Friss hírek

Friss hírek: gazdasági, bulvár, sport, autós, belföldi, és külföldi hírek. A legfrissebb hírek percről-percre, hírkereső, top hírek.

14:21 Rengeteg rendőrt vezényelnek ki a ringre (HírTV)
Csaknem ezer rendőr teljesít majd szolgálatot a Formula 1 hétvégi Magyar Nagydíján.
14:21 Birtokba vették az ugrók a Batthyány téri óriástornyot – fotók (M4 Sport)
Tériszonyosok óvatosan!
14:21 Esős, szeles időnk lesz, hétvégén jön a fordulat (Faktor)
Szombattól újra 30 fokos hőség lesz, de addig még többször eleredhet az eső.
14:21 Csodás körszivárványt videóztak le Oroszországban közel 500 méter magasról (Player)
A szivárvány egy közismert és szemet gyönyörködtető optikai jelenség, amely lényegében úgy jön létre, hogy a fény prizmaszerűen megtörik az eső- vagy páracseppeken.
14:21 Nincs mibe belekötni: Totális siker a hazai vizes világbajnokság (Ripost)
Elhallgattak a károgók. Nincs mibe belekötni, de annál több a pozitívum!
14:21 Pogátsa: Csak béremeléssel menthető meg a költségvetés (ATV)
Esély sincs rá, hogy a magyar bérek felzárkózzanak a nyugat-európai szinthez – ezt Pogátsa Zoltán mondta az Egyenes Beszédben Rónai Egonnak.
14:21 Az öregedő társadalom felélesztheti a régóta szunnyadó inflációt (Kitekintő)
Megvan az esély, hogy a világgazdaság végre elhagyja az alacsony növekedéssel jellemezhető éveket, és ezzel párhuzamosan beinduljon az infláció is. És ehhez nem kell mást tenniük a globális politikai döntéshozóknak, mint várni.
14:20 Elhunyt Horváth László (Híradó)
Az újságíró, szerkesztő, a Népszavát is kiadó lapkiadó vezetője volt.
14:18 Gyönyörű lányokban idén sincs hiány: íme a Miss Balaton döntősei (NLCafé)
Ismét gyönyörű lányok érkeztek Balatonfüredre, hogy a Miss Balaton 2017 második castingján bebizonyítsák, ott a helyük az augusztusi döntőn. Íme azok a lányok, akik még versenyben vannak a koronáért!
14:18 Ilyen még nem volt: ez az új államkötvény (Híradó)
Hároméves futamidejű, 4,85 százalék kamatozású államkötvényt bocsátott ki Magyarország a kínai belső piacon.
14:18 Gamescom 2017 – két új címet is hoz a THQ Nordic (PC Guru)
A THQ Nordic tegnap este hozta nyilvánosságra az idei Gamescomon bemutatásra szánt címeine listáját, két meglepetéssel is készülnek.
14:18 Megjelent a Displaced (PC Dome)
Újabb túlélő-játék érkezett, ám ezúttal a történet sokkal nagyobb szerepet kap, mint más hasonló alkotásokban.
14:18 Amikor a családi ebéd egy nagy csatatérre emlékeztet – mit tegyél, ha válogatós a gyerek? (NLCafé)
Az egyik gyerek csak fehér ételt hajlandó enni, a másik csak tésztát virslivel, a harmadik pedig határozottan elutasít mindent, ami zöldségnek néz ki. Az anyák rémálma, amikor válogatóssá válik a gyerek.
14:18 Bankot bírságolt az MNB (Napi)
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) pénzforgalmi jogszabálysértések miatt 19 millió forintra bírságolta a Sberbank Magyarország Zrt.-t, valamint arra kötelezte a hitelintézetet, hogy szeptember végéig orvosolja az általa elkövetett szabálysértéseket - írja az MTI az MNB honlapja alapján.
14:17 Több százezren égették meg magukat, hadat üzentek a piramisjátékoknak (Portfolio)
A fejlett technológia lehetővé tette, hogy elterjedjenek az online pénzügyi csalások, melyek több millió befektetőt károsítanak meg, azonban a hatóságok figyelmeztetése ellenére is évről évre befektetnek az emberek a kiemelkedő hozamokat...
14:17 Románia Patriot rakétavédelmi rendszert vásárol (gondola.hu)
Eldőlt, hogy Románia Patriot rakétavédelmi rendszert vásárol az Egyesült Államoktól, a csaknem négymilliárd dolláros vételár első részletét pedig idén novemberben tervezik kifizetni - derült ki Adrian Tutuianu román védelmi miniszter szerdai bukaresti sajtóértekezletén
14:17 A vizes vb hőse az aputestű, Baywatch-piros fürdőnadrágos ember, aki kimentett egy sapkát a medencéből (NetHírlap)
Forrás: Player
14:15 A Despacito sztárjai Maduro ellen fordultak (Magyar Idők)
Már nem csak a latin-amerikai országvezetők és a nemzetközi szervezetek támadják a venezuelai elnököt: a popvilág is ellene fordult. Hétfőn a Despacito című világsláger énekesei mentek neki, amiért propagandacélokra használta a listavezető dalt.
14:15 Kvótaper: Az igazságügyi miniszter szerint komoly jogi vita várható (ATV)
Nincs kötelező ereje egy főtanácsnoki véleménynek az Európai Bíróság döntésére nézve a kvótaperben – ezt Trócsányi László nyilatkozta az atv.hu-nak. A külföldi szabadságát töltő igazságügyi miniszter a „jogirodalomba bevonuló” nagy vitát jósol a kvótaügyben.
14:15 Megpiszkálná a nyugdíjpénzeket az EU (Portfolio)
Az Európai Központi Bank ezentúl szigorúbb adatszolgáltatásra kötelezné az eurózónabeli nyugdíjalapokat, mivel azok működése sok esetben nem átlátható, miközben 50 millió ügyfél és 2,5 ezer milliárd euró sorsáról döntenek naponta...

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső:

Rovatok

Friss hírek: gazdasági, bulvár, sport, autós, belföldi, és külföldi hírek. A legfrissebb hírek percről-percre, hírkereső, top hírek.