Gazdasági hírek - Friss hírek

19:18 Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei (Gazdasagportal)
Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki: Nyerőszámok: 5; 31; 41; 44; 63
19:06 Veterán csodákat is kiállítanak Esztergomban (Hírstart)
Járműipari kiállítás nyílt szombaton az esztergomi Nagy-Duna sétányon. Az "Akkor és Most Jármű Expo" című bemutatón ló vontatású kocsik, veterán autók mellett az esztergomi Suzuki gyár legújabb modelljei is megtekinthetők.
19:06 Holnaptól csökkenhet a várakozási idő a horvát-szlovén határon (ProfitLine)
Vasárnaptól várhatóan csökken a várakozási idő a horvát-szlovén határon, mert a szisztematikus határellenőrzés helyett ideiglenesen mindkét ország hatóságai enyhébb, szúrópróbaszerű, célzott ellenőrzéseket végeznek az átkelőhelyeken a fennakadások csökkentése érdekében - közölte a horvát sajtó.
18:54 Online számlázással fehérítik a gazdaságot (Hírstart)
A számlázó programok használata esetében 2018. július 1-jétől lesz kötelező az online adatszolgáltatás, amit az adózók már az idén július 1-jétől tesztelhetnek.
18:42 Orbán szerint a magyar kormány Európa-párti (TőzsdeFórum)
Az Európai Néppárt brüsszeli csúcstalálkozóján sikerült megvédeni Magyarország álláspontját - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szombaton.
18:39 Fizetési meghagyás: ilyen esetekben alkalmazhatja a munkáltató (Adózóna)
A munkaügyekben alkalmazható fizetési meghagyásos eljárás részletszabályairól érdeklődött olvasónk. Dr. Hajdu-Dudás Mária munkajogász ügyvéd válaszolt.
18:33 Kiváló pálinkát akar? Ezeket kóstolja! (HVG)
Eredményt hirdettek a Gyulai Pálinkafesztiválon.
18:24 Bréking! A németek betiltották a gyanús "befektetést", amit Magyarországon vígan értékesítenek (Portfolio)
Németországban nem nézi végig tétlenül a pénzügyi felügyelet, ahogyan németek tízezreinek pénze egy engedély nélkül értékesített állítólagos kriptovalutába fektetve elhagyja az országot. A több országban is piramisjáték gyanújával...
18:21 Mivel rukkol elő a kormány a családok számára? (HVG)
A családi pótlék emelése, az adókedvezmény kiterjesztése, a csok bővítése - a Portfolio megpróbálta kideríteni, mi lehet a kormány nemrég belengetett demográfiai programjában, amelynek célja a gyermekvállalási hajlandóság növelése.
18:18 Vigyázzon, ne veszítse el a SZÉP-kártyás pénzét! (Inforádió)
Csak az OTP-nél napi 71 milliót kellene elkölteniük a SZÉP-kártyásoknak. Íme az összesítés!
18:12 EU-csúcs – A Brexit-tárgyalásokra vonatkozó irányelvek jóváhagyásával megkezdődött a huszonhetek vezetőinek találkozója (Gazdasagportal)
Megkezdődött az Egyesült Királyság uniós kilépése (Brexit) után bennmaradó huszonhét tagország állam- és kormányfőinek ülése szombat délután Brüsszelben, és a résztvevők rögtön a találkozó kezdete után megállapodtak a Brexit-tárgyalásokra vonatkozó iránymutatásaikról. Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke ez utóbbiakról – Twitter-üzenetében – azt közölte, hogy “szilárd és tisztességes” politikai…
18:12 Így értékelte Juncker és Tusk a csúcstalálkozót (TőzsdeFórum)
A tagállamok egységét mutatja, hogy a "huszonhetek" vezetői szombati brüsszeli találkozójukon mindössze négy perc alatt elfogadták a Brexit-tárgyalásokra vonatkozó irányelveiket; ezt az egységet nem lesz könnyű megőrizni.
18:06 Átadták a gyomaendrődi bivalytej-feldolgozó üzemet (ProfitLine)
Átadták a gyomaendrődi bivalytej-feldolgozó üzemet a Békés megyei Gyomaendrődön szombaton.
17:54 Megfizethető áron is kaphatunk igazi luxust (TőzsdeFórum)
Ezrével épülnek országszerte, különösképp Budapesten az új lakások. Az egyes projektek árai között természetesen eltérések figyelhetők meg. Ez az eltérés elsősorban az elhelyezkedéstől függ, de természetesen nem mindegy az sem, mit kap a vevő pénzéért.
17:42 Átadták a gyomaendrődi bivalytej-feldolgozó üzemet (Híradó)
A meglévő, de évek óta nem termelő üzemet mintegy 50 millió forintból újították fel, 35 milliót a Földművelésügyi Minisztérium (FM), 4,5 milliót az önkormányzat adott hozzá, de a Bethlen Gábor Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és az olasz partnerek is hozzájárultak a beruházáshoz.
17:39 Sikerült összezavarnia Orbánnak az EU-t (HVG)
Történelmi sikernek örvendhetett, aki követte a mai brüsszeli EU-csúcsot. Feltéve, ha nem hallgatta meg Orbán Viktor csúcsot követő nyilatkozatát.
17:30 FruitVeb: jelentősebb fagykárok az ország északi és észak-keleti részében lehetnek (Gazdasagportal)
Jelentősebb fagykárokkal az ország északi és észak-keleti részében lehet számolni – mondta a Magyar Zöldség-gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács (FruitVeB) alelnöke szombat reggel az M1 aktuális csatornán. Apáti Ferenc közlése szerint az említett országrészekben az elmúlt két hónapban négy-öt olyan éjszaka is volt, amikor mínusz 2, mínusz 4,5 fokig csökkent a hőmérséklet, és ez…
17:24 Sokkoló infografika arról, mennyivel kevesebb pénze van ma egy magyar miniszterelnöknek egy felcsúti polgármesternél (444)
Szemmel látható és kézzel tapintható, de ésszel fel nem fogható a különbség Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc gazdasági teljesítménye között.
17:24 Veterán csodákat is kiállítanak Esztergomban (TőzsdeFórum)
Járműipari kiállítás nyílt szombaton az esztergomi Nagy-Duna sétányon. Az "Akkor és Most Jármű Expo" című bemutatón ló vontatású kocsik, veterán autók mellett az esztergomi Suzuki gyár legújabb modelljei is megtekinthetők.
17:06 Egy csopaki bortermelő lett idén a Borászok Borásza (ProfitLine)
Jásdi István csopaki bortermelő nyerte el idén a Borászok Borásza díjat; a Borászok Barátja díj kitüntetettje Csizmadia András gasztrofilozófus lett - közölték a szervezők az MTI-vel.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: