2016. március 29. kedd

márc. 29
0:19
Keddi sportműsor: német–olasz, angol–holland futballmeccs (She)
Érdekesebbnél érdekesebb Európa-bajnoki felkészülési mérkőzéseket rendeznek kedden: a németek az olaszokkal, az angolok a hollandokkal, míg a belgák a portugálokkal csapnak össze, előbbi két találkozót a televízió élőben közvetíti. Dél-Amerikában és a CONCACAF-zónában világbajnoki selejtezőkre kerül sor, a női kézilabda NB I-ben pedig MTK–Vác találkozóra. Íme, a keddi sportműsor!
márc. 29
7:09
Újabb belga kerékpáros halt meg (Infostart)
Szívroham következtében hétfőn este meghalt Daan Myngheer belga kerékpáros, aki még szombaton lett rosszul a Korzikán rendezett Critérium International elnevezésű versenyen. Egy nappal korábban hunyt el honfitársa, Antoine Demoitié, rajta motoros gázolt át a Gent-Wevelgem viadalon.
márc. 29
7:09
Tenisz: Babos nagyot meccselt Kerberrel, de kikapott (She)
Búcsúzott a Miamiban zajló WTA-tornától Babos Tímea, miután a nyolcaddöntőben három szettben kikapott a második helyen kiemelt, az idei Australian Opent megnyerő német Angelique Kerbertől. A mérkőzés 131 percig tartott.
márc. 29
7:45
Babos három játszmában kikapott Kerbertől a nyolcaddöntőben (Infostart)
Babos Tímea három játszmában kikapott a második helyen kiemelt német Angelique Kerbertől a Miamiban zajló tenisztorna női versenyének hétfői nyolcaddöntőjében.
márc. 29
7:45
Gyász: újabb belga kerékpáros vesztette életét (She)
Szívroham következtében hétfőn este meghalt Daan Myngheer belga kerékpáros, aki még szombaton lett rosszul a Korzikán rendezett Critérium International elnevezésű versenyen. Egy nappal korábban hunyt el honfitársa, Antoine Demoitié, rajta motoros gázolt át a Gent-Wevelgem viadalon.
márc. 29
7:45
Újabb belga kerékpáros halt meg (Metropol)
Szívroham következtében hétfőn este meghalt Daan Myngheer belga kerékpáros, aki egy versenyen lett rosszul.
márc. 29
7:47
NBA: 48 ponttal kapott ki a Lakers; vágtat a Thunder (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában a Utah Jazz vendégeként kiadós, 48 pontos vereséget szenvedett az LA Lakers. Torontóban nyert kilenc ponttal az Oklahoma City Thunder, a győztes zsinórban nyolcadik sikerét aratta, pillanatnyilag ez a legjobb széria a ligában.
márc. 29
7:47
Babos kiesett Miamiban (Metropol)
A világranglistán harmadik, Australian Open-címvédő Kerbernek nem volt könnyű dolga a magyar lány ellen.
márc. 29
8:03
Olimpia 2024: Sportpolitikai döntés esetén jó esélye van Budapestnek – Muszbek (She)
Muszbek Mihály sportközgazdász szerint ha a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) sportpolitikai döntést hoz a 2024-es nyári olimpia rendezési jogáról, akkor Budapestnek jó esélye van.
márc. 29
8:05
NHL: a Capitals megnyerte az alapszakaszt, övé a pályaelőny (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában a Washington Capitals pályaválasztóként három góllal nyerte a Columbus Blue Jackets, így mér biztosan az alapszakasz első helyén végez, és a rájátszásban végig pályaelőnyt élvezhet.
márc. 29
8:57
Férfi kosár Euroliga: Hanga ott van a forduló álomcsapatában (She)
Hanga Ádám bekerült a forduló álomcsapatába a férfi kosárlabda Euroligában.
márc. 29
9:15
MLSZ: Storck szerint minden tehetségnek meg kell mutatnia magát (She)
Bernd Storck szerint a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) megyei szinten működő új tehetségfejlesztő programjának egyik legfontosabb célja, hogy minden igazi tehetség megmutathassa magát.
márc. 29
9:15
Márton Anita: Már nem érhet váratlan dolog (Metropol)
Az Európa-bajnok, vb-ezüstérmes súlylökő egy tonnát is megmozgat azért, hogy elérje a 20 métert.
márc. 29
9:17
PL: bravúr bravúr hátán – a szezon eddigi legnagyobb védései (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) közösségi csatornája összeállította a 2015–2016-os szezon eddigi legnagyobb védéseit. Vigyázat, bravúrveszély!
márc. 29
9:33
Felkészülés: Újabb angol siker a láthatáron (Agroinform)
A világbajnok után a tartalékos Hollandia legyőzése sem okozhat gondot Angliának.
márc. 29
10:09
Válogatott: A lelkünknek is jót tett a döntetlen – Dzsudzsák (She)
Ijesztő sérülése ellenére mesterien kilőtte a bal sarkot Dzsudzsák Balázs a Horvátország elleni felkészülési mérkőzésen, kiharcolva ezzel az 1–1-es döntetlent. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya szerint bárki ellen lehet esélyünk a nyári Európa-bajnokságon.
márc. 29
10:27
Vízilabda: lelőtték a három olimpián szereplő pólóst (She)
Mexikóban lelőtték Francisco García Moreno vízilabdázót, aki Mexikó színeiben három olimpián szerepelt, és játszott Magyarországon is.
márc. 29
10:29
Németország: visszavonult a korábbi válogatott kapus (She)
Bejelentette visszavonulását Timo Hildebrand, a német labdarúgó-válogatott korábbi kapusa.
márc. 29
10:45
Chelsea: Milánóból érkezhet Courtois utódja – sajtóhír (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea az olasz AC Milan fiatal kapusát, Gianluigi Donnarummát igazolhatja át Thibaut Courtois távozása esetén.
márc. 29
10:47
Labdarúgás: Valbuena, Nasri, Ribéry – őket utálják legjobban a franciák (She)
A France Football megszavaztatta olvasóival, melyik labdarúgót utálják a legjobban Franciaországban. A lista élén kevéssé meglepő módon Marco Materazzi áll, de Harald Schumacher is előkelő helyen.
márc. 29
10:49
Liverpool: Klopp korábbi kedvencével erősítene – sajtóhír (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp a Bayern München játékosával, Mario Götzével erősítené meg csapata keretét angol lapértesülések szerint.
márc. 29
10:51
Románia: másodosztályú klubot vesz át a volt fehérvári kedvenc (She)
A román másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő pankotai együttes (Soimii Pancota) vezetőedzője lett Muzsnay Zsolt, hatszoros román válogatott középpályás, a Videoton egykori légiósa. Megbízatása a szezon végéig szól.
márc. 29
11:03
MU: újabb csodatini? Parádés gólt szerzett a tehetség – videó (She)
Angel Gomes, a Manchester United akadémiájának 15 esztendős tehetsége fantasztikus gólt szerzett az angol U16-os válogatott Brazília elleni mérkőzésén.
márc. 29
11:21
Arsenal: Wenger szerint nincs veszélyben az állása (She)
A csapat gyengébb formája ellenére Arsene Wenger biztos benne, hogy a következő idényben is ő ül az Arsenal labdarúgócsapatának a kispadján.
márc. 29
11:21
Wenger szerint biztos az állása (Metropol)
1996 óta irányítja az Ágyúsokat, és az idei gyenge szereplés miatt sem félti a munkahelyét.
márc. 29
11:21
Hamis végrendeletet írt az örökségért egy polgármester (Behaviour)
A dél-somogyi városatya ismerősével és egy családsegítővel szerezte meg a vagyont.
márc. 29
11:23
Kvíz: Pogba kalandjai, avagy tíz érdekes szabály az Eb-n (She)
Ezúttal teljesen újfajta kvízzel ismerkedhet meg az olvasó. A labdarúgó Eb szabályzata alapján tíz kérdést teszünk fel. De hogy ne száraz szóáradat legyen az egész, Paul Pogbát, a francia labdarúgó-válogatott és a Juventus csillagát hívtuk segítségül. A vele elképzelt történeteken keresztül mutatjuk be a tudnivalók egy részét. Figyelem, minimális mértékben sem jóslatok a nyári kontinensbajnokságot…
márc. 29
11:23
Taxisgyilkosság - Elkezdődött a 18 éves ügy tárgyalása (Behaviour)
márc. 29
11:25
Videó: ennél pofátlanabb cselt kosárpályán még nem látott (She)
Nem az And1, nem a Harlem Globetrotters! Spanyolországban járunk, a labda Facundo Campazzónál van, aki az NBA-ban is megforduló Bostjan Nachbart cselezte ki úgy, hogy a legenda szerint a szlovén még mindig forog és a labdát keresi…
márc. 29
11:25
"Tolvajok!" - Orbán vagyona miatt tüntettek Juhászék (fotók) (Behaviour)
Az Együtt a kormányhivatal elé szervezte a demonstrációt, ahol egy alcsútdobozi földet értékesítettek.
márc. 29
11:27
Milliárdos fiktívszámla-bizniszt buktatott le a NAV (Behaviour)
márc. 29
11:39
Videó: CR finoman szólva érdekes tánccal szórakoztatta társait (She)
Cristiano Ronaldo a portugál labdarúgó-válogatott edzésén a nyújtásnál elunta magát, így gondolta, hogy megörvendezteti társait egy kis tánccal. Csak nagy valószínűséggel azt felejtette el, hogy a tréninget is kamerák veszik…
márc. 29
11:39
Sportfogadás: Íme, a hétközi kombink (Agroinform)
Hétközi kombival jelentkezünk, ezúttal három tippel indulunk harcba a bukmékerek ellen.
márc. 29
11:41
Legendák vb-je: Puskás Zidane-t is legyőzte, döntőbe jutott (She)
Puskás Ferenc bejutott a „Legendák világbajnoksága” névre keresztelt szavazás döntőjébe, ellenfele a Cristiano Ronaldo–Lionel Messi csata győztese lesz.
márc. 29
11:57
Két pilótával indul a Zengő a WTCC-ben (Infostart)
Hosszas várakozás és a húsvét hétfői részleges autó-leleplezés után március 29-én hivatalosan bejelentette a 2016-os pilótapárosát a Zengő Motorsport, így eldőlt, hogy a 19 éves Ficza Ferencz és a 17 éves Nagy Dániel vezetik majd a csapat két autóját az idényben. Mindketten a Zengő Junior Teamből kerülnek majd a túraautó-vb mezőnyébe - írja az Index.
márc. 29
11:57
Eb 2016: „Nagyon csalódottak vagyunk, nehéz nyarunk lesz” (She)
A holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Danny Blind szerint Hollandia példát vehetne az angol válogatottról csapatépítés terén.
márc. 29
12:33
PSG: meglepő bejelentés, Ibra a visszavonulást fontolgatja? (She)
Zlatan Ibrahimovic, a Ligue 1-ben szereplő Paris Saint-Germain 34 esztendős klasszisa meglepő bejelentést tett: nem zárja ki, hogy a szezon végén visszavonul.
márc. 29
12:35
Rio 2016: első kalapban a magyar női vízilabda-válogatott (She)
Fő kiemeltként, az első kalapból várhatja az Európa-bajnok magyar női vízilabda-válogatott – Ausztrália társaságában – a nyolccsapatos riói olimpiai torna sorsolását, amelyet Triesztben, a férfi olimpiai selejtezőtorna utolsó napján, jövő vasárnap ejtenek meg.
márc. 29
12:51
A magyar női vízilabda-válogatott a fő kiemeltek között az olimpián (Infostart)
Fő kiemeltként, az első kalapból várhatja az Európa-bajnok magyar női vízilabda-válogatott - Ausztrália társaságában - a nyolccsapatos riói olimpiai torna sorsolását, amelyet Triesztben, a férfi olimpiai selejtezőtorna zárónapján, jövő vasárnap ejtenek meg.
márc. 29
12:51
DVSC: felépült a védő, a Fradi ellen már játszhat (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC a hivatalos honlapján adta hírül, hogy a legutóbbi fordulóban, az MTK elleni mérkőzésen megsérülő Dusan Brkovics felépült, és a Ferencváros ellen pályára léphet.
márc. 29
13:09
NB I: változik a program, másik meccset ad szombaton a tévé (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest hivatalos honlapjának beszámolója szerint a lila-fehérek Vasas elleni szombati bajnoki mérkőzése az eredeti tervekkel ellentétben nem 18.30 órakor, hanem 20.45-kor kezdődik, és a találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.
márc. 29
13:09
Prostikat is futtatott a nyíregyházi ügyvéd (Behaviour)
A bűnbanda cigarettában és gazdasági társaságok színlelt értékesítésében is utazott.
márc. 29
13:09
Tipp: Meglepetés születhet a francia rangadón (Agroinform)
A miami tenisztorna keddi játéknapján a Gilles Simon-Lucas Puille összecsapásból próbálunk hasznot húzni.
márc. 29
13:27
F1: Alonsónak még fájdalmai vannak; az ülése is eltörött (She)
Az idénynyitó Formula–1-es Ausztrál Nagydíjon csúnya balesetet szenvedő Fernando Alonsónak (McLaren) még mindig vannak fájdalmai, ennek ellenére ott lesz a hétvégi bahreini futamon.
márc. 29
13:29
Atlético: elengedik Griezmannt, de csak egy feltétellel (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Atlético Madrid vezetőedzője, Diego Simeone elárulta, hogy egy feltétel teljesülése esetén hajlandó elengedni egyik legjobbját, Antoine Griezmannt.
márc. 29
14:21
Vb 2018: jól elverték Redknapp csapatát, 8–0-ra 1–5 jött (She)
Az ausztrál labdarúgó-válogatott hazai pályán 5–1-re legyőzte Jordániát a 2018-as, oroszországi világbajnokság ázsiai selejtezőin. Ez volt a jordániaiak kispadján ülő Harry Redknapp második – és szerződése szerint utolsó – mérkőzése a válogatottnál, a rutinos angol tréner első meccsén a Banglades elleni 8–0-nak örülhetett.
márc. 29
14:21
Felkészülés: Javításra készül a gyengélkedő világbajnok (Agroinform)
Németország nincs túl jó formában, kedden este könnyen meggyűlhet a bajuk a Squadra Azzurrával is.
márc. 29
14:23
Eb 2016: Irány Franciaország! – A Real sztárját nem lepte meg a magyar csapat (She)
Az „Irány Franciaország!” ötödik részében visszatekintünk a Magyarország–Horvátország felkészülési mérkőzésre – a magyar főszereplők mellett a Real Madrid klasszisa, Luka Modric is elmondja véleményét az összecsapásról és Bernd Storck csapatáról. Bemutatkozik Fiola Attila, és elmondjuk a magyar válogatottat érintő legfrissebb híreket is.
márc. 29
14:39
Bayern: Real? Nem! Lewandowski 2021-ig hosszabbít (She)
A német Sport Bild információi szerint a Bayern München labdarúgócsapatának lengyel sztárjátékosa, Robert Lewandowski 2021-ig szerződést hosszabbít a rekordbajnokkal.
márc. 29
14:41
Uruguay: River Plate elleni sikerrel avatta fel új stadionját a Penarol (She)
Neves argentin rivális, a River Plate elleni győztes meccsel avatta fel új stadionját az egyik leghíresebb és legeredményesebb dél-amerikai futballcsapat, a többek között háromszoros klubvilágbajnok uruguayi Penarol.

Keresés