Bedák Pál

Ökölvívás: Bedák is grúzzal csap össze Kecskeméten
2014 február 10.   She
Erdei Zsolthoz hasonlóan Bedák Zsolt is grúz ökölvívó ellen lép szorítóba a március 8-i kecskeméti bokszgálán, ráadásul Giorgi Gacsecsiladze ellen a WBO szervezet kispehelysúlyú Európa-bajnoki öve lesz a tét.
Profi boksz: Erdei Zsolt tanítványa, Bedák Zsolt TKO-ja
2013 szeptember 13.   She
Nem kisebb névvel, mint a korábbi WBO félnehéz-, és WBC cirkálósúlyú világbajnok, ezúttal edzőként feltűnő Erdei Zsolttal a háta mögött lépett szorítóba a Ferobox Event pénteki, budapesti gáláján Bedák Zsolt.
Erdei és Bedák élete nagy lehetősége előtt
2013 július 31.   Behaviour
Noha elég régen volt a magyar profi ökölvívásban, hogy valóban extraklasszis ellenfelekkel szemben kapjanak bizonyítási lehetőséget a legjobbjaink, most úgy tűnik, akár ketten is életük meccsét vívhatják meg a szorítóban. A korábban két súlycsoportban is világbajnoki címet szerző Erdei Zsolt például egyáltalán nem akar még visszavonulni, és ismét Amerika meghódítására készül.
Nem volt szimpatikus a profi bokszoló Bedák, kidobták a szórakozóhelyről
2013 június 26.   Alternatív Energia
A Bokszvilágszervezet (WBO) korábbi profi kispehelysúlyú Európa-bajnokát - akit manapság az Európai Bokszunió (EBU) ranglistáján jegyeznek a legjobbak (7.) között -, gyakorlatilag kidobták egy felkapott budapesti szórakozóhelyről, a Trafiqból. Holott semmit sem csinált.
Ökölvívás: Bedák Zsolt K. O.-val, Kovács pontozással nyert
2013 június 16.   She
Bedák Zsolt kiütéses, míg Kovács Attila pontozásos győzelmet aratott a Szeghalmon rendezett profi ökölvívógálán.
A legjobbak közt Bedák
2013 június 13.   Blikk
Szeghalom - Rohamléptekkel halad célja felé Bedák Zsolt (29). A Bokszvilágszervezet (WBO) egykori profi kispehelysúlyú Európa-bajnok bokszolója ugyanis hamarosan újabb címmérkőzésen szeretne bizonyítani.
Kelemen a gáton
2013 június 11.   Blikk
Dunaszentpál - Megindította az ökölvívókat a Duna áradása. A szombati, szeghalmi profiboksz-gálán fellépő két hazai csillag, Kovács Attila (38) és Bedák Zsolt (29) meccspénzük felét, az eseményt szervező Ferobox Event pedig a jegybevétel egy részét ajánlja fel az árvízkárosultak részére.
Ökölvívás: Bedák Zsolt fehérorosz riválist kap
2013 május 15.   She
Körvonalazódik a Ferobox Event második nagyszabású profi ökölvívó gálájának a programja, amelyet május 18-án, szombaton Kecskeméten rendeznek. Eldőlt, hogy Kelemen Balázs után Bedák Zsolt és Kovács „Vipera” Attila is külföldi ellenfelet kapott, így lesz miért szorítanunk a Messzi István Sportcsarnokban.
Bedák Zsolt újabb fehérorosz ellenféllel küzd szombaton
2013 május 15.   Agroinform
Körvonalazódik a Ferobox Event második nagyszabású profi ökölvívó gálájának a programja, melyet Kecskeméten rendeznek.
Ökölvívás: Bedák Zsolt Kecskeméten lép kötelek közé
2013 május 9.   She
Bedák Zsolt május 18-án ismét kötelek közé lép. A 29 éves ökölvívó márciusban tért vissza a profi boksz világába, amikor a Ferobox Event első gáláján pontozással győzte le nagyon masszív fehérorosz ellenfelét. A sportolóra ismét egy hatmenetes meccs vár Kecskeméten, amely egy újabb lépés az úton, amelynek végállomása, reményei szerint, második világbajnoki címmérkőzése lehet.
Győzelemmel tért vissza Bedák
2013 március 25.   BorsOnline
Három év kihagyás után a szentesi bokszgálán szállt ismét ringbe a profi ökölvívó, aki nagyon izgult a meccs tétje miatt. Végül magabiztosan győzött.
A Blikk-kel nyert a visszatérő Bedák
2013 március 24.   Blikk
Szentes ‒ Közel három év kihagyás után győzelemmel tért vissza a ringbe a Ferobox Event telt házas gáláján Bedák Zsolt (29) profi ökölvívó.
Ökölvívás: győzelemmel tért vissza a ringbe Bedák Zsolt
2013 március 23.   She
Majd’ hároméves kihagyás után könnyed győzelemmel tért vissza Bedák Zsolt a Ferobox Event névre keresztelt szentesi bokszgálán. A 29 éves bokszoló a fehérorosz Anton Bekist (5–5, 4) győzte le egyhangú pontozással hat menetben.
Bedák telt ház előtt tér vissza
2013 március 22.   Agroinform
Szombaton hosszú idő után ismét élő, televíziós profi bokszgálát láthat a magyar közönség.
Bevállalós ellenfelet kapott szombatra Bedák Zsolt
2013 március 19.   Agroinform
A 29 éves volt világbajoki kihívó magyar ökölvívó két és fél év kihagyás után lép újra a kötelek közé.
Ökölvívás: bevállalós ellenfelet kapott Bedák
2013 március 19.   She
A fehérorosz Anton Bekis lesz Bedák Zsolt ellenfele március 23-án, Szentesen a Ferobox Event ökölvívó gáláján. A 29 éves volt világbajoki kihívó magyar ökölvívó két és fél év kihagyás után lép újra a kötelek közé.
Három év után tér vissza Bedák
2013 március 16.   BorsOnline
Bedák Zsolt közel három év után visszatér a profi boksz világába, március 23-án Szentesen ő is szorítóba lép a Ferobox Event első gáláján.
Bedák Zsolttal közösen kínozza magát Erdei Zsolt
2013 február 25.   Blikk
Budapest - Újra együtt a nagy csapat! A napokban közösen tréningezik a csődbe ment Universum Box-Promotion korábbi két magyar klasszisa, a Bokszvilágszervezetnél (WBO) félnehéz-, a Bokszvilágtanácsnál (WBC) pedig cirkálósúlyban profi világbajnoki címet szerző Erdei Zsolt (37), valamint a WBO egykori kispehelysúlyú Európa-bajnoka, Bedák Zsolt (29).
Ökölvívás: visszavonul a még veretlen Bedák Pál?
2013 február 14.   She
A www.boxingscene.com értesülései alapján testvérétől, Zsolttól eltérően – aki az egyre inkább erőre kapó Felix Promotion versenyzője lett – nem folytatja profi karrierét a korábbi remek amatőr bunyós Bedák Pál, hanem befejezi aktív pályafutását.
Bedák Zsolt csatlakozott Rácz Felix csapatához
2013 február 8.   Agroinform
Rácz Felix Bedák Zsolt és Kovács Tamás leigazolásával ötfősre bővítette ökölvívó csapatát.