Csonka Zsófia

Öt érem sportlövőinktől
2015 augusztus 1.   Behaviour
Az első aranyat Csonka Zsófia szállította a női sportpisztolyosok 30+30 lövéses alapversenyében.
Aranyérmes és olimpiai kvótát szerzett Csonka Zsófia
2015 július 23.   Infostart
Aranyérmet nyert, ezzel indulási jogot szerzett a jövő évi olimpiára Csonka Zsófia a női sportpisztolyosok között a maribori sportlövő Európa-bajnokságon.
Sportlövészet: Csonka Zsófia aranyérmes, irány Rio!
2015 július 23.   She
Csonka Zsófia aranyérmes a női sportpisztolyosok 30+30 lövéses számában, és indulási jogot szerzett a jövő évi riói olimpiára a Mariborban zajló sportlövő Európa-bajnokságon.
Sportlövő Eb - Olimpiai kvótát szerzett Csonka Zsófia
2015 július 23.   Infostart
Indulási jogot szerzett a jövő évi riói olimpiára Csonka Zsófia a Mariborban zajló sportlövő Európa-bajnokságon a sportpisztolyosok között, és hamarosan az aranyéremért lő.
Sportlövő-vk: Csonka lemaradt a kvótaesélyt kínáló döntőről
2015 május 29.   She
Az olimpiai hatodik Csonka Zsófia – elsősorban nagyszerű második napi teljesítményének köszönhetően – a tizedik helyen végzett, és mindössze egy körrel maradt le a döntőről női sportpisztolyban az olimpiai kvalifikációs müncheni sportlövő-világkupaversenyen.
Sportlövészet: nem jutottak vk-döntőbe a pisztolyosok
2015 április 13.   She
Mindhárom magyar, Tobai-Sike Renáta, Csonka Zsófia és Nemes Adrienn is jól lőtt a női légpisztolyosok versenyében, ennek ellenére egyikük sem jutott döntőbe a Csangvonban zajló olimpiai kvalifikációs sportlövő világkupaversenyen.
Sportlövő-vk - Nem volt magyar döntős
2015 április 11.   Infostart
Az öt magyar érdekeltből egyik sem tudott döntőbe jutni szombaton, a dél-koreai Csangvonban zajló olimpiai kvalifikációs sportlövő világkupaverseny második napján, melyen női légpuskában Zwickl-Veres Kata és Miskolczi Julianna, sportpisztolyban pedig Csonka Zsófia, Nemes Adrienn és Tobai-Sike Renáta lépett lőállásba.
Sportlövő-vb: magyar bronz a nők csapatversenyében
2014 szeptember 12.   She
A Tobai-Sike Renáta, Csonka Zsófia, Nemes Adrienn alkotta magyar trió bronzérmet nyert a női légpisztoly csapatversenyében a granadai olimpiai kvalifikációs sportlövő-világbajnokságon.
Sportlövészet: Csonka Zsófia nagy diadalt aratott
2014 július 20.   She
A sportpisztolyos Csonka Zsófia aranyérmes lett a Granadában zajló Juan Carlos Nagydíjon, amely a szeptemberi világbajnokság tesztversenye.
Magyar sikerek a hannoveri sportlövő viadalon
2014 május 3.   Infostart
Csonka Zsófia 582 körös teljesítménnyel bronzérmet nyert sportpisztolyban pénteken a hannoveri nemzetközi sportlövő versenyen.
Sportlövészet: magyar sikerek a hannoveri viadalon
2014 május 3.   She
Csonka Zsófia 582 körös teljesítménnyel bronzérmet nyert sportpisztolyban pénteken a hannoveri nemzetközi sportlövő versenyen.
Sportlövő ob: Csonka Zsófia sikere sportpisztolyban
2012 szeptember 22.   She
Az olimpiai hatodik Csonka Zsófia nyerte szombaton a női sportpisztolyosok Budapesten rendezett országos bajnokságát.
Gyurta a második aranyérmes, Csonka az újabb pontszerző - a szerda összefoglalója
2012 augusztus 1.   Infostart
Megszületett Londonban a magyar küldöttség második aranyérme: Gyurta Dániel világcsúccsal győzött a 200 méteres mellúszásban. A nap másik magyar pontszerzője a sportlövészetben hatodik Csonka Zsófia. Ugyancsak kiválóan szerepelt Cseh László, aki a második legjobb idővel jutott döntőbe a 200 méteres vegyes úszásban.
Olimpia: A döntőért jöttem, a pontszerzés volt a célom - Csonka
2012 augusztus 1.   She
A magyar csapat legújabb pontszerzője, a sportlövő Csonka Zsófia elégedetten nyilatkozott az után, hogy a hatodik helyen zárta a sportlövészet női sportpisztolyának számát.
Olimpia: Csonka hatodik lett női sportpisztolyban
2012 augusztus 1.   She
Csonka Zsófia a hatodik helyen zárta a sportlövészet női sportpisztolyának számát. Az aranyérem a dél-koreai Kim Dzsang Mié lett, aki egy teljes körrel megelőzte a második kínai Csen Jinget.
Csonka Zsófia nem jutott döntőbe
2012 július 29.   Infostart
Az egyetlen magyar nőként induló Csonka Zsófia nem jutott döntőbe a kis különbségek sportágában, sportlövészetben.
Videó: A széltől és a lőállástól függ minden - Csonka Zsófia
2012 július 29.   She
A mai programban a sportlövészek selejtezője is szerepel, amelyben magyar versenyzőért is szoríthatunk. Csonka Zsófia kiutazása előtt nyilatkozott az NSO Tv-nek arról, hogy mitől függhet a sportlövők jó szereplése.
London 2012: elutaztak az első magyar sportolók az olimpiára
2012 július 18.   She
Detre Diána szörfös, Berecz Zsombor vitorlázó, valamint a sportlövő Bognár Richárd és Csonka Zsófia kedden elutazott a londoni olimpiára, ők az első magyar résztvevők, akik a helyszínre érkeztek.
Sportlövő-vk: szerény magyar eredmények Münchenből
2012 május 27.   She
Csonka Zsófia érte el a magyarok közül a legjobb eredményt vasárnap a müncheni sportlövő világkupaversenyen, de ő is csak 27. lett légpisztolyban.
Sportlövészet: Nemes 15., Csonka 24. női sportpisztolyban
2012 május 24.   She
Nemes Adrienn a 15., míg a londoni olimpiára készülő Csonka Zsófia a 24. helyen végzett a müncheni sportlövő világkupaverseny csütörtöki napján.