Kulturális hírek - TOP 4 óra

ma
7:00
A botcsinálta Don Giovanni (Magyar Idők)
Egészen különleges opera-előadást ajánlok. Kezdjük azzal, hogy – főképpen a laikus, amilyen magam is vagyok – felejtsen el mindent, amit az operáról tud vagy tudni vél. Olyat, mint ez, úgysem tud elképzelni. A Budapesti Operettszínház Kreatív kapcsolatok című kamaraoperáját a Miskolci Operafesztiválon mutatták be, a fővárosi közönség pedig nemrég
ma
5:12
Ingyenes koncertek az országban - itt a lista! (Inforádió)
Harmadik alkalommal rendezik meg idén nyáron a Klassz a pARTon komolyzenei koncertsorozatot. Az ingyenes koncerteknek Balaton- és a Duna-parti települések, valamint Esztergom és Budapest ad otthont július 15. és augusztus 6. között.
ma
7:24
Megvették Elvis piros magánrepülőjét (Hírstart)
Elkelt Elvis Presley egykori magánrepülője, amely harminc évig parkolt egy új-mexikói kifutópályán. A szombati kaliforniai árverésen 430 ezer dollárt, mintegy 118 millió forintot fizetett ki érte a győztes licitáló.
ma
6:06
The Apple címmel bemutatta első új dalát Max Portnoy Next To None-ja (Hírstart)
Nemrég Budapesten is fellépett a Mike Portnoy fiát, Maxet is soraiban tudó Next To None, akik nyár közepén adják ki második albumukat. A Phases lemezhez méris megérkezett a The Apple című dal videóklipje.
ma
4:51
Ben Williams amerikai dzsessz-sztár koncertje a MOMkultban (ma.hu)
A fiatal amerikai dzsesszgeneráció egyik legtehetségesebb basszusgitárosa, Ben Williams ad koncertet saját együttese élén június 9-én a budai MOM Kulturális Központban (MOMKult).
ma
7:30
Új tévécsatornát indít az RTL Magyarország (HVG)
A Film+2 csatorna helyét átvevő RTL Goldon magyar gyártású régebbi műsorokat fognak vetíteni.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: