2017. december 10. vasárnap

dec. 10
0:39
MLS: bosszút álltak a tavalyiért, a Toronto FC a bajnok! (She)
A Toronto FC nyerte meg az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) döntőjét, mivel Jozy Altidore és Víctor Vázquez góljával legyőzte a címvédő Seattle Sounderst.
dec. 10
6:33
Hihetünk a számoknak? Óriási buli lesz a Fradinál (Ripost)
Vajon már ősszel eldőlt a bajnoki cím az NB I-ben? A zöld-fehérek ebben bíznak.
dec. 10
7:18
Oroszország nem bukott bele a doppingbotrányba (Infostart)
Nemzeti színek nélkül indulhatnak el a doppingbotrányba belebukott orosz sportolók a 2018-as téli olimpián. A Magyar Antidopping Csoport vezetőjét nem lepte meg a Nemzetközi Olimpiai Bizottság döntése, miszerint nem a kollektív büntetést szabták ki Oroszországra.
dec. 10
7:51
Boksz: csalódást keltő volt a Lomacsenko–Rigondeaux csata (She)
Ritka az, amikor profi ökölvívásban a The Ring magazinnál vezetett, súlycsoportoktól független rangsor első tíz helyezettje közül ketten csapnak össze, ráadásul két, az amatőrök között egyaránt kétszeres olimpiai bajnok. Ez volt a helyzet szombat éjjel New Yorkban, a Madison Square Gardenben, ahol a meccs előtt még veretlen, kubai Guillermo Rigondeaux és az ukrán Vaszil Lomacsenko csapott…
dec. 10
8:03
TV-Műsor: Városi derbik garantálják, hogy ma egész nap a fotelban maradsz! (Agroinform)
Liverpoolban és Manchesterben is városi derbit rendeznek, de rangadót játszik a Barca is.
dec. 10
8:09
NB I: Szeretem, ha rutinos, gondolkodó játékosok rúgják a 11-est – Király (She)
Egy-egy kihagyott büntető után úgy tűnt, hogy gól nélküli döntetlenre végződik a Haladás és a Videoton FC meccse, de a hazaiak szélsője, Karol Mészáros a 92. percben bevette a kaput. A találkozó után a szombathelyiek büntetőt védő kapusa, Király Gábor és a székesfehérváriak csalódott középpályása, Pátkai Máté értékelt az NSO Tv kamerája előtt.
dec. 10
8:12
Manchesteri szuperrangadó és kézilabda vb-nyolcaddöntő - sport a tévében (Infostart)
Franciaországgal játszik a női kézilabda-válogatott a németországi világbajnokság nyolcaddöntőjében, míg Manchesterben városi derbit rendeznek - a vasárnapi élő sportközvetítések a hazai televíziókban.
dec. 10
8:30
Hamilton csak 2020-ig tervez (m4sport.hu)
Csak az aktuális szabályrendszer végéig tervez Lewis Hamilton a Forma–1-ben, abban már nem biztos, versenyezni fog-e 2020 után is.
dec. 10
8:45
NBA: lendületbe jött a Bulls, folytatta sorozatát a Rockets (She)
Tíz egymást követő vereség után először fordult elő a szezon során a Chicago Bulls kosárlabdacsapatával, hogy egymás után két mérkőzést is meg tudott nyerni. A Keleti főcsoport sereghajtója a pénteki, Charlotte Hornets elleni hosszabbításos győzelem után ezúttal a New York Knicks ellen nyert. Az NBA legutóbbi játéknapján folytatta sorozatát a Houston Rockets, amely a Portland Trail Blazers…
dec. 10
9:03
NHL: sorozatban nyolcadszor nyert a Los Angeles Kings (She)
Nem szakadt meg a Los Angeles Kings jégkorongcsapatának nagy sorozata, a kaliforniaiak ugyan az 54. percig 2–0-ra vezettek a Carolina Hurricanes ellen, végül csak hosszabbítás után tudtak győzni 3–2-re. A győztes találatot a ráadás vége előtt 20 másodperccel Tanner Pearson ütötte, ezzel a Kings egymás után a nyolcadik mérkőzésén is nyerni tudott.
dec. 10
9:21
Női kézi-vb: A magyarok és a svédek meccsével nyernénk - napi tippek a vb-re (Agroinform)
Lássuk tippmestereink mit gondoltak ki a női kézi-vb nyolcadik napjára. Az odds közel kétszeres.
dec. 10
9:39
Autósport: győztesek klubja – Michelisz átvette a trófeát (She)
Impozáns helyszínen, a Versailles-i kastélyban adták át a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) által kiírt sorozatok díjait: itt vehette át Lewis Hamilton a negyedik világbajnoki címéért járó serleget, Michelisz Norbert pedig a túraautó-vb összetett második helyezettjének járó trófeát.
dec. 10
9:42
Húsz centis havat jósolnak, elmaradhat a hétvége meccse (Ripost)
A legjobban várt mérkőzést a hó hiúsíthatja meg.
dec. 10
9:57
Légiósok: Vadócz góllal vette ki a részét a 6–0-s sikerből (She)
A hongkongi élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában a Kitchee idegenben 6–0-ra kiütötte a sereghajtó Hong Kong Rangerst, így továbbra is veretlenül (hét győzelem mellett egy döntetlen a mérlege) vezeti a tabellát. A vendégcsapat magyar középpályása, Vadócz Krisztián a 68. percben betalált, így már négy bajnoki gólnál jár a szezonban.
dec. 10
9:59
FTC: „Mélyről jöttünk, de felszínre törtünk, ott is akarunk maradni!” (She)
A tabella élén telel a Ferencváros, amely az őszi szezon utolsó fordulójában 2–0-ra legyőzte a Vasast, és három ponttal ellépett a Szombathelyen 1–0-s vereséget szenvedő Videotontól. A Vasas elleni meccs után a 2. percben gólt fejelő Lovrencsics Balázs beszélt az NSO Tv-nek a találkozóról, valamint Dibusz Dénessel egyetemben visszatekintett a bajnokság első felére.
dec. 10
10:12
Semmi bírózás?! – példaértékűen nyilatkozott a DVSC edzője (m4sport.hu)
Nem ehhez vagyunk hozzászokva...
dec. 10
10:15
Spanyol foci: Pokoli túra vár Messiékre - íme Rivaldo tippje a Villarreal-Barcára! (Agroinform)
Vasárnap este a Villarreal ellen lép pályára a listavezető Barcelona a La Liga 15. fordulójában.
dec. 10
10:45
Imádja a Balatont az úszó-vb magyar sztárja (Ripost)
Nemrégiben ünnepelte 18. születésnapját a magyar úszósport ifjú titánja, Németh Nándor. A nyári vizes világbajnokságon váltóban bronzérmet szerző versenyző ezer szállal kötődik Siófokhoz. A jelenleg Törökbálinton élő versenyző, amikor teheti, hazajár a Balaton fővárosába.
dec. 10
10:51
Videó: a Fradi ezekkel a gólokkal győzött és lett őszi 1. (She)
A FradiMédiának a Vasas elleni 2–0-s győzelmet követően az első NB I-es gólját szerző Lovrencsics Balázs értékelt, és láthatóak a Ferencváros találatai is a videóban.
dec. 10
10:53
Női kézi-vb: Görbicz szinte biztosan játszik a nyolcaddöntőben (She)
Szinte biztos, hogy Görbicz Anita, a magyar női kézilabda-válogatott csapatkapitánya kisebb térdsérülése ellenére játszhat a németországi világbajnokság nyolcaddöntőjében vasárnap délután Franciaország legjobbjai ellen.
dec. 10
10:55
Női kézi-vb: Valós esélyünk van a franciák ellen – Rasmussen (She)
Itt már nincs hibázási lehetőség – a nyolcaddöntőkkel elkezdődik a kieséses szakasz a németországi női kézilabda-világbajnokságon. A magyar válogatott az olimpiai ezüstérmes franciákkal csap össze Lipcsében (kezdés: 17.30, Tv: Sport1, élőben az NSO-n), immár a kapitány Görbicz Anitával a fedélzeten. Kim Rasmussen szövetségi kapitány szerint ha a legjobbunkat nyújtjuk, nyerhetünk.
dec. 10
11:09
Rövid pályás úszó Eb: dől(het) a lé – íme, a pénzdíjak! (She)
Koppenhágában szerdán elkezdődik az úszók rövid pályás Európa-bajnoksága – a kontinensviadalon az európai szövetség (LEN) minden eddiginél nagyobb pénzdíjat kínál.
dec. 10
11:12
Horváth Ferenc: Értékeljen az, aki ezt a fordulót kiírta! (m4sport.hu)
A Balmazújváros trénere szerint nem szabadott volna ilyen körülmények között megrendezni ezt a fordulót.
dec. 10
11:15
Olasz foci: Gólgazdag mérkőzésen állhat élre a Napoli (Agroinform)
Egyik kedvence ellenfelükkel találkoznak a déliek, így nem csoda, hogy ők a mérkőzés favoritjai.
dec. 10
12:21
Videó: balhé a keleti derbin, Jovanovic megütötte Ugrait (She)
Mint beszámoltunk róla, a labdarúgó NB I 19. fordulójában a Diósgyőri VTK 3–2-re legyőzte a Debreceni VSC-t Mezőkövesden. A mérkőzés szünetében kisebb balhé tört ki a pályán, ami után Bognár Tamás játékvezető kiállította az Ugrai Rolandot megütő Aleksandar Jovanovicot.
dec. 10
12:21
Újabb mérföldkőhöz érkezett: duplával lett meg az ötszázadik Ronaldónak (Blikk)
Újabb mérföldkőhöz érkezett Cristiano Ronaldo: a portugál sztár a Sevilla ellen az ötszázadik győzelmét könyvelhette el klubszinten.
dec. 10
12:23
La Liga: spanyol válogatott kapust igazol a Real Madrid – sajtóhír (She)
Spanyol lapértesülés szerint válogatott kapussal erősít a Real Madrid labdarúgócsapata, amely az utóbbi időben intenzíven kereste a megoldást Kiko Casilla, illetve Keylor Navas helyére.
dec. 10
12:25
Dortmund: Peter helyett Peter – megvan a csapat új edzője (She)
Valóban menesztette edzőjét, Peter Boszt a Borussia Dortmund labdarúgócsapata, erről a klub a vasárnap délben tartott sajtótájékoztatóján számolt be. Az új tréner a Kölntől egy hete menesztett Peter Stöger lett.
dec. 10
12:36
Michelisz az év legjobbja (Infostart)
A túraautó-világbajnokság (WTCC) idei második helyezettje, Michelisz Norbert lett az Év magyar autóversenyzője az Autósport és Formula Magazin által összeállított rangsor alapján.
dec. 10
12:36
A keretet még keresi, a célt már ismeri Märcz Tamás (m4sport.hu)
Tapasztalatszerzésként tekint a világligára a pólókapitány.
dec. 10
12:38
A Fradi játékosa megkerülte a kapust, majd úgy örült, mint Griezmann (m4sport.hu)
Első gólja 2017 utolsó NB I-es találata is volt egyben.
dec. 10
12:39
PL: megállíthatatlan a Man. City? Wenger tökéletes választ adott (She)
Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere a Southampton elleni bajnoki mérkőzés előtti sajtótájékoztatón viccesen odaszúrt a Manchester Citynek. Az egyik újságíró azt kérdezte a francia szakembertől, hogy a szezonban eddig szárnyaló, 15 forduló után a Premier League-et veretlenül vezető Manchester Cityt melyik csapat tudja megállítani. Wenger válasza tűpontos volt, s meglehetősen nagy derültséget…
dec. 10
12:39
Premier League: Óriási a tét a manchesteri városi rangadón (Agroinform)
Ha nyer a United, ismét nyílttá válik a bajnokság, ha viszont nem, akkor borítékolható, hogy idén a City lesz a bajnok.
dec. 10
12:51
Gyász, így búcsúzott el édesapjától Dárdai Pál (Ripost)
A Hertha focistái ma edzőjükért is küzdenek a német bajnokságban. Dárdai Pál péntek hajnalban tudta meg a szörnyű hírt édesapja haláláról.
dec. 10
12:54
NHL: az Edmonton idegenben ütötte ki kanadai riválisát (m4sport.hu)
Tovább menetel a Los Angeles Kings.
dec. 10
12:57
Gyorskorcsolya-vk: Nagy Konrád nem javított, de kvótás lesz 1500 méteren (She)
Nagy Konrád ugyan nem javított 1500 méteren a gyorskorcsolyázók idénybeli negyedik, Salt Lake Cityben zajló olimpiai kvalifikációs világkupaversenyén, de várhatóan így is kvótás lesz ezen a távon.
dec. 10
13:00
Húszpontos hátrányból álltak fel Westbrookék (m4sport.hu)
A Houston sorozatban kilencedik győzelmét is besöpörte.
dec. 10
13:06
Mégis meglehet az olimpiai kvóta Nagy Konrádnak (m4sport.hu)
A gyorskorcsolyázó időeredményével kvalifikálhat Phjongcshangra.
dec. 10
13:08
Michelisz Norbert díjához nem férhetett kétség (m4sport.hu)
Forma–1-es futamgyőztes volt a díjkiosztó gála díszvendége.
dec. 10
13:15
NB II: élő eredménykövető a 21. forduló mérkőzéseiről! (She)
Vasárnap délután rendezik a labdarúgó NB II 21., egyben előrehozott második tavaszi fordulóját. A játéknap rangadóján a listavezető MTK Lencse hajrában lőtt góljával nyert Cegléden, a második helyen álló Kisvárda viszont hazai pályán szenvedett vereséget a középmezőnyben helyet foglaló ETO-tól. A Nyíregyháza kétszeri egyenlítés után egy ponttal tért haza a Budaörs ideiglenes otthonából,…
dec. 10
13:24
Megfiatalított pólóválogatott a világligában (Infostart)
Elsősorban a tapasztalatszerzés a célja a magyar vízilabda-válogatottnak a világligában, amelyben kedden Hollandia vendégeként játssza első mérkőzését.
dec. 10
13:33
Elismerés: Michelisz Norbert lett az Év magyar autóversenyzője (She)
A túraautó-világbajnokság (WTCC) idei második helyezettje, Michelisz Norbert lett az Év magyar autóversenyzője az Autósport és Formula Magazin által összeállított rangsor alapján.
dec. 10
13:35
Alpesisí-vk: Hirscher a nyolcadik helyről nyerte a szlalomot (She)
A férfiaknál a franciaországi Val d'Isére-ben műlesikló futammal folytatódott az idény. A győzelmet az osztrák Marcel Hirscher szerezte meg. A svájci St. Moritzban viszont törölni kellett a nők szuper-G, illetve kombinációs futamát.
dec. 10
13:36
Törölték Miklós Edit világkupa-futamát (m4sport.hu)
Az időjárás szólt közbe St. Moritz-ban.
dec. 10
13:38
Első ízben avattak kanadai bajnokot az MLS-ben (m4sport.hu)
A Toronto visszavágott a tavalyi döntőért.
dec. 10
13:42
Kölnben kevés volt, Dortmundban jó lesz – kinevezték a Borussia edzőjét (m4sport.hu)
Peter Boszt szombaton menesztették.
dec. 10
13:44
A vártnál súlyosabb a Haladás játékosának sérülése (m4sport.hu)
Részleges szalagszakadást szenvedett.
dec. 10
13:48
Elfogyott a türelem, edzőváltás a Dortmundnál (Infostart)
Az 1. FC Kölntől egy hete távozott Peter Stöger lett a Borussia Dortmund labdarúgócsapatának az új vezetőedzője.
dec. 10
13:57
La Liga: Két négyszeres szorzó a Barca rangadójára! (Agroinform)
Rangadót játszik vasárnap este a Barcelona, amely a Villarreal otthonában lép pályára.
dec. 10
14:09
Anglia: kínos elírás, hibás naptárat dobtak piacra – kép (She)
A közelgő ünnepekre tekintettel az angol másodosztályú Sheffield United piacra dobta a legújabb, 2018-as naptárát – hibásan. A kalendárium hátoldalán lemaradt egy f-betű, így „Shefield United” lett az utolsó oldalra nyomtatva. És hogy ez még kínosabb legyen, a rivális Sheffield Wednesday szurkolója vette észre először az elírást.

Keresés