Varga Tamás

Olimpiai kvótás a Hirling, Varga duó
2012 május 23.   Metropol
A Hirling Zsolt, Varga Tamás könnyűsúlyú kétpár megnyerte a szerda délutáni döntőt Luzernben, az evezősök utolsó olimpiai kvalifikációs versenyén, ezzel kvótát szerzett a londoni játékokra. A normálsúlyú egypárban próbálkozó Galambos Péter nem járt sikerrel, csak hatodik lett a fináléban.
Evezős pótkvalifikáció: olimpiai kvótás a Hirling, Varga duó
2012 május 23.   Infostart
A Hirling Zsolt, Varga Tamás könnyűsúlyú kétpár megnyerte a szerda délutáni döntőt Luzernben, az evezősök utolsó olimpiai kvalifikációs versenyén, ezzel kvótát szerzett a londoni játékokra. A normálsúlyú egypárban próbálkozó Galambos Péter nem járt sikerrel, csak hatodik lett a fináléban.
London 2012: olimpiai kvótát nyert a Hirling, Varga evezős duó
2012 május 23.   She
A Hirling Zsolt, Varga Tamás könnyűsúlyú kétpár megnyerte a szerda délutáni döntőt Luzernben, az evezősök utolsó olimpiai kvalifikációs versenyén, ezzel kvótát szerzett a londoni játékokra. A normálsúlyú egypárban próbálkozó Galambos Péter nem járt sikerrel, csak hatodik lett a fináléban.
Evezős pótkvalifikáció: újabb két magyar egység döntős
2012 május 22.   She
A Hirling Zsolt, Varga Tamás könnyűsúlyú kétpár és a normálsúlyú egypárban versenyző Galambos Péter bejutott a szerda délutáni döntőbe Luzernben az evezősök utolsó olimpiai kvalifikációs versenyén. Székely Balázs szövetségi kapitány szerint mindkét egység esélyes a kvótaszerzésre.
Evezés: előfutam-győzelemmel kezdtek a magyar egységek
2012 május 20.   She
A Hirling Zsolt, Varga Tamás könnyűsúlyú kétpár és a normálsúlyú egypárban versenyző Galambos Péter előfutam-győzelemmel kezdett vasárnap Luzernben, az evezősök utolsó olimpiai kvalifikációs versenyén.
Evezés: négy magyar egység próbál szerencsét Luzernben
2012 május 18.   She
Négy magyar egység próbál szerencsét vasárnaptól szerdáig Luzernben, az evezősök utolsó olimpiai kvalifikációs versenyén. Közülük a Hirling Zsolt, Varga Tamás duónak van a legnagyobb esélye a kvótaszerzésre.
Evezés: az ötödik helyen végzett a Hirling, Varga duó Belgrádban
2012 május 6.   She
A Hirling Zsolt, Varga Tamás könnyűsúlyú kétpár ötödik helyen végzett a szám vasárnapi döntőjében az evezősök idei első, belgrádi Világkupa-versenyén.
Evezés: a Hirling, Varga duó harcolhat az olimpiai kvótáért
2012 április 28.   She
A Hirling Zsolt, Varga Tamás duó nyerte meg a férfi könnyűsúlyú kétpárok szombati küzdelmét a Szegeden zajló Simády Béla nemzetközi evezős emlékversenyen, így ebben a számban ők szállhatnak majd harcba a londoni kvótáért a májusi luzerni olimpiai pótkvalifikációs viadalon.
Evezés: Varga Tamás megvédte címét az ergométeres országos bajnokságon
2012 február 26.   She
Megvédte címét a könnyűsúlyúak között Varga Tamás az ergométeres országos bajnokságon, míg a hölgyek között Hajdú Zsuzsanna nyert ebben a kategóriában.
Evezős ob: Varga nyert egypárban, a címvédő Galambos második
2011 szeptember 23.   She
Varga Tamás – megelőzve a címvédő Galambos Pétert – győzött a normálsúlyú egypárevezősök versenyében a Szegeden zajló országos bajnokság pénteki napján.
Evezés: egy-egy ötödik és hatodik hely az A-döntőkben az Eb-n
2011 szeptember 18.   She
A Galambos Péter, Varga Tamás könnyűsúlyú kétpár az ötödik, a Novák Edvin, Vallyon Bence, Forrai Dávid, Krpesics Péter összeállítású könnyűsúlyú kormányos nélküli négyes pedig a hatodik helyen végzett a vasárnapi A-döntőkben az evezősök plovdivi Európa-bajnokságán.
Evezős Eb: két magyar egység a döntőben, három a B-fináléban
2011 szeptember 17.   She
Az öt magyar egység közül kettő – a Galambos Péter, Varga Tamás könnyűsúlyú kétpár és a Novák Edvin, Vallyon Bence, Forrai Dávid, Krepesics Péter összeállítású könnyűsúlyú kormányos nélküli négyes - bejutott a döntőbe, azaz a legjobb hat közé az evezősök plovdivi Európa-bajnokságán. A másik három hajó a B-fináléban, a 7–12. helyért szállhat majd vízre a vasárnapi záró napon.
Evezés: Hajdú Zsuzsanna nyolcadik lett a világbajnokságon
2011 szeptember 2.   She
Pénteken folytatódtak az evezős világbajnokság küzdelmei a szlovéniai Bledben. Hajdú Zsuzsanna összesítésben a 8., az Elekes Szilveszter, Hermann Róbert páros a 19. helyen végzett. A Simon Béla, Juhász Adrián egység a 7-12., a Varga Tamás, Galambos Péter duó a 13-18. helyért szállhat vízre a folytatásban.
Evezős-vb: lemaradt a kvótáról a Varga, Galambos egység
2011 augusztus 31.   She
A Varga Tamás, Galambos Péter könnyűsúlyú kétpárevezős egység csak negyedik lett szerdai negyeddöntős futamában, így nem jutott be a legjobb 12 közé a szlovéniai Bledben zajló, olimpiai kvalifikációs evezős-világbajnokságon, s ezzel elvesztette az esélyét a kvótaszerzésre. A könnyűsúlyú négypár ugyanakkor döntős. Vargáéknak legalább az első 11 között kellett volna zárniuk a londoni indulási…
Evezés: duplázott a Varga, Galambos duó a Simády-emlékversenyen
2011 május 1.   She
A Varga Tamás, Galambos Péter duó szombaton a normálsúlyúak, vasárnap pedig a könnyűsúlyúak között nyerte meg a kétpárok versenyét az evezősök 28. Simády Béla-emlékversenyén, amelyet a hagyományoktól eltérően idén nem Szegeden, hanem a Velencei-tavon, Sukorónál rendeztek meg.
Varga Tamás a hétvégén ismét hajóba ül
2011 április 29.   Agroinform
Ezen a hétvégén a Velencei-tavon rendezik meg a Dr. Simády Béla Nemzetközi Evezős Emlékversenyt, ahol a válogatott csapategységek kialakítása a cél.
Ergométeres ob - Mohácson
2011 február 27.   Agroinform
Vasárnap Mohácson rendezik meg az evezősök Ergométeres Országos Bajnokságát, amelyen a vb-harmadik Varga Tamás is elindul.
Evezés: vasárnap az ergométeres bajnoki címekért húznak a versenyzők
2011 február 26.   She
Február utolsó vasárnapján rendezi meg a Magyar Evezősszövetség a Mohácsi Sportcsarnokban a 21. Nyílt Magyar Ergométeres Országos Bajnokságot. Előzetesen 40 együttes több mint 450 egyéni sportolója nevezett. A bajnokságon részt vesz a közelmúltban, a bostoni ergométeres világbajnokságon bronzérmet szerző Varga Tamás is.
Evezés: Varga Tamás nagy fölénnyel nyerte a csepeli hosszútávú regattát
2010 október 18.   She
Varga Tamás győzelmével ért véget a csepeli Duna-szakaszon, 6 km-en megrendezett, őszi hosszútávú evezősverseny. A regattán – amelyen mintegy 20 klub evezőse vett részt – 10 versenyszámban hirdettek győztest.
Evezés: az ob-n ismét összeül a világbajnok Varga, Hirling duó
2010 július 14.   She
A hétvégi országos bajnokságon ismét együtt versenyez Varga Tamás és Hirling Zsolt, aki 2005-ben világbajnoki, 2007-ben pedig Európa-bajnoki aranyérmet szerzett könnyűsúlyú kétpárevezősben – tájékoztatta szerdán az MTI-t a hazai szövetség.

Sport/olimpia/peking2008/evezes