2020. május 12. kedd

máj. 12
0:00
Törölt minden bajnokságot a Magyar Vízilabda Szövetség, nem hirdetnek bajnokokat (Blikk)
Minden versenysorozatát befejezettnek nyilvánította hétfőn és nem hirdetett bajnokokat a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ).
máj. 12
0:04
Fia: két hétközi futammal rajtolhat a Forma 1-es idény (Blikk)
Dupla Osztrák és Brit Nagydíjjal startolhat el a Forma–1 idei kiírása, a második futam pedig mindkét helyszínen hétköznap lenne – számolt be a thejudge13.com szakportál a Nemzetközi Automobil-szövetségtől (FIA) kiszivárgott feljegyzésekre hivatkozva.
máj. 12
0:08
„Újabb találkozó Tysonnal? Mért ne?” – Ismét összecsaphat a két legendás ökölvívó: Holyfield harmadszor is a ringbe szállna egykori nagy ellenfelével (Blikk)
Csaknem negyedszázad múltával harmadszor is találkozhat egymással a ringben a profi ökölvívás korábbi két nehézsúlyú amerikai kiválósága, Evander Holyfield és Mike Tyson.
máj. 12
0:12
Koronavírus: ugyan folytatódik a hazai fociidény, de legkésőbb ekkor véget is kell érnie (Blikk)
Legkésőbb július 12-ig be kell fejezni a hazai labdarúgóidényt, amely a koronavírus-járvány miatti felfüggesztést követően jövő szombaton indul újra – mondta a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szóvivője hétfőn az M1 aktuális csatornán.
máj. 12
3:48
Szólította a kötelesség: a közelgő Nb I-es rajt miatt visszatért Magyarországra Marco Rossi – Már el is végezték rajta a koronavírustesztet (Blikk)
Biztonságban megérkezett Magyarországra a labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi (55). Az olasz szakember hazájából, egészen pontosan Pozzuoli városából, autóval utazott Budapestre a közelgő NB I-es rajt miatt. A tréner az elmúlt heteket otthonában töltötte, családja körében igyekezett átvészelni a koronavírus-járvány miatti nehéz i
máj. 12
3:54
F1: Vettel távozik a Ferraritól az év végén (She)
A négyszeres Formula–1-es világbajnok, Sebastian Vettel az idény végén távozhat a Ferraritól – számoltak be róla német lapok hétfő éjjel. Az Auto Motor und Sport szerint a német versenyző és az olasz istálló nem tudott egyezségre jutni Vettel idény végén lejáró szerződése meghosszabbításáról. Olasz értesülések szerint a németnek a Renault vagy a Mc
máj. 12
6:48
Serie A: Ibrahimovic visszatért, két hét karantén vár rá (She)
Zlatan Ibrahimovic az elmúlt időszakot hazájában, a negyedrészben általa birtokolt Hammarby IF edzéseit látogatva töltötte, ám hétfőn visszatért Olaszországba, ahol a szabályok értelmében most két hét önkéntes izoláció vár rá.
máj. 12
7:06
Barca: már megállapodtak Lautaróról, de a koronavírus mindent átírt (She)
A CalcioMercato beszámolója szerint a Barcelona januárban már megegyezett az Internazionaléval Lautaro Martínez szerződtetéséről. A katalánok a sajtóban emlegetett 111 millió eurós kivásárlási záradékot aktiválták volna az argentin támadó szerződésében, akivel februárban tárgyalóasztalhoz is ültek. Aztán jött március és a koronavírus…
máj. 12
7:24
MU: francia válogatott középpályás érkezhet a Juventustól (She)
Angol sajtóhírek szerint a Manchester United a következő átigazolási időszakban megpróbálná megszerezni a Juventus hatszoros francia válogatott labdarúgóját, Adrien Rabiot-t.
máj. 12
7:36
Király Gábor: bravúr a Milan ellen, a norvégiai reflex, főhajtás búcsúzáskor (She)
Számtalan olyan pillanat adódik egy sportoló karrierjében, amelyre évek múlva is tisztán emlékszik – vagy azért, mert nagyon kedves a számára, vagy azért, mert még mindig szégyelli magát érte. Ezekre a pillanatokra, ezekre a „legekre” fókuszáltunk most Király Gáborral, és igyekeztünk egy-egy videóval vagy képpel is segíteni az emlékezést.
máj. 12
7:54
Fehéroroszország: egy élvonalbeli meccset is elhalasztottak (She)
Két nappal azt követően, hogy elhalasztottak egy másodosztályú bajnokit, most a Fehérorosz Labdarúgó-szövetség egy élvonalbeli mérkőzés halasztása mellett döntött. Az ok ugyanaz: koronavírusfertőzés-gyanús lehet egy-egy játékos.
máj. 12
8:27
Csúcs a vírus ellen: kiütötték a láthatatlan ellenfelet (Ripost)
Lipcsében hadat üzentek a járványnak, és fényes győzelmet arattak. Több mint 182 ezren vettek részt a különleges akcióban.
máj. 12
8:36
Svájc: hétfőn csak két csapat kezdte meg az edzéseket a húszból (She)
Az óvintézkedések enyhítésének köszönhetően hétfőn ismét edzhettek volna a svájci élvonalbeli és másodosztályú labdarúgócsapatok, ám a húsz közül ezt csupán az élvonalbeli St. Gallen és a másodosztályú Grasshoppers tette meg.
máj. 12
8:36
Laporta Guardiola visszacsábításával kampányol a Barcelona elnöki posztjáért (BorsOnline)
Joan Laporta visszacsábítaná Josep Guardiolát az FC Barcelona labdarúgócsapatának k
máj. 12
8:38
Barca: Laporta harcba száll, és visszacsábítaná Guardiolát (She)
Az FC Barcelonát 2003 és 2010 között irányító Joan Laporta várhatóan újra harcba száll az elnöki székért – a klub korábbi első embere ezt most egy televíziós műsorban el is ismerte.
máj. 12
8:40
amikor Ronaldo még Ronaldinhóként lőtt gólt a mieinknek (She)
A koronavírus megbénította a sportvilágot – mit lehet ilyenkor tenni? Irány az archívum! Most huszonnégy évet megyünk vissza az időben, amikor a magyar labdarúgó-válogatott összeakadt az ötkarikás játékokon két legendás csapattal.
máj. 12
8:42
Vettel az idény végén távozik a Ferraritól (HírTV)
Sajtóértesülés szerint a német pilóta nem hosszabbítja meg szerződését.
máj. 12
8:54
Itt a vége, Vettel távozik (Infostart)
A négyszeres világbajnok Sebastian Vettel egybehangzó lapértesülések szerint az idény végén távozik a Ferrari Forma-1-es csapatától.
máj. 12
9:12
F1: Vettel 2020 végén távozik a Ferraritól (She)
A Ferrari hivatalos közleményben tudatta, közös megegyezés után nem hosszabbítja meg Sebastian Vettel szerződését.
máj. 12
9:18
Labdarúgás: vége a 2019–2020-as korosztályos évadnak (She)
Az MLSZ döntése értelmében hivatalosan is véget értek a korosztályos bajnokságok; helyezettek, illetve végeredmény alapján feljutók és kiesők nincsenek, az UEFA Ifjúsági Ligában az ETO FC Győr U19-es csapata indulhat.
máj. 12
9:20
Atlétika: augusztus 20-án jöhet a Gyulai Memorial (She)
A tervek szerint az idén augusztus 20-án rendezik meg a 10. Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíjat.
máj. 12
9:36
Légiósok: Sallóiék újra edzésben – egyénileg, de közösen (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő Sporting Kansas City játékosai is megkezdték az önkéntesen vállalható egyéni edzéseket – számolt be róla a klub játékosa, Sallói Dániel. A csapat honlapján Vermes Péter vezetőedző videós illusztrációval magyarázta el, hogyan is zajlik a tréning.
máj. 12
9:48
Hogyan tovább, magyar sport? - online konferencia neves előadókkal (HírTV)
Az internetes eseményen előadást tart mások mellett Szabó Tünde sportért felelős államtitkár is.
máj. 12
10:00
Nba: továbbra is a 10 legnézettebb amerikai műsor között a Jordan-doku (She)
Óriási nézettsége van az ESPN sportcsatornán a Last Dance című dokumentumfilm-sorozatnak, amely Michael Jordannek, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legjobb játékosának az életéről és a Chicago Bulls legutóbbi bajnoki címéről szól.
máj. 12
10:00
Itt a vége: Vettel otthagyja a Ferrarit (ATV)
A négyszeres világbajnok Sebastian Vettel az idény végén távozik a Ferrari Forma-1-es csapatától.
máj. 12
10:02
KoroNapló: magyar hurka és kolbász Indianában – Juhász Dorka öröme (She)
Az Ohio State Egyetemen tanuló 20 éves kosárlabdázó továbbra is Indianában edz, sokat gyakorolja a dobásokat, és a minap megismertette barátait a magyar ízekkel is.
máj. 12
10:06
Tíz éve játszott Gera Zoltán Fulhamje Európa-liga-döntőt (She)
Tíz esztendeje már, hogy a Fulham Európa-liga-menetelésében főszerepet vállaló Gera Zoltán európai kupadöntőben lépett pályára.
máj. 12
10:24
PL: „Le se sz…m a nemzeti morált” – kifakadt a Spurs játékosa (She)
Danny Rose, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham játékosa úgy véli, nem helyes folytatni a 2019–2020-as évadot – meglátását elég erősen fogalmazta meg.
máj. 12
10:24
Sebastian Vettel az idény végén távozik a Ferraritól (888.hu)
Carlos Sainz Jr. lehet az utód.
máj. 12
10:26
Giro: Valter Attila „teljesítette” a budapesti szakaszt (She)
Mint ismert, az eredetileg Budapestről rajtoló Giro d’Italia olasz országúti kerékpáros-körversenyt a koronavírus-járvány miatt októberre halasztották. A lengyel CCC csapatában versenyző Valter Attila azonban ennek ellenére is „teljesítette” az első szakaszt, amelyet Budapesten rendeztek volna meg.
máj. 12
10:30
Sportfogadás: csaknem két hónap után újraindult a Kincsem+ értékesítése (She)
Május 11-én újraindult a Kincsem+ lóversenyfogadás értékesítése, így az egyre népszerűbb fogadás okos gépi játéka, a Kincsem+ Tuti a megszokott rendszerben és módon zajlik a Szerencsejáték Zrt. hálózatában, azaz újra minden egyes nap elérhető.
máj. 12
10:30
Mike Tyson: Visszatértem (444.hu)
A legenda jótékonysági meccseken szeretne bokszolni.
máj. 12
10:33
Szívbajt hozta a szomszédokra, fegyverrel hadonászott a sportoló (Ripost)
Vicces képek készültek a vírus idején otthon edző sztárokról.
máj. 12
10:42
Férfi kézi: Veszprémben úgy számolnak, még két hónapig nincs közös edzés (She)
Veszprémben úgy számolnak, a leállás óta eltelt eddigi két hónapnál még hosszabb idő lehet hátra addig, mire a teljes keret ismét együtt edzhet. Sevinger Zsolt cégvezető az újonnan érkező légiósok papírjainak beszerzéséről, Sterbik Árpád lehetséges beugró szerepköréről és az idény végeztével távozó játékosokról egyaránt beszélt.
máj. 12
10:48
Férfi kosár: Ambiciózus döntés volt maradnom (She)
A következő évadban is a szlovén Gasper Potocnik lesz a Szolnok edzője, a szakember a korábbinál kisebb költségvetés ellenére is nyerni akar a nyolcszoros magyar bajnokkal.
máj. 12
10:50
Koronavírus: Hogyan tovább, magyar sport? – online konferencia neves előadókkal (She)
Nagyszabású, szinte minden területet érintő élő online konferenciát rendez Hogyan tovább, magyar sport? címmel május 20-án, szerdán 16 órától az Utanpotlassport.hu szerkesztősége a koronavírus-járvány hatásairól, a szakmai és gazdasági kilátásokról.
máj. 12
10:54
Laporta Guardiola visszaszerzésével kampányol a Barca elnöki posztjáért (Infostart)
Joan Laporta visszacsábítaná Josep Guardiolát az FC Barcelona labdarúgócsapatának kispadjára, amennyiben 2021-ben megválasztják a klub elnökének.
máj. 12
10:54
Bódog Tamás: Mintha a Notre Dame-i toronyőr lennék (She)
Az OTP Bank Ligában szereplő Kisvárda Master Good vezetőedzője, Bódog Tamás a Nemzeti Sportnak adott interjúban elárulta: úgy érzi magát, mint akit száműztek, de már a folytatásra készül, és tudja, hogy okosan kell beosztani az öt csere nyújtotta lehetőséget.
máj. 12
11:06
Vettel az idény végén távozik a Ferraritól (Behaviour)
„Az elmúlt hónapok eseményei rávezettek bennünket arra, hogy az igazán fontos dolgokra koncentráljunk. Magam is elgondolkodom a folytatáson” – közölte a négyszeres világbajnok.
máj. 12
11:12
Nfl: a 30 millió dolláros újonc meze fogy a legjobban (She)
A Miami Dolphins ötödik helyen választott irányítójának, Tua Tagovailoának a meze fogy a legjobban a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) a draft óta.
máj. 12
11:14
NB I: a Fradi hátvédjének hiányzott a feszültség (She)
Az OTP Bank Ligában éllovas Ferencváros szlovén hátvédje, Miha Blazic új frizurával várja a bajnoki folytatást, és a Nemzeti Sportnak elmondta: szívesen játszana végre tétre menő meccseket.
máj. 12
11:24
Maradj otthon, és teqballozz! – ahogy a világsztárok is teszik (She)
A koronavírus-járvány idején otthonukba szoruló, sport és mozgáslehetőség nélkül maradó családoknak kínál sport- és játékélményt a Nemzetközi Teqballszövetség (FITEQ) vadonatúj digitális e-sport-applikációja, a Sqiller, amely Magyarországon is elérhető az okostelefonokra az App Store-ban. A magyar találmány alkotói továbbá őrületes akciót kínálva,
máj. 12
11:26
Ausztria: Szoboszlaiéké az első meccs, péntektől edzésben a csapatok! (She)
Június első hetében folytatódik az osztrák labdarúgó-bajnokság – erősítette meg az osztrák szövetség elnöke. A klubok péntektől végezhetnek teljes értékű edzésmunkát.
máj. 12
11:30
Real: Az idény végén mi leszünk jobb pozícióban (She)
Thibaut Courtois, a Real Madrid spanyol válogatott labdarúgója úgy véli, ha befejezik a pályán a La Liga 2019–2020-as kiírását, akkor csapata lesz a bajnok.
máj. 12
11:36
Női kézi: Győr helyett Érdről érkezik erősítés a Rosztovhoz (She)
Az érdi Katarina Krpezs-Slezák az orosz Rosztov-Donnál folytatja pályafutását – jelentette be a szerb szélsőt képviselő ügynökség, a ChampSport International Sport Agency.
máj. 12
11:39
Pucéran is megmutatta magát a világ legszexibb MMA-harcosa (BorsOnline)
Egy cseppet sem szégyenlős a világ legszexibb MMA-harcosának tartott Michelle Waterson
máj. 12
11:48
Ki lehet Vettel utódja a Ferrarinál? Indul a pilótakeringő (Infostart)
A négyszeres világbajnok két csapatban köthet ki, ha folytatja.
máj. 12
11:48
Felkészülés: az Mtk az Újpesttel és a Mezőkövesddel is játszik (She)
A labdarúgó NB II-ből frissen feljutó MTK a hivatalos honlapján tudatta, hogy a gárda a héten a Mezőkövesddel és az Újpesttel is felkészülési mérkőzést játszik.
máj. 12
11:50
Bundesliga: a Leipzig a Barcelona védőjére vetet szemet (She)
A spanyol futballbajnoki címvédő FC Barcelona francia védője, Jean-Clair Todibo a Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is foglalkoztató RB Leipzig csapatához igazolhat a Mundo Deportivo értesülése szerint.
máj. 12
11:54
Dortmund: „Haaland készen áll arra, hogy a Realban játsszon” (She)
Erling Haaland készen áll arra, hogy a Real Madrid játékosa legyen és ott a legmagasabb szinten teljesítsen – véli korábbi edzője, Alf Ingve Berntsen.

Keresés