Baczkó Bernadett

Peking 2008: Baczkó hetedik lett cselgáncsban
2008 augusztus 11.   Blikk
Baczkó búcsúzik az olimpiától
2008 augusztus 11.   HírTV
Baczkó Bernadett vereséget szenvedett a hétfői második vigaszágas mérkőzésén, és elbúcsúzott a pekingi olimpiától. A női cselgáncs 57 kilogrammos versenyében induló magyart a francia Barbara Harel győzte le.
Cselgáncs: Baczkó Bernadett kikapott, oda az éremesély
2008 augusztus 11.   She
Baczkó Bernadett a vigaszágon vereséget szenvedett a francia Barbara Hareltől a női cselgáncsozók 57 kg-os súlycsoportjában, így a hetedik helyen végzett.
Baczkó Bernadett nyert vigaszágon
2008 augusztus 11.   HírTV
Baczkó Bernadett az első vigaszágas mérkőzésén legyőzte a tunéziai Neszria Dzselasszit az olimpián. A női cselgáncs 57 kilogrammos versenyében induló magyar még bronzérmes is lehet, amennyiben megnyeri a következő két összecsapását.
Cselgáncs: Baczkó korábban már megverte Harelt
2008 augusztus 11.   She
Bizakodóan nyilatkozott következő ellenfeléről, Barbara Harelről Baczkó Bernadett. Az 57 kg-osok között induló cselgáncsozónk elmondta, hogy bár a francia igen kellemetlen ellenfél, a tavalyi vb-n egyszer már megverte.
Baczkó győzött a vigaszágon
2008 augusztus 11.   hirado.hu
A női cselgáncs 57 kilogrammos versenyében induló magyar még bronzérmes is lehet
Cselgáncs: Baczkó nem a címvédő német ellen folytatja
2008 augusztus 11.   She
Nem a címvédő német Yvonne Bönisch, hanem a francia Barbara Harel ellen folytatja szereplését Baczkó Bernadett a pekingi olimpián.
Cselgáncs: Baczkó Bernadett nyert a vigaszágon
2008 augusztus 11.   She
Tovább folytathatja szereplését a pekingi olimpián Baczkó Bernadett a női cselgáncsozók 57 kg-os súlycsoportjában, miután a vigaszág első mérkőzésén ipponnal verte meg tunéziai ellenfelét, Neszria Dzselasszit.
Ipponnal győzött Baczkó
2008 augusztus 11.   Behaviour
Baczkó Bernadett megnyerte első mérkőzését a vigaszágon, ipponnal győzött a tunéziai Neszria Dzselasszi ellen az 57 kg-os cselgáncsozók között a pekingi olimpián.
Győzelemmel indítottak a vízilabdás lányok
2008 augusztus 11.   HírTV
Ötödik lett Knapek Edina tőrözőnk a pekingi olimpián. Sportlövészetben pontot szerzett Sidi Péter, női kézilabdacsapatunk pedig döntetlent játszott Brazíliával. Bemutatkozott Pekingben női vízilabda-csapatunk is: 11-9-re legyőztük Hollandiát. Baczkó Bernadett cselgáncsozó a vigaszágra került.
Cselgáncs: Baczkó a vigaszágon folytathatja
2008 augusztus 11.   She
Baczkó Bernadett a vigaszágon folytathatja szereplését a női cselgáncsozók 57 kg-os súlycsoportjában.
Baczkó kikapott
2008 augusztus 11.   Behaviour
Baczkó Bernadett kikapott a bajai születésű, de Ausztráliában férjhez ment Pekli Máriától a 32 között a női cselgáncsosok 57 kg-os súlycsoportjában a pekingi olimpián.
Cselgáncs: Baczkó Bernadett kikapott az első meccsén
2008 augusztus 11.   She
Szomorú hír a tatamiról: Baczkó Bernadett kikapott az első mérkőzésén a cselgáncsozók női 57 kilogrammos súlycsoportjában.
Peking 2008: szerencsés dzsúdós sorsolás
2008 augusztus 7.   Behaviour
Elégedett lehet a hatfős magyar olimpiai cselgáncsválogatott, amelynek valamennyi tagja verhető riválissal kezd Pekingben. A sors furcsa fintora, hogy az 57 kg-os Baczkó Bernadett éppen a bajai születésű, de Ausztráliában férjhez ment Pekli Máriát kapta ellenfélül.
Cselgáncs: Ungvári egy ágra került lisszaboni legyőzőjével
2008 augusztus 7.   She
Elkészítették a cselgáncsozók olimpiai sorsolását. A 66 kilós Ungvári Miklós kínai versenyzővel kezd, majd győzelem esetén lisszaboni legyőzőjével, a háromszoros Európa-bajnok grúz Zaza Kedelasvilivel találkozhat. A 100 kilós Hadfi Dániel látszólag könnyű ágra került, Bor Barnának viszont nehéz dolga lesz. A hölgyeknél az 57 kilós Baczkó Bernadett az ausztrál színekben induló Pekli Máriával…
Cselgáncs Vk: Baczkó Bernadett aranyérmet szerzett Rómában
2008 május 17.   She
A már olimpiai kvótás Baczkó Bernadett (57 kg) aranyérmet nyert a cselgáncsozók Világkupa-sorozatának római állomásán.
Cselgáncs Eb: Ungvári is elődöntős, Baczkó és Perge befejezte
2008 április 11.   She
Ungvári Miklós (66kg) a négy közé jutott, Perge Ilona (52) és Baczkó Bernadett (57) viszont befejezte szereplését a lisszaboni olimpiai kvalifikációs cselgáncs Európa-bajnokságon.
Cselgáncs Eb: Ungvári, Csernoviczki és Baczkó nyert
2008 április 11.   She
A már pekingi kvótával rendelkező Ungvári Miklós (66 kg), Csernoviczki Éva (48) és Baczkó Bernadett (57) győzelemmel, Burján László (60) és Perge Ilona (52) viszont vereséggel kezdte meg szereplését a lisszaboni olimpiai selejtezős cselgáncs Európa-bajnokságon.
Cselgáncs-Vk, Hungária Kupa: Baczkó Bernadett bronzérmes
2008 február 16.   She
Baczkó Bernadett (képünkön) bronzérmet nyert a 43. OTP Bank női cselgáncs Hungária Kupán, amely az olimpiai kvalifikációs Világkupa-sorozat budapesti állomása. A KSI 57 kg-os kiválósága a vigaszágon az izraeli Liraz Ben Melech és a belga Julie Baeyens után azzal a szlovén Vesna Dzukiccsal csapott össze, akit tavaly megvert a salzburgi U23-as Eb-döntőben.
Cselgáncs Hungária Kupa: Baczkó Bernadett vigaszágra került
2008 február 16.   She
Harmadik mérkőzésén alulmaradt, s ezzel a vigaszágra került Baczkó Bernadett a 43. OTP Bank női cselgáncs Hungária Kupán, amely az olimpiai kvalifikációs Világkupa-sorozat budapesti állomása.