Belföldi hírek - Friss hírek

17:28 Hőség – ÁNTSZ: több településen magas az ózonterhelés (boon)
Budapest, 2015. július 6., hétfő (MTI) - A napsütéses nyári időjárás nyomán több településen meghaladta az ózonterhelés az egészségügyi határértéket - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) hétfőn az MTI-vel.
17:26 Felfüggesztette az NFM a mosógépcserét a dél-dunántúli régióban (boon)
Budapest, 2015. július 6., hétfő (MTI) - Forráskimerülés miatt határozatlan időre felfüggesztette hétfőn a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) a mosógépcsere-pályázatok benyújtását a dél-dunántúli régióban - közölte a tárca az MTI-vel.
17:25 Ilyen lesz az időjárás (inforadio.hu)
Folytatódik a kánikula. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 33 és 38 fok között alakul.
17:24 Brüsszel a romatelepeken tartott razziákról: az indokolatlan erőszak összeegyeztethetetlen az uniós értékekkel (boon)
Brüsszel, 2015. július 6., hétfő (MTI) - Az indokolatlan erőszak, a rendőrség által romatelepeken alkalmazott erőszakot is beleértve, minden esetben összeegyeztethetetlen az Európai Unió értékeivel és az Európai Unió Alapjogi Chartájával - foglalt állást Niedermüller Péternek, a Demokratikus Koalíció (DK) európai parlamenti (EP-) képviselőjének kérdésére válaszolva Vera Jourová, az Európai…
17:24 120 óvodást vittek ki a melegfelvonulásra (atv)
A svédországi Göteborgban 120 kisgyereket vitt ki óvodájuk a Westpride elnevezésű melegfelvonulásra még június közepén.
17:24 Kilenc-kilenc év a parókás rablóknak (haon)
Debrecen - Rablás és személyi szabadság megsértése miatt az elsőrendű vádlottra kilenc és fél év, míg a másodrendűre kilenc év 2 hónap fegyházbüntetést szabott ki a Debreceni Járásbíróság.
17:23 Csepreghy: július 9-től lehet pályázni eszközfejlesztésre, gépbeszerzésre (inforadio.hu)
A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében július 9-től több mint 80 milliárd forint értékben pályázhatnak gépbeszerzésre és ehhez kapcsolódó épületfejlesztésre a vállalkozások - jelentette be a Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára hétfőn Zalaegerszegen, az európai uniós támogatásokat ismertető konferencián.
17:21 Kivonult a Betyársereg Szegedre (hvg.hu)
A Betyársereg 50-60 tagja kivonult Szegeden a Nagyállomás elé, ahol a MigSzol aktivistái segítik a menedékkérőket. A rendőrség is nagy erőkkel jelent meg a helyszínen. A helyzet feszült, de nyílt konfliktusra egyelőre nem került sor.
17:21 Megszűnik a Budapest-Belgrád légijárat (inforadio.hu)
Október 25-től megszünteti az Air Serbia a Budapest és Belgrád közötti járatát, ezzel megszűnik a közvetlen összeköttetés a két főváros között - írta hétfőn az Airportal.hu légügyi szaklap a légitársaság tájékoztatására hivatkozva.
17:21 Mindenkit kiborított L. Simon László (origo.hu)
A szociológus szerint L. Simon László nem érti a szegénység problémáját, ha arra utal, hogy felesleges nyitva tartani a boltokat vasárnap, amikor négymillióan úgyis szegények. Az érdekvédő úgy vélte, éppen a szegények ellen hat, ha nem vásárolhatnak csak a kevés, és drága kisboltban. Az ellenzéki politikus szerint pedig a kormány nem a szegénység, hanem a szegények ellen küzd.
17:08 "A Fidesz csúcsra járatta a menekültügyi ámokfutást" (Népszava)
Az Együtt figyelmeztet: a határőrök nem tudják megállapítani, hogy ki a menekült és ki a bevándorló.
17:06 Megszűnik a Budapest-Belgrád légijárat (atv)
Október 25-től megszünteti az Air Serbia a Budapest és Belgrád közötti járatát, ezzel megszűnik a közvetlen összeköttetés a két főváros között - írta hétfőn az Airportal.hu légügyi szaklap a légitársaság tájékoztatására hivatkozva.
17:06 Szekszárdon tartja akadémiáját a honismereti szövetség (teol)
A Babits Mihály kulturális központban tartott megnyitóval vette kezdetét a XLIII. Országos Honismereti Akadémia, amelynek a megyeszékhely ad otthont.
17:06 Késnek a vonatok a szobi vonalon (Népszava)
Akár háromnegyed órásvárakozásra is készülni kell.
16:57 A víz veszélyei (Police.hu)
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet a természetes vizek veszélyeire.
16:48 Mostantól pénzt kér a kormány a közérdekű adatokért (vs.hu)
Az ellenzék nemmel szavazott, és két fideszes is. Orbán Viktor nem vett részt a voksoláson.
16:48 Orosz felsőház elnöke: Ukrajna nem veszett el Oroszország számára (atv)
Ukrajna nem veszett el Oroszország számára - jelentette ki Valentyina Matvijenko, az orosz parlamenti felsőházának elnöke a Komszomolszkaja Pravdának.
16:48 Kigyulladt egy autó az M35-ösön (haon)
Debrecen - A józsai pihenőnél a Polgár felé vezető sávokat rövid időre lezárták.
16:48 Új játék a Széll Kálmánon: keresd a villamost! (Népszava)
Módosul a 4-es, 6-os közlekedési rendje a hétvégén.
16:45 Nemzetközi vélemények a görög népszavazásról (inforadio.hu)
Oroszország azt reméli, hogy Görögország mielőbb megegyezik a hitelezőkkel - kommentálta a görögországi népszavazás eredményét Vlagyimir Putyin orosz államfő szóvivője hétfőn. Ritkán sikerült ilyen rövid idő alatt az egyesült Európában ennyi porcelánt összetörni, és ennyi bizalmat megrendíteni - latt az egyesült Európában ennyi porcelánt összetörni, és ennyi bizalmat megrendíteni - írta a…

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: