Peking 2008 - Evezés

NB I-es foci, férfi kosárelődöntő, atlétika, evezés, cselgáncs és öttusa szombaton élőben az m4sport.hu-n
2024 április 26.   m4sport.hu
Az OTP Bank Liga 30. fordulójának Paks–Mezőkövesd, Diósgyőr–Kecskemét és Debrecen–Újpest meccsét, a férfi kosárlabda-bajnokság Falco–ZTE elődöntőjének első felvonását, a budapesti öttusa-világkupa női és férfi döntőjét, az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat sanghaji állomását, az evezősök szegedi Európa-bajnokságát és olimpiai kvalifikációs versenyét,
Pétervári-Molnár Bendegúz a kvótáért evezhet vasárnap a szegedi olimpiai kvalifikációs regattán
2024 április 26.   m4sport.hu
Harmadik helyen jutott tovább a pénteki elődöntőből a férfi egypárevezősök között.
Lőrincz Attila pozitívan értékelte az Evezős Eb és az olimpiai kvalifikáció nyitónapját
2024 április 25.   m4sport.hu
Lőrincz Attila szövetségi kapitány szerint a kvalifikációs számok megadták az alaphangot az evezős Európa-bajnokság, illetve az olimpiai és parakvalifikációs regatta nyitónapján a szegedi Maty-éren.
A magyar evezős szeme előtt csak az olimpia lebeg
2024 április 24.   Sportal
Pétervári-Molnár Bendegúz kétszeres olimpikon evezős szerint nehéz lesz, de mindenképpen szeretné biztosítani helyét a párizsi olimpiára a csütörtökön rajtoló szegedi kvalifikációs regattán, amely az Európa-bajnoksággal együtt vasárnap zárul a Maty-éren - írta az Mti.
Olimpiai kvalifikáció: Érmeket és kvótát is remél az evezős szövetség a magyaroktól
2024 április 24.   Magyar Hírlap
Kilenc magyar egység a kontinensbajnokságon, öt pedig a párizsi kvótáért száll vízre csütörtöktől vasárnapig az evezős Európa-bajnokságon, illetve a kontinentális és parakvalifikációs regattán a szegedi Maty-éren.
A szövetségi kapitány bízik benne, hogy a magyar evezősök élnek a hazai pálya előnyével a szegedi olimpiai kvalifikációs Eb-n
2024 április 23.   m4sport.hu
A szövetségi kapitány szerint a hazai közönség megdobhatja a magyar versenyzők teljesítményét a csütörtökön kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokságon, illetve a kontinentális és parakvalifikációs regattán.
Az utolsó nagy dobás még hátravan
2024 április 13.   Demokrata
Nem csak az olimpia motiválja, edzőként szeretne példát mutatni tanítványainak. A kétszer is az év evezősének megválasztott Gadányi Zoltánával beszélgettünk.
Olimpiai kvóták: óriási téttel bíró eseménynek ad otthont Szeged
2024 április 8.   Infostart
Április 25. és 28. között Szegeden rendezik az evezős Európa-bajnokságot és az Európai Olimpiai és Paralimpiai Kvalifikációs Regattát. A Magyar Evezős Szövetség elnöke az InfoRádióban azt mondta, ez lesz minden idők legnagyobb hazai nemzetközi versenye a sportágban. Cseh Ottó reméli, hogy több magyar olimpiai kvóta is születik majd a Maty-éren.
Pétervári-Molnár Bendegúz: Az olimpiára való kijutás az abszolút célom
2024 április 1.   m4sport.hu
Ehhez a szegedi selejtezőn az első háromban kell végeznie a magyar evezősnek.
A magyar evezős számára az olimpiai kvóta a tét Szegeden
2024 április 1.   Sportal
A kétszeres olimpikon Pétervári-Molnár Bendegúz szerint nem lesz könnyű bekerülni az első háromba a Maty-éren április 25. és 28. között sorra kerülő európai kvalifikációs regattán, de egyértelműen a kvótáért áll rajthoz Szegeden - írta az Mti.
Ma már annak is tud örülni a magyar evezős, hogy tavaly egy autós elgázolta
2024 március 31.   Infostart
Egy hónap múlva a szegedi evezős Európa-bajnokságon szeretne a dobogóra állni és ezzel párizsi olimpiai kvótát szerezni Pétervári-Molnár Bendegúz. A versenyző Rióban és Tokióban is szerepelhetett, a tavalyi éve azonban nem sikerült jól. De még így is szerencsésebb ez az olimpiai ciklusa az előzőnél – mondta az InfoRádióban.
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián
2024 március 29.   Infostart
A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
Csapatot hirdetett a szövetség a szegedi evezős Eb-re
2024 március 21.   Infostart
A Magyar Evezős Szövetség (MESZ) kihirdette az április 25. és 28. között Szegeden sorra kerülő evezős Európa-bajnokságon, valamint kontinentális olimpiai és paralimpiai kvalifikációs regattán szereplő válogatott névsorát.
Csapatot hirdetett a Magyar Evezős Szövetség
2024 március 20.   m4sport.hu
A Magyar Evezős Szövetség (MESZ) kihirdette az április 25. és 28. között Szegeden sorra kerülő evezős Európa-bajnokságon, valamint kontinentális olimpiai és paralimpiai kvalifikációs regattán szereplő válogatott névsorát.
Történelmi jelentőségű lesz Szegeden az evezős Eb és olimpiai kvalifikációs verseny
2024 február 27.   Magyar Hírlap
A várakozások szerint 35 ország versenyzői szerepelnek majd az eseményen.
Élet-halál kérdés lesz az európai evezősök számára a szegedi olimpiai kvalifikációs Eb
2024 február 27.   m4sport.hu
Történelmi jelentőségű lesz Szegeden az evezős Európa-bajnokság, valamint kontinentális olimpiai és paralimpiai kvalifikációs regatta a magyar szövetség alelnöke szerint.
Felfüggesztették a Szerb Evezős Szövetséget
2024 január 24.   Sportal
A Nemzetközi Evezős Szövetség (World Rowing) jelentős pénzügyi tartozások miatt felfüggesztette a szerb szövetséget, amely ezáltal nem nevezheti sportolóit nemzetközi versenyekre, így a párizsi olimpiára sem számolt be róla az MTI.
Nem indulhat az olimpián a Szerb Evezős Szövetség
2024 január 24.   Demokrata
A Nemzetközi Evezős Szövetség (World Rowing) felfüggesztette a szerb szövetséget, amely emiatt nem nevezheti sportolóit nemzetközi versenyekre.
Kvótaszerzésben bízik Szegeden a magyar szövetség elnöke
2023 december 30.   Sportal
Kvótát kell szereznünk hazai pályán!" jelentette ki a Magyar Evezős Szövetség (MESZ) elnöke, Cseh Ottó abban az interjúban, amelyet szombaton, 117 nappal az áprilisi, szegedi olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokság előtt tett közzé honlapján a MESZ.
"Kvótát kell szereznünk hazai pályán!" – egyértelmű cél a magyar evezősöknek
2023 december 30.   m4sport.hu
"Kvótát kell szereznünk hazai pályán!" – jelentette ki a Magyar Evezős Szövetség (MESZ) elnöke, Cseh Ottó abban az interjúban, amelyet szombaton, 117 nappal az áprilisi, szegedi olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokság előtt tett közzé honlapján a MESZ.

Sport/olimpia/peking2008/evezes