Belföldi hírek - Friss hírek

13:38 Rendőrségi felhívás (Police.hu)
A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 03010/1842/2016. bűnügyi számon nyomozást folytat segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.
13:36 Berhidai óvodás csoportnak kedvezett a szerencse (Police.hu)
A körzeti megbízottak adták át az óvodásoknak a rendőrség ajándékait: kerékpáros fejvédő sisakokat, térd- és könyökvédőket, valamint láthatósági mellényeket.
13:35 Tizenkét év börtönre ítéltek emberölésért egy fiatalt Győrben (boon)
Győr - Tizenkét év szabadságvesztésre ítélt egy fiatalt nyereségvágyból elkövetett emberölés, fegyveres rablási kísérlet és lopás miatt szerdán első fokon a Győri Törvényszék.
13:34 Hét házból (Police.hu)
Beazonosítását követően elfogták a gyanúsítottat a lajosmizsei rendőrök.
13:33 Kvótareferendum – Tuzson: sokkal nagyobb a jelentősége a népszavazásnak, mint a vasárnapi boltzárról szólónak (boon)
Budapest - Óriási a különbség a kötelező betelepítési kvótáról szóló kormánypárti és a vasárnapi boltzárat érintő MSZP-s népszavazási kezdeményezés jelentősége között, az előbbi ugyanis sokkal fontosabb - jelentette ki a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár a TV2 Mokka című műsorában szerdán.
13:33 Matolcsy fia sem jár rosszul (168 óra)
A jegybankelnök fia, Matolcsy Ádám György tavaly ősszel vásárolta be magát a cégén (Magyar stratégiai Zrt.) keresztül az évi 800 millió forintos árbevételű Balaton Bútor Kft-be. Ezt a céget a rokona, Szemerey Tamás érdekeltségéhez tartozó Növekedési Hitelbanktól felvett hitelből szerezte meg az ifjabb Matolcsy. A cégnek bőven jut közpénzből fizetett, állami szervezetektől kapott megbízás.
13:32 Zoknit a cipőre (Police.hu)
A kunszentmártoni rendőrök öt percen belül a helyszínre érkeztek és őrizetbe vették azt a férfit, aki menekülni próbált a bűncselekmény helyszínéről.
13:30 Ékszereket vitt el (Police.hu)
Az érdi rendőrök őrizetbe vették a 24 éves gyanúsítottat.
13:28 Nyaklánc-kitépő a belvárosban (Police.hu)
A rendőrök tetten érték és elfogták azt a férfit, aki Budapest V. kerületében tépte ki egy idős nő arany láncát.
13:27 A Törökországgal szembeni vízumkényszer eltörlését javasolják (atv)
A Törökországgal szemben alkalmazott schengeni vízumkényszer feltételes eltörlésére tett javaslatot szerdán az Európai Bizottság - jelentette be a brüsszeli testület szerdai sajtótájékoztatóján.
13:26 Nyaklánc-kitépő Józsefvárosban (Police.hu)
A rendőrök elfogtak egy férfit, aki Budapest VIII. kerületében tépte ki egy idős nő arany láncát. Társát, Horváth Norbertet még keresi a rendőrség.
13:24 Lezárult a díszkút rongálása miatti nyomozás (Police.hu)
A pápai rendőrök vádemelési javaslattal zárták le a pápai díszkút rongálója ellen indított büntetőeljárást.
13:16 Mindig jól jön egy szakma (teol)
Akinek nincs szakmája vagy felsőfokú végzettsége, annak megoldás lehet az OKJ-s képzés, melynek segítségével könnyebb elhelyezkedni. Ősztől viszont változás várható ezen a területen is.
13:16 Permetezés Nyíregyházán (szon)
Nyíregyháza - A Nyíregyházi Városüzemeltetési és Vagyonkezelő Nonprofit Kft. tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy 2016. május 4 és 20. között permetezik a közterületi fenyő- és borókaféléket, valamint a vadgesztenye, platán, vérszilva és vörös juhar fákat.
13:09 Fodor: Tulajdonképpen az unióból való kilépésről döntünk (atv)
Arról szól a jogállam, hogy léteznek különböző értelmezések. A Nemzeti Választási Iroda és a kúria is hibásan döntött a kvóta elleni népszavazás kérdésében, mondta Fodor Gábor az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.
13:03 A kapuvári vasútállomáson emléktábla emlékeztet Berg Gusztáv munkásságára (kisalfold.hu)
140 évvel ezelőtt indult meg a közlekedés a Győr-Sopron közötti vasútvonalon. Az évforduló alkalmából május 1-jén megemlékezést szervezett a kapuvári vasútállomásra a Berg Kaszinó Egyesület.
13:02 MTVA sajtóosztály: Nem igaz, nem úgy van (hvg.hu)
Az MTI-től kirúgott tudósító állításait cáfolták - de nem az, akinek a kérdést feltették. De az MTVA sajtóosztálya szerint MTI független és kormányzati befolyásoktól mentes.
13:00 Kilenc településen lesz időközi önkormányzati választás vasárnap (szon)
Budapest - Kilenc településen tartanak vasárnap időközi önkormányzati választást.
13:00 Tízmillió forint az e-Egészségügy fejlesztésére Böszörményben (haon)
Hajdúböszörmény - Informatikai infrastruktúra fejlesztésre közel 10 millió forintot költhetett a hajdúböszörményi egészségügyi vagyonkezelő a Társadalmi Infrastruktúra Operatív Programnak köszönhetően.
13:00 Kilenc településen lesz időközi önkormányzati választás vasárnap (boon)
Budapest - Kilenc településen tartanak vasárnap időközi önkormányzati választást.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: