Szávay Ágnes

Szávay feladta, Arn továbbjutott
2012 augusztus 29.   Metropol
Arn Gréta jutott be az amerikai nyílt teniszbajnokság 2. fordulójába.
Eljött nekik Amerika
2012 augusztus 27.   Behaviour
Négy magyar játékos is felkerült a ma kezdődő amerikai nyílt teniszbajnokság, a US Open főtáblájára, amire utoljára 2002-ben volt példa. Az Arn Gréta, Babos Tímea, Czink Melinda, Szávay Ágnes kvartettből ráadásul valaki egészen biztosan készülhet a második fordulóra, miután Arn és Szávay egymás ellen játszik a nyitó körben.
Tenisz, US Open: csata előtt Szávay Arnról, Arn Szávayról
2012 augusztus 24.   She
Mint arról csütörtökön röviden beszámoltunk, Szávay Ágnes és Arn Gréta egymás ellen játszik a jövő héten kezdődő tenisz US Open női egyesének első fordulójában. A Nemzeti Sportnak röviden így nyilatkoztak a közelgő meccsről:
Magyar csata lesz a US Openen
2012 augusztus 23.   Infostart
Elkészült csütörtökön az amerikai nyílt teniszbajnokság, a jövő hétfőn kezdődő US Open sorsolása. A főtáblán négy magyar nő is szerepel, közülük Szávay Ágnes az első fordulóban Arn Grétával csap össze.
Szávay és Arn egymás ellen, Czink Sarapovával kezd
2012 augusztus 23.   Agroinform
Elkészült csütörtökön az amerikai nyílt teniszbajnokság, a jövő hétfőn kezdődő US Open sorsolása.
Tenisz: Szávay Ágnes párosban is kikapott New Havenben
2012 augusztus 20.   She
Szávay Ágnes az egyes után párosban, a japán Date Krumm Kimikóval az oldalán is kikapott a New Havenben zajló, 637 ezer dollár összdíjazású kemény pályás női tenisztorna első fordulójában.
Tenisz: Szávay kiesett, német vár Babosra New Havenben
2012 augusztus 20.   She
Szávay Ágnes az első fordulóban búcsúzott a New Havenben zajló női tenisztornán, miután két szettben kikapott Carla Suárez Navarrótól. A világranglistán 44. spanyol játékos 7:6, 6:4-re győzte le a magyar teniszezőt.
Tenisz, US Open: Szávay Ágnes egyesben és párosban is indul
2012 augusztus 17.   She
Szávay Ágnes nemcsak egyesben, hanem Czink Melindával az oldalán párosban is indul a másfél hét múlva kezdődő amerikai nemzetközi teniszbajnokságon, a US Openen.
Olimpia: a Babosékat kiejtő duó kikapott Williamséktől a döntőben
2012 augusztus 5.   She
A londoni olimpia női páros tenisztornáján a Serena Williams, Venus Williams testvérpár nyert a Babos Tímea, Szávay Ágnes duót kiejtő cseh Andrea Hlavácková, Lucie Hradecká kettős ellen.
Olimpia: Szávayék döntő játszmában kaptak ki
2012 július 30.   She
A Babos Tímea, Szávay Ágnes kettős döntő szettben kikapott a 4. helyen kiemelt Andrea Hlavácková, Lucie Hradecká cseh duótól a londoni olimpia női tenisztornájának 1. fordulójában.
Olimpia: Pozitív, hogy jól bírtam fizikailag - Szávay Ágnes
2012 július 28.   She
Szávay Ágnes egyesben az első fordulóban kiesett a női teniszezők versenyében a londoni olimpián, ám talált pozitívumot is a brit Elena Baltacha elleni mérkőzésében.
Szávay Ágnes az első fordulóban kiesett
2012 július 28.   Infostart
Szávay Ágnes két sima játszmában vereséget szenvedett a hazai közönség előtt szereplő Elena Baltachától szombaton a londoni olimpia női tenisztornájának első fordulójában.
Szávay Ágnes az első fordulóban kiesett
2012 július 28.   ATV
Szávay Ágnes két sima játszmában vereséget szenvedett a hazai közönség előtt szereplő Elena Baltachától szombaton a londoni olimpia női tenisztornájának első fordulójában.
Olimpia: Szávay az első fordulóban búcsúzott
2012 július 28.   She
A londoni olimpia női tenisztornájának első fordulójában búcsúzott a sérülésből visszatérő Szávay Ágnes, aki a hazai Elena Baltacha (világranglista-102.) ellen kapott ki két 6:3-as szettben.
Babos kazah, Szávay brit teniszező ellen kezd
2012 július 26.   Metropol
Párosban pedig a wimbledoni döntőben a Williams-nővérektől vereséget szenvedő cseh duót kapták.
Babos kazah, Szávay brit teniszező ellen kezd
2012 július 26.   Infostart
Babos Tímea a kazah Galina Voszkobojeva, Szávay Ágnes pedig a hazai közönség előtt szereplő brit Elena Baltacha ellen kezd a londoni olimpia női tenisztornáján.
Tenisz: Szávay Blanka is a győztesek között Siófokon
2012 július 24.   She
Az olimpiára készülő Szávay Ágnes húga, Szávay Blanka is a győztesek között volt a hét végén Siófokon megrendezett, immár hagyományos Kupa Libre teniszfesztiválon.
Rokonoknál készül a versenyekre Szávay Ágnes
2012 július 11.   Blikk
Budapest - Rokonoknál készül a versenyekre Szávay Ágnes (23) az olimpián. A magyar teniszező egyesben és párosban indul a játékokon, mégpedig ismerős helyen, a wimbledoni pályán.
Két magyar teniszező indulhat Londonban
2012 június 26.   Metropol
Szávay Ágnes egyesben szerepelhet az olimpián, Babos Tímea pedig Szávayval párosban lehet ott a brit fővárosban.
London 2012: valószínűleg Babos és Szávay utazhat az olimpiára
2012 június 26.   She
Bár a Nemzetközi Teniszszövetség csak csütörtökön hirdeti ki az olimpiai indulók névsorát, információink szerint a védett rangsorával már korábban biztos indulónak számító Szávay Ágnes mellett Babos Tímea is ott lehet egyesben a londoni főtáblán, és a két játékos párosban is elindulhat együtt.

Sport/olimpia/peking2008/tenisz