Bodrogi László

Lemaradt a rádiókabaréról? Itt meghallgathatja
2015 június 27.   hirado.hu
Bodrogi Gyula, Kern András, Kaszás Gergő, Görög László, Vida Péter, Aradi Tibor és még sokan mások a június 27-én, szombaton elhangzott műsorban.
Antal Nimród népszerű magyar színészekkel forgat rövidfilmet
2013 november 13.   hirado.hu
A szereplőgárdában olyan népszerű művészekkel találkozhat a közönség, mint Bodrogi Gyula, Csuja Imre, Dobó Kata, Eszenyi Enikő, Gálffi László, Koltai Róbert, Kulka János, Rudolf Péter, Schell Judit, Szabó Győző.
Ki marad a végén?
2013 február 28.   Metropol
Törőcsik Mari, Básti Juli, Udvaros Dorottya, Blaskó Péter, Bodrogi Gyula és Sinkó László vélhetően marad a Nemzeti Színháznál.
Kerékpár: a „túl öreg” Bodrogi László visszavonul?
2012 október 8.   She
Elképzelhető, hogy 2013-ban befejezi kerékpáros-pályafutását Bodrogi László. A francia színekben versenyző budapesti születésű kerekes csapata, a Type 1-Sanofi valószínűleg nem hosszabbítja meg az idény végén lejáró szerződését.
Macskanő lesz Törőcsik Mari
2012 május 26.   BorsOnline
Összeáll a szuperhősök válogatottja, Batman, Macskanő, Hulk és Pókember a Nemzeti Színházban, ahol olyan művészóriások bújnak a bőrükbe, mint Törőcsik Mari, Bodrogi Gyula és Sinkó László.
Kerékpár: Bodrogi valószínűleg indul a vb-n francia színekben
2011 szeptember 12.   She
Bár Laurent Jalabert szövetségi kapitány hivatalosan még nem hirdette ki csapatát, a L'Équipe szerint valószínűsíthető, hogy Bodrogi László és Dimitri Champion indul majd a francia válogatott színeiben a Koppenhágában sorra kerülő országúti kerékpáros világbajnokságon a férfiak időfutamában szeptember 21-én.
Vízilabda: Tóth László örül, hogy Nagyváradon csak szakmáznia kell
2011 június 22.   She
Amint arról tegnap beszámoltunk: a legutóbbi szezonban a Bodrogi Bau-Szentes férfi pólócsapatát irányító Tóth László lett a romániai Digi Oradea új edzője, aki örül, hogy új állomáshelyén csak szakmáznia kell.
Férfi vízilabda: Tóth László lett a nagyváradi pólócsapat edzője
2011 június 21.   She
A legutóbbi szezonban a Bodrogi Bau-Szentes férfi pólócsapatát irányító Tóth László lett a romániai Digi Oradea új edzője.
Kerékpár: Bodrogi László másodosztályú klubba szerződött
2010 október 9.   She
Távozik az orosz Katyusa kerékpároscsapatától a francia színekben versenyző Bodrogi László, aki a következő szezonban a prokontinentális (másodosztályú) Team Type 1 együttesében szerepel majd.
Kerékpár: Bodrogi új klubban szerepel a következő szezontól
2010 október 9.   She
Távozik az orosz Katyusa kerékpáros csapatától a francia színekben versenyző Bodrogi László, aki a következő szezonban a prokontinentális (másodosztályú) Team Type 1 együttesében szerepel majd.
Doppingbotrányokra számít a Tour de France-on Bodrogi
2009 július 4.   Infostart
Szombaton a monacói egyéni időfutammal megkezdődik a 96. Tour de France profi országúti kerékpáros körverseny. Az immár francia színekben szereplő Bodrogi László ezúttal korábbi súlyos sérülése miatt nem indul a világ legnehezebbnek tartott viadalán, helyette az osztrák körversenyt szeretné teljesíteni a következő napokban. A világbajnoki ezüstérmes sportoló szerint nem Lance Armstrong a Toud fő…
Díszpolgárrá avatták Bodrogi Gyulát is
2009 június 3.   Blikk
A XIII. kerület díszpolgárává avatta szerdán Tóth József polgármester Bodrogi Gyula színművészt, rendezőt, Marton László rendezőt, a Vígszínház volt igazgatóját és Spiró György írót, műfordítót és irodalomtörténészt az Angyalföldi Művelődési Központban.
Spiró György is a XIII. kerület új díszpolgára
2009 június 3.   Adó1százalék
A XIII. kerület díszpolgárává avatta szerdán Tóth József polgármester Bodrogi Gyula színművészt, rendezőt, Marton László rendezőt, a Vígszínház volt igazgatóját és Spiró György írót, műfordítót és irodalomtörténészt az Angyalföldi Művelődési Központban.
Sípcsonttörés miatt elúszott McEwen-nek a Tour
2009 május 29.   Blikk
Minden bizonnyal ki kell hagynia a júliusi Tour de France-t az ausztrál Robbie McEwennek, aki csütörtökön hatalmasat bukott a belga kerékpáros körversenyen. Bodrogi László klubtársára műtét vár, a kórházi diagnózis szerint ugyanis eltörte bal sípcsontját és a térdszalagjai is sérültek.
Kerékpár: Bodrogi László visszatért sérülése után
2009 május 7.   She
Tavaly őszi súlyos lábsérülése után a dunkerque-i körversenyen tért vissza Bodrogi László.
Kerékpár: Bodrogi László májusban tér vissza súlyos sérülése után
2009 április 25.   She
A szeptember elején a Német körverseny utolsó szakaszán hatalmasat bukó, és kettős síp- és szárkapocscsonttörést szenvedő Bodrogi László várhatóan májusban versenyez újra a dunkerque-i négynapos viadalon.
Kerékpár: Bodrogiék Spanyolországban edzőtáboroznak
2009 január 4.   She
Január 11-től tíz napon át a spanyolországi Calpéban edzőtáborozik Bodrogi László csapata, a Katyusa. A Cyclingnews internetes kerékpárosszaklap kitért rá, hogy az első közös tréningen – decemberben az olaszországi Marina di Bibbonában – főleg az orvosi ellenőrzéseken volt a hangsúly, most viszont már egyértelműen a kilométergyűjtés a cél.
Kerékpár: Oleg Tinkoff kiszáll Bodrogi László csapatából
2008 december 19.   She
Oleg Tinkoff orosz üzletember kiszáll az általa alapított Katyusa kerékpáros csapatból, amely éppen most igazolta le Bodrogi Lászlót.
Bodrogi László már nem a magyarokért teker
2008 december 9.   Metropol
A jövőben franciaként versenyez tovább Bodrogi László, a legsikeresebb magyar kerékpáros, az első magyar világbajnoki érmes.
Bodrogi franciaként versenyez tovább
2008 december 9.   Blikk
A jövőben franciaként versenyez tovább Bodrogi László, a legsikeresebb magyar kerékpáros. A magyar szövetség tájékoztatása szerint az időfutam világbajnoki ezüstérmes levélben jelezte: megkapta a francia állampolgárságot, a 2009-es idényben az orosz Katyusa csapatában franciaként szerepel, és lemond a magyar válogatottságról.