2008. november 11. kedd

nov. 11
15:49
Championship: javult a betört koponyájú Hume állapota (She)
Javult a koponyatöréssel egy manchesteri kórházban kezelt kanadai válogatott labdarúgó, Iain Hume állapota, így a Barnsley játékosát kiengedték a HDU (high dependency unit)-osztályról.
nov. 11
15:51
Tenisz: nehezen, de második mérkőzésén is nyert Djokovics (She)
A Sanghajban zajló évadzáró Mesterek Kupáján második győzelmét is megszerezte a szerb Novak Djokovics, miután 7:6, 0:6, 7:5-re verte meg az orosz Nyikolaj Davigyenkót.
nov. 11
16:03
Sportpolitika: az illegális fogadások veszélyesek lehetnek az élsportra (She)
Tízmilliárd dollárnál is nagyobb üzletet jelent, így a dopping mellett a legnagyobb, az élsportot fenyegető kihívás lehet az illegális fogadás, és az ezzel kapcsolatos bundázás – hangzott el egy zürichi konferencián.
nov. 11
16:03
Huszonkét éves dán nyerte a póker-világbajnokságot (Metropol)
A mindössze huszonkét éves dán Peter Eastgate nyerte a póker-világbajnokságot (World Series of Poker), ezzel minden idők legfiatalabb bajnoka lett.
nov. 11
16:05
Ökölvívó Eb: Ungvári már biztosan szerez érmet (She)
A 48 kg-ban szereplő Ungvári István bejutott az elődöntőbe, s ezzel már biztosan érmes a liverpooli ökölvívó Európa-bajnokságon.
nov. 11
16:07
Real Madrid: Szalai még nem léphet pályára a nagycsapatban (She)
Szalai Ádámnak, a Real Madrid Castilla magyar támadójának egyelőre várnia kell, hogy bemutatkozhasson a nagycsapatban.
nov. 11
16:21
Anglia: az FA bocsánatot kért a spanyoloktól, lesz meccs (She)
Az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) hivatalosan bocsánatot kért Spanyolországtól, amiért a nemzeti csapat nem akart a madridi Bernabéu-stadionban barátságos mérkőzést játszani az Európa-bajnok válogatottal.
nov. 11
16:39
Spanyolország: a Barca az Inter argentin csatárára vadászik (She)
A Gazzetta dello Sport információi szerint a Barcelona szeretné megszerezni az olasz Internazionale argentin támadóját, Júlio Cruzt.
nov. 11
16:39
Gigafizetéssel csábítanák vissza Mourinhót (Infostart)
Évi 15 millió fontos fizetést ajánl José Mourinhónak a Manchester City labdarúgó-csapatát birtokló arab konzorcium.
nov. 11
16:39
Ungvári és Varga már érmes az ökölvívó Eb-n (Metropol)
A 48 kg-ban szereplő Ungvári István bejutott az elődöntőbe, s ezzel már biztosan érmes a liverpooli ökölvívó Európa-bajnokságon. A magyar bokszoló a keddi negyeddöntőben pontozással legyőzte a fehérorosz Anton Bekist.
nov. 11
16:41
Skócia: László Csaba elvesztette legveszélyesebb támadóját (She)
Hosszú kihagyásra kényszerül a Heart of Midlothian csapatának litván válogatott támadója, Saulius Mikoliunas.
nov. 11
16:43
Elano nem érti és kíváncsi rá, miért nem számít rá edzője (She)
A brazil Elano elégedetlen jelenlegi helyzetével, mivel a Manchester City középpályása a tavalyihoz képest lényegesebben kevesebbszer jut szerephez, mióta Mark Hughes irányítja a gárdát.
nov. 11
16:57
Ökölvívó Eb: Varga is az elődöntőbe jutott (She)
Ungvári István után Varga Miklós is az elődöntőbe jutott a livepooli ökölvívó Európa-bajnokságon.
nov. 11
16:57
Kétmilliárdot nyert a 22 éves pókervilágbajnok (Blikk)
A mindössze huszonkét éves dán Peter Eastgate nyerte a póker-világbajnokságot (World Series of Poker), ezzel minden idők legfiatalabb bajnoka lett. A selejtezők júliusban indultak 6488 emberrel, közülük győzedelmeskedett ma a fiatalember.
nov. 11
17:15
Németország: Hitzfeld szerint a Hoffenheim nem ér fel a Bayernnel (She)
Ottmar Hitzfeld, a Bayern München korábbi vezetőedzője szerint a jelenleg a Bundesliga második helyén álló Hoffenheim nem riválisa a címvédőnek.
nov. 11
17:17
Bayern München: Landon Donovan a bajorokkal készül (She)
Tíz napig a Bayern München labdarúgócsapatával tréningezik Landon Donovan, az Egyesült Államok válogatottjának kulcsjátékosa.
nov. 11
17:51
Kézilabda: nem lesz a Pick-Szeged játékosa Kristjansson (She)
Úgy tűnik nem lesz a Pick-Szeged játékosa Kari Kristjan Kristjansson. Az izlandi beállós egy hete járt Szegeden, és azt mondta, jó esély van rá, hogy a Tisza-parti klubba szerződjön, de végleges választ csak november 10-ére ígért.
nov. 11
17:51
Fejenként 3,75 millió forint a sakkolimpia aranyért (Metropol)
A magyar férfi válogatott az ötödik, a női a nyolcadik helyen lesz kiemelt a csütörtökön kezdődő drezdai sakkolimpián, amelyre 152 ország - minden idők legerősebb mezőnye - nevezett.
nov. 11
17:53
Tenisz: megvan a spanyol csapat a Davis-kupa döntőjére (She)
A spanyol szövetségi kapitány, Emilio Sánchez Vicario kijelölte az Argentínába, a Davis-kupa döntőjére utazó csapat névsorát.
nov. 11
18:09
Spanyolország: a Real Madrid megvette az „új C. Ronaldót” (She)
A Real Madrid megszerezte a Portugáliában Cristiano Ronaldo utódjának tartott 16 éves brazil csodagyereket, Alipio Duarte Brandaót.
nov. 11
18:11
Ferencváros: Morrison és Wolfe válogatott behívót kapott (She)
A 100% Fradi információi szerint meghívást kapott a jamaicai válogatottba Jason Morrison és Rafe Wolfe, a Ferencváros két labdarúgója.
nov. 11
18:27
Győri ETO: Zámbó Bencét egy mérkőzésről eltiltották (She)
Az MLSZ fegyelmi bizottsága egy mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta a győri Zámbó Bencét, akit az Újpest elleni, 1–1-es döntetlent hozó mérkőzésen állított ki a játékvezető.
nov. 11
18:29
Brazília: egy év után újra az élvonalban a nagy múltú Corinthians (She)
Miközben a brazil élvonalban tovább tart a küzdelem az aranyéremért (34 forduló után a Sao Paulo áll az élen, mögötte a Gremio, a Botafogo és a Palmeiras következik – mind négy ponton belül), egy osztállyal lejjebb eldőlt, hogy a nagy múltú Corinthians nemcsak visszajut az első osztályba, hanem meg is nyeri a bajnoki címet.
nov. 11
18:31
Haladás: Molnár Balázs lehet, hogy nem játszik a ZTE ellen (She)
Molnár Balázs játéka erősen kétséges a hétvégi, ZTE elleni mérkőzésen. A jelenleg a Haladásban futballozó középpályás orvosai szerint nincs esély a szereplésére, maga a játékos azonban még bizakodik.
nov. 11
18:45
Roma: Menez januárban Franciaországba kerülhet kölcsönbe (She)
Jérémy Menez a következő átigazolási szezonban visszatérhet Franciaországba, kölcsönjátékosként. A Roma francia játékosa a nyáron több mint tízmillió euróért került a „farkasokhoz”, de nem tudta magát beverekedni a kezdőcsapatba.
nov. 11
19:03
Olaszország: az ügyészség hat év börtönt kért Luciano Moggira (She)
A római ügyészség hatéves börtönbüntetést kért Luciano Moggira, a Juventus labdarúgócsapatának korábbi főigazgatójára.
nov. 11
19:21
Serie A: Montolivo érkezhet Milánóba Gourcuffért cserébe (She)
A Milan ismét megpróbálja megszerezni Riccardo Montolivót, akiért 5 millió eurót és Yoann Gourcuff játékjogának felét adná a Fiorentinának – a tuttomercatoweb.com információi szerint.
nov. 11
19:39
Angol Ligakupa: bravúrra készül a QPR, bahreini segítséggel (She)
A Queens Park Rangers kedd este a Manchester United otthonában játszik a Ligakupa negyedik fordulójában, és a Manchesterbe elutazó hétezer szigetországi szimpatizáns mellett a londoni csapattal lesznek a bahreini QPR-fanok is – legalábbis lélekben.
nov. 11
19:57
Siófok: Keszei irányít a hétvégén, de még Détári a vezetőedző (She)
A hétvégi, Győr elleni utolsó őszi bajnokin Keszei Ferenc szakmai igazgató irányítja majd a labdarúgó Soproni Ligában szereplő BFC Siófok együttesét, igaz, továbbra is Détári Lajos tekinthető a vezetőedzőnek. Erről Nemes Ferenc, a klub tulajdonosa tájékoztatta az MTI-t.
nov. 11
20:51
Tenisz: az argentinok „lassítják a pályát” a DK-döntőre (She)
Az argentin házigazdák túlságosan gyorsnak találták a tenisz Davis Kupa-döntő helyszínének borítását, ezért megkérték a kivitelező céget, hogy lassítsa a pályát.
nov. 11
21:09
Anglia: Hargreaves ebben az idényben már nem játszhat (She)
Owen Hargreaves hosszú ideje sérült térdét meg kell műteni, így a Manchester United játékosa ebben az idényben várhatóan nem léphet pályára.
nov. 11
21:11
Jégkorong, Mol Liga: a Dunaújváros legyőzte az FTC-t (She)
A Dunaújváros 4–1-re legyőzte a Ferencvárost a Mol Ligában. A mérkőzés elején az FTC szerzett vezetést Nyerges Lajos révén, de a hazaiak hamar kiegyenlítettek Erdélyi Péter góljával. Mestyán István, Peterdi Imre és Jonkl László találataival végül a Dunaújváros három góllal nyert.
nov. 11
21:45
Úszás: újabb rövidpályás úszó-világcsúcsok születtek (She)
Ismét megjavította a férfi 50 m-es mellúszás rövidpályás világrekordját a dél-afrikai Cameron van der Burgh, aki a stockholmi Világkupa-viadalon 14 századmásodperccel gyorsabban teljesítette a távot, mint négy napja Moszkvában, előző csúcsjavításakor. Az új legjobb idő 25.94 másodperc.
nov. 11
21:47
Asztalitenisz: Jörgen Persson elődöntős Moszkvában (She)
Lombard-BVSC sztárja, a svéd Jörgen Persson bejutott a legjobb négy közé a férfi asztaliteniszezők 150 ezer euró összdíjazású Európai Szuperkupáján, Moszkvában.
nov. 11
22:03
Ökölvívó Eb: Bacskai Balázs kiesett a negyeddöntőben (She)
A 69 kg-os Bacskai Balázs pontozásos vereséget szenvedett török riválisától, s így a negyeddöntőben kiesett a liverpooli ökölvívó Európa-bajnokságon.
nov. 11
22:21
Jégkorong, EBEL: csúnyán kikapott Innsbruckban az Alba Volán (She)
A hétvégén még olimpiai előselejtezőt játszó magyar válogatott játékosokkal felálló Alba Volán 6–2-re kikapott az Innsbrucktól idegenben a 19. fordulóban. A hazaiak a 36. percben már 5–0-ra vezettek, amikor Nick Martens szépített. Az utolsó harmadban Palkovics Krisztián is betalált a vesztes mérkőzésen.
nov. 11
22:57
Ismét parádéztak az Arsenal tinisztárjai (Infostart)
Egy újabb emlékezetes meccsen van túl az Arsenal az angol labdarúgó Ligakupában. A londoni együttes a másodosztályú Sheffield United 6-0-ás búcsúztatása után ezúttal az élvonalbeli Wigant verte 3-0-ra az Emirates Stadionban.
nov. 11
22:57
Angol Ligakupa: az Arsenal csikócsapata elintézte a Wigant (She)
Az angol Ligakupa negyedik fordulójában az Arsenal hazai pályán vívta ki a továbbjutást a Wigannal szemben. Az „ágyúsok” szokás szerint rendkívül fiatal csapattal álltak ki, de így is simán, 3–0-ra győztek.
nov. 11
22:59
Király-kupa: hiába győzött a Real Madrid, búcsúzott (She)
A Real Madridban hiába rúgott mesterhármast Raúl, a „királyi gárda” búcsúzott a harmadosztályú Real Unión elleni visszavágó után a spanyol Király-kupa negyedik fordulójában. Bernd Schuster csapata az első mérkőzésen 3–2-re kikapott, és most csak 4–3-ra tudott nyerni, így kiesett a kupából.
nov. 11
23:15
Angol Ligakupa: nyert a Manchester United, Buzsáky megsérült (She)
A Manchester United Carlos Tévez büntetőből lőtt góljával verte meg 1–0-ra a Queens Park Rangerst az angol Ligakupa 4. fordulójában. A vendégeknél kezdő Buzsáky Ákost sérülés miatt a 33. percben le kellett cserélni.
nov. 11
23:33
Francia Ligakupa: a másodosztályú Metz kiverte a Lyont (She)
Nem jutott be a francia Ligakupa negyeddöntőjébe a legutóbbi hét bajnoki évadban sorozatban aranyérmes Olympique Lyon.

Keresés