2014. április 20. vasárnap

ápr. 20
12:50
F1: banális hiba, módosult a Kínai Nagydíj végeredménye (She)
Módosították a Kínai Nagydíj végeredményét: végül hivatalosan nem az 56. kör végi állást hirdették ki, hanem az 54. kör végi állás döntött, mert véletlenül már az 55. körben leintették Lewis Hamiltont, és a szabály szerint bármi is legyen ennek az oka, az előző kör végeredményét kell a hivatalos végeredménynek tekinteni.
ápr. 20
13:06
Tenisz: Babosék megnyerték a Kuala Lumpur-i tornát (She)
Babos Tímea oldalán a tajvani Hao Csing-csannal megnyerte a 250 ezer dollár (55.5 millió forint) összdíjazású, Kuala Lumpur-i női kemény pályás tenisztorna páros versenyét.
ápr. 20
13:06
Jégkorong: Rázós végjáték, de három góllal vertük Dél-Koreát (Agroinform)
A magyar válogatott 7-4-re verte a házigazda Dél-Koreát a Divízió I-es jégkorong-világbajnokságon.
ápr. 20
13:08
Serie A: edzőváltás Livornóban, ismét Nicola irányít (She)
A Milan otthonában elszenvedett szombati 3–0-s vereség után edzőt váltott az olasz labdarúgó-bajnokságban kiesés ellen küzdő Livorno vezetősége.
ápr. 20
13:08
Tipp: Szerintünk Jamesék söpörnek az első körben (Agroinform)
Vasárnap este megkezdi a Charlotte Bobcats elleni párharcát a címvédő, ahol söprésre számítunk.
ápr. 20
13:10
U19: a Pancho Arénában fogadjuk a törököket (She)
A július végi hazai rendezésű Európa-bajnoki döntőre készülő U19-es magyar labdarúgó válogatott idei ötödik felkészülési mérkőzését vívja szerdán, a helyszín az Eb egyik stadionja, a hétvégén átadott felcsúti Pancho Aréna lesz.
ápr. 20
13:12
Videó: hoppá - Alonso megviccelte az operatőrt (She)
A 2014-es Formula–1-es idény negyedik futamán, a Kínai Nagydíjon Fernando Alonso a harmadik helyen végzett. A hétvége legviccesebb jelenete a spanyol világbajnok pilótához fűződik. Hogy miért? A videóból kiderül.
ápr. 20
13:14
Premier League: Norwich City-Liverpool élőben az NSO-n! (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 35. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén a bajnoki éllovas Liverpool a kiesés elől menekülő Norwich City otthonába látogat. Ha Luis Suárezék sorozatban 11. bajnokijukat is megnyerik, előnyük öt pontra nő a második helyezett Chelsea-vel szemben. Kövesse a mérkőzés alakulását folyamatosan frissülő, szöveges tudósításunk segítségével!
ápr. 20
13:24
Babos tornagyőztes párosban (Metropol)
Két játszmában, 6:3, 6:4-re győzték le a negyedikként rangsorolt Jung Jan-csan, Cseng Szaj-szaj tajvani, kínai párost.
ápr. 20
13:42
Tenisz, Fed-kupa: 1992 után újra döntőben a németek (She)
Elsőként a német női válogatott jutott be a döntőbe a tenisz Fed-kupában, miután Ausztráliában 3–0-s, behozhatatlan előnyre tett szert, majd végül 3–1-re megnyerte a párharcot.
ápr. 20
13:44
PL: nincs harag - Evránál Suárez a szezon legjobbja (She)
Patrice Evra szavazott, méghozzá a liverpooli Luis Suárezre. Az angol élvonalbeli Manchester United francia labdarúgója a szezon legjobb játékosa díj kapcsán voksolt az uruguayi gólvágóra. Ezek szerint Evra már nem haragszik Suárezre a 2011-es incidens miatt?
ápr. 20
14:00
Túraautó-vb: Loeb előre száguldott, Michelisz hetedik lett (She)
Michelisz Norbert a hetedik helyen zárt a túraautó-világbajnokság (WTCC) franciaországi állomásának első futamán, amelyet a hazai közönség előtt versenyző Yvan Muller nyert meg a hátulról egészen a második helyig felzárkózó Sébastien Loeb előtt.
ápr. 20
14:00
Ausztrál foci: Veretlenek csúcsrangadójára ébredünk hétfőn (Agroinform)
A két veretlen csapat találkozójával, a Geelong - Hawthorn mérkőzéssel zárul az AFL alapszakaszának ötödik fordulója.
ápr. 20
14:18
La Liga: a Celta olyat tett, amit még a Barca és a Real sem (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 34. fordulójában a Celta Vigo 4–2-re győzött a kiesés elől menekülő Almería otthonában. A galíciai együttesben az FC Barcelonában nevelkedő Nolito duplázott. A Celta ezzel mind az öt, Andalúziában rendezett bajnokiját megnyerte, erre pedig a spanyol bajnokságban egyetlen csapat sem volt képes a mostani idényben.
ápr. 20
14:18
La Liga: Nem tesszük le a fegyvert - Martino (Agroinform)
Elismeri saját felelősségét az utóbbi időszak gyenge eredményeiben a Barcelona vezetőedzője, Gerardo Martino.
ápr. 20
14:20
Videó: bajnoki cím, BL? Az Atléticónál mindig van idő apának lenni (She)
Már nagyon készül a Chelsea elleni Bajnokok Ligája-elődöntőre az Atlético Madrid. A spanyol csapat edzője, Diego Simeone a kemény edzések közben azért fiára is szakít némi időt. Íme!
ápr. 20
14:36
Tenisz: nem jutott főtáblára Fucsovics Barcelonában (She)
A világranglista 183. helyén álló Fucsovics Márton két játszmában kikapott a nála majd' száz hellyel előrébb rangsorolt osztrák Dominic Thiemtől a Barcelonában zajló salakpályás tenisztorna selejtezőjének második fordulójában, így nem jutott fel a főtáblára.
ápr. 20
14:54
Tenisz, Fed-kupa: 1992 után újra döntőben a németek (She)
Elsőként a német női válogatott jutott be a döntőbe a tenisz Fed-kupában, miután Ausztráliában 3–0-s, behozhatatlan előnyre tett szert, majd végül 3–1-re megnyerte a párharcot.
ápr. 20
15:12
Szerencsés győzelemmel, de lépett egyet a Liverpool a bajnoki cím felé (Infostart)
Megerősítette vezető helyét a Liverpool az angol labdarúgó-bajnokságban, miután 3-2-re nyert idegenben a Norwich ellen. Három fordulóval a zárás előtt a Liverpoolnak 80, a Chelsea-nek 75, a két mérkőzéssel kevesebbet játszott Manchester Citynek 71 pontja van.
ápr. 20
15:12
PL: a Liverpool ötgólos meccsen nyert a Norwich City otthonában (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 35. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén a bajnoki éllovas Liverpool 3–2-re nyert a kiesés elől menekülő Norwich City otthonában. A „vörösök" sorozatban 11. bajnoki mérkőzésüket nyerték meg, és újabb győzelmükkel ötpontosra növelték előnyüket a Sunderland ellen 2–1-es vereséget szenvedő, jelenleg második Chelsea-vel szemben.
ápr. 20
15:14
Győzelemmel kezdett a jéghoki-válogatott a vb-n (Infostart)
A magyar válogatott jó emberelőny-kihasználással, hullámzó teljesítménnyel 7-4-re legyőzte a végsőkig küzdő házigazda dél-koreai csapatot a Gojangban zajló divízió I/A osztályos jégkorong-világbajnokság vasárnapi nyitó fordulójában.
ápr. 20
15:14
Jégkorong-vb: Bartalis triplázott, hetet vágtunk Dél-Koreának (She)
A magyar jégkorong-válogatott a triplázó Bartalis István vezérletével 7–4-re legyőzte a házigazda Dél-Koreát a divízió 1/A világbajnokság első fordulójában.
ápr. 20
15:16
Videó: Berbatov pazar emelése - hiába nyújtózkodott a kapus (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 34. fordulójában a Monaco 1–0-ra vezet a félidőben a Nice ellen. A találkozó gólját a korábbi Manchester United-játékos, Dimitar Berbatov emelte a kapu bal oldalába. Íme!
ápr. 20
15:30
Tenisz: Babos Tímeáék megnyerték a Kuala Lumpur-i párosversenyt (Agroinform)
Babos Tímea és a tajvani Hao Csing-csan duója megnyerte a Kuala Lumpur-i női keménypályás tenisztorna párosversenyét.
ápr. 20
15:32
Vélemény: Mi a fene baja van Kimi Räikkönennek? (Agroinform)
A finn világbajnokot egyelőre bucira veri Alonso. Sanghajban is csak szenvedett, nyolcadik lett. De mi a baja?
ápr. 20
15:48
Bundesliga 2.: Stieberék kétszer álltak fel a rangadón (She)
A német labdarúgó-másodosztály 31. fordulójának rangadóján a Greuther Fürth kétszer egyenlített a Paderborn otthonában, így megőrizte egypontos előnyét a tabella második helyén. Stieber Zoltán valamivel több mint fél órát kapott a Fürthben, Korcsmár Zsolt sérült. A Hajnal Tamást nélkülöző Ingolstadt gól nélküli döntetlent játszott az Aalennel.
ápr. 20
16:06
Ligue 1: Berbatov remek emelésével győzött a Monaco (She)
A Monaco Dimitar Berbatov ötödik percben szerzett nagyszerű góljával győzött 1–0-ra a Nice ellen hazai pályán a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 34. fordulójában. A bolgár támadó gyönyörű, könnyed mozdulattal emelte át a labdát a vendégek kapusán az ötödik percben, ezzel be is állította a végeredményt.
ápr. 20
16:06
Premjer Liga: Dzsudzsák kimaradt, otthon bukott a Dinamo (Agroinform)
A Dinamo Moszkva 2-1-re kikapott otthon a Krasznodartól az orosz Premjer Liga 26. fordulójának vasárnapi meccsén.
ápr. 20
16:08
Videó: Sterling szerencsés duplája, Suárez is betalált (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 35. fordulójában a Liverpool 3–2-re nyert a Norwich City otthonában. A találkozón Raheem Sterling duplázott, amihez ugyan szerencse is kellett, hiszen a jamaicai középpályás labdája mindkét gólba tartó lövésénél megpattant. Íme, a mérkőzés összefoglalója!
ápr. 20
16:10
Premjer-liga: Dzsudzsákék elbuktak az üldözővel szemben (She)
Az orosz labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) 26. fordulójában az egy félidőt emberhátrányban töltő Dinamo Moszkva hazai pályán vereséget szenvedett az FK Krasznodartól, amely egyre közelebb kerül a kupaindulást jelentő helyekhez. Dzsudzsák Balázst nem cserélték be a Dinamóban.
ápr. 20
16:42
NB I: Budapest Honvéd-Ferencváros élőben az NSO-n! (She)
Budapest Honvéd–Ferencváros találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el véleményét a találkozóról!
ápr. 20
16:44
Puskás-Suzuki-kupa: a Dinamo Zagreb játszhat a bronzért (She)
Az A-csoport utolsó, vasárnapi meccsén a Dinamo Zagreb 5–0-ra legyőzte a görög Panathinaikoszt, így a horvát csapat játszhat a bronzmérkőzésen a hétfői helyosztókon a 17 éven aluliak számára hetedik alkalommal kiírt Puskás-Suzuki-kupa utánpótlás-labdarúgótornán.
ápr. 20
17:00
Videó: „Fejben már Ukrajnával foglalkoztunk a meccs végén" (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a magyar jégkorong-válogatott 7–4-re legyőzte a házigazda Dél-Koreát a divízió 1/A világbajnokság első játéknapján. Már 6–1-re is vezettek a záró játékrész elején, ettől pedig megnyugodtak Sofronék, az ázsiaiak pedig felzárkóztak. A mérkőzést követően az NSO Tv-nek a kétgólos vb-újonc Azari Zsolt, a három-három asszisztot osztó Hári János és Vas János, valamint Kóger…
ápr. 20
17:02
Jégkorong-vb: Nem éreztem a veszélyt a meccsben - Hári (She)
Háromgólos (7–4) győzelemmel kezdett a dél-koreai divízió 1/A világbajnokságon a magyar jégkorong-válogatott a házigazdák ellen. Együttesünk támadói közül Vas János kihagyásainkra hívta fel a figyelmet, mintegy okulásként, Hári János szerint ötgólos előnyünknél elkapta őket a lendület, de nagy aggodalom akkor sem volt a jégen, amikor kettőre csökkent a korábbi ötgólos előnyünk. Legjobbjaink…
ápr. 20
17:18
PL: az Arsenal simán legyőzte FA-kupa-döntős ellenfelét (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 35. fordulójában az Arsenal a duplázó Lukas Podolski vezérletével 3–0-ra nyert a Hull City vendégeként. A két csapat május 17-én az FA-kupa döntőjében ismét találkozik egymással.
ápr. 20
17:20
PL: Everton-Man. United élőben az NSO-n! (She)
A Premier League 35. fordulójában a Manchester United az Evertonhoz látogat, amelyiknek nyernie kell, ha nem szeretne leszakadni az Arsenaltól a negyedik helyért folyó harcban. Kövesse velünk a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
ápr. 20
17:36
Barca: Messi és Zubizarreta maradnak a vezérek - Bartomeu (She)
A helyzet természetesen úgy kívánta, hogy a zsinórban három fontos tétmeccset elbukó spanyol Barcelona klubelnöke, Josep Maria Bartomeu is véleményt formáljon. A klubvezető mindenekelőtt leszögezte, hogy a helyzet azért nem kritikus, például új, rendkívüli választásokra sincs kilátás, a vezetőség ugyanis nem mond le.
ápr. 20
17:37
Kínai Nagydíj: Ricciardo nem akar balhét Vettellel (Agroinform)
Hamilton azt hitte, hallucinál, amikor a tervezettnél egy körrel előbb leintették. Rosberg dühös volt a gondjai miatt.
ápr. 20
17:38
Bundesliga: a Leverkusen négyet vágott Nürnbergben (She)
A Leverkusen 4–1-re győzött a Nürnberg ellen idegenben a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában.
ápr. 20
17:39
Premier League: Suárez nem szállt el, higgadtságot kért (Agroinform)
Az FC Liverpool ötpontos előnyre tett szert a Premier League-ben, miután vasárnap 3-2-re nyert a Norwich otthonában.
ápr. 20
17:40
Tenisz: óriási csatában nyert a horvát tini Kuala Lumpurban (She)
Egyesben Donna Vekic nyerte meg a 250 ezer dollár (55,5 millió forint) összdíjazású, Kuala Lumpur-i női kemény pályás tenisztornát.
ápr. 20
17:42
Tenisz: szetthátrányból nyert tornát Wawrinka Federer ellen (She)
Szetthátrányból nyerte meg a 2.88 millió euró összdíjazású monte-carlói ATP-tornát a harmadik helyen kiemelt svájci Stanislas Wawrinka, aki a döntőben honfitársánál, a negyedik helyen rangsorolt Roger Federernél bizonyult jobbnak. A két svájci klasszis tizenötödször találkozott egymással, Wawrinka másodszor ünnepelhetett. Érdekesség, hogy egyetlen korábbi győzelmét is Monte-Carlóban aratta,…
ápr. 20
17:44
Videó: Ramsey egy gólt lőtt, kettőt Podolskival lövetett (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 35. fordulójában az Arsenal 3–0-ra nyert a Hull City vendégeként. A 31. percben Aaron Ramsey kezdte a gólgyártást, majd a félidő vége előtt mellel levett egy beadást Lukas Podolskinak, aki később, az 54. percben szintén a középpályásnak köszönheti, hogy betalált, hiszen Ramsey lövésének kipattanóját pofozta…
ápr. 20
18:12
Túraautó-vb: Michelisz nyolcadik lett a második futamon (She)
A túraautó-világbajnokság (WTCC) franciaországi versenyének második futamán Michelisz Norbert a nyolcadik helyen végzett a Hondával. A futamot az argentin José María López (Citroën) nyerte meg Yvan Muller és Tiago Monteiro előtt.
ápr. 20
18:14
Videó: Blake Griffin korán kezdte a locsolkodást (She)
A Los Angeles Clippers már az első meccsen elbukta pályaelőnyét a Golden State Warriorsszal szemben a tengerentúli profi kosárlabda-bajnokság (NBA) negyeddöntőjében. A hazaiak legnagyobb sztárja, Blake Griffin végig a faultokkal küzdött, majd 48 másodperccel a találkozó vége előtt egy támadólepattanóért zajló harcban megkapta az utolsót is. Ezt követően a kivetítőn nézte az ismétlést a…
ápr. 20
18:16
Golf: a lányok ezüstérmesek az EORV-n, Rózsa különdíjas (She)
A magyar lánycsapat szoros küzdelemben a második helyen zárt a Máriavölgyben rendezett Európai Olimpiai Reménységek golfversenyén. A vasárnapi záró napon az együttes 3–2-es vereséget szenvedett a szlovákoktól, mindez pedig azt jelentette, hogy holtversenyben az első helyen végzett a favorit cseh csapattal. A torna kiírása alapján ilyenkor a győztes mérkőzések száma dönt, ez pedig a cseheknek…
ápr. 20
18:30
F1: Schumacher balesetet okozott Spanyolországban (She)
Spanyolországból származó hír szerint vizsgálat folyik egy közlekedési balesettel kapcsolatban, amelyet a december 29. óta kómában fekvő Michael Schumacher okozott még novemberben Sevilla közelében.
ápr. 20
18:32
NB I: a Ferencváros győzni tudott Kispesten (She)
A labdarúgó NB I huszonötödik fordulójában az ellenfelénél jobban futballozó Ferencváros Gyömbér Gábor és Leonardo találatával elhozta a három pontot a Budapest Honvéd otthonából. A Fradi zsinórban negyedszer győzött, a Honvéd egymás után negyedszer szenvedett vereséget az élvonalban.
ápr. 20
18:34
NB I: Mezőkövesd-DVTK bajnoki élőben az NSO-n! (She)
Mezőkövesd–Diósgyőr találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el véleményét a találkozóról!
ápr. 20
18:48
Sorozatban negyedszer nyert, s már negyedik a Fradi (Infostart)
A Ferencváros 2-0-ra nyert a Budapest Honvéd vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén. A sorozatban negyedik sikerüket arató zöld-fehérek több mint három év után győzték le bajnoki találkozón a zsinórban negyedik vereségüket elszenvedő kispestieket.

Keresés