2014. április 3. csütörtök

ápr. 3
14:38
F1: Pérez szerint unalmas - és a hangról nem is beszél (She)
Sergio Pérez Malajziában nem tudott elrajtolni, és a boxutca faláról nézte végig a sepangi futamot, így külső szemlélőként, autós rutinnal spékelve alapos kritikát fogalmazhatott meg a versenyzésről. És a hangokról még csak egy szót sem ejtett.
ápr. 3
14:40
Real Madrid: CR tünetmentesen érkezett az edzésre (She)
Nem érzett fájdalmat a bal térdében, így csütörtökön teljes értékű edzésmunkát végezhetett Cristiano Ronaldo, a Real Madrid kétszeres aranylabdás klasszisa, akit a Borussia Dortmund elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő (3–0) hajrájában elővigyázatosságból lecseréltek.
ápr. 3
14:42
Vízilabda: Pécsen folytatódik a férfiválogatott országjárása (She)
A világbajnoki címvédő férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya szerint az a céljuk, hogy a főváros mellett egyre több mérkőzésüket vidéken rendezzék meg, ily módon is országszerte népszerűsítve a sportágat.
ápr. 3
14:44
Real: Nadal nem érti a fütyülőket, Figo szerint ez a játék része (She)
Rafael Nadal világelső teniszező a Real Madrid szurkolójaként csalódottan látta, ahogy vasárnap a Bernabéu közönsége kifütyülte Cristiano Ronaldót, mert a Rayo Vallecano ellen 5–0-ra megnyert bajnokin egy helyzetben nem passzolt, hanem egymaga próbálta befejezni az akciót. Luis Figo szerint az egész vihar a biliben.
ápr. 3
14:46
El: Tévez feltöltődött az eltiltás alatt - a Lyon bánhatja (She)
Csütörtökön újabb lépést tehet a hazai pályán rendezendő döntő felé a Juventus, amely az Európa-liga-negyeddöntő első összecsapásán Lyonban lép fel. Antonio Conte együttesében minden bizonnyal szerepet kap a hétvégi bajnokit (Napoli, 0–2) eltiltása miatt kihagyó Carlos Tévez, aki tizennyolc góllal vezeti a mesterlövészek listáját a Serie A-ban, európai kupameccsen azonban az elmúlt évtizedben…

Keresés