Tóth Anita

Sportlövő ob: Tóth Anita sikere női kisöbű sportpuskában
2008 szeptember 27.   She
A pekingi olimpikon Tóth Anita nyerte meg a női kisöbű sportpuskások összetett számát a sportlövő országos bajnokságon, Budapesten.
Tóth Anita sikere a sportlövő országos bajnokságon
2008 szeptember 27.   Metropol
A pekingi olimpikon Tóth Anita nyerte a női kisöbű sportpuska összetett számot a sportlövő országos bajnokságon, Budapesten.
Sportlövészet: Tóth Anita a 37., nem jutott döntőbe
2008 augusztus 14.   She
Tóth Anita 569 körös teljesítménnyel a 37. helyen végzett a női kisöbű sportpuska összetett alapversenyben, ezzel nem volt esélye a döntőbe jutásra.
Tóth nem jutott döntőbe légpuskában
2008 augusztus 9.   Behaviour
A magyarok közül elsőként bemutatkozó Tóth Anita nem jutott be a nyolcas döntőbe a női légpuskások versenyében a pekingi olimpián. A sportlövő 390 kört ért el az alapversenyben, s ez csupán a 35. helyhez volt elegendő a 47 fős mezőnyben.
Sportlövő Eb: Krzyzewsky Beáta és a magyar csapat aranyérmes fekvő puskában
2007 július 15.   Metropol
Krzyzewsky Beáta, illetve a Krzyzewsky, Joó Éva, Tóth Anita összeállítású magyar csapat aranyérmet szerzett a női kisöbű sportpuskások 60 lövéses fekvő számában a spanyolországi sportlövő Európa-bajnokságon.
Sportlövő Eb: Tóth Anita olimpiai kvótát szerzett
2007 július 14.   Metropol
Tóth Anita olimpiai indulási jogot szerzett a női kisöbű sportpuskások 3x20 lövéses összetett számában a spanyolországi sportlövő Európa-bajnokságon.
Sportlövő Eb: Tóth Anita olimpiai kvótát szerzett
2007 július 14.   She
Tóth Anita olimpiai indulási jogot szerzett a női kisöbű sportpuskások 3x20 lövéses összetett számában a spanyolországi sportlövő Európa-bajnokságon. Ez az ötödik magyar sportlövő kvóta a jövő évi pekingi nyári játékokra.