Időjárás - TOP 4 óra

ma
6:06
Egyre csípősebbek lesznek a hajnalok (Kiderül)
Fokozatosan nyugodtabbra fordul időjárásunk, napról-napra több napsütés valószínű. A kevesebb felhő miatt viszont a hajnalok is egyre hűvösebbek lesznek.
ma
6:51
Várható időjárás - Hétfő, 2017.09.25. (Hírstart)
Nyugaton nagyobbrészt felhős idő várható, másutt hosszabb napos időszakokra is számíthatunk, majd délután dél, délkelet felől növekedni, vastagodni kezd a felhőzet.
ma
7:21
Felhős lesz az ég, de csak elvétve lehet eső (Zoom)
Erősen felhős és napos időszakok és területek váltakoznak, majd délutántól délkelet felől fokozatosan beborul az ég. A ködfoltok délelőtt megszűnnek – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján. Az ország nagy részén csapadék nem lesz, de főként nyugaton, majd késő délutántól az Alföldön helyenként kisebb eső, zápor kialakulhat. Többny
ma
4:04
Várható időjárás - Hétfő, 2017.09.25. (Kiderül)
Nyugaton nagyobbrészt felhős idő várható, másutt hosszabb napos időszakokra is számíthatunk, majd délután dél, délkelet felől növekedni, vastagodni kezd a felhőzet.
ma
6:21
A ködös hajnal után után remek, napsütéses őszi nap vár ránk (Hírstart)
És még fronthatás sem ronthatja el ezt a hétfőt. A ködös kezdés után igazi, kellemes őszi napunk lesz, napsütés, legfeljebb pár helyen eshet – derül az Időkép előrejelzéséből. A keleties szél csak helyenként élénkülhet meg. A legmagasabb hőmérséklet 17 és 23 fok között alakul - írja a meteorológiai portál. Bónusz: nincs fronthatás. (Időkép) Cikk
ma
6:03
Változóan felhős idő helyenként csapadékkal (Hírstart)
Napok óta magassági hidegörvény helyezkedik el Közép-Európa felett, amely csak kismértékben változtatja a helyzetét. Hatására változóan felhős időre van kilátás helyenként csapadékkal, de ennek mennyisége kevesebb lesz az előző napokhoz képest.
ma
5:03
Várható időjárás - Vasárnap, 2017.09.24. (Kiderül)
Közepesen, illetve erősen felhős területek váltakoznak, helyenként kisebb eső, zápor előfordulhat.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: