2008. november 25. kedd

nov. 25
16:29
NHL: tekintse meg az év leghihetetlenebb öngólját videón! (She)
Egészen elképesztő gól esett az NHL mára virradó játéknapján a Montreal Canadiens–New York Islanders találkozó harmadik harmadában.
nov. 25
16:45
Zenit–Juventus: a robbantás dacára megrendezik a meccset (She)
Amint arról korábban beszámoltunk, délelőtt Szentpéterváron, nem messze a Zenit edzőpályájától egy metróállomás közelében egy taxiban felrobbant egy gránát, amely három embert – köztük egy gyermeket – megölt, az autó vezetőjét pedig súlyosan megsebesítette. A robbanás miatt szóba került az esti Zenit–Juventus Bajnokok Ligája-mérkőzés elhalasztása is, ám az UEFA-hoz nem érkezett ilyen kérés az…
nov. 25
16:47
Everton: Tim Cahill Ausztráliában akarja befejezni a karrierjét (She)
Tim Cahill, az Everton ausztrál válogatott középpályása elárulta: szerződése lejártával Ausztráliában szeretné befejezni a karrierjét.
nov. 25
16:49
Sakk: a férfiak győzelemmel, a nők döntetlennel zártak (She)
A magyar férfiválogatott győzött, a női döntetlent ért el a drezdai sakkolimpia utolsó fordulójában.
nov. 25
16:51
Anglia: az FA is megemlékezett „az évszázad mérkőzéséről” (She)
Több írásunkban is foglalkozunk ma a magyar labdarúgás történetének egyik legfényesebb győzelmével, az 1953-ban e napon a londoni Wembleyben 6:3-as magyar győzelmet hozó Anglia elleni mérkőzéssel. Nem csak mi vagyunk így ezzel, az angolok sem mennek el szó nélkül felnőttválogatottjuk első, hazai pályán (nem brit csapattal szemben) elszenvedett veresége mellett.
nov. 25
17:03
130 lépés után dőlt el Lékó Péter záró partija (Infostart)
A magyar férfi válogatott 2,5:1,5-re nyer Fehéroroszország ellen a drezdai sakkolimpia záró fordulójában, ezzel a nyolcadik helyen zárt. Lékó Péter utolsó partija 130 lépés után dőlt el. A magyar női válogatott 2:2-es döntetlent játszott az üzbégekkel.
nov. 25
17:03
Bajnokok Ligája: Nagy Zoltán pályára léphet szerdán (She)
Sérüléshullámmal küszködik a ciprusi Anorthoszisz együttese a szerdai, Werder Bremen elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés előtt.
nov. 25
17:05
A magyar futballtörténelem leghíresebb mérkőzése (Infostart)
Ötvenöt évvel ezelőtt a magyar labdarúgó-válogatott a legvisszafogottabb jelző szerint is világra szóló győzelmet aratott az angolok ellen. A Wembleyben akkor kaptak ki a futball "tanítómesterei" először a kontinensről érkezett csapattól. Az évfordulón - amelynek tiszteletére, itthon először, megjelent a mérkőzés filmje dvd-n - a magyar futballtörténelem talán leghíresebb kilencven percére,…
nov. 25
17:05
Ferencváros: Holczer Ádám decemberben a Sheffieldnél készül (She)
A Ferencváros NB II-es labdarúgócsapatának kapusa, Holczer Ádám a téli szünetben a zöld-fehérek testvérklubjánál, az angol Sheffield Unitednél készül majd. A fiatal hálóőr Bobby Davison FTC-vezetőedző javaslatára utazik majd Sheffieldbe, ahol több edzésen is részt vesz majd – adta hírül a 100%Fradi.
nov. 25
17:06
Győztek a férfiak, remiztek a nők Drezdában (Metropol)
A magyar férfi válogatott győzött, a női csapat döntetlent ért el a drezdai sakkolimpia utolsó fordulójában.
nov. 25
17:07
Labdarúgás: a Bunjodkor sztárja lett Ázsia legjobb futballistája (She)
Szerver Dzseparovot, az üzbég bajnok és kupagyőztes Bunjodkor klasszisát választották meg Ázsia legjobb játékosának 2008-ban, két japán labdarúgót, Nakazava Judzsit és Endo Jaszuhitót megelőzve.
nov. 25
17:08
Tiger Woodsot is utolérte a gazdasági válság (Metropol)
A General Motors autógyár ugyanis bejelentette, hogy december 31-én megszünteti az amerikai játékossal fennálló szerződését.
nov. 25
17:21
Kerékpár: Beltrán is kétéves eltiltást kapott doppingért (She)
Kétéves eltiltást kapott EPO-használatárt a spanyol országúti kerékpáros Manuel Beltrán, aki a 2008-as Tour de France-on bukott meg.
nov. 25
17:23
Golf: a gazdasági válság hatása elérte Tiger Woodsot is (She)
A gazdasági világválság elérte Tiger Woodsot, a világ első számú golfozóját is, a General Motors autógyár ugyanis bejelentette, hogy december 31-én megszünteti az amerikai játékossal fennálló szerződését.
nov. 25
17:39
NFL: valósággal földbe döngölte a Saints a Packerst (She)
Az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokság 12. fordulójában a New Orleans Saints 51–29-re verte meg a Green Bay Packers csapatát. A New Orleans irányítója, Drew Brees parádés napot fogott ki: 4 touchdown-passzt adott, csak egyszer vitték földre labdával, és 157.5-ös irányítómutatóval zárt, ami közel van a lehető legmagasabb 158.5-ös értékhez.
nov. 25
17:41
Oroszország: az Almería védőjére hajt a Szpartak Moszkva (She)
Az orosz Premier Liga 8. helyezettje, a Szpartak Moszkva le szeretné igazolni a spanyol Almería 24 éves középhátvédjét, Carlos Garcíát.
nov. 25
17:57
Oroszország: nagy riválisától igazolt válogatottat a Zenit (She)
Az UEFA-kupa címvédője, az orosz Zenit csapata leigazolja Igor Szemsovot, a Dinamo Moszkva és az orosz válogatott kitűnő középpályását.
nov. 25
18:15
Bayern München: maradásra bírnák Bastian Schweinsteigert (She)
Karl-Heinz Rummenigge, a klubot működtető gazdasági társaság elnöke elmondta, hogy a Bayern München minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy Bastian Schweinsteiger a csapatnál maradjon.
nov. 25
18:17
Serie A: nem jelölték Mancinit a Calcio Oscarra (She)
Az Olasz Labdarúgók Szövetsége kihirdette a 2008-as Calcio Oscar-díjak jelöltlistáját. Némileg meglepő, hogy a jelöltek között nem szerepel a 2007–08-as idényben az Intert bajnoki címig vezető tréner, Roberto Mancini.
nov. 25
19:27
Talmácsi: Most a csuklóm a legfontosabb (Infostart)
Utolsó idei tesztnapján vett részt Talmácsi Gábor, aki 250 köbcentis gyári Aprilia-motorjával ezúttal 45 kört tett meg Valenciában.
nov. 25
19:27
Jégkorong: Studniczky elnök szerint áttörést hozhat a támogatás (She)
Az Országgyűlés a kormány által nem támogatott költségvetési módosító indítványok között elfogadta, hogy 170 millió forint fordítható a jégkorong utánpótlás-nevelésre, a válogatott világbajnoki szereplésére javasolt 100 milliót viszont nem szavazta meg.
nov. 25
19:45
Strandfutball: Horváth Ferenc és Vincze Ottó is a válogatott keretben (She)
Szombaton rendezik Pozsonyban az első alkalommal kiírt strandlabdarúgó Danubia-kupát, amelyre a házigazda szlovák mellett a magyar, a svájci és az osztrák válogatott kapott meghívást.
nov. 25
20:03
Jótékonysági mérkőzés: békés iksz a Honvéd és a DAC között (She)
Békés döntetlen, 1–1 született a Bp. Honvéd és a DAC barátságos mérkőzésén, a Bozsik-stadionban.
nov. 25
20:06
Kropkó triatlonistából vállalati tanácsadó lett (Metropol)
Három éve hagyta abba a versenyzést a triatlonista Kropkó Péter, azóta arra a legbüszkébb, hogy 35 sportegyesület megalakításában vett tevékenyen részt.
nov. 25
20:39
Csapatkapitányként Fabregas gólpasszal debütált (Infostart)
A Juventus - az Inter elleni olasz bajnoki rangadó 1-0-ás elvesztése után - gólnélküli döntetlent játszott a Zenittel Szentpétervárott a labdarúgó Bajnokok Ligájában, a csoportkör ötödik fordulójában. A kritikus állapotban lévő Arsenal 1-0-ra legyőzte a vendég Dinamo Kijevet. Mind a négy csoportból továbbjutott az első két helyezett, a hatodik kör már csak arról dönt, hogy az adott kettő közül…
nov. 25
20:39
Bajnokok Ligája: nem született gól a Zenit-Juventus meccsen (She)
Gólnélküli döntetlent játszott egymással a Zenit és a Juventus a Bajnokok Ligája H-csoportjában. Az 5. forduló mérkőzésén mindkét együttes lőtt kapufát, végül mégis 0–0-s végeredménnyel zárult a találkozó. Ha a csoport másik keddi találkozóján a Real Madrid nyer a BATE Boriszov ellen, továbbjut.
nov. 25
20:41
Formula–1: Gerhard Berger eladta a részesedését a Toro Rossóban (She)
A Formula-1-es Toro Rosso 100 százalékban a Red Bull tulajdonába megy át, miután Gerhard Berger eladta 50 százalékos részesedését.
nov. 25
20:57
Bajnokok Ligája: elkezdődtek a meccsek, élőben az NSO-n! (She)
Elkezdődtek a Bajnokok Ligája kedd esti mérkőzései. Kövesse élőben a találkozókat az NSO-n! Egyes mérkőzéseket szöveges formában, részletesen lekövetünk, de a legfontosabb eseményekről, azaz a gólokról a többi közvetítésünkben sem maradhat le.
nov. 25
22:09
Jégkorong, MOL Liga: vészes gólinség Fehérváron, nyert az FTC (She)
Csendesen folydogált a találkozó egészen a 8. percig, amikor Kovács Viktor László beadása teljesen üresen találta Fekti Bálintot, ám a támadó Szőke Attilába lőtte a pakkot. Három perc múlva aztán a maroknyi Fradi tábor örülhetett. Emberelőnyben voltak a zöld-fehérek, ezt, pedig Jánosi Csaba használta ki, aki Hoffmann Attila passzát emelte a jobb felső sarokba.
nov. 25
22:11
Olaszország: Arrigo Sacchi nem költözik az arab világba (She)
Bár az olasz sajtó hétfőn arról cikkezett, hogy az Egyesült Arab Emírségek labdarúgó szövetsége Arrigo Sacchit szemelte ki szövetségi kapitánynak, az olasz szakember nem költözik az arab országba.
nov. 25
22:13
Jégkorong, MOL Liga: a Stars simán verte meg a Miskolcot (She)
Mindkét csapat nagy csata után lépett ismét jégre, míg a Stars a Mol Liga eddigi egyik legjobb meccsén 2–1-re verte meg az Újpestet, addig a miskolciak szoros küzdelemben a Ferencvárostól szenvedtek 4–3-as vereséget.
nov. 25
22:27
Copa America: Argentínában rendezik meg a 2011-es tornát (She)
A Dél-Amerikai Labdarúgó-szövetség bejelentette, hogy Argentína ad otthont a 2011-es Copa Americának.
nov. 25
22:45
Bajnokok Ligája, E-csoport: a 16 közé jutott az MU és a Villarreal (She)
A BL csoportkörének 5. fordulójában 0–0-s döntetlent játszott egymással a Villarreal és a Manchester United – a pontosztozkodás azt jelenti, hogy mindkét együttes továbbjutott a nyolcaddöntőbe. Az E-csoport másik találkozóján az Aalborg 2–1-re legyőzte a Celticet, és az UEFA-kupában folytathatja.
nov. 25
22:47
Bajnokok Ligája, F-csoport: továbbjutott a Lyon és a Bayern (She)
A Bajnokok Ligája F-csoportjában mindkét eddig nyolc pontos csapat győzni tudott az ötödik fordulóban, így bebiztosította helyét a nyolcaddöntőben. A Bayern München a Steaua Bucurestit ütötte ki 3–0-ra, míg a Lyon idegenben verte meg 2–1-re a Fiorentinát, így a német és a francia csapat is nyolcaddöntős.
nov. 25
22:49
Bajnokok Ligája, H-csoport: győzött és továbbment a Real (She)
A Bajnokok Ligája H-csoportjából a Juventus után a Real Madrid is továbbjutott, miután Raúl góljával legyőzte Minszkben a BATE Boriszovot.
nov. 25
23:03
Bajnokok Ligája, G-csoport: továbbjutott az Arsenal és a Porto (She)
A Bajnokok Ligája ötödik fordulójának keddi játéknapján a G-csoportban az Arsenal hazai pályán 1–0-ra legyőzte a dán Nicklas Bendtner góljával a Dinamo Kijevet, a Port pedig Isztambulban, a Fenerbahce otthonában nyert Lisandro López duplájával 2–0-ra, ezzel mindkét győztes csapat továbbjutott a csoportjából.
nov. 25
23:05
Championship: Priskin és Gyepes is kezdőként kapott lehetőséget (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályának (League Championship) keddi játéknapján a Cardiff Cityben Gyepes Gábor végigjátszotta a Reading elleni találkozót.
nov. 25
23:57
Bajnokok Ligája: a játéknap összes eredménye egy helyen (She)
A Bajnokok Ligája csoportkörének 5. fordulóját rendezték. A keddi játéknapon mind a négy kvartettben eldőlt, hogy melyik két csapat jut tovább a legjobb tizenhat közé.
nov. 25
23:59
Bajnokok Ligája: a keddi játéknap góljai – videó! (She)
Nem vitték túlzásba a gólgyártást a csapatok, összesen 14 gól született a Bajnokok Ligája 5. fordulójának keddi játéknapján. A Manchester United és a Villarreal összecsapásán, valamint a Zenit és a Juventus mérkőzésén nem született gól. Két játékos duplázott: Lisandro Lopez a Fiorentina, míg Miroslav Klose a Steaua híveit szomorította el két találatával.

Keresés