2016. szeptember 27. kedd

szept. 27
0:12
Keddi sportműsor: Dortmundban a Real, Zágrábban a Juve (She)
Kedden nyolc mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportköre, a címvédő Real Madrid a Borussia Dortmund vendége lesz. Íme, a mai sportműsor.
szept. 27
7:19
Anglia: kínos rejtett kamerás felvétel, belebukhat a szövetségi kapitány (She)
Felettébb kínos ügybe keveredett Sam Allardyce, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, aki a Telegraph angliai futballkorrupciót vizsgáló tényfeltáró újságíróinak rejtett kamerája előtt beszélt kényes ügyekről – a lap riportja nyomán az FA vizsgálatot indít a szakvezető ellen. Allardyce a Nemzetközi és az angol Labdarúgó-szövetség etikai kódexének több pontját, valamint saját…
szept. 27
7:36
NFL: a Falcons hét ponttal legyőzte a Saintset (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) az Atlanta Falcons 45–32-re legyőzte a New Orleans Saints csapatát. Ez volt a harmadik forduló legpontgazdagabb mérkőzése. A Falcons 2–1-es, a Saints 0–3-as mérleggel áll.
szept. 27
8:12
Bundesliga: képpel köszöntötték a német világsztárt – egy magyar is rajta van (She)
A Bundesliga hivatalos Insagram-oldala egy képpel köszöntötte fel a szeptember 26-án a 40. születésnapját ünneplő Michael Ballackot. A képen egy magyar játékos is ott van.
szept. 27
8:30
NFL: a Falcons tizenhárom ponttal legyőzte a Saintset (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) az Atlanta Falcons 45–32-re legyőzte a New Orleans Saints csapatát. Ez volt a harmadik forduló legpontgazdagabb mérkőzése. A Falcons 2–1-es, a Saints 0–3-as mérleggel áll.
szept. 27
8:48
Roma: Totti minden idők egyik legjobbja – Mihajlovics (She)
Szinisa Mihajlovics, a Torino vezetőedzője minden idők egyik legjobb labdarúgójának nevezte Francesco Tottit, az AS Roma csapatkapitányát, aki kedden ünnepli negyvenedik születésnapját.
szept. 27
9:06
Vasas: nincs szakadás, Korcsmárt számításba vehetik a válogatottnál (She)
A Vasas labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelezte, válogatott kerettag védője, Korcsmár Zsolt nem szenvedett combhajlítóizom-szakadást, így a nemzeti csapat rendelkezésére állhat.
szept. 27
9:08
DVSC: Tiszáékról nem az edző döntött; az újakat az elnök ajánlotta (She)
A DVSC vezetőedzője, Leonel Pontes a Nemzeti Sportnak adott interjúban beszélt a debreceni labdarúgók kényelmes helyzetéről és a csapatnál az átigazolási hajrában történt változásokról.
szept. 27
9:24
NB II: „Fel kell nyitni a szemeket” – büntetés jön Felcsúton (She)
A Puskás Akadémia vezetőedzője, Szíjjártó István erősen kifakadt a televízió kamerája előtt a hétvégi, Zalaegerszeg elleni, 2–2-re végződött bajnoki után. A felcsúti labdarúgók valószínűleg büntetésre számíthatnak a ZTE elleni döntetlen után.
szept. 27
9:24
Sportfogadás: Az Arsenal, a City és a Sevilla meccsére is fogadtunk! (Agroinform)
Kedden és szerdán folytatódik a Bajnokok Ligája csoportköre, ennek apropóján egy kombit állítottunk össze.
szept. 27
9:26
DVTK: „Ennél jobban megalázni nem lehet egy játékost” – Horváth F. (She)
A labdarúgó NB I-ben sereghajtó Diósgyőr vezetőedzője, Horváth Ferenc hosszabb interjút adott a csapat helyzetéről a dvtk.eu-nak.
szept. 27
9:42
Női kézi: az ETO első fokon pert nyert korábbi átlövője ellen (She)
Első fokon az Győri Audi ETO KC nyerte meg azt a pert, amelyet egykori játékosa, Susann Müller indított a klub ellen, mert a német átlövő szerint jogtalanul mondtak fel neki 2015 áprilisában – számolt be róla a kisalfold.hu megyei honlap.
szept. 27
10:00
La Liga: „A Barcelona is hívott, de az Atléticót választottam” (She)
Kevin Gameiro állítja, akár a Barcelonához is szerződhetett volna 2016 nyarán, de ő inkább az Atlético Madridot választotta.
szept. 27
10:02
BL: drágább a jegy a Leicester meccsére, mint a Realéra (She)
A Bajnokok Ligájában a Juventus hazai mérkőzéseire a legdrágábbak a jegyek, míg a Dinamo Kijev találkozóit lehet a legolcsóbban megtekinteni a helyszínen.
szept. 27
10:04
Női kézi: nem súlyos Kovacsics és Monori sérülése (She)
A Győri ETO elleni kilencgólos bajnoki vereség során a Ferencváros női kézilabdacsapatának két játékosa, Kovacsics Anikó és Monori Orsolya is elsőre súlyosnak tűnő sérülést szenvedett, de nagyobb baja egyiküknek sincs.
szept. 27
10:15
Pjongcsang 2018: a létesítmények 90 százalékban elkészültek (She)
Ötszáz nappal a nyitóünnepség előtt derűlátóan nyilatkoztak az előkészületekről a 2018-as pjongcsangi téli olimpia szervezői.
szept. 27
10:33
Serie A: Totti 40 éves – 10 ok, hogy miért utánozhatatlan legenda (She)
Francesco Totti 40 éves lett. Az AS Roma ikonja, a labdarúgás igazi legendája, a klubhűség és a lojalitás példaképe elérte a bűvös negyvenes éveket, de a szíve még mindig hajtja, augusztusban 25. szezonját kezdte meg imádott csapatában. Születésnapja alkalmából összeszedtünk tíz okot, hogy miért utánozhatatlan legenda a római „farkasok” örökös bálványa.
szept. 27
10:33
Vízilabda: Az utóbbi évek legizgalmasabb bajnoksága jöhet (Agroinform)
Kedden elstartol a férfi vízilabda OB I 2016-2017-es idénye. A Szolnok mellett három csapat is esélyes az aranyra.
szept. 27
11:09
Liverpool: Klopp elárulta, ki a kedvenc játékosa a PL-ben (She)
A Premier League-ben szereplő Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp hétfő este a Monday Night Football című televíziós elemzőműsor vendége volt. A Sky Sports műsorában megkérdezték tőle, ki a kedvenc futballistája a Premier League jelenlegi mezőnyében.
szept. 27
11:09
Nemzetközi foci: Meg akarták ölni a bírókat a feldühödött bosnyák fanatikusok (Agroinform)
Rendőröknek kellett hazakísérniük a bosnyák rangadó játékvezetőit, mert leszorították őket a városhatárnál.
szept. 27
11:11
Válogatott: Remélem, az utolsó meccsekig lesz esély – Csányi (She)
Jövő pénteken a magyar férfi labdarúgó-válogatott a világbajnoki selejtezősorozat újabb állomásaként az Eb-győztes Portugáliát felülmúló Svájcot fogadja a Groupama Arénában. A mérkőzés előtt a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke, Csányi Sándor beszélt az mlsz.hu-nak a várakozásokról és az elvárásokról.
szept. 27
11:27
Haladás: ráléptek a védő kezére, öt hét kihagyás (She)
Öthetes kihagyásra kényszerül Polgár Kristóf, a Szombathelyi Haladás futballistája, aki a Gyirmót FC Győr elleni bajnokin ütközött Présinger Ádámmal. A gyirmótiak védője véletlenül rálépett az eleső Haladás-játékos kezére.
szept. 27
11:29
Labdarúgás: 27 perc után félbeszakadt az ázsiai szövetség kongresszusa (She)
Alig 27 perc elteltével félbeszakadt az Ázsiai Labdarúgó-szövetség (AFC) kongresszusa az indiai Goában.
szept. 27
11:45
Válogatott: Csak négy napunk lesz arra, hogy... – Storck (She)
Együtt készül Telkiben a felnőtt- és az U21-es válogatott. Gera Zoltánék Svájccal és Lettországgal csapnak össze világbajnoki selejtezőn, míg a fiatalok Portugália és Görögország ellen játszanak majd Eb-selejtezőt. Az októberi selejtezőkön Böde Dániel és Priskin Tamás sérülés miatt nem léphet pályára.
szept. 27
11:47
Szupergirls! Óriási siker, magyar világbajnoki cím Svájcban! (She)
A svájci Winterthur adott otthont az Akorbatikus rock'n'roll női formációs világbajnokságnak, amelyen három csapat a Szupergirls, a Sol Invictus és a High Five képviselte Magyarországot. A három formációból kettő bejutott a döntőbe a 19 fős mezőnyben és a Szupergirls a világbajnoki címet is elhódította egy orosz és egy cseh csapat előtt, a Sol Invictus a 6. helyet szerezte meg. A High Five az…
szept. 27
12:03
Válogatott: Gera nem is gondolt rá, hogy abbahagyja (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) délelőtti, Telkiben rendezett sajtótájékoztatóján Géresi Krisztián és Gera Zoltán állt az újságírók rendelkezésére, mindketten örömmel érkeztek Bernd Storck hívására.
szept. 27
12:03
Angol foci: Óriási botrány van kirobbanóban az angoloknál (Agroinform)
A szövetségi kapitányt rejtett kamerával buktatták le, a Daily Telegraph szerint dübörög a korrupció az angol fociban.
szept. 27
12:05
Palermo: „Balogh kezdi visszanyerni az önbizalmát” (She)
Daniele Faggiano, a Serie A-ban szereplő Palermo sportigazgatója egy interjúban elmondta, a csapat egyik magyar játékosa, Balogh Norbert újra egyre magabiztosabban játszik.
szept. 27
12:07
Rögbi: lefotózta a nyílt sebét miközben műtötték! – durva kép (She)
David Pocock ausztrál rögbijátékost annyira kemény fából faragták, hogy kézműtétje közben az épp szabad kezével lefotózta, amint szögeket, drótokat, egyéb szerkezeteket operálnak sérült testrészébe. Majd fel is töltötte a Twitterre.
szept. 27
12:19
Vízi: gálameccsel búcsúztatják Biros Pétert Egerben (She)
Október 9-én, vasárnap az egri Bitskey Aladár uszodában rendezik meg Biros Péter búcsúmeccsét – jelentette be az Egri Vízilabda Klub ügyvezetője kedden a hevesi megyeszékhelyen, sajtótájékoztatón.
szept. 27
12:54
Bajnokok Ligája: Sima lesz a kötelező győzelem a Juventusnak? (Agroinform)
A Dinamo gyenge formában van, így akár a Juventus is kiütheti a zágrábi csapatot.
szept. 27
13:12
Jégkorong: a budapesti csapat lenullázta a német bajnokot (She)
A Tüskesátorban rendezték meg a Kanadai Magyar Hokiklub első hazai mérkőzését az Elite Women Hockey League (EWHL) SuperCup keretében. A nagy tempójú mérkőzésen a KMH csapata 3–0-ra legyőzte a német bajnok Memmingent.
szept. 27
13:30
Boksz: új termet kapott az FTC ökölvívó-szakosztálya (She)
Hivatalosan kedden avatták fel a Ferencvárosi Torna Club ökölvívó-szakosztályának új termét, amelyet a népligeti Építők sporttelep kézilabdacsarnokának második emeletén alakítottak ki.
szept. 27
13:30
Bajnokok Ligája: Merész tippünk van a Dortmund-Realra (Agroinform)
A BL keddi játéknapjának slágermérkőzését a Dortmund és a Real Madrid vívja. De mi lehet a jó tipp erre a meccsre?
szept. 27
13:32
Női röplabda: kilenc érkezővel lépne előre a Kaposvár (She)
Brazil idegenlégióssal megerősödve, a legjobb hat közé jutás reményében várja az új évadot az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem NB I-es női röplabdacsapata.
szept. 27
13:48
Női kézi: távozik a hollandok szövetségi kapitánya (She)
Szerződésének lejártával, 2017. január elsejével távozik posztjáról Henk Groener, a holland női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya.
szept. 27
14:06
Bundesliga: új vesére van szüksége a 36 éves német bajnoknak (She)
Ivan Klasnicnak új vesére, addig pedig hetente háromszor ötórás vérmosásra van szüksége – írja a Bild.
szept. 27
14:06
Magyar foci: Kibuktak az MTK-drukkerek az új stadionon (Agroinform)
A stadionavatásra az eredeti tervekhez képest néhány hét csúszással, október 13-án kerül majd sor.
szept. 27
14:08
Fotó: több száz éves festményen bukkantak Messi hasonmására (She)
Egy mérkőzés során Lionel Messi a pálya bármely pontján feltűnhet, de a jelek szerint nemcsak meccsek közben találkozhatunk váratlan helyeken a Barcelona klasszisával.  Az ESPN FC arról számolt be, hogy egy múzeumlátogató Amszterdamban bukkant a futballista hasonmására, méghozzá egy 300 éves festményen.
szept. 27
14:10
Anglia: Allardyce a kirúgás szélén, tanácskozik az FA (She)
A The Times információi szerint az angol Labdarúgó-szövetség (FA) vezetősége közel áll a szövetségi kapitány Sam Allardyce menesztéséhez.
szept. 27
14:39
Ciprus: bombatámadás egy játékvezető ellen (She)
Bombatámadás ért egy ciprusi futballbírót keddre virradóra. Jorgosz Nikolau autója a háza előtt parkolt Zygiben, amikor hajnali 3 óra körül egy házilag készített pokolgép felrobbant benne. A bíró nem tartózkodott a kocsiban.
szept. 27
14:41
Palermo: Válogatott? Ezért még többet kell tennem – Sallai (She)
Sallai Roland, a Palermo labdarúgócsapatának játékosa az olasz hírügynökségnek arról beszélt, hogy egy álom vált valóra azzal, hogy a Serie A-ban játszhat.
szept. 27
14:43
PL: kevésbé súlyos a Spurs klasszisának sérülése (She)
Az újabb orvosi vizsgálatok alapján a korábban gondoltnál enyhébb sérülést szenvedett Harry Kane, a Tottenham Hotspur támadója.
szept. 27
14:57
Női kézi BL: további három évig Budapesten a final four – hivatalos (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség sajtótájékoztató keretében hivatalosan is bejelentette, hogy a női Bajnokok Ligája négyes döntőjének a következő három évben is a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont.
szept. 27
14:57
Bajnokok Ligája: Francia, koreai és holland támadó lehet a nap gólvadásza (Agroinform)
Vajon Harry Kane hiányában ki lehet a Tottenham gólfelelőse. És ki szomoríthatja Nikolicsékat? Íme a válaszok!
szept. 27
15:16
Úszás: az olimpiai bajnok új sportágban próbálja ki magát (She)
Egyelőre felhagy a versenyszerű úszással és kézilabdaedzésekre jár az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Florent Manaudou.
szept. 27
15:33
Serie A: Minden játékosnak azt kívánom – Nagy Á. (She)
Balogh Norbert, a Palermo labdarúgócsapatának csatára 60 percet játszott a Juventus elleni bajnokin. A szicíliaiak jól játszottak a bajnok ellen, amely azonban megnyerte a meccset – Balogh ennek ellenére úgy érzi, sikeres hetet zártak a múlt héten.
szept. 27
15:35
Real: CR-t szétveti az ideg, becsúszás és hiszti az edzésen – videó (She)
Cristiano Ronaldo nem a legnyugodtabb edzésén vett részt hétfő este a Signal Iduna Parkban. A Real Madrid kedd este a Dortmund ellen lép pályára a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában.
szept. 27
15:51
Női kézi: 22 fős keret Szlovénia ellen, Görbiczcel és Tomorival (She)
Kim Rasmussen, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte bő, 22 fős keretét. Legjobbjaink október 8-án 18 órától Szlovéniával játszanak felkészülési találkozót Siófokon. A szakember július eleje óta irányítja a válogatottat, ez lesz a bemutatkozó mérkőzése.
szept. 27
15:51
Bajnokok Ligája: Ezért nem is akkora favorit az angol második (Agroinform)
Győzelmi kényszerben lép pályára Oroszországban a Tottenham, amely több kulcsemberét is nélkülözi majd Moszkvában.

Keresés