nézők megismerkedhetnek a két nép közös hagyományai mellett a gazdasági és kulturális kapcsolatokkal, valamint Bartók Béla munkásságával is.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: