Belföldi hírek - Friss hírek

0:00 Gábor Dénes-díj 2016 (Pályázatfigyelő)
A kiíró kéri a gazdasági tevékenységet folytató társaságok, a kutatással, fejlesztéssel, oktatással foglalkozó intézmények, a kamarák, a műszaki és természet-tudományi egyesületek, a szakmai vagy érdekvédelmi szervezetek ill. szövetségek vezetőit továbbá a Gábor Dénesdíjjal korábban kitüntetett szakembereket, hogy jelöljék GÁBOR DÉNES-díjra azokat az általuk szakmailag ismert, kreatív, innovatív,…

2016. augusztus 26. péntek

tegnap
23:58
47. Nemzetközi Gyermekrajzpályázat (Pályázatfigyelő)
A Tiara Kft. idén 25. alkalommal invitál minden magyar gyermeket határon innen és túl, hogy alkotásával vegyen részt a Pentel Nemzetközi Gyermekrajzpályázaton.
tegnap
23:56
Színházművészet Kollégium pályázata (Pályázatfigyelő)
Pályázati cél: Nagy hagyománnyal rendelkező, vagy újabb innovatív, jelentős színházművészeti értékkel bíró országos, vagy fontos regionális szereppel rendelkező magyarországi kiadású és határon túli magyar nyelvű lapok kiegészítő támogatása.
tegnap
23:54
Smart City Micro Solutions pályázat 2016 (Pályázatfigyelő)
A kiíró mint a szakmában elismert technológiai kompetenciaközpont kifejezetten fontosnak tartja támogatni a hazai innovációt legyen szó akár az okos városok, okos szolgáltatásokról, vagy az elektromos rendszerekről, fejlesztéséről. A pályázat célja a magyarországi kis- és középvállalkozások, egyéni vállalkozók, főiskolai és egyetemi hallgatók innovációs hajlamának ösztönzése és erősítése,…
tegnap
23:52
A Kábítószerügyi Egyeztető Fórumok (KEF-ek) működési feltételeinek biztosítása, és programjainak támogatása / KAB-KEF-16-A/B (Pályázatfigyelő)
A pályázat általános célja, a Kábítószerügyi Egyeztető Fórumok a helyi igényekre reagáló szakmai tevékenységének előmozdítása, a már működő vagy új/újjá alakuló KEF-ek folyamatos működésének támogatása, a koordinációs feladatok biztosítása, valamint a helyi drogpolitikai célkitűzésekhez kapcsolódó programok támogatása.
tegnap
23:50
Szenvedélybetegek felépülési folyamatának támogatása / KAB-FF-16A/B (Pályázatfigyelő)
A pályázat célja a szenvedélybetegek kezelés-ellátásának területén megvalósuló fejlesztések támogatása. A pályázat keretében a jelenlegi droghasználati szokásokhoz igazodó, az új pszichoaktív anyagok megjelenésére is reagáló programok megvalósítására nyílik lehetőség. A támogatás kiterjed a kezelés-ellátásba kerülést elősegítő beavatkozások fejlesztésére, az ellátási igényekhez illeszkedő terápiás…
tegnap
23:48
Kábítószer-prevenciós programok támogatása / KAB-ME-16-A/B/C (Pályázatfigyelő)
A pályázat célja univerzális, célzott és javallott prevenciós programok támogatása, melyek illeszkednek a Nemzeti Drogellenes Stratégia 2013-2020 "Tiszta tudat, józanság, küzdelem a kábítószer-bűnözés ellen" című dokumentumhoz. A pályázat keretében az iskolai színtéren univerzális, célzott és javallott prevenciós beavatkozások, valamint a helyi közösségi résztvevők együttműködésén alapuló, a…
tegnap
23:46
Kábítószer-problémával kapcsolatos vizsgálatok, kutatások támogatása / KAB-KT-16 (Pályázatfigyelő)
A pályázat célja olyan kutatások támogatása, amelyek a lakosság számára a kábítószer-problémával kapcsolatos információk és összefüggések megismerését szolgálják, különös tekintettel az új pszichoaktív anyagok széleskörű megjelenésére.
tegnap
23:44
Szenvedélybetegek részére nyújtott alacsonyküszöbű szolgáltatások programjainak támogatása / KAB-AL-16 (Pályázatfigyelő)
A pályázat célja az alacsonyküszöbű szolgáltatást végző szervezetek alaptevékenységét kiegészítő szolgáltatásainak támogatása, humánerőforrás és infrastrukturális fejlesztése a "Nemzeti Drogellenes Stratégia" című dokumentum, valamint a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 1993. évi III. törvény és a személyes gondoskodást nyújtó szociális intézmények szakmai feladatairól és…
tegnap
23:42
Carioca Rajzpályázat (Pályázatfigyelő)
Rajzold meg a Carioca új látványos figuráját, amit egy éven keresztül felhasznál a kiíró a Carioca kampányainkban és nyerd meg az értékes ajándékcsomagok egyikét, melyek összértéke 100 000 Ft.
tegnap
23:11
Gyalogosok közé vágódott egy karambolozó autó (fotók) (Népszava)
Egy nő és két gyermek sérült meg a XIII. kerületi balesetben.
tegnap
23:09
Újpest díszpolgára lett Kozák Danuta és Gyurta Dániel (Népszava)
Az elismeréseket nem a győzelemért adták.
tegnap
23:09
Három gyalogost sodort el egy autó Budapesten (origo.hu)
tegnap
22:16
Győr Lou Begával mambózott! - hamarosan fotók (kisalfold.hu)
Húsz-harmincezres tömeg bulizott a mambókirállyal, Lou Begával pénteken Győrben. Igazi nyári este volt, a Bornapoknak hála jó borokkal és tüzes táncokkal.
tegnap
21:57
Újpest díszpolgára lett Gyurta Dániel és Kozák Danuta (ma.hu)
Újpest díszpolgárává avatták a riói olimpián három aranyérmet nyert Kozák Danutát, illetve a játékokon a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) sportolói bizottságába beválasztott Gyurta Dánielt, Kapás Boglárka pedig az Újpestért Díjat vehette át.
tegnap
21:42
Újpest díszpolgára lett Gyurta Dániel és Kozák Danuta (atv)
Újpest díszpolgárává avatták a riói olimpián három aranyérmet nyert Kozák Danutát, illetve a játékokon a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) sportolói bizottságába beválasztott Gyurta Dánielt, Kapás Boglárka pedig az Újpestért Díjat vehette át.
tegnap
21:42
Strand és B.my.Lake fesztivál (Népszava)
Rendezvény száznál is több fellépőt számláló programot kínál a fiataloknak Zamárdiban.
tegnap
21:24
Szigetvári: Csak Orbán közvetlen köre jár jól anyagilag (atv)
Luxusyachton nyaral Mészáros Lőrinc. A Magyar Narancs munkatársa az Adrián fotózta le a milliárdos vállalkozót, egy Máltán nyilvántartásba vett hajón, amely a lap szerint csaknem másfél millió forintnyi dízelolajat használt el, egyetlen nap alatt. Az MSZP szerint: most már világos, hogy a volt gáz-szerelőnek miből telik horvátországi luxusvillára. Az LMP szerint a fidesz mindenkorra szakította a…
tegnap
21:21
Több díler is álcázhatja magát taxival (ma.hu)
Akár 200 olyan taxis, vagy magát taxisnak álcázó drogdíler is lehet a fővárosban, aki a sárga autóval fedi el tevékenységét.
tegnap
21:11
Terrortámadásra készültek: Razziáztak a rendőrök Angliában (atv)
Terrorcselekmény előkészítésének a gyanújával őrizetbe vettek pénteken öt férfit az angliai Birminghamben és környékén pénteken. Az egyik letartóztatás nyomán katonai tűzszerészeket vezényeltek ki Birmingham Lee Bank kerületébe - közölték a helyi hatóságok.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: