2012. augusztus 27. hétfő

aug. 27
0:09
Videó: Osvaldo újra ollózott, most megadták (She)
A Serie A 1. fordulójában az AS Roma az utolsó pillanatban mentette döntetlenre a Catania elleni találkozót. A mérkőzésen Pablo Osvaldo szerezte a hazaiak első bajnoki gólját egy gyönyörű mozdulattal. Az olasz csatár korábban már ollózott egy kísértetiesen hasonló gólt még november 20-án a Lecce ellen, de azt nem adta meg a játékvezető. Alább mindkét gól megtekinthető.
aug. 27
0:27
NS: kritikus Ivancsics, Tarics és Komjádi, Varga Roland vallomása - hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.
aug. 27
0:45
Juventus: mégsem kell olyan sokat kihagynia Lúciónak? (She)
Minden bizonnyal csak hat hetet kell kihagynia Lúciónak, a Juventus brazil középhátvédjének.
aug. 27
1:39
Eurofutball: emberelőnyben indult be a Benfica-henger (She)
A portugál labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában a mérkőzés elejétől emberelőnyben játszó Benfica végül egy ötöst hintett a Setúbalnak, és a nagy különbségű sikernek köszönhetően a tabella élére állt.
aug. 27
1:43
Primera Divisón: feltámadó Depor és hatgólos iksz a Valencia ellen (She)
A forduló eddigi legszórakoztatóbb meccsét játszotta vasárnap késő este a Valencia és a Deportivo a spanyol labdarúgó-bajnokságban, a találkozó végül hatgólos döntetlennel ért véget.
aug. 27
1:57
Primera División: feltámadó Depor és hatgólos iksz a Valencia ellen (She)
A forduló eddigi legszórakoztatóbb meccsét játszotta vasárnap késő este a Valencia és a Deportivo a spanyol labdarúgó-bajnokságban, a találkozó végül hatgólos döntetlennel ért véget.
aug. 27
6:57
Csizmaország is elkezdi (Behaviour)
Az angol, francia, spanyol, valamint a tegnap rajtolt német labdarúgó-bajnokság után ma megkezdődnek a küzdelmek a Serie A-ban is. A 2012/2013-as idény legfőbb kérdése nem az, hogy az eltiltott Conte nélkül képes lesz-e megvédeni címét a Juventus - másként: ha nem a torinóiak, akkor kik végeznek az élen? -, hanem: az említett négy nagy ligával lépést tud-e tartani a mind nagyobb bajban lévő…
aug. 27
6:59
Izgalmas végjáték Brnóban, magyar bravúr Moszkvában (Behaviour)
Az elmúlt hétvégén Kelet-Közép-Európára figyelt a világ motoros társadalma, hiszen amíg Brnóban a gyorsasági-motoros világbajnokság 12., addig az új helyszínként most debütáló Moszkvában a Superbike-világbajnokság idei 11. fordulóját rendezték. Mindkét helyszínen bővelkedtek a versenyek drámákban és izgalmakban, Moszkvában pedig Talmácsi Gábor jóvoltából egy szép magyar eredmény is született.
aug. 27
7:03
Anglia: távozik posztjáról a Coventry City menedzsere (She)
Az angol harmadosztályban szereplő Coventry City vezetősége menesztette posztjáról Andy Thornt, a csapat menedzserét. Az „égszínkékek" három döntetlennel kezdték a League One 2012–2013-as kiírását.
aug. 27
7:05
Formula-1: Schumi félelmében évekig nem ivott alkoholt (She)
A Formula–1 hétszeres világbajnoka, Michael Schumacher elárulta: évekig nem ivott alkoholt, mert azt hitte, hogy attól lassabb lesz.
aug. 27
7:15
Futball-show mindenütt (Behaviour)
Immár Európa mind az öt nagy labdarúgó-bajnoksága zajlik: hétvégén elrajtolt a Bundesliga és a Serie A is, mindkét liga címvédője, a Dortmund és a Juventus győzelemmel kezdte sorozatát. Angliában a show-t a walesi Swansea prezentálja, amely két meccs után 6 ponttal és 8-0-ás gólkülönbséggel vezetne, ha a Chelsea nem vívott volna meg győztesen egy előrehozott meccset is.
aug. 27
7:17
Megtorpant a Haladás (Behaviour)
Még ha a játék többnyire meglehetősen unalmas is, a magyar futball-bajnokság rendre szolgál azért szórakoztató momentumokkal: pénteken hálófoltozás zajlott, szombaton kettős emberhátrányban egyenlített a Kaposvár, az új edzővel se brillírozott az FTC, vasárnap meg mindkét EL-résztvevő szenvedett.
aug. 27
7:39
Argentína: maradt a Boca Juniors a tabella élén (She)
A Quilmes 1–1-es döntetlent játszott az Atlético Rafaela vendégeként az argentin élvonalbeli labdarúgóbajnokság 4. fordulójában, ezzel nem tudta visszaelőzni a listavezető, tegnap győző Boca Juniorst a tabellán.
aug. 27
7:41
Brazília: Fabiano duplázott, Ronaldinho egy gólt szerzett (She)
Luís Fabiano duplájának köszönhetően a Sao Paulo 2–1-re legyőzte a Corinthianst az élvonalbeli brazil labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában. A Cruzeiróval döntetlent játszó, listavezető Atletico Mineiróban Ronaldinho volt eredményes.
aug. 27
7:57
MLS: döntetlen a keleti rangadó, nyertek Beckhamék (She)
A Los Angeles Galaxy 2–0-ra nyert az FC Dallas ellen az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság legutóbbi játéknapján. A New York Red Bulls ikszelt a Kansas City Wizards otthonában.
aug. 27
8:33
Videó: Erőnlétben jobbak vagyunk a Podgoricánál - Elek (She)
A Ferencváros női kézilabdacsapata a Népligetben zajló Szabella-kupa keretében könnyedén múlta felül Bajnokok Ligája-győztes montenegrói Buducsnoszt Podgoricát. Az NSO Tv a mérkőzést követően Elek Gábor vezetőedzőt, Szamoránsky Piroskát és a remekül védő Pastrovics Melindát kérdezte.
aug. 27
8:39
Gólzápor Valenciában, a Depor nem adta meg magát - videó (Agroinform)
Hiába vezetett már 3-1-re is a Valencia, a vendégcsapat pontot tudott szerezni a Mestallában.
aug. 27
8:41
Schumacher már nem fél attól, hogy nem tud vezetni, ha iszik (Agroinform)
A hétszeres világbajnok Michael Schumacher elárulta: évekig nem ivott alkoholt, mert azt hitte, hogy attól lassabb lesz.
aug. 27
8:51
Kecskemét: Rózsa Pál válságértekezletet tart (She)
Rózsa Pál, a KTE-Phoenix Mecano tulajdonosa a gyenge szereplés okairól is beszélget a Török László, Szabó István edzőpárossal.
aug. 27
9:15
Az Európai Szuperkupát is begyűjtve nyert tornát a Ferencváros (Agroinform)
Elek Gábor csapata három mérkőzésen három győzelmet aratva nyerte meg a kőkemény Szabella Kupát a Népligetben.
aug. 27
9:45
Palermo: az uruguayi támadó nem igazol a Galatasarayba (She)
Az olasz bajnokságban szereplő Palermo labdarúgócsapata visszautasította a Galatasaray Abel Hernándezért tett 12 millió eurós ajánlatát.
aug. 27
9:51
Djokovicsot elkesíriti Lance Armstrong ügye (Agroinform)
A US Open címvédője örül annak, hogy a teniszben kevés a doppingeset, így jó példaképek tudnak lenni.
aug. 27
10:03
R. Madrid: megvan a megegyezés, Modric 33 millió fontért érkezik - sajtóhír (She)
Angol sajtóhírek szerint megszületett a megállapodás a Real Madrid és a Tottenham Hotspur között Luka Modric klubváltásáról. A királyiak 33 millió fontot fizetnek a horvát középpályásért.
aug. 27
10:05
Tenisz: Babos maradt az 59., Czink két helyet javított (She)
A női teniszezők legfrissebb világranglistájának élmezőnyében nincs jelentősebb változás: továbbra is a fehérorosz Viktorija Azarenka vezet a lengyel Agnieszka Radwanska és az orosz Marija Sarapova előtt. A legmagasabban rangsorolt magyar, Babos Tímea maradt az 59. helyen, míg Czink Melinda két helyet javítva a 88.
aug. 27
10:09
Belehalt sérüléseibe egy atlétikai versenyen gerellyel nyakon dobott bíró (Agroinform)
Életét vesztette egy pályabíró a Düsseldorfban, ahol egy ifjúsági versenyen találta el őt gerellyel az egyik résztvevő.
aug. 27
10:21
Tottenham: Modric a Real Madridban folytatja - hivatalos (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Tottenham hivatalos honlapján bejelentette, hogy megegyezett a Real Madriddal Luka Modric átigazolása ügyében, így a horvát irányító a blancóknál folytatja pályafutását.
aug. 27
10:21
Ricardo Moniz: Gólok nélkül semmire sem megyünk (Metropol)
Az FTC új, holland edzője vereséggel mutatkozott be a Honvéd ellen.
aug. 27
10:27
Luka Modric a Real Madrid játékosa - hivatalos (Agroinform)
Az angol sajtó szerint 30 millió euró körüli összegért kerül a Tottenhamtől a spanyol fővárosba a horvát középpályás.
aug. 27
10:39
Golf: óriási finissel, Woods visszaesésével indult a playoff (She)
Az amerikai Nick Watney győzelmével kezdődött meg a profi golfozók tengerentúli körversenyének legizgalmasabb szakasza, a négy viadalból álló playoff. Európában a német Martin Kaymer játék nélkül harcolta ki a csapattagságot a Ryder-kupa-csapatban.
aug. 27
10:57
Eladja Modricot a Tottenham (Infostart)
A Real Madrid megegyezett a Tottenham labdarúgócsapatával a horvát irányító, Luka Modric átigazolásáról.
aug. 27
10:57
Videó: Ronaldinho pompás szólógóljával sem nyert az Atlético MG (She)
Az élvonalbeli brazil labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában, a Cruzeiróval 2–2-es döntetlent játszó, listavezető Atlético Mineiróban Ronaldinho parádés szólógóllal volt eredményes. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
aug. 27
10:59
FTC: ma tárgyalnak a Videotonnal Milan Pericsről (She)
A Ferencváros továbbra sem tett le a Videoton szerb támadója, Milan Perics megszerzéséről. A Nemzeti Sport Online több forrásból is úgy értesült, hogy a két klub ma egyeztet a futballista ügyében.
aug. 27
11:03
Nem érdekel a kezezés, borzalmasan játszottunk - José Mourinho (Agroinform)
Gratulált a Getafénak a Real Madrid mestere, aki szerint csapata elfogadhatatlan teljesítményt nyújtott.
aug. 27
11:15
Sakk: Medvegy Zoltán győzött a budapesti versenyen (She)
Medvegy Zoltán nyerte meg – veretlenül – a budapesti Aranytíz Központban rendezett III. Sárkány-Aranytíz elnevezésű sakk nagymesterversenyt, amely ebben a kategóriában a legerősebb volt az idén Magyarországon.
aug. 27
11:33
Sportlövészet: kiváló eredmények a skeetlövő ob-n (She)
Nagyszerű eredményeket hozott a skeetlövők hétvégén rendezett országos bajnoksága Szombathelyen, ahol a férfiaknál Bokor Bálint 144 korongos teljesítménnyel szerezte meg az aranyérmet.
aug. 27
11:35
Tenisz: Szlavikovics Szabina kapta a Körmöczy-díjat (She)
Szlavikovics Szabina nyerte el az idén a Körmöczy Zsuzsa-vándordíjat. Az elismerést az ifjú teniszezőnek a Talentum Tenisz Club Mikovinyi utcai telepén adta át hétfőn az örökös bajnoknő lánya.
aug. 27
11:37
Man. United: Egy szavát sem értem Fergusonnak - Kagava (She)
Kagava Sindzsi, a Manchester United labdarúgócsapatának japán középpályása egy szavát sem érti Sir Alex Ferguson menedzsernek – árulta el a 23 esztendős futballista a Daily Mailnek. A szakvezető skót akcentusa sem könnyíti meg a Borussia Dortmundtól igazolt játékos dolgát.
aug. 27
11:39
Remek eredmények a skeetlövő ob-n (Agroinform)
Nagyszerű eredményeket hozott a skeetlövők hétvégén rendezett országos bajnoksága Szombathelyen.
aug. 27
11:39
Kerékpár: Djokovics szomorú az Armstrong-ügy miatt (She)
Novak Djokovics nagyon elkeseredett, amikor értesült Lance Armstrong ügyéről: pénteken az amerikai doppingellenes ügynökség (USADA) úgy döntött, megfosztja a profi kerekest a hét Tour de France-győzelmétől és örökre eltiltja a versenyzéstől.
aug. 27
11:41
Mentálisan erősek voltunk, hátrányban is küzdöttünk - Tito Vilanova (Agroinform)
A hajrában négy perc alatt fordított az FC Barcelona, amely végül 2-1-re nyert az Osasuna otthonában.
aug. 27
11:41
Profi ökölvívás: Klicskóék ismét kikosarazták Holyfieldet (She)
Az elmúlt hetekben több alkalommal kihívta a nehézsúlyt jelenleg uraló Klicsko fivéreket a legendás Evander Holyfield, aki szerint az ukrán ökölvívók még mindig bankot robbanthatnának ellene.
aug. 27
11:51
Atlétika: halálra sebzett a gerely egy bírót Németországban (She)
Hétfőre virradóra elhunyt a kórházban az a német atlétabíró, akit egy vasárnapi, düsseldorfi atlétikai versenyen eltalált a gerely.
aug. 27
12:09
Videó: Paulo Sousa meccs közben elhagyta a kispadot (She)
A labdarúgó NB I 5. fordulójában vasárnap a Videoton a Haladást fogadta. A hazaiak a második félidőben pár perc alatt két gólt lőttek. A találkozó végén Szolnoki Rolandot kiállították, majd a 80. percben Andorka Péter szépíteni tudott. Paulo Sousa a mérkőzés közben a vendégek találata után elvonult a lelátóra. Tekintse meg a jelenetet!
aug. 27
12:15
Többet tettünk a sikerért, mint a Pápa - Bernáth Csaba (Agroinform)
Nem csak a riválissal, hanem a hőséggel is meg kell küzdeni a Debrecennek.
aug. 27
12:27
11 éve nem rajtolt ilyen rosszul a Real (Metropol)
A királyi gárda egy döntetlennel és egy vereséggel két forduló után csak a 15.helyen áll a Primera Divisiónban.
aug. 27
12:33
Murray egy US Open-döntővel megelőzné Nadalt a világranglistán (Agroinform)
Az elmúlt hét nem hozott változást a férfi teniszezők világranglistájának élcsoportjában, a listát Roger Federer vezeti.
aug. 27
12:35
Végleg szent a béke, Tévez boldog Manchesterben (Agroinform)
Téveznek jól telt a nyara, eszében sincs távozni és remek formában kezdte a Premier League új idényét.
aug. 27
12:45
Barca: a katalánok csapatkapitánya, Puyol hetekre kidőlt (She)
Járomcsonttörést szenvedett Carles Puyol, a Barcelona csapatkapitánya az Osasuna elleni vasárnapi bajnoki mérkőzésen, miután a találkozó hajrájában egy fejpárbaj során összeütközött Roland Lamahhal, az Osasuna belga játékosával.
aug. 27
12:47
Bundesliga: „Jobbak a szabadrúgásaim, mint C. Ronaldóéi” (She)
Juan Arango nem szenved önbizalomhiányban: a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Borussia Mönchengladbach venezuelai légiósa szerint a szabadrúgásokban van olyan jó, mint Cristiano Ronaldo, ráadásul neki kevesebbet kell gyakorolnia, mint bárki másnak.
aug. 27
13:03
Videó: Ez a nemzetközi torna jó szezonkezdet volt - Williamson (She)
Az NSO Tv-nek nyilatkozott Glen Williamson, a magyar U18-as jégkorong-válogatott vezetőedzője a Jégpalotában megrendezett az Olimpiai Reménységek Versenyén. Három nap alatt háromszor szenvedett ugyanazon koreográfia szerint vereséget a válogatott, ám több játékos is hiányzott a csapatból.

Keresés