Bedák Pál

Profi boksz: Bedák Zsolt mégsem lép ringbe a Mayweather-Pacquiao előtt?
2015 április 21.   She
A korábbi hírekkel ellentétben Bedák Zsolt valószínűleg mégsem lép ringbe május 2-án, a Las Vegasban rendezendő bokszgálán, amelynek főmérkőzését a jelenkor két legjobb profi ökölvívója, az amerikai Floyd Mayweather Jr. és a Fülöp-szigeteki Manny Pacquiao vívja.
Bedák Zsolt világelső!
2015 április 16.   Blikk
Budapest – Óriási lehetőséget kapott Bedák Zsolt (31): ringbe léphet május 2-án, a Las Vegas-i nemzetközi bokszgálán, amelynek főmérkőzését a jelenkor két legjobb profi ökölvívójának tartott amerikai Floyd Mayweather Jr. (38) és Fülöp-szigeteki Manny Pacquiao (36) vívja egymással.
Profi boksz: Bedák ringbe léphet a Mayweather-Pacman gálán
2015 április 14.   She
Kedden válhat hivatalossá, de nagyon jók az esélyei annak, hogy Bedák Zsolt nem lép ringbe április 17-én a Kalászi Sportcsarnokban. Mert ha az HBO televíziós társaság is rábólint, akkor két héttel később Las Vegasban, a legendás MGM Grandben lehet jelenése a Floyd Mayweather Jr.–Manny Pacquiao csúcsmérkőzés úgynevezett undercardjában!
Profi ökölvívás: Szellő és Bedák Zsolt is T. K. O.-val nyert
2015 március 15.   She
Telt házas bokszgálát szervezett a Ferobox Event Cegléden, ahol a vállalkozás legismertebb egyéniségei győztesen hagyták el a Gál József sportcsarnokban felállított szorítót.
Vérző fejjel nyert Bedák
2014 december 7.   Blikk
Budakalász - Fájdalmas győzelmet aratott Bedák Zsolt (31) címvédő mérkőzésén. A WBO (Bokszvilágszervezet) kispehelysúlyú Európa-bajnok profi ökölvívója megsérült az orosz Ruszlan Bercsuk (27) ellen a nyolcadik menetben.
Bedák Zsolt megvédte Európa-bajnoki címét
2014 december 7.   Metropol
A magyar bokszoló pontozással győzött az orosz Ruszlan Bercsuk ellen.
Bedák Zsolt megvédte Európa-bajnoki címét
2014 december 7.   Infostart
Bedák Zsolt megsérült, ám pontozással simán legyőzte az orosz Ruszlan Bercsukot, ezzel megvédte a Boksz Világszervezet (WBO) kispehelysúlyú Európa-bajnoki címét a Ferobox Event és az M1 profi ökölvívó gáláján, a budakalászi sportcsarnokban.
Bedák Zsolt orosz bokszolóval vívja Eb-címmeccsét
2014 november 28.   Infostart
Bedák Zsolt az orosz Ruszlan Bercsukkal szemben védheti meg jövő szombaton a Boksz Világszervezet (WBO) kispehelysúlyú Európa-bajnoki címét a budakalászi sportcsarnokban.
Bedák Zsolt orosz bokszolóval vívja Eb-címmeccsét
2014 november 28.   Blikk
Profi bokszgála Budakalászon
2014 november 26.   Metropol
Bedák Zsolt kispehelysúlyú Európa-bajnoki címmérkőzése mellett nehézsúlyban is Eb-címmeccset rendeznek.
Boksz: Bedák Zsolt Eb-meccset vív, Kovács Vipera visszatér
2014 november 26.   She
December 6-án Budapesten, az Omszki-tó melletti Kalászi Sportcsarnokban rendezik meg azt a profi bokszgálát, amelyen Bedák Zsolt kockára teszi WBO Európa-bajnoki címét, s kötelek közé lép Kovács Attila, a Vipera is.
Ideiglenes vb-övért bokszolhat Bedák
2014 november 3.   Blikk
Budapest – Újra világbajnoki övért bokszolhat Bedák Zsolt (30)! A WBO (Bokszvilágszervezet) kispehelysúlyú Európa-bajnok profi ökölvívója december 6-án léphet ideiglenes vb-övért léphet szorítóba Budapesten.
Profi ökölvívás: Bedák Zsolt ismét legyőzte Gacsecsiladét
2014 szeptember 20.   She
Március 8-án már legyőzte. Szeptember 20-án ismét. Bedák Zsolt (22–1–0, 8 K. O./T. K. O), a Boksz Világszövetség (WBO) kispehelysúlyú Európa-bajnoka nőnapon Kecskeméten éppen George Gacsecsiladze (15–12–1, 8 K. O./T. K. O) ellen szerezte meg a címet. Ezúttal a FeroBox Event szombati szentesi gáláján ugyan nem övért küzdöttek, de jó meccset bokszoltak.
Újabb nagy győzelemre készül Bedák Zsolt
2014 szeptember 17.   Blikk
Szentes — Régi ismerőssel csap össze Bedák Zsolt (30) a Ferobox Event szombati szentesi ökölvívógálán. A WBO (Bokszvilágszervezet) kispehelysúlyú profi Európa-bajnoka azzal a grúz Giorgi Gacsecsiladzével (27) küzd, aki ellen márciusban, öt esztendő után visszaszerezte kontinensbajnoki övét.
Profi boksz: Bedák Zsolt megvédte Eb-címét Ali ellen
2014 június 7.   She
Bedák Zsolt pénteken megosztott pontozással legyőzte a francia Amor Belhadj Alit, így megvédte a Bokszvilágszervezet (WBO) kispehelysúlyú Európa-bajnoki címét a szentesi profi gálán.
Bedák újra a WBO Európa-bajnoka
2014 március 9.   Blikk
Kecskemét — Sikerült, amit kitűzött célként, megint a WBO (Bokszvilágszervezet) Európa-bajnoki öve díszeleg Bedák Zsolt (30) derekán!
Profi boksz: Bedák Zsolt a WBO Európa-bajnoka lett
2014 március 8.   She
Bedák Zsolt kiütéssel legyőzte a grúz Dzsordzsi Gacsecsiladzét, ezzel megszerezte a Bokszvilágszervezet (WBO) kispehelysúlyú Európa-bajnoki címét a szombati kecskeméti profi ökölvívógálán.
Kecskeméti bokszgála - Bedák Zsolt Európa-bajnok
2014 március 8.   Infostart
Bedák Zsolt technikai kiütéssel legyőzte a grúz Dzsordzsi Gacsecsiladzét, s ezzel megszerezte a Boksz Világszervezet (WBO) kispehelysúlyú Európa-bajnoki címét a szombati kecskeméti profi ökölvívó gálán.
Bedák: EB-címért egy grúz ellen
2014 február 11.   Alternatív Energia
Erdei Zsolt még le sem játszotta a címmeccsét a hazai rendezésű ökölvívó gálán, máris sikert könyvelhetett el.
Bedák Zsolt is grúz ellenféllel bokszol az Eb-címért
2014 február 10.   Kripto Akadémia
Bedák a profik között 19 győzelemmel és egy vereséggel áll, míg riválisa 13 siker mellett kilencszer kikapott és egyszer döntetlent ért el.