2016. szeptember 8. csütörtök

szept. 8
17:47
Paralimpia 2016: Csonka András győzelemmel kezdett (She)
Az asztaliteniszező Csonka András győzelemmel mutatkozott be a riói paralimpia első, csütörtöki versenynapján, a többi délelőtt versenyzett magyarnak kevésbé sikerült jól a debütálás.
szept. 8
18:48
Tenisz: Remélem, a US Open csak a kezdet - Babos Tímea (Agroinform)
Babos Tímea, aki a US Openen a harmadik fordulóig jutott, bízik benne, hogy csak a kezdetet jelenti számára ez a siker.
szept. 8
18:54
Kézi NB I: a BL-csapataink visszatérítést kapnak légiós fronton (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség elnöksége legutóbbi ülésén úgy határozott, hogy a Bajnokok Ligájában induló férfi és női sportszervezetek részére a külföldi állampolgárságú játékosok létszámára meghatározott kvóta feletti sportolók miatt fizetett utánpótlás versenyeztetési díjat a 2016–2017-es szezonban, ezen sportszervezetek költségeinek csökkentése, és a sportszervezetek versenyképesebbé tétele…
szept. 8
18:56
Vb 2018: elnézést kért a feröeriektől a 101greatgoals (She)
A világ egyik legnagyobb futballal foglakozó oldala, a 101greatgoals.com közleményben kért elnézést a feröeri válogatottól, miután a magyarok elleni világbajnoki selejtező előtt rossz színben tüntette fel az ország nemzeti csapatát.
szept. 8
19:12
NB I: Fiola visszatért, már a Videotonnal edzett – videó (She)
A Puskás Akadémiától szerződtetett Fiola Attila már a Videoton labdarúgócsapatával edz. A magyar válogatott védő korábban sérüléssel bajlódott, de augusztus végén a Feröer elleni vb-selejtezőmérkőzésre készülve úgy nyilatkozott, hogy 80-90 százalékos állapotban érzi magát. A válogatott szünet után edzésbe is állt új klubjánál.
szept. 8
19:30
Paralimpia 2016: megvan az első, Tunkel bronzérmes erőemelésben! (She)
A riói paralimpia férfi erőemelésének 49 kilogrammos súlycsoportjában Tunkel Nándor a harmadik helyen végzett, ezzel megszerezte a magyar csapat első érmét az ötkarikás játékokon. A magyar erőemelő 155 kg-os eredménnyel szerezte meg a bronzérmet.
szept. 8
19:42
Angol foci: Rivalizálás újratöltve - folytatódik a Pep-Mou háború? (Agroinform)
Hétvégén manchesteri derbit rendeznek, a városi rangadón pedig újból egymásnak feszül a jelen talán két legjobb edzője.
szept. 8
19:48
Gyémánt Liga: Márton Anita második helyen zárta a szezont (She)
Az olimpiai bronzérmes súlylökő Márton Anita harmadik lett az atlétikai Gyémánt Liga brüsszeli viadalán, a pontversenyt pedig második helyen zárta.
szept. 8
20:06
Torna: lila foltos lett Berki Krisztián arca – videó (She)
Berki Krisztián új színt adott arcának. London olimpiai bajnok tornásza megengedte a kétéves kislányának, hogy kifesse, Lia az Újpest színeivel pingált édesapja arcára.
szept. 8
20:57
PL: ez ott is pénz, elképesztő jegyár a manchesteri derbire (She)
Átszámítva több mint 300 ezer forintért (990 euró) árulják a jegyeket a viszonteladók a Premier League szombati rangadójára. A manchesteri városi derbin a United 13.30 órától fogadja a Cityt.
szept. 8
20:59
Férfi kézi: a PSG-t legyőzve védte meg címét a Füchse Berlin (She)
A német Füchse Berlin nyerte meg a férfi kézilabda Super Globe-ot, a nem hivatalos klubvilágbajnokságot, miután a döntőben hétgólos hátrányból felállva 29–28-ra legyőzte a francia PSG-t.
szept. 8
22:27
F1: Todt elégedetlen, amiért a FIA kimaradt a tárgyalásokból (She)
Jean Todt, a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) elnöke csütörtökön kifejtette: örömükre szolgál a Liberty Media hosszú távú befektetése a Formula-1-ben, ugyanakkor emlékeztetett rá, hogy szervezetük nem vehetett részt az előkészítő tárgyalásokon, pedig elvárták, hogy több információt osszanak meg velük.
szept. 8
22:45
Dopping: a NOB már 2010-ben figyelmeztette Moszkvát (She)
Vitalij Szmirnov szerint Oroszországban nem fordítottak kellő figyelmet a doppingellenes küzdelemre, jóllehet a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) már hat évvel ezelőtt figyelmeztette Moszkvát a lehetséges problémákra.
szept. 8
23:03
Férfi kézi: így emlékszik korábbi veszprémi csapattársa Cozmára (She)
Szeptember 8-án lett volna 34 éves Marian Cozma, a Veszprém kézilabdacsapatának hét évvel ezelőtt tragikus körülmények között meggyilkolt beállósa. A klub és korábbi csapattársa, Iváncsik Tamás az interneten emlékezett meg az egykori román légiósról.
szept. 8
23:36
NS: Nikolics nem adja fel; Gera a Fradi vereségét kívánja (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

Keresés