Jakab János

Asztalitenisz: elköszönt a válogatottól ifi Eb-győztesünk
2016 október 24.   She
A korábbi asztalitenisz ifjúsági Európa-bajnok Jakab János 30 évesen visszavonult a válogatottól, és edzői pályafutását helyezi előtérbe.
Asztalitenisz: a Jakab, Pergel duó a 16 között búcsúzott
2015 április 29.   She
A Jakab János, Pergel Szandra duó kikapott a 17. helyen kiemelt kínai kettőstől, így a nyolcaddöntőben fejezte be szereplését a vegyes párosok küzdelmében az asztaliteniszezők szucsoui világbajnokságán.
Asztalitenisz-vb: nyolcaddöntős a Jakab, Pergel duó, Pattantyús bravúrja
2015 április 28.   She
A Jakab János, Pergel Szandra duó keddi mérkőzését is megnyerte, s ezzel bejutott a legjobb 16 közé a vegyes párosok küzdelmében az asztaliteniszezők szucsoui világbajnokságán. Egyesben Pattantyús Ádámon kívül minden magyar búcsúzott, ő azonban bravúrral került be a 64 közé.
Asztalitenisz-vb - Nyolcaddöntős a Jakab, Pergel duó, Pattantyús bravúrja
2015 április 28.   Infostart
A Jakab János, Pergel Szandra duó keddi mérkőzését is megnyerte, s ezzel bejutott a legjobb 16 közé a vegyes párosok küzdelmében az asztaliteniszezők szucsoui világbajnokságán. Egyesben Pattantyús Ádámon kívül minden magyar búcsúzott, ő azonban bravúrral került be a 64 közé.
Asztalitenisz-vb - Vegyes párosban a 32 között vannak a magyarok
2015 április 27.   Infostart
Vegyes párosban a Jakab János, Pergel Szandra duó már a legjobb 32 közé jutott a hétfői versenynapon az asztaliteniszezők szucsoui világbajnokságán.
Asztalitenisz-vb: vegyes párosban már a 32 között a magyarok
2015 április 27.   She
Vegyes párosban a Jakab János, Pergel Szandra duó már a legjobb 32 közé jutott a hétfői versenynapon az asztaliteniszezők szucsoui világbajnokságán.
Asztalitenisz World Tour: Jakab és Ecseki is a főtáblára jutott
2015 január 29.   She
Jakab János és Ecseki Nándor sikerrel vette a selejtező utolsó fordulóját, így feljutott a 64-es főtáblára az asztaliteniszezők World Tour-sorozatának idei első versenyén a budapesti Tüskecsarnokban.
Asztalitenisz: gálán búcsúztatták el Tóth Krisztinát
2014 december 20.   She
Jakab János nyerte szombaton a Körcsarnokban az asztaliteniszezők látványos gálaműsorral színesített Generációk csatája elnevezésű versenyét.
Asztalitenisz: Madarász Dóra először bajnok
2014 március 2.   She
Jakab János és Madarász Dóra nyerte egyesben a 97. asztalitenisz országos bajnokságot, amelynek Celldömölk adott otthont. Madarász duplázott, mert Pergel Szandrával párosban is győzött, míg a férfiak hasonló számában Lindner Ádám és Gerold Gábor megvédte címét.
Asztalitenisz ob: kiesett a Kosiba, Jakab duó
2014 március 1.   She
A végső győzelemre is esélyesnek tartott Kosiba Dániel, Jakab János duó meglepetésre már a 16 között kiesett a páros versenyben a 97. asztalitenisz országos bajnokságon, Celldömölkön.
Asztalitenisz: Jakab és Kosiba a legjobb 32-ben Szombathelyen
2014 január 30.   She
Jakab János és Kosiba Dániel sikerrel vette a főtábla csütörtök esti első fordulóját Szombathelyen, a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség World Tour-sorozatának idei első versenyén, így mindketten bejutottak a legjobb 32 közé.
Asztalitenisz Eb: mindkét magyar búcsúzott a férfiaknál
2013 október 11.   She
Jakab János és Pattantyús Ádám egyaránt búcsúzott a férfi egyes pénteki első fordulójában a Bécs melletti Schwechatban zajló asztalitenisz Európa-bajnokságon.
Jakab János bronzérmes Zágrábban
2013 június 9.   Agroinform
Jakab János bravúros győzelmeket aratva bronzérmes lett az asztaliteniszezők World Tour-sorozatának zágrábi versenyén.
Jakab János bronzérmes Zágrábban
2013 június 9.   Metropol
Jakab pályafutása legjobb eredményét érte el az asztaliteniszezők World Tour-versenyén.
Asztalitenisz-vb: kiesett a Jakab, Zwickl duó is
2013 május 16.   She
A Jakab János, Zwickl Dániel duó kiesett csütörtökön a férfi párosok első fordulójában a párizsi asztalitenisz-világbajnokságon.
A Jakab, Zwickl kettős sem jutott a második körbe a férfi párosoknál
2013 május 16.   Agroinform
A Jakab János, Zwickl Dániel duó kiesett a férfi párosok első fordulójában a párizsi asztalitenisz-világbajnokságon.
Asztalitenisz-vb: Jakabék és Kosibáék párosa is nyert
2013 május 14.   She
A Jakab János, Pergel Szandra és a Kosiba Dániel, Madarász Viktória duó is győzött a vegyes párosok főtáblájának első fordulójában, így bejutott a legjobb 64 közé a jövő hétfőig tartó párizsi asztalitenisz-világbajnokságon, amelyen egyes és páros számokban osztanak érmeket.
Videó: asztaliteniszezőink bizakodóak a görögök ellen
2013 február 12.   She
A magyar férfi asztalitenisz-válogatott 3–1-es vereséget szenvedett a fehéroroszoktól az Európa-bajnoki selejtezősorozat B-csoportjának 4. fordulójában. Az NSO Tv Jakab Jánost, nemzeti csapatunk játékosát kérdezte az utolsó mérkőzésről, melyet majd Görögország ellen vívnak meg.
Videó: világbajnok sportolók ügyességi versenye a Műjégen
2013 február 11.   She
A Mitsubishi sportolóknak szervezett ügyességi versenyt a budapesti a Műjégpályán. A több világbajnokot is felvonultató mezőnyben rajthoz állt Balzsay Károly ökölvívó, Hadfi Dániel cselgáncsozó, Jakab János asztaliteniszező. A feladat a bóják kikerülése volt egy hétszemélyes terepjáróval. A versenyt Nádas Tamás műrepülő-világbajnok nyerte, míg a többiek szorosan mögötte végeztek.
Asztalitenisz: a BL-győztes magyar légiósa Budaörsön folytatja
2012 szeptember 4.   She
Az asztaliteniszező Jakab János Európa legjobb klubcsapatától, a BL-győztes német Borussia Düsseldorftól Budaörsre szerződött. A németek fiatal játékost kerestek, a magyar légiós pedig egészségi állapota miatt érezte úgy, a váltás az ő javát is szolgálja.