2022. február 8. kedd

febr. 8
0:09
Ismét magyar focista a Herthánál: ilyen szerepet kapott Király Gábor (Blikk)
Berlin – Ismét van magyar a Hertha alkalmazásában. A német élvonalbeli együttes nagykövete lett a 108-szoros válogatott Király Gábor. A korábbi futballkapus közösségi oldalán számol be arról, hogy a klublegenda Axel Kruse és Marko Rehmer társaságában a fővárosi klub "arca" lett.
febr. 8
0:13
Felcsillan a remény: Bl-t érő helyen a Barcelona (Blikk)
Barcelona – Újra reménykedhetnek a Barcelona szurkolói. Csapatuk egy gólzáporos mérkőzésen, 4-2-re mlta felül a címvédő Atlético Madridot a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában. Hét bajnoki találkozó óta veretlen a Barca, és ezzel a sikerrel – a rivális fővárosiakat megelőzve – a negyedik, Bajnokok Ligája-indulást érő helyre jöt
febr. 8
0:17
Kiscsapatok taszíthatják le a trónról a Fradit? Vincze Ottó szerint nincs még veszve minden (Blikk)
– „A probléma szó nem szerepel a szótáramban” – mondta még a tavalyi bemutatkozásakor Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros labdarúgócsapatának akkor frissen kinevezett vezetőedzője.
febr. 8
0:21
A főpolgármester-helyettes azt állítja, a sajtóból tudták meg, hogy Budapest négy hónap múlva vizes-világbajnokságot rendez (Blikk)
A fővárosi önkormányzattal előzetesen semmilyen formában sem egyeztetett a kormány a vizes-világbajnokság megrendezésének átvételéről.
febr. 8
0:21
Olimpia: Liu Shaoang bronzérmes férfi 1000 méteren (Síelők)
Liu Shaoang bronzérmet nyert a rövidpályás gyorskorcsolyázók férfi 1000 méteres számában a pekingi téli olimpia hétfői napján, Liu Shaolin Sándort viszont sárga lapos büntetéssel zárták ki, azaz a teljes mezőny végére sorolták.
febr. 8
0:25
Tóth Zita és Szőllős Noa is kiesett óriás-műlesiklásban (Síelők)
A szakági világkupában éllovas Sara Hector nyerte a női alpesi síelők óriás-műlesiklását a pekingi téli olimpián. Tóth Zita az első futamban nem tudott lejönni a pályán, így kiesett.
febr. 8
2:03
Nascar: Nfl-sztárok a versenypályán és a játékos, aki megreformálta a pitkiállásokat (USAracing)
Évekkel ezelőtt hatalmas vihart kavart a Philadelphia Eagles egykori irányítójának, Donovan McNabbnek azon kijelentése, miszerint...
febr. 8
5:42
Hazai győzelmek a Buenos Aires-i tenisztornán (Eurosport)
Cerundolo és Coria is győzelemmel örvendeztette meg a hazai közönséget a Buenos Aires-i tenisztornán
febr. 8
5:48
A kínai-amerikai modell nyerte a freestyle sízők új versenyét az olimpián (Eurosport)
Az utolsó ugrásával, egy dupla cork 1620-szal fordította meg az új olimpiai szám, a női freestyle sí big air verseny döntőjét Eileen Gu. A kínai-amerikai versenyző, aki sportolói pályafutása mellett modellkedik, és a Stanford egyetemre fog járni, a második nő lett, aki ezt az ugrást versenyen letette.
febr. 8
6:00
Arany helyett bronz short trackben, a pekingi rendezéssel egyre többen elégedetlenek (Eurosport)
Percekig úgy tűnt, Phjongcshang után újabb magyar aranyérmet szereznek a rövidpályás gyorskorcsolyázók, Liu Shaolin Sándor győzelmét azonban elvette a zsűri. Egy bronzérem Liu Shaoangnak így is jutott, a testvérek pedig majd 1500 méteren feledtethetik a bosszúságot. A hétfő emellett a rekordok napja is volt, gyorskorcsolyában és műkorcsolyában is t
febr. 8
6:09
Elutasították a short trackesek óvását (m4sport.hu)
Kedden elutasították a magyarok óvását, így rövidpályás gyorskorcsolyában nem változott a férfi 1000 méteres döntő végeredménye a pekingi téli olimpián, azaz a célvonalon elsőként áthaladó Liu Shaolin Sándort kizárták, míg Liu Shaoang a kínai Zsen Ce-vej és Li Ven-lung mögött bronzérmes lett.
febr. 8
6:21
Elutasították a magyarok óvását, Liu Shaolin Sándort kizárták (444.hu)
A zsűri szerint kétszer is szabálytalankodott a döntőben.
febr. 8
6:21
Megszületett a döntés a magyar gyorskorcsolyázók óvásáról (BorsOnline)
Kedden elutasították a magyarok óvását, így rövidpályás gyorskorcsolyában nem változott a férfi 1000 méteres döntő végeredménye a pekingi téli olimpián, azaz a célvonalon elsőként áthaladó Liu Shaolin Sándort kizárták, míg Liu Shaoang a kínai Zsen Ce-vej és Li Ven-lung mögött bronzérmes lett.
febr. 8
6:27
Elutasították a magyar rövidpályás gyorskorcsolyázók óvását, marad Liu Shaolin Sándor kizárása (SzMo)
A zsűri szerint a magyar versenyző kétszer is szabálytalankodott a fináléban, ezért nemcsak a döntőből, hanem a teljes mezőnyből kizárták.
febr. 8
6:30
Elutasították a magyar rövidpályás gyorskorcsolyázók óvását (Eurosport)
Az MTI információi szerint elutasították a magyar rövidpályás gyorskorcsolyázók óvását, így rövidpályás gyorskorcsolyában nem változott a férfi 1000 méteres döntő végeredménye
febr. 8
6:39
Döntöttek a magyar rövid pályás gyorskorcsolyázók óvása ügyében (Infostart)
Elutasították kedden a magyarok óvását, így rövid pályás gyorskorcsolyában nem változott a férfi 1000 méteres döntő végeredménye a pekingi téli olimpián, azaz a célvonalon elsőként áthaladó Liu Shaolin Sándort kizárták, míg Liu Shaoang a kínai Zsen Ce-vej és Li Ven-lung mögött bronzérmes lett.
febr. 8
6:39
Peng Suaj legutóbbi interjúja erősen ellenőrzött körülmények közt készült (444.hu)
A L'Equipe-nek előre be kellett nyújtani a kérdéseket, az interjút pedig a pekingi téli olimpián készítették a Kínai Olimpiai Bizottság képviselőjének jelenlétében.
febr. 8
6:48
Édesapja elvesztése sebezhetővé, de emberivé is tette az olimpia egyik legnagyobb sztárját (Eurosport)
Mikaela Shiffrin gyakorlatilag tökéletesen síel, úgy ér léceivel a hóhoz, és úgy veszi a kapukat, mintha csak táncolna. Tizenévesen robbant be az alpesi sí legjobbjai közé, és van rá esély, hogy megdöntse a sportág valamennyi rekordját. Egy családi tragédia megakasztotta a karrierjét, ami a pályán sebezhetőbbé, a magánéletben azonban sokkal inkább
febr. 8
6:51
Átlagosan 2,9 milliót keresnek a magyar focisták (444.hu)
Csak Németországban nőttek nagyobb arányban a fizetések egy év alatt.
febr. 8
6:57
Pekingi mérleg: 6 a több mint 70 ezerből (Infostart)
Mindössze hat olimpiai akkreditációval rendelkező személy produkált pozitív koronavírustesztet hétfőn a szervezők tájékoztatása szerint.
febr. 8
6:57
Elutasították a magyar rövidpályás gyorskorcsolyázók óvását (HírTV)
Elutasították kedden a magyarok óvását, így rövidpályás gyorskorcsolyában nem változott a férfi 1000 méteres döntő végeredménye a pekingi téli olimpián, azaz a célvonalon elsőként áthaladó Liu Shaolin Sándort kizárták, míg Liu Shaoang a kínai Zsen Ce-vej és Li Ven-lung mögött bronzérmes lett.
febr. 8
7:00
Elutasították a magyar rövidpályás gyorskorcsolyázók óvását (Demokrata)
Elutasították a magyarok óvását, így rövidpályás gyorskorcsolyában nem változott a férfi 1000 méteres döntő végeredménye.
febr. 8
7:09
Bánhidi Ákos a megóvott futam után: a fiúknak van erejük ahhoz, hogy mindenkit túlszárnyaljanak (Infostart)
A magyar rövid pályás gyorskorcsolya-válogatott edző-menedzsere szerint a férfi versenyzők túlteszik magukat a hétfői 1000 méteres döntőben történteken, fel fognak állni az 1500 méteres szám szerdai futamaira.
febr. 8
7:15
Nem csak egy magyarnak szurkolhatunk kedden - sport a tévében (Infostart)
A téli olimpia közvetítésein kívül nézhető lesz még kézilabda, tenisz, vízilabda, lóverseny, az Olasz Kupa negyeddöntője, Magyar Kupa-nyolcaddöntők és jó pár Premier League-meccs élőben a sportcsatornákon.
febr. 8
7:18
Az osztrák Szilágyi Áron nyert Super-G-ben (Eurosport)
Az osztrák Matthias Mayer megvédte címét férfi szuperóriás-műlesiklásban a pekingi téli olimpia keddi napján.
febr. 8
7:27
Megszólalt Liu Shaolinék edzője az elvett győzelem után: „Van még négy versenynap, van még mit kaszálni” (Blikk)
Bánhidi Ákos, a magyar rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott edző-menedzsere szerint a férfi versenyzők túlteszik magukat a hétfői 1000 méteres döntőben történteken, s felállnak majd az 1500 méteres szám szerdai futamaira.
febr. 8
7:27
Négyszázados előny, meglepetés ezüstérmes férfi szuperóriás-műlesiklásban (Infostart)
Egy magyar származású, de izraeli színekben induló versenyző is rajthoz állt ebben a versenyszámban a téli olimpián.
febr. 8
7:39
Nem adja fel Liu Shaolin Sándor: ezt üzente a gyorskorcsolyázó az elvett aranyérem után (Blikk)
Nem tört össze, pozitívan néz a jövőbe Liu Shaolin Sándor, miután továbbra sem lehet övé az aranyérem.
febr. 8
7:42
Chen világcsúccsal vezet a férfiak rövidprogramja után (Eurosport)
Nathan Chen minden idők legjobb eredményét elérve áll az élen a férfi műkorcsolyázók rövidprogramját követően a pekingi téli olimpia keddi napján.
febr. 8
7:51
Bánhidi Ákos: Ezek a fiúk fel fognak állni (m4sport.hu)
Bánhidi Ákos, a magyar rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott edző-menedzsere szerint a férfi versenyzők túlteszik magukat a hétfői 1000 méteres döntőben történteken, fel fognak állni az 1500 méteres szám szerdai futamaira.
febr. 8
7:51
A MOB elnöke Liu Shaolinék botrányos döntőjéről: „Látni lehetett, hogy a kínai versenyzők összedolgoznak” (SzMo)
Gyulay Zsolt szerint rossz volt megélni a döntőt, ugyanakkor a hétfő a történtek ellenére is fontos nap a magyar olimpiai mozgalom számára.
febr. 8
7:57
Le kellett állítani a versenyt a téli olimpián, akkora baj történt (BorsOnline)
A hétfői női óriás-műlesiklásban a cél előtt hatalmasat bukó Nina O'Briennek a síp- és szárkapocscsontja is eltört a pekingi téli olimpián.
febr. 8
8:33
Gyulay Zsolt: nehéz volt megélni a short track döntőt (Infostart)
Gyulay Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke szerint nehéz volt megélni hétfőn a rövidpályás gyorskorcsolyázók férfi 1000 méteres döntőjét, amelyben ugyan Liu Shaoang bronzérmes lett, ám a célon elsőként áthaladó testvérét, Liu Shaolin Sándort sárga lappal kizárták, így a teljes mezőny végére sorolták.
febr. 8
8:33
Liu Shaolin Sándor úgy reagált az óvás elutasítására, mint senki más (BorsOnline)
A Nemzetközi Korcsolyázószövetség (Isu) elutasította a magyar csapat óvását, így rövid pályás gyorskorcsolyában nem változott a férfi 1000 méteres döntő végeredménye a pekingi téli olimpián.
febr. 8
8:33
Liu Shaolinék edzője: Ezek a fiúk fel fognak állni, tudják, hogy van még feladatuk (SzMo)
Bánhidi Ákos, a magyar rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott edző-menedzsere is sajnálja Liu Shaolin Sándor elúszott aranyérmét, de úgy véli, „van még mit kaszálni, és tudnak is majd” a magyar versenyzők.
febr. 8
8:39
Idegenben győzött a keleti és nyugati éllovas is az NBA-ben (m4sport.hu)
A keleten éllovas Miami Heat és a nyugaton listavezető Phoenix Suns is idegenben győzött az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) hétfői játéknapján.
febr. 8
8:57
Szombathelyről igazolt csatárt a Zalaegerszeg (m4sport.hu)
Liviu Antal három hete szerződött a Haladáshoz, máris továbbáll.
febr. 8
9:03
Elképesztő: megrugdosta a macskáját a Bl-győztes focista – Videón a megrázó pillanatok (Blikk)
Áll a bál Kurt Zouma háza táján, miután a West Ham Unitedben focizó játékosról felkerült az internetre egy felkavaró videó, amit vélhetően a testvére rögzített. A videó mindössze 44 másodperc, de minden pillanata megrázó, hiszen azt mutatja, hogy a focista végigrugdossa a macskáját a konyhakövön.
febr. 8
9:06
Idegenben győzött a keleti és nyugati éllovas is (Eurosport)
A keleten éllovas Miami Heat és a nyugaton listavezető Phoenix Suns is idegenben győzött az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) hétfői játéknapján.
febr. 8
9:08
Súlyos sérülést szenvedett az amerikai síző szörnyű balesetét követően (Eurosport)
A hétfői női óriás-műlesiklásban a cél előtt hatalmasat bukó Nina O'Briennek a síp- és szárkapocscsontja is eltört a pekingi téli olimpián. Az amerikai alpesi sí válogatott keddi közlése szerint a 24 éves versenyző állapotát stabilizálták a jancsingi kórházban, majd amint lehet hazaszállítják.
febr. 8
9:15
Most közölték: autóbalesetben meghalt a sportoló (BorsOnline)
Fiatal focista a szombati autóbaleset halálos áldozata.
febr. 8
9:21
Red Bull: Bevállalósabbak vagyunk a Mercedesnél (m4sport.hu)
Büszke arra a Red Bull, hogy nem követi a Mercedes „üzletibb” szemléletmódját. Szerintük Max Verstappennel éppen ezért illenek annyira össze.
febr. 8
9:23
„Nodar miatt csinálom, egyáltalán nem félek" – a Vancouverben elhunyt georgiai szánkós unokatestvére is indul az olimpián (m4sport.hu)
Unokatestvére tragikus halála után 12 évvel a pekingi olimpián folytatta a családi hagyományt a georgiai szánkós Saba Kumaritasvili, aki a szombati selejtezőben a 31. helyen zárt.
febr. 8
9:51
Kyle Busch szerint óriási siker volt a Clash (Racing)
Az új helyszínre költöztetett Clash-en a hétvégén domináló Kyle Busch végül csak második lett. A Joe Gibbs Racing versenyzője ennek ellenére nem volt szomorú a versenyt követően. Bár a 2022-es év első NASCAR versenyét, a Busch Light Clash-t Joey Logano nyerte, a hétvége egészét tekintve Kyle Busch volt a leggyorsabb a Coliseumban. A szombati és
febr. 8
9:53
A VRS Coanda lett az év e-sport csapata az Autosport gáláján (Racing)
Első ízben osztották ki az év e-sport csapatának járó díjat az Autosport gáláján, a történelmi első győztes pedig a VRS Coanda Simsport lett. Az elmúlt szezonban rengeteg eredményt fel tud mutatni a csapat. A 2021-es iRacing Daytona 24 óráson Mitchel deJong csapattársaival, Josh Rogersszel és Mack Baukkummal kiegészülve az első háromban végzett, mí
febr. 8
9:55
Ogier az Év Rally Versenyzője 2021-ben (Racing)
Sébastien Ogier, a Toyota Gazoo Racing nyolcszoros rally világbajnoka nyerte az Autosport 2021-es Év Rally versenyzője díjat, amelyet az olvasók/szurkolók szavazatai alapján ítélnek oda.  Sébastien Ogier a tavalyi rally vb-szezon során a Montén, Horvátországban, Szardínián, Kenyában, és Monzában is nyerni tudott, Portugáliában, Görögországban pedig
febr. 8
9:57
Az NHL All Star-gáláján tűnt fel az IndyCar gépe (Racing)
Nem feltétlenül gondolnánk arra, hogy egy hokimeccsen bármit kereshet egy IndyCar-autó. A bajnokság és még inkább a Honda számára viszont az NHL All Star-meccse nagyon is reklámpotenciállal bírt. Máris értelmet nyer a furcsának tűnő kapcsolódás, ha megnézzük az All Star-meccs teljes nevét. Az esemény ugyanis például az NHL, vagyis az észak-amerikai
febr. 8
9:59
A Jesse Iwuji Motorsports és a Chevrolet partnerek lettek az Xfinityben (Racing)
Jesse Iwuji és Emmitt Smith csapata 2022-től Camaro SS-t fog versenyeztetni.
febr. 8
10:01
Pourchaire-nek csak egy lövése lesz az F1-ben (Racing)
Az Alfa Romeo csapatfőnöke, Frederic Vasseur minden erejével azon lesz, hogy juniorjuk, Theo Pourchaire a lehető legmegfelelőbb pillanatban debütáljon a Forma-1-ben. A még mindig csak 18 éves francia két év alatt a Formula 4-től a Formula 2-ig jutott, sőt még őt is szóba hozták az Alfa idei, Bottas melletti ülésével, amit végül Zhou kapott meg.
febr. 8
10:03
Reagált Liu Shaolin Sándor az óvás elutasítására (Infostart)
Amint az várható volt, elutasították kedden a magyarok óvását, így rövid pályás gyorskorcsolyában nem változott a férfi 1000 méteres döntő végeredménye a pekingi téli olimpián.

Keresés