Belföldi hírek - Friss hírek

18:48 Közel kánikulai meleg lehet a jövő héten (atv)
A jövő héten folytatódik a változékony idő, többször várható zápor, zivatar, időnként a szél is megerősödhet, ugyanakkor melegszik is az idő, napközben akár 25 Celsius-fokig is emelkedhet a hőmérséklet – áll az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzésében, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
18:48 Három év után győzte le a Honvédot a Ferencváros (Népszava)
18:32 „Rajtunk múlik, hogyan éljük meg az ünnepet” (haon)
Pocsaj - Húsvétvasárnap, Jézus Krisztus feltámadásának ünnepén Szent Liturgiát tartottak a hamarosan megújuló görögkatolikus templom mellett kialakított kápolnában.
18:30 Tojásfestés és húsvéti programok az egész családnak (haon)
Hortobágy - A Hortobágyi húsvéti programok keretében a gazdag madárvilág megtekintése mellett a gyerekeknek többek között lehetőségük volt a tojásfestésre és húsvéti kézműves foglalkozásra is vasárnap.
18:14 A jövő hét közepén 25 fok is lehet (Népszava)
Április vége is szeszélyes lesz, záporokkal, zivatarokkal.
18:12 Nyomul az orosz titkosszolgálat (Népszava)
Az első kapcsolatfelvételt kávézókba, vendéglőkbe szervezett találkozók követik.
18:12 Megvásárolható a választói név- és címjegyzék (168 óra)
Az Európai Parlament magyar tagjainak választásán listát állító pártok kétmillió forintért juthatnak hozzá a választók név- és lakcímadataihoz a közvetlen kampány érdekében.
17:56 Reformatus.hu – Bölcskei: legyen határozott szándék az egyházfinanszírozás újragondolására! (boon)
Budapest, 2014. április 20., vasárnap (MTI) - Újra kell gondolni az egyházfinanszírozási rendszert, és ehhez határozott szándék, világos politikai döntés kell - mondta Bölcskei Gusztáv, a Magyarországi Református Egyház zsinatának lelkészi elnöke a reformatus.hu honlapnak adott interjújában. Az egyházi vezető a következő parlamenti ciklusban nyugodtabb törvényalkotást szeretne, Hegedűs Loránt…
17:54 Húsvétra készülődtek (haon)
Sárrétudvari - Hagyományőrző húsvéti programokkal várták az érdeklődőket vasárnap a Sárréti Pegazus Lovarda és Vendégházban.
17:54 A hatos lottó nyerőszámai és nyereményei (boon)
Budapest, 2014. április 20., vasárnap (MTI) - A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 16. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
17:40 Reformatus.hu – Bölcskei: legyen határozott szándék az egyházfinanszírozás újragondolására! (haon)
Budapest, 2014. április 20., vasárnap (MTI) - Újra kell gondolni az egyházfinanszírozási rendszert, és ehhez határozott szándék, világos politikai döntés kell - mondta Bölcskei Gusztáv, a Magyarországi Református Egyház zsinatának lelkészi elnöke a reformatus.hu honlapnak adott interjújában. Az egyházi vezető a következő parlamenti ciklusban nyugodtabb törvényalkotást szeretne, Hegedűs Loránt…
17:38 Húsvéti körmenet Körösszegapátiban (haon)
Körösszegapáti - Ebben az évben a nyugati és a keleti kereszténység ugyanazon a napon ünnepli Jézus Krisztus feltámadását. Ez kivételes évjárat ilyen tekintetben.
17:36 A Dinamo Zágráb a bronzért játszik, Real Madrid-Felcsút döntő lesz (atv)
Az A csoport utolsó, vasárnapi meccsén a Dinamo Zagreb 5:0-ra legyőzte a görög Panathinaikoszt, így a horvát csapat játszhat a bronzmérkőzésen a hétfői helyosztókon a tizenhét éven aluliak számára hetedik alkalommal kiírt Puskás Suzuki Kupa utánpótlás labdarúgótornán.
17:36 Jövőre kiegyenesítik a 471-es főutat (haon)
Debrecen, Hajdúböszörmény - Aluljáró is lesz a teljesen megújuló 471-es út debreceni szakaszán.
17:36 Bölcskei: Újra kell gondolni az egyházfinanszírozást (Népszava)
Ezt már 2010-ben is jelezték a kormánynak.
17:36 Bölcskei: legyen határozott szándék az egyházfinanszírozás újragondolására! (inforadio.hu)
Újra kell gondolni az egyházfinanszírozási rendszert, és ehhez határozott szándék, világos politikai döntés kell - mondta Bölcskei Gusztáv, a Magyarországi Református Egyház zsinatának lelkészi elnöke a reformatus.hu honlapnak adott interjújában. Az egyházi vezető a következő parlamenti ciklusban nyugodtabb törvényalkotást szeretne, Hegedűs Loránt református lelkész ügyével kapcsolatban úgy…
17:36 Bölcskei: az antiszemitizmus bűn, a keresztyén etikával nem egyeztethető össze (hvg.hu)
Bölöcskei Gusztáv szerint újra kell gondolni az egyházfinanszírozási rendszert. A reformatus.hu honlapnak adott interjúban Hegedűs Loránt ügyével kapcsolatban leszögezte: az antiszemitizmus olyan bűn, amely a keresztyén etikával, tanítással nem egyeztethető össze.
17:20 Varázsoltjon kertet az ablakpárkányra, tojásba (haon)
Debrecen - Ha húsvét, akkor tojás, ha pedig tojás, akkor sok-sok üres tojáshéj, elrontott kukó, melyek általában a kukában landolnak, hacsak valaki nem varázsol belőlük valami újat.
17:18 Bölcskei Gusztáv: Isten elhengeríti a követ (haon)
Debrecen - „Isten nem akarja, hogy emberek áldozatul essenek bárminek ebben a világban.”
17:18 Nem volt telitalálat a hatos lottón (Metropol.hu)
A e heti számsorsoláson a következő számokat húzták ki: 6, 14, 15, 18, 19, 37.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: