Belföldi hírek - Friss hírek

9:08 Horváth Csaba: Lázár a leghazugabb miniszter, Tarlós töpörödött jellem (atv)
Olyat, hogy neki személyesen bármi köze lenne a 4-es metró beruházáshoz, csak olyan ember állíthat, aki bedrogozott vagy csak egyszerűen hazug – mondta Horváth Csaba, szocialista fővárosi képviselő az ATV Egyenes Beszéd című műsorában, és szerinte Lázár János az Orbán kormány leghazugabb minisztere.
9:06 Miért nem hozzák nyilvánosságra a metrós OLAF-jelentést? (atv)
Egymásnak ellentmondó nyilatkozatok jelennek meg kormányoldalról annak kapcsán, hogy nyilvánosságra hozható-e az az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) komoly hazai botrányt okozó jelentése a 4-es metró körüli pénzügyi visszaélésekről. Ha nem politikai taktikázás áll a háttérben, akkor legkésőbb február közepén megismerhetővé válnak a részletek.
8:56 Megverte vitapartnerét (Police.hu)
Egy 32 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként a salgótarjáni rendőrök.
8:54 Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből (Police.hu)
Az elmúlt 24 órában történt.
8:53 Pénzadománygyűjtést indít az Ökumenikus Segélyszervezet a busztragédia után (hvg.hu)
Az egész országot sokkoló tragédia utáni gyászban az Ökumenikus Segélyszervezet lehetőséget szeretne biztosítani mindenkinek, hogy szolidaritását fejezze ki a Verona közelében történt buszbalesetben érintett családokkal-olvasható a szervezet Facebook oldalán.
8:52 Szekszárdi telephelyen lövöldözött (Police.hu)
A rendőrség vádemelési javaslattal zárta a nyomozást.
8:51 Olaszországi buszbaleset: amit eddig tudni lehet (hvg.hu)
A Verona közelében történt, 16 halálos áldozatot követelő balesettel kapcsolatban a hatóságok eddig szűkszavúak voltak. A tragédiáról így is egyre több részletet tudhatunk.
8:51 Veronai baleset - Győrfi Pál: biztosított a négy súlyos sérült hazatérése is (ma.hu)
Nehéz volt összeállítani az utaslistát, hiszen a 16 áldozat azonosítása még folyamatban van, a könnyű sérülteket vagy sértetlen utasokat pedig több helyen szállásolták el.
8:50 Hajdú-Bihar megyei összesítő (Police.hu)
Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.
8:48 Rendőrök a szécsényfelfalusi óvodában (Police.hu)
Az egyenruhások a balesetek megelőzéséről beszélgettek a gyermekekkel.
8:33 Győrfi: a mentősök felkészültek a súlyos sérültek hazaszállítására (hvg.hu)
Felkészült a pénteki olaszországi buszbaleset négy súlyos sérültjének hazaszállítására az Országos Mentőszolgálat.Őket az orvosi és hatósági engedélyek után mentőrepülővel, illetve mentőautóval akár már vasárnap hazaszállíthatják - mondta el Győrfi Pál Veronából a köztévének.
8:33 Tűz ütött ki egy négyemeletes házban Szombathelyen (origo.hu)
Hetvenkilenc embert menekítettek ki a tűzoltók egy négyemeletes szombathelyi lakóházból, amelynek tárolójában vasárnap hajnalban keletkezett tűz. A lakók közül négyen füstmérgezést szenvedtek, őket kórházba vitték - közölte a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
8:30 Gulyás: Nem jó ötlet a civil szervezetek vagyonnyilatkozata (atv)
„Csak remélhetjük, hogy ez az utolsó bűzös lehelete annak az intoleráns, kirekesztő, önmagát hazug módon liberálisnak nevező politikai irányzatnak, ami úgy gondolja: neki mindent lehet, neki előjoga bármibe beavatkozni” – mondta a nyugati világ politikai korrektségéről az atv.hu-nak adott interjúban Gulyás Gergely Donald Trump okán. A Fidesz alelnöke nem támogatja, hogy tegyenek…
8:17 Az indulásra vár Veronában a diákok első csoportja (hvg.hu)
A reggeli órákban derül ki, hogy mikor indulhatnak haza az első diákok, a könnyebb sérültek és kísérőik Veronából. A súlyos sérültek egyelőre kórházban maradnak.
8:17 Halálos baleset miatt lezárták az M1-est (origo.hu)
Balesetben meghalt egy ember az M1-es autópályán Lébény közelében vasárnap reggel, a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták a sztrádát a 147-es kilométernél a főváros felé - tájékoztatott a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője.
8:12 Az elmúlt 7 nap 7 legkedveltebb ATV-s videója (atv)
Összegyűjtöttük az elmúlt napok azon felvételeit, amelyekről nem érdemes lemaradni.
8:00 A főpolgármester elrendelte a szmogridó riasztási fokozatát (hvg.hu)
A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy hétfő reggel 6 órától tilos olyan gépjárművel közlekedni a fővárosban, amelynek forgalmi engedélyében a környezetvédelmi osztályt jelölő kód 0, 1, 2, 3, 4, vagy amelynek forgalmi engedélye nem tartalmaz környezetvédelmi osztályt jelölő kódot.
8:00 Egy órával a baleset előtt tartott pihenőt a magyar diákok busza (origo.hu)
A péntek éjjeli, 16 áldozatot követelő veronai buszbaleset hat súlyos sérültje közül négyet akár már vasárnap hazaszállíthatnak Magyarországra. Két férfi életveszélyes állapotban van, ők akár hetekig olasz kórházban maradhatnak. Eközben megkezdődött a baleset okait feltáró rendőrségi vizsgálat. Magyar szakértők is segítik az olaszok munkáját.
7:59 Vádemelési javaslat (Police.hu)
Kábítószer birtoklásért felelhet egy 32 éves drégelypalánki férfi.
7:57 Költői vénával a biztonságért (Police.hu)
A BRFK Bűnmegelőzési Osztálya bűnmegelőzési pályázatot hirdet általános iskolásoknak a „Magyar Kultúra és a Költészet Napja alkalmából”.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: