2014. április 4. péntek

ápr. 4
9:09
Újpest-FTC: Lisztes szerint saját magukat gyengítik a lilák (She)
Lisztes Krisztián a Ferencváros játékosaként 1995-ben és 2011-ben is gólt szerzett az Újpest ellen – nem sokan találtak be a derbin két egymástól ennyire távoli időpontban. Mire számít a zöld-fehérek korábbi ikonja a mai derbin?
ápr. 4
9:09
A nap mérkőzése: Hétköznapi derbi, nem hétköznapi körítéssel (Agroinform)
Az országgyűlési választások miatt vasárnap helyett pénteken kerül megrendezésre az Újpest-Ferencváros rangadó.
ápr. 4
9:11
NB III: személyi ellentét miatt váltott edzőt a Maglód (She)
Edzőváltás történt a labdarúgó NB III Középcsoportjában szereplő Maglódi TC-nél, de nem szakmai okok miatt, hanem azért, mert Gálvölgyi István vezetőedző és a klub szponzora közötti ellentét kezelhetetlenné vált – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
ápr. 4
9:13
Schalke: Szalai távozna a kevés játéklehetőség miatt - sajtóhír (She)
Nem könnyű Szalai Ádám élete a német élvonalbeli Schalke 04 labdarúgócsapatánál: a bombaformában lévő Klaas-Jan Huntelaar mellett alig jut játéklehetőséghez az utóbbi időszakban a magyar csatár. A Kicker információi szerint a támadó elégedetlen a helyzetével, és ezt jelezte ügynökének is.
ápr. 4
9:27
Monterrey - Babosék az elődöntőben (Infostart)
Babos Tímea a fehérorosz Olga Govorcovával az oldalán bejutott a mexikói Monterreyben zajló, 500 ezer dollár összdíjazású keménypályás női tenisztorna elődöntőjébe.
ápr. 4
9:27
Videó: Andy Murray lábbal is jól bánik a teniszlabdával (She)
Pazar videó látott napvilágot az Andy Murray-féle brit Davis-kupa-csapatról, amely az olaszok elleni mérkőzés előtt egy teniszlabdával lábteniszezett. Íme!
ápr. 4
9:45
Európa Liga: Szégyenben maradt a Valencia, EL-reakciók (Agroinform)
A Basel tönkreverte a Valenciát, a Juve, a Porto és a Benfica minimális előnyt szerzett az Európa Liga negyeddöntőjében.
ápr. 4
10:03
F1: Sutil egy kortyot sem fog inni a sivatagi futam alatt (She)
A Formula–1-es Sauber-csapat pilótája, Adrian Sutil az átlagnál nagyobb súlya, valamint a minimumtömegnél húsz kilóval nehezebb autója miatt mindent megtesz annak érdekében, hogy gépjárművével együtt ne lépje át a megengedett súlyhatárt, így úgy döntött, hogy a Bahreini Nagydíj idején egy kortyot sem fog inni.
ápr. 4
10:05
Újpest: négy sérült játékost sem vittek át az új kft.-be (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség adatbázisa szerint Szélesi Zoltánon kívül – akinek az esetéről már korábban beszámoltunk – további öt játékost nem vitt át az Újpest FC a csapatot működtető új kft.-be. Az öt futballista közül négyen sérültek.
ápr. 4
10:07
Birkózás: döntetlen lett a délelőtti magyar-görög meccs (She)
Az élete első világversenyén szereplő Gulyás Zsombor (70 kilogramm) negyeddöntőbe jutott, miután okos birkózással 3:1-re nyert az 1. fordulóban, Sleisz Gabriella (63 kg) viszont 3:0-s előnyről 6:3-ra kikapott görög ellenfelétől a vantaai Európa-bajnokság negyedik napjának nyitányán.
ápr. 4
10:21
Brazília: visszavonul minden idők leggólerősebb kapusa (She)
Bejelentette a visszavonulását minden idők leggólerősebb kapusa, Rogério Ceni. A brazil élvonalbeli Sao Paulo veterán kapuvédője a szezon végén szögre akasztja a cipőjét.
ápr. 4
10:23
Ajánló: Újpest-Fradi, pályán(?) légiósaink - program (She)
A labdarúgó NB I 23. körében pénteken Újpest–Ferencváros rangadóra kerül sor, ám a forduló legnagyobb érdeklődéssel várt mérkőzése előtt egy Puskás Akadémia–Haladás összecsapást is rendeznek. Az orosz élvonalban Pintér Ádám (Tom Tomszk) és a sérült Koman Vladimir (FK Ural), míg a holland első osztályban Adorján Krisztián (Groningen) csapatára vár idegenbeli bajnoki, de a Bundesligában és a…
ápr. 4
10:39
Férfi kézi: mégsem vonul vissza a legendás horvát játékos (She)
Bár korábban arra is volt esély, hogy visszavonul, mégis folytatja a pályafutását a legendás horvát irányító, Ivano Balic, aki egy évet hosszabbított a HSG Wetzlar férfi kézilabdacsapatával.
ápr. 4
10:39
Szalai távozna a Schalkétól (Metropol)
A 26 éves csatár a nyáron 8 millió euró ellenében érkezett a csapathoz a Mainztól.
ápr. 4
10:39
Premier League: Borítékolható a City bajnoki címe? (Agroinform)
Manuel Pellegrini már az első szezonjában bajnok lehet a Manchester Cityvel a Premier League-ben.
ápr. 4
10:57
PMFC: „Supka követelésénél fontosabb dolgunk is van” (She)
Egyelőre nincs napirenden a Supka-ügy. Röviden így lehetne összefoglalni a PMFC reakcióját a Nemzeti Sportban csütörtökön megjelent hírre, amelyben dr. Bíró György, a jelenleg Sopronban dolgozó Supka Attila jogi képviselője arról beszélt, hogy a baranyai klub 11 millió forinttal tartozik a trénernek.
ápr. 4
10:59
Videó: Sebők vs. Lisztes - „Vili, a pályán voltál?” (She)
Péntek este 19 órától rendezik a labdarúgó NB I 212. Újpest–Ferencváros mérkőzését. Az NSO Tv négyrészes sorozattal jelentkezik, amelyben a két klub egy-egy korábbi játékosa, Lisztes Krisztián és Sebők Vilmos eleveníti fel a régi szép emlékeket és latolgatja az esélyeket a derbivel kapcsolatban.
ápr. 4
11:01
Birkózás: Veréb István bejutott az Eb-negyeddöntőbe (She)
A tavalyi világbajnokságon 84 kilogrammban bronzérmes Veréb István türelmes birkózással legyőzte a 2013-as vb-n ötödik spanyol Talmuraz Frievet a vantaai Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében. Németh Zsanett (75 kg) viszont tussal kikapott a fehérorosz Vaszilisza Marzaljuktól, így a magyar hölgyek számára nagy valószínűséggel érem nélkül zárul az Eb.
ápr. 4
11:03
Kamion Eb: sikeres teszten vannak túl Kiss Norberték (She)
Jól sikerült a szezon előtti első teszt a kamion Európa-bajnokságban szereplő magyar csapat, az OXXO Energy Truck Race Team szempontjából. Kiss Norbert a háromnapos gyakorlás két napján is a legjobb időt érte el.
ápr. 4
11:05
Győri ETO: Idehaza nincs kitől tartanunk - Rudolf (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO magyar válogatott támadója, Rudolf Gergely a kisalfold.hu-nak adott nyilatkozatában elmondta, továbbra sem mondott le a bajnoki elsőségről, és véleménye szerint a címvédőnek idehaza nincs kitől tartania.
ápr. 4
11:15
EuroChallenge: elkészült a négyes döntő programja (She)
Április 25-én 18 órakor találkozik a Szolnoki Olaj az orosz Ljubercivel a férfi kosárlabda EuroChallenge négyes döntőjének első elődöntőjében.
ápr. 4
11:17
Újpest-FTC: a hazai kapus nem aggódik az eredmény miatt (She)
Az Újpest FC szerb kapusa, Marko Dimitrovics a Nemzeti Sportnak beszélt arról, milyen érzésekkel várja a Ferencváros elleni mai rangadót, amely az első magyarországi derbije lesz.
ápr. 4
11:19
Atlétika: sikerek és nemzetközi elismerés az izraeli vb-n (She)
A Magyar Diáksport-szövetség (MDSZ) küldöttsége nagy egyéni és csapatsikerekkel tért haza Izraelből az ISF mezei futó iskolai világbajnokságról. A több száz fős világesemény záró rendezvényén az MDSZ elnöke, Balogh Gábor vette át a Nemzetközi Iskolai Sportszövetség (ISF) zászlaját, egyszersmind a stafétát a következő ISF mezei futó iskolai vb rendezéséhez, amelynek 2016-ban Budapest és az MDSZ ad…
ápr. 4
11:33
Videó: a dühös edző kétszer is rácsapott a játékvezető fejére (She)
Egy alacsonyabb osztályú brazil bajnokin botrányos jelenet játszódott le. A Fast Clube–Penarol AM találkozón nemcsak a játékosok csaptak össze, hanem a vendégek kapusedzője is a játékvezetővel: a tréner két óriási ütést mért a bíró fejére. Íme!
ápr. 4
11:33
Női kézilabda: A Győr olyan, mint a Barca vagy a Bayern - Susann Müller (Agroinform)
A Győri Audi ETO KC új szerzeménye szerint új csapata a világ legprofibb női kézilabdaklubja.
ápr. 4
11:35
NB I: A Puskás Akadémia játssza a futballt - Artner (She)
A labdarúgó NB I 23. fordulójának nyitó mérkőzésén a tabella negyedik helyén álló Haladás az újonc Puskás Akadémiához látogat. A szombathelyieket irányító Artner Tamás úgy véli, pénteki ellenfelük játssza a futballt, míg a PAFC vezetőedzője, Benczés Miklós bízik a jó sorozat folytatásában.
ápr. 4
11:35
Átigazolás: Hat csapat, ahol Puyol folytathatja (Agroinform)
Egyelőre annyi biztos, hogy Carles Puyol nyáron elhagyja az FC Barcelonát, de új csapatáról csak találgatni lehet.
ápr. 4
11:51
Újpest: félszáz fradista garázdálkodott a stadionnál (She)
Ferencvárosi szurkolók támadásáról számolt be a IV. kerület, Újpest-Káposztásmegyer hivatalos Facebook-oldala.
ápr. 4
11:51
Bahreini Nagydíj: Most jön az igazi spórolás? (Agroinform)
Bahreinben a legnagyobb a fogyasztás az évben. Ha eddig spórolás volt, akkor most nem tudjuk mi jön, de unalmas lesz.
ápr. 4
11:53
Birkózó Eb: Veréb azeri ellenfelet legyőzve a négy között (She)
Az azeri Gamzat Osmanovot legyőzve elődöntőbe jutott Veréb István a vantaai Európa-bajnokságon. A 4:1-re nyerő magyar birkózó az orosz Abdulrasid Szadulajevvel birkózik élete első fináléjáért világversenyen. Az első világversenyén szereplő Gulyás Zsombor (70 kg) viszont a negyeddöntőben kikapott az azeri Ruslan Dibirgadzhiyevtől.
ápr. 4
12:09
Férfi kézi: vb-selejtezős ellenfelünk kikapott a dánoktól (She)
Júniusi vb-selejtezős ellenfelünk, Szlovénia 31–25-re kikapott a házigazda Dániától a férfi kézilabda Golden League-sorozat harmadik állomásának nyitó fordulójában. A franciák a kilencgólos Nikola Karabatic vezérletével győzte le Norvégiát.
ápr. 4
12:11
FTC: Dollnak a Lazio-Roma jut eszébe az Újpest-Fradiról (She)
A labdarúgó NB I 23. fordulójának rangadóján az Újpest a Ferencvárost fogadja, melynek vezetőedzője, Thomas Doll a zöld-fehérek hivatalos honlapjának adott interjúban elmondta, tisztában van vele, hogy az ősi rivális elleni ütközet a szurkolók számára az év meccsét jelenti.
ápr. 4
12:27
Videó: pénzzel dobálták meg Ronaldinhót (She)
Az Atlético Mineiro 1–1-es döntetlent játszott a kolumbiai Santa Fe otthonában a Libertadores-kupa csoportkörének ötödik fordulójában. A hazai szurkolók a jelek szerint nem igazán kedvelik Ronaldinhót, akit pénzérmékkel dobáltak meg egy szögletnél. Íme!
ápr. 4
12:29
Újpest-FTC: Nem verhetetlen a Fradi - Vignjevics (She)
Az Újpest FC vezetőedzője, Nebojsa Vignjevics a Ferencváros elleni mai rangadó előtt arról nyilatkozott a Nemzeti Sportnak, hogy erős, de nem verhetetlen a mai ellenfelük.
ápr. 4
12:31
F1: jó hírek, Schumacher az ébredés jeleit mutatja (She)
Jó hírek érkeztek Grenoble-ból péntek délelőtt Michael Schumacherrel kapcsolatban: a mesterséges kómában fekvő korábbi Formula–1-es pilóta felébresztése jó ütemben halad, a német versenyző az ébredés jeleit mutatta – derült ki menedzsere, Sabine Kehm hivatalos közleményéből.
ápr. 4
12:33
Labdarúgás: Agüero-Real, Di María-Monaco, Falcao-City? (She)
Egy spanyol sajtóhír szerint Madridban vacsorázott Radamel Falcao, többek között a Real Madrid, a Monaco és a Manchester City labdarúgócsapatának vezetőivel.
ápr. 4
12:45
Pillanatokra magához tér Schumacher (Infostart)
Pillanatokra magához tér és az ébrenlét jeleit mutatja Michael Schumacher - közölte Sabine Kehm, a hétszeres Forma-1-es világbajnok ex-pilóta menedzsere pénteken.
ápr. 4
12:45
NB I: nagy cég állt a Ferencváros mellé (She)
A T-Systems Magyarország Zrt. együttműködő partnerként támogatja a Ferencváros labdarúgócsapatát. Az erről szóló megállapodást Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója és Rékasi Tibor, a T-Systems Magyarország vezérigazgatója írta alá – számolt be róla az infokommunikációs cég közleménye.
ápr. 4
12:45
Schumacher pillanatokra magához tér (Metropol)
Időnként ébrenlét jeleit mutatja Michael Schumacher, közölte Sabine Kehm, a hétszeres Forma-1-es világbajnok ex-pilóta menedzsere pénteken.
ápr. 4
12:47
Birkózó Eb: Veréb István kikapott az elődöntőben (She)
Miközben a másik ágról a tavalyi budapesti vb bronzmeccsén legyőzött fehérorosz Murad Gajdarov döntőbe jutott, Veréb István technikai tussal kikapott a vantaai birkózó Európa-bajnokság elődöntőjében az orosz Abdulrasid Szadulajevtől. Közben viszont eldőlt, hogy Gulyás Zsombor (70 kg) és Németh Zsanett (75 kg) is eljutott a vigaszágra, mivel legyőzőik döntőbe jutottak.
ápr. 4
13:03
F1: Bahreini Nagydíj, 1. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
Remek hírek érkeztek Michael Schumacherről a Bahreini Nagydíj első szabadedzése előtt, a hétszeres világbajnok legenda a felébredés jeleit mutatja a grenoble-i klinikán. Ennek ismeretében ülnek autóba a versenyzők az idény harmadik futamának első napján. Kövesse az első szabadedzést folyamatosan frissülő cikkünkkel!
ápr. 4
13:05
Videó: Sebők vs. Lisztes - „A Monye eltörte az órámat!” (She)
Péntek este 19 órától rendezik a labdarúgó NB I 212. Újpest–Ferencváros mérkőzését. Az NSO Tv négyrészes sorozattal jelentkezik, amelyben a két klub egy-egy korábbi játékosa, Lisztes Krisztián és Sebők Vilmos eleveníti fel a régi szép emlékeket és latolgatja az esélyeket a derbivel kapcsolatban.
ápr. 4
13:07
Gyász: rekordkísérlet közben halt szörnyet egy ejtőernyős (She)
A csoportos szabadeső ejtőernyőzés új világrekordjának felállítására tett kísérlet közben a földnek csapódott és szörnyethalt egy 46 éves német nő csütörtökön az arizonai sivatagban, mert az ejtőernyője felmondta a szolgálatot.
ápr. 4
13:09
Birkózó Eb: három magyar is bronzért birkózhat este (She)
Az egyenes ágon elődöntőig jutó és ott veszítő Veréb István (86 kg) mellett az ifjú Gulyás Zsombor (70 kg) és Németh Zsanett (75 kg) is bronzéremért birkózhat a vantaai birkózó Európa-bajnokság esti programjában. Gulyás fehérorosz, Németh török versenyzőt győzött le a vigaszágon.
ápr. 4
13:21
Kézi: Mocsaiék három fontos céllal utaztak Németországba (She)
Óriási a felhajtás Németországban – várják a magyarokat. A kézilabdával foglalkozó szaksajtó, az ottani Sport 1 csatorna és a számtalan internetes szakoldal a hét elejétől ontja az információkat, interjúkat, beharangozókat a mieink elleni pénteki és szombati tesztmérkőzésről és a júniusi, Lengyelországgal vívandó vb-selejtezőre készülő együttesükről. Mocsai Lajos, a magyar férfiválogatott…
ápr. 4
13:21
Kézilabda: A németek ellen duplázik a Mocsai-csapat (Agroinform)
Mocsai Lajos együttese a nyáron esedékes világbajnoki kvalifikációra való felkészülésnek szenteli ezeket a találkozókat.
ápr. 4
13:23
Real Madrid: Jesé térde elfertőződött, ismét kórházban (She)
Ismét kórházba szállították Jesé Rodríguezt, a spanyol élvonalbeli Real Madrid labdarúgóját, mivel komplikáció lépett fel a fiatal támadó rehabilitációja során. A 21 éves csatár március végén műtött térde elfertőződött, így kivizsgálásra Augsburgba kellett utaznia.
ápr. 4
13:23
Sportfogadás: Négy nap alatt 27.6 milliárdot költöttek fogadásra (Agroinform)
A Cheltenham Fesztiválról utólag kiderült, hogy négy nap alatt 27.6 milliárdos forgalmat bonyolítottak az irodák.
ápr. 4
13:39
Videó: alig bírta kikerülni a bírót örömében a magyar birkózó (She)
Ligeti Dániel szerezte a magyar küldöttség első érmét a finnországi Vantaaban zajló birkózó Európa-bajnokságon, miután a szabadfogásúak 125 kilogrammos mezőnyében a harmadik helyen végzett. A magyar sportoló a bronzmeccsen az olimpiai ezüstérmes grúz Davit Modzmanasvilit győzte le. Nézze meg a mérkőzést!
ápr. 4
13:41
Real Madrid: C. Ronaldo kihagyja a szombati bajnokit (She)
A Real Sociedad elleni idegenbeli bajnokit felvezető sajtótájékoztatón Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője elmondta, hogy Cristiano Ronaldo biztosan nem lép pályára a szombati mérkőzésen. Az olasz szakember elárulta azt is, hogy Ángel Di María nem lesz a kezdőcsapat tagja, Isco ellenben biztosan szerepet kap a találkozón.

Keresés