2017. november 4. szombat

nov. 4
0:03
NS: Lanzafame körül mindig történik valami; Dárdai-interjú – szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.
nov. 4
0:21
Szombati sportműsor: topligák, NB I, kézi BL, póló Szuperkupa (She)
A labdarúgó NB I-ben Ferencváros–Debrecen, Németországban pedig Dortmund–Bayern München rangadót rendeznek, de pályára lép a Liverpool, a PSG, valamint a Barcelona is. A kézilabda Bajnokok Ligájában játszik a Veszprém és a Ferencváros. A hazánkban sorra kerülő vízilabda Európai Szuperkupa-meccseken a nőknél az UVSE-nek szurkolhatunk, míg a férfiaknál a Szolnok és az FTC csap össze. Íme, a…
nov. 4
4:15
Lebuktak! Szexi tévésztárral randizgathat Szalai Ádám - mutatjuk a bombázót (Blikk)
Rátalált a boldogság Szalai Ádámra (29), a magyar válogatott és a német Hoffenheim labdarúgójára? A sérüléséből felépült támadó az igencsak dekoratív Angelina Hegerrel (25) randizhat, aki ismert televíziós sztár Németországban, szerepelt az ottani Nagy Ő és a Celeb vagyok, ments ki innen című műsorban, az Instagramon több mint 405 ezer követője van
nov. 4
5:18
Újabb örömhír, erre vártak évek óta a Fradi-szurkolók (Ripost)
Parádés hangulatra van kilátás a Groupama Arénában.
nov. 4
7:15
NBA: James 57 ponttal vezette győzelemre a Clevelandet (She)
Zsinórban elszenvedett négy veresége után 130–112-re nyert a Cleveland Cavaliers kosárlabdacsapata a Washington Wizards ellen az NBA legutóbbi játéknapján. A vendégeket LeBron James 57 ponttal segítette hozzá a győzelemhez, ami majdnem karriercsúcsot ért: a rekordot a 2014. március 3-án, a Charlotte ellen szórt 61 pontja jelenti. A Boston Celtics zsinórban hetedik győzelmét aratta.
nov. 4
7:17
NHL: meglepetés érte a Devilst Edmontonban (She)
A nyitó fordulóban ütött triplája után ismét három pontot szerzett Connor McDavid, az Edmonton Oilers játékosa, aki három assziszttal járult hozzá csapata New Jersey Devils elleni sikeréhez az NHL legutóbbi játéknapján.
nov. 4
7:33
DAC: Pluszmotiváció volt, hogy minden magyar nézte a meccset – Kalmár (She)
A szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság péntek esti rangadóján 10 226 néző előtt a DAC 2–1-re legyőzte a Slovan Bratislavát. A találkozó után az NSO Tv stábja a győztes gólt szerző Kalmár Zsolttal és a pozsonyiak magyarjával, Holman Dáviddal beszélgetett.
nov. 4
7:42
Szuper szombat a Komjádiban (Infostart)
Három magyar csapat részvételével szombaton a Komjádi Uszodában rendezik a férfi és a női vízilabda Európai Szuperkupát. A férfiak meccse igazi csemegét ígér, ugyanis itt mérkőzik meg a szezonban először a minden fronton címvédő Szolnok, illetve a nyári átigazolási szezonban sztárcsapattá alakult Ferencváros.
nov. 4
7:51
DAC: Nem látom, hogy itt hosszú távú jövőm lenne – Rossi (She)
A szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság péntek esti rangadóján 10 226 néző előtt a DAC 2–1-re legyőzte a Slovan Bratislavát. A találkozó után az NSO Tv stábja a dunaszerdahelyiek vezetőedzőjével, Marco Rossival beszélgetett, aki őszintén bevallotta: nem gondolja, hogy hosszabb távra maradna a csapat trénere. Elárulta, hogy miért, illetve beszélt korábbi klubjáról, a Budapest Honvédról és a…
nov. 4
7:53
DAC: ez tette a magyarországi szurkolóknak bakancslistássá a Mol Arénát – videó (She)
A szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság péntek esti rangadóján 10 226 néző előtt a DAC 2–1-re legyőzte a Slovan Bratislavát. A találkozón ott járt a Ticketmania.hu segítségével az NSO Tv stábja is, és beszélgetett a magyarországi, valamint a felvidéki szurkolókkal. Videónkban természetesen a felejthetetlen hangulatba is belekóstolhatnak, a tízezer torokból a Himnuszt és a Nélküledet is…
nov. 4
8:00
TV-műsor: A Ferencvárosról szólhat az egész szombat - ezt nézheted a tévében (Agroinform)
Az ultrák visszatérése és a lányok BL-meccse kapcsán a IX. kerületi csapat kerül főszerepbe szombaton.
nov. 4
8:06
A Veszprém a sereghajtót, a Szeged a német bajnokot fogadja a kézi BL-ben (m4sport.hu)
Mind a négy magyar BL-csapat hazai pályán játszik hétvégén.
nov. 4
8:08
A FINA A-t, a LEN B-t mond, de hogyan készüljenek a pólósok? (m4sport.hu)
Nagy a kavarodás.
nov. 4
8:09
Boksz: „Ha legyőz, visszavonulok, és elmegyek az MMA-ba...” – Wilder (She)
Magyar idő szerint vasárnap hajnalban New Yorkban ismét a kötelek közé lép a Bronz bombázó, azaz Deontay Wilder (38–0–0, 37 KO–TKO). A nehézsúlyú amerikai bunyós hatodik alkalommal veselkedik neki, hogy megvédje a Bokszvilágtanács (WBC) világbajnoki címét. Ellenfele a Las Vegasban élő, haiti születésű kanadai Bermane Stiverne (25–2–1, 21).
nov. 4
8:10
Kötelező győzelmek várnak a Serie A dobogósaira (m4sport.hu)
A forduló rangadóját Firenzében rendezik.
nov. 4
8:12
Két rangadó a Premier League szupervasárnapján (m4sport.hu)
Mourinho visszatér a Stamford Bridge-re.
nov. 4
8:36
Teltházas a Fradi-Debrecen rangadó (Infostart)
Telt ház, több mint húszezer néző előtt rendezik meg szombaton a fővárosban a Ferencváros-Debrecen rangadót a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában.
nov. 4
8:36
A határtalan szenvedély sikere (Azenpenzem)
Találós kérdésnek is megteszi: melyik az a magyar futballmérkőzés, amelyikre kétszer annyi jegy is elkelne, mint ahányan beférnek a stadionba. Mindenekelőtt a magyar–román válogatott meccs, persze, sőt a nemzeti csapat legtöbb találkozója.
nov. 4
8:36
Van der Meer: A Honvéd csak hajszálnyival gyengébb, mint tavaly (m4sport.hu)
A holland szerint megváltozott a helyzet Kispesten, és ezt sokan nem értik meg.
nov. 4
9:06
Paksi gólvágók egymás közt: „Legutóbb Zidane-tól láttam ilyet!” (m4sport.hu)
Bartha László és Papp Kristóf „gólelemzésében” a nagy nevek és a szurkálódások is repkedtek. A Haladás ellen ismét bizonyíthatnak.
nov. 4
9:21
Videó: Szoboszlai mindkétszer a tizenhatoson kívülről talált be (She)
Mint beszámoltunk róla, Szoboszlai Dominik csereként beállva két gólt szerzett az FC Lieferingben, amely 4–2-es győzelmet aratott az Austria Lustenau vendégeként az osztrák másodosztályú labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában. Nézze meg a 17 éves magyar középpályás találatait!
nov. 4
9:24
Premier League: Ezt várjuk a Liverpool és a Tottenham meccseitől (Agroinform)
Ezúttal a West Ham-Liverpool és a Tottenham-Crystal Palace mérkőzésekre fogadunk a Premier League-ben.
nov. 4
9:30
Megható, így néz ki most ez elhunyt magyar legenda síremléke - Fotó (Ripost)
Bejutottunk a Szent István Bazilika altemplomába.
nov. 4
9:39
Horror: így törtek be a válogatott focista otthonába - videó (Blikk)
Betörtek a Liverpool horvát válogatott focistájának, Dejan Lovrennek a házába, az esetet a biztonsági kamera rögzítette.
nov. 4
9:57
Balmazújváros: a feledékeny Coulibaly az ősszel nem játszhat (She)
Megírtuk: a Balmazújváros csapatánál kért edzéslehetőséget valamivel több, mint két hónapja Adamo Coulibaly, akivel meg is állapodott a kiesés ellen harcoló klub. A gólkirály azonban nem játszhat – a papírjaival nincs minden rendben...
nov. 4
9:59
Videó: borzalmas térdsérülést szenvedett az argentin kapus (She)
Szörnyű sérülést szenvedett a Getafe és a Sunderland korábbi kapusa, Óscar Ustari. A jelenleg a mexikói Atlas kötelékébe tartozó 31 éves labdarúgó a Tigres elleni mérkőzés hajrájában éppen egy kirúgást végzett el, amikor bal térde egyszerűen elmozdult a helyéről. Az első információk szerint a térdkalács alatti ún. patellaín szakadt el, Ustarira a műtét után hat hónapos kihagyás vár. A segítségére…
nov. 4
10:00
Kubala hazatért a Fradiba (Azenpenzem)
Bár 1927. június 10-én született, mégis tegnap jött el a napja, hogy a Groupama Aréna dísztermében, a Ferencváros és a barcelonai magyar főkonzulátus közös szervezésében megemlékezzenek Kubala László 90. születésnapjáról a Kubala 90 emlékév részeként. Nem véletlen a helyszín: „Kuksi” kőhajításnyira született az Üllői úti stadiontól, fradistaként ne
nov. 4
10:12
Női kézi BL: Ezek után nem hibázhat a Fradi (Agroinform)
A németországi és a Győr elleni sikert követően a Fradinak kötelező legyőznie a Thuringer együttesét hazai pályán.
nov. 4
10:30
Vb-keret, Eb-pályázat, BL-menetrend (Azenpenzem)
Felpörögtek az események a kézilabda világában, hírözönnel jelentkezett a sportág, amelynek legjobb magyar szereplői mától egészen hétfő estig érdekeltek a Bajnokok Ligájában.
nov. 4
10:33
DAC: elképesztő környezetben játszhatnak a magyarok – galéria (She)
Megújult a szlovák labdarúgó-bajnokságban szereplő DAC stadionja. A most átadott, 122 méter hosszú és tizenöt méter magas főtribün 3062 férőhelyes, a tehetősek kényelmét 180 sky box szolgálja, a VIP-ben 1246 hely van, a sajtó munkájához 175 munkaállomás áll rendelkezésre, és a kerekesszékes szurkolóknak is van 32 helyük. A legjobb képekből válogattunk.
nov. 4
10:33
Új álompár a magyar teniszben (Ripost)
Immár kétség kívül kijelenthető, hogy 2017 a magyar tenisz nagy éve. Mindkét szakágban jelentős nemzetközi sikereket arattunk, Fucsovics Márton mellett Babos Tímea is nevet szerzett magának.
nov. 4
10:42
Hangáék fontos győzelmet arattak az Euroligában (m4sport.hu)
A magyar kosárlabdázóval felálló Barcelona kiválóan védekezett.
nov. 4
11:00
Nikolics hatalmas elismerésben részesült (m4sport.hu)
A válogatott futballista jótékony célra ajánlotta fel a díjjal járó összeget.
nov. 4
11:09
Női vízi MK: elkerülték egymást a nagycsapatok (She)
Elkerülték egymást a nagycsapatok a női vízilabda Magyar Kupa negyeddöntőjében, hiszen az UVSE a ZF-Egerrel, a BVSC-Zugló a Szegedi TE T&N-nel, a Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics a Racionet-Honvéddal, míg az FTC a Hungerit-Szentessel játszik.
nov. 4
11:18
Bundesliga: Duplázós tipp a Dortmund-Bayernre! (Agroinform)
A lehető legrosszabbkor jön a Bayern München elleni rangadó a Dortmund számára. Sima kettes?
nov. 4
11:45
Tenisz: Görges–Vandeweghe döntő lesz a Bajnokok Tornáján (She)
A német Julia Görges és az amerikai CoCo Vandeweghe jutott be a női teniszezők Bajnokok Tornájának döntőjébe a kínai Csuhajban.
nov. 4
12:21
Légiósok: Nikolics lett az év játékosa, felajánlotta a pénzt (She)
Nikolics Nemanját választotta az év játékosának a Chicago Fire labdarúgócsapatának szurkolói csoportja.
nov. 4
12:42
Góleső az NHL-ben (m4sport.hu)
Két mérkőzésen 17 gól született.
nov. 4
12:54
Olasz foci: Nevetséges ez az odds, azonnal csapjunk le rá! (Agroinform)
A Sampdoriának nagyon jól megy a Genoa ellen "idegenben", az odds pedig parádés!
nov. 4
12:57
Női kézi: Kim Rasmussen szerint sikeresek lehetünk a vébén (She)
„Ha mindenki a fedélzeten van, sokkal messzebb juthatunk” – állítja Kim Rasmussen, a női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya. A dán szakember szerint jobb védekezéssel és intelligensebb támadójátékkal már a decemberi vébén is szép eredményt érhet el a csapat.
nov. 4
13:00
LeBron James csúcsközelben járt (m4sport.hu)
A Boston Celtics sorozatban hetedik győzelmét aratta.
nov. 4
13:18
Sock is elődöntős Párizsban (m4sport.hu)
Az amerikai teniszező Verdascót búcsúztatta.
nov. 4
13:24
Ma megtelik a Groupama Aréna (Azenpenzem)
Az első fogadja a harmadikat a labdarúgó NB I-ben, ami önmagában érdekesség lehet, ám a Ferencváros és a Debrecen összecsapását az ultrák visszatérése a Groupama Arénába is különlegessé teszi.
nov. 4
13:42
Kitartóan lájkolt, színésznőt hálózott be a futballsztár (Ripost)
A Real Madrid és a spanyol válogatott labdarúgója hazája filmcsillagával jött össze.
nov. 4
13:48
Megvan az első döntős a Bajnokok Tornáján (m4sport.hu)
A német teniszező két szettben diadalmaskodott.
nov. 4
14:09
Videó: Szoboszlai mindkétszer a tizenhatoson kívülről talált be (She)
Mint beszámoltunk róla, Szoboszlai Dominik csereként beállva két gólt szerzett az FC Lieferingben, amely 4–2-es győzelmet aratott az Austria Lustenau vendégeként az osztrák másodosztályú labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában. Nézze meg a 17 éves magyar középpályás találatait!
nov. 4
14:11
Dopping: fél évig nem ellenőrizhet a párizsi labor (She)
Fél esztendőre felfüggesztette a párizsi doppinglaboratóriumot a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA), elégtelennek ítélve tevékenységét.
nov. 4
14:12
Kokainnal bukott meg az egykori Bayern-csatár (m4sport.hu)
A támadó játékjogát 30 napra felfüggesztették.
nov. 4
14:24
Sportfogadás: A bajorokban bíznak a magyar fogadók a Bundesliga csúcsderbijén (Agroinform)
Jó oddson fogadható a Bayern München győzelme a Borussia Dortmund ellen.
nov. 4
14:27
Vb 2018: kokainnal bukott meg a Bayern korábbi csatára (She)
A tilalmi listán szereplő kokainszármazékot mutatott ki a doppingteszt a perui válogatott labdarúgó Paolo Guerrerónál, a Bayern München és a Hamburger SV korábbi játékosánál.

Keresés