2016. szeptember 24. szombat

szept. 24
17:45
NB I: Bognár és Novothny is csere a Diósgyőrben – kezdőcsapatok (She)
A Diósgyőr labdarúgócsapatát irányító Horváth Ferenc Bognár Istvánt és Novothny Somát is a cserék közé jelölte a DVSC elleni bajnokijuk előtt. Íme, a 11. forduló 18 órás mérkőzéseinek kezdő tizenegyei.
szept. 24
17:47
Bundesliga: a 92. percben bukta el a győzelmet a Hertha (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 4. fordulójában Dárdai Pál csapata, a Hertha fordulatos mérkőzésen 3–2-re verte a Huszti Szabolccsal a kezdőben felálló Eintracht Frankfurtot. A Bayern München 88. percben lőtt góllal verte Hamburgot. Kleinheisler László egy félidőt kapott a Darmstadt Augsburg ellen elszenvedett vesztes meccsen.
szept. 24
17:49
Férfi kézi BL: Flensburg–Veszprém élőben az NSO-n! (She)
Újra harcba indul a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában a Telekom Veszprém, a legutóbbi kiírás ezüstérmese a csoportkör első fordulójában a Flensburghoz látogat. Kövesse a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
szept. 24
17:51
Női kézi NB I: az ETO a második félidőben felőrölte az FTC-t (She)
Az élvonalbeli női kézilabda-bajnokság 2. fordulójában a Győri Audi ETO KC 28–19-re legyőzte az FTC-Rail Cargo Hungariát.
szept. 24
18:03
Bundesliga: a 92. percben bukta el a győzelmet a Hertha (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 4. fordulójában Dárdai Pál csapata, a Hertha fordulatos mérkőzésen 3–3-as döntetlent játszott a Huszti Szabolccsal a kezdőjében felálló Eintracht Frankfurttal. A Bayern München 88. percben lőtt góllal verte meg a Hamburgot. Kleinheisler László egy félidőt kapott a Darmstadt vesztes meccsén Augsburgban.
szept. 24
18:05
NB I: Haladás–Gyirmót – élőben az NSO-n! (She)
Haladás–Gyirmót találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
szept. 24
18:07
NB I: Diósgyőr–Debrecen – élőben az NSO-n! (She)
DVTK–DVSC találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
szept. 24
18:09
NB I: Paks–MTK mérkőzés – élőben az NSO-n! (She)
Paks–MTK találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
szept. 24
18:09
Kézilabda: Simán nyert a Győri ETO a Ferencváros ellen (Agroinform)
Remek második félidei játékával fontos győzelmet aratott a győri együttes a Ferencváros felett.
szept. 24
18:11
NB I: Vasas–Mezőkövesd – élőben az NSO-n! (She)
Vasas–Mezőkövesd találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
szept. 24
18:13
NB I: Budapest Honvéd–Videoton – élőben az NSO-n! (She)
Budapest Honvéd–Videoton találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
szept. 24
18:15
Női röpi Eb-selejtező: már biztos továbbjutó a magyar válogatott (She)
Újabb győzelmének köszönhetően biztossá vált, hogy továbbjut Európa-bajnoki selejtezőcsoportjából a magyar női röplabda-válogatott. Jan De Brandt együttese szombaton az észtek felett diadalmaskodott öt játszmában.
szept. 24
18:21
La Liga: Messi nélkül is kiütéssel győzött a Barcelona (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 6. fordulójában a Barcelona a hajrában teljesen bedarálta a Sporting Gijónt, és a sérült Lionel Messi nélkül is könnyedén, 5–0-ra nyert.
szept. 24
18:27
Forma-1: Rosberg egyre esélyesebb a bajnoki címre (Agroinform)
Az elmúlt két hétben hatalmasat zuhant a német pilóta szorzója a honi bukmékerirodában.
szept. 24
18:39
PL: Arsenal–Chelsea rangadó élőben az NSO-n! (She)
A Premier League hatodik fordulójában szombat 18.30 órától városi rangadót rendeznek, a legutóbbi három bajnokiját megnyerő Arsenal az előző két meccsén csak egy pontot szerző Chelsea-t fogadja. Kövesse nyomon a mérkőzés alakulását a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével!
szept. 24
19:16
Férfi kézi BL: nem bírt a Veszprém a Flensburggal (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában a Telekom Veszprém 24–24-es döntetlenre végzett a Flensburg otthonában. A magyar bajnok már hat góllal is vezetett a második félidőben, az utolsó percben azonban egyenlíteni tudott a német házigazda.
szept. 24
19:18
Lengyelország: Gyurcsó gólpasszal segítette csapatát – videó (She)
A lengyel labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában a Pogon Szczecin hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Górnik Lecznával. A hazaiak gólja előtt Gyurcsó Ádám volt az előkészítő.
szept. 24
19:33
Videó: rendhagyó kapásgólt lőtt Özil a Chelsea ellen (She)
Az Arsenal 3–0-s előnyre tett szert a Chelsea ellen az első félidőben az angol labdarúgó-bajnokság szombat esti mérkőzésén. A harmadik gól – Mesut Özil rúgta – különösen szép volt.
szept. 24
19:39
Kézilabda: Hatgólos előny sem volt elég a Veszprémnek (Agroinform)
Hiába vezetett végig a magyar bajnok, végül 24-24-es döntetlent ért el a Flensburg vendégeként.
szept. 24
19:51
FTC-Újpest: Rju, Csukics és Djuricin is a kezdőcsapatban (She)
A labdarúgó NB I 11. fordulójában Thomas Doll Vladan Csukicsot, Rju Szung Vut és Marco Djuricint is a kezdőcsapatba jelölte a Ferencváros légiósai közül az Újpest elleni derbire.
szept. 24
19:53
NB I: unalmas meccsen játszott gól nélküli döntetlent a Paks és az MTK (She)
A labdarúgó NB I 11. fordulójában nem született gól a Paks és az MTK összecsapásán, így mindkét csapat egy ponttal gazdagodott.
szept. 24
20:09
Jégkorong, Mol Liga: hat gólt ütött idegenben az Újpest (She)
Az Újpest 6–3-ra legyőzte idegenben az újonc Dunarea Galati-ot a jégkorong Mol Liga alapszakaszának szombati játéknapján, míg az SC Csíkszereda 4–2-re múlta felül a brassói Coronát.
szept. 24
20:11
Női kézi NB I: fontos meccset nyert meg az Érd és az Újváros (She)
A Győr–Ferencváros rangadó „árnyékában" is rendeztek érdekes mérkőzéseket a női kézilabda NB I 2. fordulójának szombati programjában. Két, dobogóra is esélyes csapat találkozott Érden, ahol a hazai együttes 27–20-ra legyőzte a Vácot, míg a Dunaújváros 24–20-ra nyert a Fehérvár ellen.
szept. 24
20:13
NB I: a Vasas négyet vágott odahaza a Mezőkövesdnek (She)
Éllovashoz méltó, négygólos győzelmet aratott a Vasas az újonc Mezőkövesd ellen a labdarúgó NB I 11. fordulójában.
szept. 24
20:15
NB I: Diósgyőrben nyert a Debrecen (She)
Változatos mérkőzésen – amelyen volt két piros lap, egy tizenegyes és négy gól – idegenben nyert a Debrecen a Diósgyőr ellen a labdarúgó NB I 11. fordulójában. Az első félidőben sokkal jobb volt a DVSC, a másodikban három cserével feljött a házigazda DVTK, emberelőnybe is került, szépített is, de egyenlítés helyett a végén kapott még egyet, így a vendégek megérdemelten vitték el a három pontot.
szept. 24
20:17
NB I: a Videoton idegenben győzte le a Honvédot (She)
A labdarúgó NB I 11. fordulójában a Videoton Juhász Roland és Géresi Krisztián góljával idegenben 2–1-re legyőzte a Budapest Honvédot.
szept. 24
20:27
Serie A: Balogh Norberték öngóllal kaptak ki a Juventustól (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában az eddig csupán egyszer nyerő Palermo a címvédő Juventust fogadta, és a torinóiak egy öngóllal szerezték meg a három pontot.
szept. 24
20:29
NB I: verhetetlenné vált a Gyirmót, a Haladást is elkapta (She)
A labdarúgó NB I 11. fordulójában tovább folytatódott az újonc Gyirmót sikerszériája, Sallói Dániel góljával a Haladást is legyőzte.
szept. 24
20:31
Cselgáncs-vk: Csoknyai László ezüstérmes Zágrábban (She)
Csoknyai László ezüstérmet szerzett a cselgáncs világkupa-sorozat zágrábi Grand Prix-versenyén, szombaton.
szept. 24
20:33
NB I: Ferencváros–Újpest derbi – élőben az NSO-n! (She)
FTC–Újpest derbi percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
szept. 24
20:33
NB I: A Loki nyerte a keleti kiesési rangadót (Agroinform)
A szezon harmadához érve első helyen maradt a Vasas, utolsón pedig a Diósgyőr.
szept. 24
20:35
Férfi kézi BL: Kielce- és Celje-siker a Szeged csoportjában (She)
A címvédő Kielce 29–24-re győzött a Meskov Breszt otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjában, míg a Celje otthon verte meg 30–28-ra a PPD Zagrebet.
szept. 24
20:37
DVTK: Nem tudom, hogy maradok-e a kispadon – Horváth Ferenc (She)
A Debrecen 3–1-re legyőzte idegenben a DVTK-t a labdarúgó NB I 11. fordulójában. A találkozó után a két vezetőedző értékelt az M4 Sportnak.
szept. 24
20:39
PL: az Arsenal az első félidőben leiskolázta a Chelsea-t (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójának városi rangadóján az Arsenal hazai pályán 3–0-ra megverte a Chelsea-t, ezzel sorozatban a negyedik győzelmét aratta a Premier League-ben. Az „ágyúsok” góljait Alexis Sánchez, Theo Walcott és Mesut Özil szerezte.
szept. 24
20:45
Bundesliga: megszerezte első pontjait a Werder Bremen (She)
A Werder Bremen huszáros hajrával 2–1-re legyőzte a Wolfsburgot, így öt forduló után már nem pont nélkül áll a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban.
szept. 24
20:47
Férfi röplabda NB I: simán nyert a MAFC és a Barcika (She)
A MAFC-BME három játszmában nyert a Sümeg vendégeként a férfi röplabda NB I alapszakaszának szombati játéknapján, míg a Kazincbarcika a szintén három szettben győzött Pécsen.
szept. 24
20:49
La Liga: csak a szokásos, szenvedett idegenben a Sevilla (She)
A La Liga 6. fordulójában az Athletic Bilbao 3–1-re legyőzte otthon a Sevillát. A vendégcsapat már 16 hónapja nem nyert idegenbeli bajnoki mérkőzést.
szept. 24
21:03
Férfi kézilabda NB I: Orosházán hét góllal nyert a Tatabánya (She)
Vendégként is magabiztos játékkal, hét góllal győzött a Tatabánya az Orosháza ellen a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján.
szept. 24
21:21
FTC–Újpest: petárda, füst, buszon ugrálás – így utaztak a lilák a derbire (She)
A Szusza Ferenc Stadion előtt gyülekeztek az újpesti szurkolók szombat késő délután, hogy együtt utazzanak, hiszen csapatuk a Ferencvárossal találkozott az NB I 11. fordulójában. Az NSO Tv stábja is ott járt a fanatikusok között, akik petárdázva, énekelve, a tömött buszokon ugrálva hangolódtak a rangadóra. Videónkból az is kiderül, milyen koreográfiával készültek az újpesti drukkerek.
szept. 24
21:23
Férfi kézi BL: Sabaté büszke a játékosaira a döntetlen után (She)
Xavier Sabaté, a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője büszke a játékosaira a Flensburg otthonában játszott BL-mérkőzésük (24–24) után.
szept. 24
21:25
Férfi vízilabda MK: kialakult a negyeddöntő mezőnye (She)
Pénteken és szombaton a csoportküzdelmeket rendezték a férfi vízilabda Magyar Kupában, ahol így kialakult a legjobb nyolc mezőnye.
szept. 24
21:39
Videó: Futács 7 másodperccel a középkezdés után gólt lőtt (She)
A Hajduk Split labdarúgócsapata 6–1-re nyert hazai pályán a Cibalia ellen a horvát labdarúgó-bajnokság élvonalában. Az utolsó gólt Futács Márkó szerezte, néhány másodperccel az ötödik találatuk utáni középkezdést követően.
szept. 24
21:57
Jégkorong, EBEL: harmadik sikerét aratta a Fehérvár (She)
Az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) szombati mérkőzésén a Fehérvár AV 19 5–1-re legyőzte a Dornbirnt, így szezonbeli harmadik sikerét könyvelhette el.
szept. 24
21:59
DVTK: Valakinek a „szívét” biztosan kitéptem volna – Horváth F. (She)
Horváth Ferenc, a labdarúgó NB I utolsó helyén álló Diósgyőr vezetőedzője nem kímélte csapatát a DVSC elleni mérkőzésük utáni sajtótájékoztatón. A Loki 3–1-re nyert Miskolcon.
szept. 24
22:16
Ligue 1: Langék lenullázták a Rennes-t, fölényesen nyertek (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 7. fordulójában Lang Ádám együttese, a Dijon 3–0-ra legyőzte otthon a Rennes-t. A magyar védő végigjátszotta a mérkőzést.
szept. 24
22:18
Futsal: az U21-esek nyertek, a felnőttek kikaptak Szlovákiában (She)
A magyar U21-es futsalválogatott 3–2-re nyert Homonnán, a Visegrádi Négyek Torna szombati játéknapján, a felnőttek azonban ugyanilyen különbséggel alulmaradtak a szlovákokkal szemben.
szept. 24
22:33
Klubfutball: Németh Krisztiánék kilencgólos meccse (She)
A belga labdarúgó-bajnokságban a Beveren Köteles Lászlóval a soraiban játszott 1–1-et a Lokerennel. Mindkét gól büntetőből született.
szept. 24
22:35
NB I: hatgólos döntetlen a Ferencváros–Újpest derbin (She)
Ritka gólgazdag mérkőzést hozott a Ferencváros és az Újpest küzdelme, amely 3–3-ra végződött a labdarúgó NB I 11. fordulójában úgy, hogy a vezetést először a zöld-fehérek szerezték meg, de már kétgólos hátrányból kellett később felállniuk.
szept. 24
22:51
La Liga: a Kanári-szigeteken is megbotlott a Real Madrid (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 6. fordulójában a Real Madrid hiába vezetett kétszer is, csak egy ponttal távozott a Las Palmas otthonából (2–2).
szept. 24
22:53
Serie A: a veretlen Napoli maradt a Juventus nyomában (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) egyetlen veretlen csapata, a Napoli szombat este is győzött, így továbbra is az éllovas Juventus nyomában van. A nápolyiak Manolo Gabbiadini és Marek Hamsík találatával győzték le hazai pályán a Chievót.

Keresés