2020. március 9. hétfő

márc. 9
0:03
Szekér a kátyúban – Bodnár Zalán jegyzete (She)
A Kaposvár újabb, nagy különbségű vereségével (a Rákóczi 4–0-ra kikapott a Mezőkövesdtől) gyakorlatilag eldőlt, hogy a somogyi újonccsapat azonn...
márc. 9
0:06
Felforrósodott a hangulat: Tévez megcsókolta Maradonát (Blikk)
Carlos Tévez szerint a csók még szerencsét is hozott neki.
márc. 9
0:10
Vérfürdő: felismerhetetlenné verték a női ketrecharcos fejét (Blikk)
Az UFC-ben mindennapos a brutalitás, azonban így még talán senki sem vert agyon nőt a sportágban.
márc. 9
0:14
Elhalasztották a női hokivébét a koronavírus-járvány miatt (Blikk)
Elmarad a női jégkorongozók A-csoportos világbajnoksága a koronavírus miatt – erről René Fasel, a nemzetközi szövetség elnöke tájékoztatta az AP hírügynökséget. Március végére volt kiírva a torna a kanadai Halifaxben és Truróban, a magyar együttes az utóbbi helyszínen a csehekkel, a dánokkal, a japánokkal és a németekkel találkozott volna. Várhatóa
márc. 9
0:18
Döntős a Davis-kupában a teniszválogatott (Blikk)
A legjobbkor adta ki magából a felgyülemlett feszültséget Fucsovics Márton (28)! Előbb összetörte a teniszütőjét, majd megnyerte a meccsét, így a győzelmével a magyar teniszválogatott a Világcsoport-selejtezőben 3-2-re felülmúlta Belgiumot, s ezzel bejutott a novemberi, madridi fináléba. A nyíregyházi sportoló a mindent eldöntő összecsapáson 7:6-ra
márc. 9
0:21
Hétfői sportműsor: Ferencváros–Újpest a jégen (She)
Hétfőn pályára lép a Premier League harmadik helyén álló Leicester City, amely az Aston Villát fogadja. A Serie A-ban Sassuolo–Brescia ütközet vár ránk, míg a jégen tovább folytatódik az Erste Liga elődöntője, a magyar döntőben a Ferencváros ismét otthon játszik az Újpesttel. A kézilabda szerelmesei 19 órakor Bécsre fókuszáljanak, ahol a férfi vilá
márc. 9
0:22
Távozik az Nb Ii-es győri futball klub tulajdonosa (Blikk)
Bejelentette távozását a labdarúgó-NB II-ben szereplő ETO FC Győr klubtulajdonosa, Mányi József, nem sokkal azután, hogy arról beszélt, a város vezetősége megvonja a csapat támogatását.
márc. 9
0:26
Zte, Paks, Újpest, Kisvárda, Dvsc- Folyik a harc az Nb I-es tagságért (Blikk)
Elképesztően izgalmasnak ígérkezik a kiesés elleni harc idén is a labdarúgó-NB I-ben. Igaz, az újonc és sereghajtó Kaposvárnak minden bizonnyal már elszálltak a reális esélyei a bennmaradásra, de előtte még öt gárda vív öldöklő harcot az élvonalbeli tagságért. A legrosszabb helyzetben közülük a szombaton 100. évfordulóját ünneplő, s az éllovas Fere
márc. 9
0:30
Sérülései után is eredményes volt a pályán a focista (Blikk)
Csaknem másfél éves gólcsendet tört meg Sallai Roland (22), a német élvonalbeli Freiburg magyar válogatott labdarúgója: a támadó az Union Berlin elleni hazai német bajnokin 483 nap után volt eredményes. Legutóbb 2018. november 10-én, a Mainz szurkolóit szomorította el. A 3-1-re megnyert mérkőzésen bő egy órát töltött a pályán, Christian Streich (54
márc. 9
1:03
Darts: 110-es átlagok, kilencnyilas – Van Gerwen a Uk Open bajnoka (She)
Idén először nyert PDC-tornát Michael van Gerwen, aki a világbajnokság utáni első major verseny, a mineheadi darts UK Open döntőjében Gerwyn Price-t győzte le 11–9-re. A világelső holland a verseny záró napján a Rob Cross elleni negyeddöntőben és a Daryl Gurney elleni elődöntőben is 110 feletti körátlagot ért el, s utóbbi meccsen dobott egy kilencn
márc. 9
3:36
Pontot szerzett a Fradi ellen a centenáriumát ünneplő ZTE (MMonline)
Labdarúgás. Egy félidő alatt négy gólt lőtt a Fehérvár a Pancho Arénában
márc. 9
3:42
Újabb csúcsot döntött a Liverpool FC (MMonline)
Labdarúgás. Jürgen Klopp, a vörösök menedzsere a siker ellenére sem hasonlítja magát a legendás Bill Shanklyhez
márc. 9
5:27
Meztelenül a zuhany alatt, meglesték a vadító kebelcsodát (Ripost)
Erica North a fürdőszobában mutatta meg a bájait.
márc. 9
6:09
Cristiano Ronaldo lepacsizott a láthatatlan rajongókkal a zárt kapus Juventus-Inter meccs előtt (444.hu)
Ki hitte volna, hogy pont ő lesz a járvány Buster Keatonja, aki pompás színészi alakítással emlékezik meg a vírusról?
márc. 9
6:30
Koronavírus: rossz hírt kapott Dzsudzsák Balázs is (Ripost)
Azonnali hatállyal döntöttek az arab emírségekbeli mérkőzésekről.
márc. 9
7:15
Tenisz: Szvitolina három szettben nyerte meg a döntőt Monterreyben (She)
Az első helyen kiemelt Elina Szvitolina sikerével ért véget a Monterreyben megrendezett női tenisztorna, a 25 éves ukrán játékos három szettben győzte le a cseh Marie Bouzkovát.
márc. 9
7:15
Szilágyiék már nem számolgatnak (Azenpenzem)
A kvalifikációs rangsorban második helyen álló kardcsapatunk bejutott a legjobb négybe, az oroszok és a franciák pedig nem, így az utolsó világkupa előtt már matematikailag is meglett a tokiói kvótánk.
márc. 9
7:33
Koronavírus: elmarad az Indian Wells-i tenisztorna (She)
Elmarad az év első ATP 1000-es tornája – közölték a teniszszervezet hivatalos honlapján. Az Indian Wells-i tornára több óvintézkedést is hoztak, így például a labdaszedők csak kesztyűben dolgozhattak volna. Végül a verseny törlése mellett határoztak a koronavírus további terjedésétől tartva.
márc. 9
7:33
Kiderült a nagy győzelem után: ez volt Fucsovics sikerének titka (Ripost)
Fordulópontot jelentett. Korábban nem sok jót jelentett, ha dühbe gurulva eltörte az ütőjét, de most...
márc. 9
7:39
Nba: a Lakers nyerte a Los Angeles-i rangadót (She)
A Lakers nyerte meg a Los Angeles-i rangadót: 112–103-ra legyőzte a Clipperst az NBA legutóbbi játéknapján. Kikapott a ligaelső Milwaukee Bucks, a Houston Rockets és a Dallas Mavericks is.
márc. 9
7:51
Nhl: keleti rangadót nyert a rájátszásért küzdő Carolina (She)
A Carolina Hurricanes vasárnap magabiztosan nyert a Pittsburgh Penguins ellen, és ezzel – 17 találkozóval az alapszakasz vége előtt – rájátszást érő helyre került az észak-amerikai jégkorongliga (NHL) keleti főcsoportjában.
márc. 9
7:53
Bundesliga: jönnek az első zárt kapus meccsek a vírus miatt – sajtóhír (She)
Zárt kapuk mögött rendezik meg a szombati Ruhr-vidéki derbit, a Borussia Dortmund–Schalke mérkőzést a koronavírus miatt – írja a Bild.
márc. 9
8:03
Ilyen még nem volt: képregényben küldte el a francba a győri polgármester a kunyeráló fociklub-tulajdonost (444.hu)
Ráadásul Dézsi Csaba András saját művéről van szó, a fideszes orvos-polgármester ugyanis gyakorló mesekönyvszerző is.
márc. 9
8:42
Fradi-UTE összecsapás a jégen - Sport a tévében (Infostart)
Párizs és Nizza között tekernek az országúti kerékpározók, az angol bajnokságban Leicester City-Aston Villa összecsapás lesz.
márc. 9
8:45
ezt látni kell, elképesztő gól szabadrúgásból az Mls-ben! (She)
A Los Angeles FC 3–3-as döntetlent játszott a Philadelphia Unionnal az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) magyar idő szerint hétfő hajnalban rendezett mérkőzésén. A meccs gólját egyértelműen a philadelphiaiak norvég védője, Jakob Glesnes szerezte, aki csaknem 40 méterről tekert óriási erővel a kapuba szabadrúgásból!
márc. 9
8:57
Férfi kosár: Hangáék a második félidőben robbantottak (She)
Az első félidőben még a sereghajtó Estudiantes játszott jobban, a fordulás után viszont a listavezető Barcelona érvényesítette erőfölényét.
márc. 9
9:27
Bl: irány a negyeddöntő – innen folytatják a csapatok (She)
Négy mérkőzéssel folytatódik a héten a labdarúgó Bajnokok Ligája. Az Atalanta szinte már a legjobb nyolc csapat között érezheti magát, előtte azonban zárt kapus mérkőzést kell játszania a Valencia otthonában. Az RB Leipzig Gulácsi Péterrel a soraiban juthat be a negyeddöntőbe, majd szerdán két csúcsmeccs jön: PSG–Dortmund, Liverpool–Atlético Madrid
márc. 9
9:45
Mu: Guardiola beszólt, ez volt Bruno Fernandes reakciója (She)
Lassan kijelenthető, az utóbbi évek egyik legjobb igazolása volt a Manchester United labdarúgócsapatánál Bruno Fernandes. A portugál ugyanis tökéletesen felvette a Premier League ritmusát, ráadásul akkor sem ijed meg, ha egy olyan edzőikon ordibál vele, mint Pep Guardiola!
márc. 9
9:45
Padlót fogott Sevillában a Real Madrid (Azenpenzem)
A vendégeknél Kroostól Benzemáig egymást múlták alul, egyedül Modrić játszott jól, de őt meg érthetetlenül lecserélte Zinedine Zidane, a Madrid edzője.
márc. 9
9:48
Válsághelyzet: nincs fizetés Csurgón (Infostart)
A kézilabdázók teljesítményükkel vívták ki a klubvezetés haragját.
márc. 9
10:00
A koronavírus miatt törölték az Indian Wells-i tenisztornát (Behaviour)
Az ötödik Grand Slam-viadalnak is nevezett 1000-es tornát, amelyen Fucsovics Márton és Babos Tímea is indult volna, máskor rendezik meg.
márc. 9
10:03
Belgium: Storck újabb csodája, Monaco lehet a következő állomás (She)
A hét végén kiharcolta a belga élvonalban maradást a Bernd Storck-vezette Cercle Bruges, amely nemcsak, hogy ledolgozta február eleji kilencpontos hátrányát a Waasland-Beverennel szemben, de egy fordulóval az alapszakasz vége előtt már bebiztosította szereplését az első osztály következő kiírásában. Storck felszabadult, Monacóba hívják.
márc. 9
10:05
Bundesliga: Sallainak már meccs közben elment a hangja; beérné Szalait (She)
Sallai Roland nem is száz, hanem már kétszáz százalékon pörgött, rengeteg plusz munkát végzett, és újra elnyerte edzője bizalmát a Freiburg magyar válogatott támadója, aki március végén Eb-kijutást ünnepelne.
márc. 9
10:09
Játékossors: előkerült az első kép a börtönből Ronaldinhóról (She)
Mint beszámoltunk róla, a paraguayi bíróságnál meggondolták magukat, és miután szabadon engedték Ronaldinhót, szombaton újra elrendelték a letartóztatása meghosszabbítását. Most előkerült az első kép is a börtönben ülő brazil legendáról!
márc. 9
10:11
A Clipperst is legyőzte a Lakers, bajban a Bucks és a Rockets (She)
Parázs meccsen vágtak vissza Kawhi Leonardéknek LeBron Jamesék az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszának legutóbbi kiemelt rangadóján, remek játékkal nyerték meg a Los Angeles-i városi derbit. 140-et kapott a Bucks, esélye sem volt a Houstonnak, folytatódik a Boston hullámvölgye, nyugaton nyert a Toronto és az Indiana, 90 pont a
márc. 9
10:21
Autósport: vezetéstechnikai tréninget tartott Keszthelyi Vivien (She)
Különleges vezetéstechnikai tréninget tartottak nőnap alkalmából a Hungaroringen lévő tanpályán: ezúttal kizárólag hölgyek ültek a volán mögött, „személyes tanácsadójuk” hazánk egyik legismertebb női autóversenyzője, Keszthelyi Vivien volt.
márc. 9
10:27
Nba: új ötlet, két hónappal eltolnák a liga rajtját (She)
Steve Koonin, az Atlanta Hawks NBA-fran­chise ügyvezető igazgatója egy ötlettel állt elő, amely igencsak megfontolandó. A sportvezető az egyik bostoni konferencián arról értekezett, hogy két hónappal el kellene tolni az észak-amerikai profi liga rajtját, vagyis októberről december közepére.
márc. 9
10:39
A fél világ nálunk játszott – infografikán az Nb I légiósai (She)
A télen ciprusi és Costa Rica-i légiós is érkezett a labdarúgó NB I-be, így elmondhatjuk, hogy már  97 ország szülöttje futballozott a magyar élvonalban. Kik ők? Honnan jöttek, hányan vannak, és mit értek el?
márc. 9
10:39
Nem lesznek nézők a román focimeccseken (Azenpenzem)
További intézkedésig minden futballmérkőzést zárt kapuk mögött kell lebonyolítani Romániában – közölte a helyi labdarúgó-szövetség (Frf) a koronavírus-járványra hivatkozva.
márc. 9
10:41
Real: Courtois sérülten védett a Betis ellen? Heteket hagyhat ki (She)
A belga HLN beszámolója szerint Thibaut Courtois kisebb ágyék- és combsérüléssel vállalta a játékot vasárnap a Real Betis ellen – állapota pedig romlott. Ennek fényében nemcsak a meccset, de első számú kapusát is elveszíthette a Real Madrid – több hétre is.
márc. 9
10:42
Így viseli a börtönt Ronaldinho, a rács mögött fotózták a sztárt (Ripost)
Ronaldinhónak börtönben kell maradnia, a bíróság szerint fennáll a veszélye, hogy elhagyja az országot.
márc. 9
10:51
Kézi Bl: Leynaud bravúrja a forduló legszebbjei között (She)
Miután a Győri Audi ETO KC 35–29-re legyőzte a román Ramnicu Valceát a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 6. fordulójában, Amandine Leynaud egyik bravúrja is bekerült a játékhét legszebb védései közé.
márc. 9
10:57
Dopping: a Cas felmentette a négy évre eltiltott, vb-ezüstös távolugrót (She)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) felmentette a doppingolás vádja alól Jarrion Lawson amerikai távolugrót, akit négy évre tiltott el tavaly a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (WA).
márc. 9
10:59
Női kézilabda: a Larvik visszajutott a dán élvonalba (She)
Egy év után visszajutott a dán női kézilabda-élvonalba a Larvik, amelyet tavaly licencproblémák miatt zártak ki és soroltak a másodosztályba.
márc. 9
11:09
Női kézilabda: a Larvik visszajutott a norvég élvonalba (She)
Egy év után visszajutott a norvég női kézilabda-élvonalba a Larvik, amelyet tavaly licencproblémák miatt zártak ki és soroltak a másodosztályba.
márc. 9
11:27
Mu: Sir Alex reakciója mindent elmond a derbi után (She)
Mint beszámoltunk róla, a Manchester United 2–0-ra legyőzte a Manchester Cityt az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 29. fordulójában. Az Old Traffordon a klub legendás edzője, a 78. éves Sir Alex Ferguson is ott volt. És a skót ikont állítólag rég látták úgy mosolyogni, mint a derbi lefújása után.
márc. 9
11:33
Nb Ii: fegyelmi eljárás indult a Barcika–Mtk után (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség a hivatalos Twitter-oldalán közölte, fegyelmi eljárást indított a vasárnapi, Kazincbarcika–MTK Budapest NB II-es mérkőzés után.
márc. 9
11:35
F1: brazil tartalék pilótát nevezett ki az Alpha Tauri (She)
Megnevezte az Alpha Tauri F1-es csapat a 2021-es tartalék pilótáját: a brazil Sérgio Sette Camara révén újra brazil pilóta került közel a gyorsasági autósport királykategóriájához.
márc. 9
11:37
Tenisz: Babos pont a 100. az új női világranglistán (She)
Babos Tímea egy helyet rontva a 100. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján. Jani Réka a 200.
márc. 9
11:51
Jégkorong: a férfiválogatott vb-jét is átszervezhetik (She)
A divízió I/A világbajnokság lebonyolítását is befolyásolhatja a koronavírus-járvány Sipos Levente, a Magyar Jégkorongszövetség főtitkára szerint, aki emellett arról is beszélt az M4 Sport Sporthíradójában, hogy az elhalasztott női vb miatt a magyar csapat programját át kell szervezni.

Keresés