2016. április 22. péntek

ápr. 22
18:27
Cselgáncs Eb: Gercsák Szabina bronzérmes! (She)
A 70 kilogrammos Gercsák Szabina bronzérmet nyert pénteken az olimpiai kvalifikációs cselgáncs Európa-bajnokságon, Kazanyban.
ápr. 22
18:45
MU: Jobban meg kellett volna ütnöm – Cantona a múlton merengett (She)
Emlékeznek még, amikor Éric Cantona, a Manchester United legendás labdarúgója 1995-ben egy Bruce Lee-t idéző rúgással „tette ártalmatlanná” a Crystal Palace egyik őt gyalázó szurkolóját, ami miatt kilenc hónapos eltiltást kapott? Nos, Cantona most „felelevenítette” a történteket.
ápr. 22
19:19
Rio 2016: amputált lábú menekült viszi a lángot (She)
Egy amputált lábú szíriai menedékkérő viszi jövő héten az augusztusi riói olimpia lángját egy athéni menekülttáboron keresztül – közölte pénteken a görög olimpiai bizottság.
ápr. 22
19:19
A WADA felfüggesztette a pekingi doppinglabort (Metropol)
Hamisan tájékoztatták a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökséget.
ápr. 22
19:21
Dopping: a WADA felfüggesztette a pekingi labort (She)
A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) visszavonta a pekingi doppinglaboratórium engedélyét.
ápr. 22
19:21
Gercsák Szabina bronzérmes (Metropol)
A 70 kilogrammos Gercsák Szabina bronzérmet nyert pénteken az olimpiai kvalifikációs cselgáncs Eb-n.
ápr. 22
19:36
U18-as jégkorong-vb: aranyérmes és feljutó a magyar csapat (She)
A magyar válogatott 4–2-re legyőzte Japánt az Asiagóban zajló U18-as divízió I/B csoportos világbajnokságon, így az utolsó forduló eredményeitől függetlenül aranyérmes, és jövőre már a divízió 1/A-ban szerepelhet.
ápr. 22
19:54
Női kosár NB I: egy győzelemre a címvédéstől a Sopron (She)
Az Uniqa Sopron 83–67-re nyert Győrben a női kosárlabda NB I döntőjének második mérkőzésén, így már csak egy győzelemre van a címvédéstől. Az ötödik helyet a Cegléden diadalmaskodó PEAC-Pécs szerezte meg.
ápr. 22
19:56
Vb 2022: Infantino a katari körülmények javítását sürgette (She)
A 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság építkezésein dolgozók munkakörülményeinek javítását sürgette pénteken Gianni Infantino, a nemzetközi szövetség (FIFA) elnöke.
ápr. 22
19:58
Atlético: Ő lenne az egyik, akit szerződtetnék – Simeone (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Atlético Madrid vezetőedzője, Diego Simeone annak ellenére is örömmel látná csapatában Sergio Ramost, a Real Madrid védőjét, hogy a spanyol válogatott játékos kifogásolta a viselkedését.
ápr. 22
20:12
Sportlövő vk: Miskolczi nagyon messzire került a dobogótól (She)
Miskolczi Julianna a 48. helyen végzett a női kisöbű sportpuska összetett számban a sportlövők Rio de Janeiró-i világkupa-versenyén.
ápr. 22
20:14
F1: a Hungaroring kedvező feltételekkel hosszabbított (She)
Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója pénteken elmondta, hogy kedvező anyagi feltételekkel hosszabbították meg 2026-ig a mogyoródi Formula–1-es futam szerződését.
ápr. 22
20:30
Női kézi NB I: az MTK nem bírt otthon a Mosonmagyaróvárral (She)
A női kézilabda NB I-ben a 9–12. helyért folyó rájátszás második fordulójában az MTK hazai pályán 25–25-ös döntetlent játszott a Mosonmagyaróvárral.
ápr. 22
20:48
Bundesliga 2.: a listavezető négy pontra elhúzott Gulácsiéktól (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 31. fordulójában a listavezető Freiburg hazai pályán 3–0-ra megverte a sereghajtó Duisburgot, ezzel egyrészt négy pontra elhúzott Gulácsi Péter csapatától, a hétfőn pályára lépő RB Leipzigtől, másrészt újabb lépést tett a feljutás felé.
ápr. 22
20:48
F1: kedvező feltételekkel hosszabbított a Hungaroring (Metropol)
2026-ig szól a száguldó cirkusszal a megállapodás.
ápr. 22
20:50
Tenisz: Nadal visszavágott tavalyi barcelonai legyőzőjének (She)
Tavaly Rafael Nadal kikapott Fabio Fogninitől a barcelonai salakpályás tornán, idén viszont két szettben legyőzte az olasz teniszezőt, ezzel bejutott a legjobb négy közé. A spanyol játékos az elődöntőben a német Philipp Kohlschreiberrel találkozik.
ápr. 22
21:06
Törökország: az idén először történt ilyen Dzsudzsákékkal (She)
A török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának nyitó mérkőzésén a Bursaspor idegenben 2–1-re kikapott a Kayserisportól, ezzel sorozatban a harmadik vereségét szenvedte el, ami ebben a naptári évben először fordult elő az együttessel.
ápr. 22
21:08
Videó: Nikolics korai gólpassza és remek fejes gólja (She)
A svájci Aleksandar Prijovic találatával a Legia Warszawa a 6. percben megszerezte a vezetést Cracovia ellen a lengyel labdarúgó-bajnokság felsőházi rájátszásban. A találatot megelőző passzt Nikolics Nemanja adta. Nikolics később gólt is szerzett, ő jegyezte a harmadik Legia-találatot. A varsói csapat 4–0-ra győzött.
ápr. 22
21:42
Eb 2016: jövő héten újra lehet jegyeket vásárolni (She)
Kedden 12 órakor kezdődik a nyári, franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság jegyértékesítésének utolsó szakasza.
ápr. 22
21:42
Újra lehet jegyeket vásárolni az Eb-re (Metropol)
Kedden 12 órakor kezdődik a nyári, franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság jegyértékesítésének utolsó szakasza.
ápr. 22
21:44
Felkészülés: Honvéd–DVTK-val melegíthetünk a kupadöntőre (She)
Szűk egy héttel az utolsó NB I-es forduló után a Bp. Honvéd felkészülési mérkőzésen látja vendégül a Diósgyőr labdarúgócsapatát.
ápr. 22
22:00
Eb 2016: Rooney ott lesz a tornán, Rashford lemaradhat (She)
A Manchester United labdarúgói közül Wayne Rooney ott lesz az angol válogatottban a nyári, franciaországi Európa-bajnokságon, Marcus Rashford viszont valószínűleg nem.
ápr. 22
22:16
FTC: „Örülnek, hogy itt vagyok még” – Gera üzent a fiataloknak (She)
Pénteken ünnepelte 37. születésnapját Gera Zoltán, a Ferencváros magyar válogatott labdarúgója. A rutinos középpályás az FTC hivatalos honlapjának elárulta, születésnapja alkalmából ebben az évben különösen sokan köszöntötték fel.
ápr. 22
22:51
Bundesliga: megint kikapott a Werder, Pizarro 11-est rontott (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 31. fordulójának nyitó mérkőzésén a Hamburg hazai pályán 2–1-re legyőzte a Werder Brement. A vendégcsapatban Kleinheisler László nem kapott lehetőséget.
ápr. 22
22:53
Jégkorong-vb: ki örülhet a brit, ukrán, litván trióból? (She)
Litvánia 2–1-re legyőzte Ukrajnát, míg Nagy-Britannia 6–1-re nyert Románia ellen a divízió 1/B-s jégkorong-világbajnokságon, így a záró forduló előtt még három válogatottnak is van esélye az aranyéremre és a feljutásra.
ápr. 22
23:09
La Liga: súlyos veresége után még bajba kerülhet az Espanyol (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 35. fordulójának nyitó mérkőzésén az Espanyol súlyos, 4–0-s vereséget szenvedett a Las Palmas vendégeként. A barcelonai csapat a legutóbbi öt fordulóban csak két pontot szerzett, és ha a kiesés ellen küzdő együttesek szárnyra kapnak a szezon hajrájában, akkor a katalánok még bajba is kerülhetnek. A Las Palmas – amely az előző tíz meccséből…
ápr. 22
23:27
Ligue 1: Hatem Ben Arfa félelmetes szezont fut… (She)
A Nice hazai pályán 2–0-ra legyőzte a kieséstől fenyegetett Reims együttesét a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 35. fordulójának nyitó mérkőzésén, ezzel feljött a tabella harmadik helyére. A házigazdáknál gólt szerzett és gólpasszt adott Hatem Ben Arfa, aki a mostani idényt megelőzően 127 meccsen 16-szor volt eredményes a Ligue 1-ben, míg ebben a szezonban 31 találkozón…
ápr. 22
23:45
UEFA Futsal Cup: hat év után döntős a rekordgyőztes (She)
A háromszoros győztes Inter FS 4–2-re megverte az olasz Pescarát a spanyolországi Guadalajarában zajló UEFA Futsal Cup négyes döntőjének első napján, ezzel fennállása során hatodszor, míg 2010 óta először jutott be a fináléba. A másik ágon az orosz bajnok Ugra Jugorszk nem mindennapi izgalmakat követően, szétlövés után győzte le a Benficát.

Keresés