Gazdasági hírek - Friss hírek

17:54 Közös haderő létrehozásáról állapodtak meg az arab államok (ProfitLine)
Egységes haderő létrehozásáról hoztak határozatot az arab államok vezetői az Arab Liga vasárnap záruló, 26. éves csúcstalálkozóján az egyiptomi Sarm-es-Sejk városában.
17:54 Nem drágul a tojás húsvétra (mfor.hu)
A tojás fogyasztói ára a múlt évihez képest 4-5 százalékkal nőtt, a húsvéti időszakban azonban az áruházláncok folyamatos akciózása miatt nem várható drágulás - mondta Földi Péter, a Baromfi Termék Tanács (BTT) tanácsadója.
17:42 Heti gazdaság és politika: a Quaestor-ügy mindent vitt (vs.hu)
Két hetet kellett várni arra, hogy őrizetbe vegyék a Quaestor-ügy 3 gyanúsítottját, és az állami pénzek útja is rejtélyes. Heti gazdaság.
17:39 És akkor Tarsoly felteszi a kormányzati lemezt (hvg.hu)
Tovább és még annál is tovább gyűrűző brókerbotrányra adott flexibilis kormányzat magyarázatok, Erste bankcsőd-álhír okozta pánik, Auchan gigabírság és egy brüsszeli koki a földtörvény miatt. A hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.
17:39 A forintosítással változik az árfolyamgát rendszere is (mfor.hu)
Az elszámolás és a forintosítás az árfolyamgát rendszerbe belépett devizahitelesekre is vonatkozik. Az árfolyamgátasoknak érdemes megfontolniuk, maradnak-e a törlesztőrészlet rögzítésénél, kockáztatva, hogy a gyűjtőszámlahitel lejárta után megugorhat a havi törlesztésük, vagy inkább vállalják a magasabb törlesztőrészletet.
17:21 Húsvét - Megtelnek az ünnepekre a szállodák (ProfitLine)
A belföldi szállodák többsége megtelik a közelgő húsvéti ünnepekre, ez derült ki az MTI tudósítói által készített körképből.
17:06 Újabb levélváltás volt az ügyészség és a Quaestor-károsultak között (vs.hu)
A Fidesz már a jövő héten elfogadná a törvényt, amellyel zárolhatnák a felelősök vagyonát, de ez az ellenzék nélkül ilyen gyorsan nem megy.
17:03 Quaestor-károsultak tüntettek (origo.hu)
Quaestor-károsultak tartottak demonstrációt Debrecen belvárosában, a Csapó utcán vasárnap.
16:45 Figyelem, árfolyamgátasok! Erre kell készülni a forintosítással (hvg.hu)
Az elszámolás és a forintosítás az árfolyamgát rendszerbe belépett devizahitelesekre is vonatkozik. Az árfolyamgátasoknak érdemes megfontolniuk, maradnak-e a törlesztőrészlet rögzítésénél, kockáztatva, hogy a gyűjtőszámlahitel lejárta után megugorhat a havi törlesztésük, vagy inkább vállalják a magasabb törlesztőrészletet.
16:15 A hatos lottó nyerőszámai és nyereményei a 13. héten (Stock portál)
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 13. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: Nyerőszámok: 3;14;31;36;44;45 Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; Az 5 találatos szelvényekre 558 870; a 4 találatosokra egyenként 7 905; a 3 találatosokra egyenként 1 505 forintot fizetnek.
16:15 Hosszú idő után először nőtt az orosz arany - és devizatartalék (ProfitLine)
Négy hónap folyamatos csökkenés után először nőtt Oroszország arany- és devizatartaléka a múlt héten.
16:15 Szigorítanák a vasárnapi zárva tartást (Napi Online)
A világörökségi területekre is kiterjeszti a vasárnapi munkavégzés tilalmát a kereskedelemben a kormány az Országgyűlés elé kedden beterjesztett törvényjavaslatban. Vámos György, az Országos Kereskedelmi ... ...
16:12 Nehéz választás előtt az árfolyamgátas hitelesek (vs.hu)
Az elszámolás és a forintosítás az árfolyamgátrendszerbe belépett devizahitelesekre is vonatkozik.
16:12 Friss! A Hatoslottó nyerőszámai a 13. héten (Pénzcentrum)
A várható főnyeremény 140 millió forint....
16:02 Erre használják a magyarok a bankkártyájukat (privatbankar)
Mára szinte mindenkinek van bankkártyája, az emberek többsége nem csak készpénzfelvételre, hanem vásárlásra is használja a plasztikot. Jó hír, hogy egyre gyakoribb az online fizetés, ugyanakkor a közüzemi számlák rendezésénél továbbra is sárga csekken szeretjük befizetni.
16:00 Ma újra szabad vásárolni - a Tesco parkolója dugig (Képpel) (privatbankar)
Kihasználva a húsvét előtti hetet és a törvény adta lehetőséget, ma sok helyen kinyitottak az üzletek. Kollégánk is elment vásárolni: teli parkolót és áruval tömött polcokat talált.
15:57 Tojást venne húsvétra? Itt a jó hír (Napi Online)
A tojás fogyasztói ára a múlt évihez képest 4-5 százalékkal nőtt, a húsvéti időszakban azonban az áruházláncok folyamatos akciózása miatt nem várható drágulás - mondta Földi Péter, a Baromfi Termék Tanács ... ...
15:54 Harminc év után először tértek vissza üresen a japán bálnavadászhajók (vs.hu)
1987 óta most először történt meg, hogy nem volt leölt bálna az Antarktiszról Japánba visszatért hajók fedélzetén.
15:54 Felvázolta az új világrendet az ameriakai guru (Napi Online)
Az első világháború tanulságait látva a világ két vezető hatalmának, Kínának és az Egyesült Államoknak akkor is békésen együtt kellene működniük, ha racionális okok szólnának amellett, hogy forduljanak ... ...
15:36 A Duna túloldalán is van élet (Portfolio.hu)
Bár a budapesti irodapiacon ma minden a Váci útról szól, a Duna túloldalán is fut egy igen hasonló közlekedési folyosó, mely irodisták ezreinek a munkahelyét tartalmazza. Elérkeztünk a budapesti...

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: