Szávay Ágnes

Így ölelte egymást Szávay és DJ Dominique!
2015 február 9.   Blikk
Budapest - Újra együtt mutatkozott Szávay Ágnes (26) és Várkonyi Attila (50). A korábbi teniszező és a lemezlovas 2013-tól tavaly nyárig egy párt alkotott, úgy tűnik, szakításuk után is megmaradt a barátság.
Szerelemről szavalt Szávay
2014 november 14.   Blikk
Budapest — Szerelmet valló teniszező, remegő hangú birkózó és könnyező  vívó is szavalt a Vers a bajnoktól című előadáson, amelyen olimpiai, világ- és Európa-bajnok magyar sportolók szerepeltek.
Szávay: ha megtalálom az igazit, szülni fogok
2014 október 19.   BorsOnline
Két éve hagyott fel az élsporttal Szávay Ágnes, de a tenisz azóta is része az életének. Jelenleg gyerekeket oktat és minden erejével azon fáradozik, hogy tető alá hozza saját akadémiáját. Karrierjét egy csúnya sérülés törte ketté és bár az egészségét a mai napig nem nyerte tökéletesen vissza, egy szusszanásnyit sem pihen.
Szakított Szávay Ági és DJ Dominique
2014 június 19.   Blikk
Budapest – Véget ért a nagy szerelem, elvált az útja a korábbi teniszklasszis Szávay Ágnesnek (25) és a DJ Dominique-ként ismertté vált Várkonyi Attilának (49). Szávay nem kívánt nyilatkozni, Várkonyi viszont megerősítette, már nem egymás oldalán keresik a boldogságot.
Szávay Ági: "élvezem, hogy itthon vagyok"
2014 május 4.   Infostart
Saját teniszakadémiát indít Szávay Ágnes. Az egy éve visszavonult játékos az InfoRádiónak elmondta, hogy nyári táborokat is szervez, és szakkomentátorként dolgozik az egyik sportcsatornánál.
Dj. Dominique gyereket akar Szávaytól
2014 április 25.   Blikk
Budapest — Már a családalapítást tervezi Várkonyi Attila (49) és Szávay Ágnes (25). A DJ Dominique néven ismert lemezlovas és rádiós műsorvezető fél éve alkot párt a korábbi profi teniszezővel, de már most úgy tűnik, hogy kapcsolatuk a lehető legkomolyabb.
Az első vallomás
2014 február 8.   Habostorta
Szávay Ágit megváltoztatta a szerelem Nemrég láttak napvilágotazok a hírek, melyek arról szóltak, hogy Szávay Ági és Várkonyi Attila, azaz DjDominique egy pár.   A 25 éves egykoriteniszező és a 49 éves lemezlovas akkor még nem akart beszélni kapcsolatukról,most azonban már boldogan meséltek a Blikknek kapcsolatukról.   Ági külsője feltűnően megváltozottaz elmúlt időben. A ma már…
Szávay Ágit megváltoztatta a szerelem
2014 február 7.   Blikk
Budapest — Szávay Ágnes (25) feltűnően átalakult. A Blikk három hete írt arról, hogy a korábbi kiváló teniszező egy párt alkot Várkonyi Attilával (49), azaz Dj Dominique-kel, ám akkor még nem akartak beszélni kapcsolatukról.
Szávay Ágit bombázóvá változtatta a szerelem
2014 január 31.   BorsOnline
Bomba formában van Szávay Ági. Akár modellnek is felcsaphatna a sérülése miatt tavaly – 24 évesen – visszavonult teniszező. Nem is hiányzik neki a profi játék, rájött: a sport után is van élet.
Vége a titkolózásnak! Beismerték, hogy együtt vannak
2014 január 29.   Habostorta
Összejött Szávai Ági és DJ Dominique! Bár 24 év korkülönbség vanköztük, Szávai Ági és Várkonyi Attila teljesen oda vannak egymásért. Egyiküksem foglalkozik a köztük lévő évekkel, hisz boldogságuk most minden mástháttérbe szorít.   A zenész és a sportoló isúgy érzi, találkozásuk sorsszerű volt, előre meg volt írva.   Először akkor látták megegymást, mikor a lemezlovas – akiről köztudott, hogy…
Szávayéknak nem számít a 24 év korkülönbség
2014 január 17.   Blikk
Budapest – Lemezlovas mellett talált rá a szerelem Szávay Ágnesre (25). Lapunk információja szerint a súlyos sérülése miatt tavaly visszavonult teniszező egy párt alkot a nála 24 évvel idősebb dj. Dominique-kel, azaz Várkonyi Attilával (49).
Négy magyar érem a speciális tenisz Európa-bajnokságon
2013 november 21.   Alternatív Energia
A magyar delegáció tagja volt a februárban visszavonult Szávay Ágnes is, a világranglista korábbi 13. helyezettje.
Tenisz: Szávay Ágnes tenisztábort indított
2013 augusztus 28.   She
Tenisztábort indított Soltvadkerten az idén visszavonult Szávay Ágnes, aki legjobbjaként a 13. helyen állt a női világranglistán 2008-ban.
Szávay gyerekekkel ütöget
2013 június 26.   Blikk
Budapest — Öt gyerekkel kezdte el működését Szávay Ágnes (24) tenisztábora.
Elmarad a veszprémi teniszfesztivál
2013 március 22.   Metropol
Fellépett volna Szávay és Noszály is. A már megváltott belépők a jegymester irodáiban visszaválthatók.
Pajzsmirigy problémával küzd Szávay Ágnes - videó
2013 február 18.   Blikk
Szávay Ágnes kétszeres páros Grand Slam-nyertes magyar teniszező február elején jelentette be visszavonulását. A sportoló a TV2 videójában elárulja, mi áll a döntés hátterében és mik a további tervei.
Teniszakadémiát indítana Szávay Ágnes
2013 február 13.   Agroinform
Korábbi topteniszezőnk a Reggeli Startban beszélt pályafutásáról, sérüléséről és terveiről is.
Fájdalom kísérte Szávay sikereit is
2013 február 11.   BorsOnline
Szávay Ági sok álmatlan éjszaka után döntött úgy, hogy 24 éves korában abbahagyja a teniszezést. Pályafutása így nem teljes, de a pályán kívül legalább egészséges életet élhet.
Szávay Ági befejezte
2013 február 6.   BorsOnline
A 24 éves teniszező egészségügyi okok miatt hagyja abba a versenyzést, de a tenisz továbbra is központi szerepet játszik majd az életében.
Szávay Ágnes visszavonult
2013 február 6.   Behaviour
Bejelentette visszavonulását Szávay Ágnes, aki legjobbjaként 2008 áprilisában a 13. helyen állt a női tenisz-világranglistán.

Sport/olimpia/peking2008/tenisz