Iskolakezdési támogatás

Változnak a béren kívüli juttatásokra vonatkozó adószabályok - Több ponton módosul jövőre az szja törvény
2016 december 29.   Jogi Fórum
A jövő évtől több ponton módosulnak a személyi jövedelemadó (szja) törvényben a béren kívüli és egyes meghatározott juttatások adókötelezettségére vonatkozó szabályok - hívja fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a honlapján közzétett tájékoztatóban. A kifizetőt (munkáltatót) terhelő adó alapja 2017-től a juttatás értékének 1,18-szorosa. A béren kívüli juttatások után 15 százalék…
Toborzóirodát nyitott a SPAR
2016 december 1.   iroda.hu
A kiskereskedelemben egyedülálló módon, a potenciális munkavállalók közvetlen és hatékony elérése érdekében megnyitotta első toborzóirodáját Budapesten a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. A Nyugati téri áruházban található irodában két HR-szakértő várja az érdeklődőket. A munkát keresőknek személyes tájékoztatást biztosítanak, így rendhagyó módon az állásinterjú és a konkrét jelentkezés előtt…
Egy-két dolog az iskolakezdési támogatásról
2016 augusztus 30.   haon
Debrecen - Az iskolakezdési támogatás béren kívüli juttatás, amit a szülők tankönyv, taneszköz, ruházat vásárlására használhatnak fel.
Iskolakezdési támogatás a munkahelyeken
2016 augusztus 17.   objektivhir.hu
Az iskolakezdési támogatás béren kívüli juttatás, amit a szülők tankönyv, taneszköz, ruházat vásárlására használhatnak fel. A támogatást – papír alapon vagy elektronikus formában kibocsátott – 2016. július 3-tól december 31-ig beváltható – utalvány formájában kaphatják azok, akiknek gyermeke közoktatási intézményben tanul – tudatta az OBJEKTÍVHírügynökséggel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.
Iskolakezdési támogatás: erre figyeljen!
2016 augusztus 17.   Napi Online
Az iskolakezdési támogatás béren kívüli juttatás, amit a szülők tankönyv, taneszköz, ruházat vásárlására használhatnak fel. A támogatást – papír alapon vagy elektronikus formában kibocsátott ... ...
Így adható iskolakezdési támogatás
2016 augusztus 17.   Adózóna
Az iskolakezdési támogatás béren kívüli juttatás, amit a szülők tankönyv, taneszköz, ruházat vásárlására használhatnak fel. A támogatást – papír alapon vagy elektronikus formában kibocsátott – 2016. július 3-ától december 31-éig beváltható – utalvány formájában kaphatják azok, akiknek gyermeke közoktatási intézményben tanul, közölte a NAV.
Ne főjön a feje! Még kérhet iskolakezdési támogatást, így
2016 augusztus 1.   Adózóna
Miközben az iskolások gondtalanul élvezik a szünidőt, a szülők feje már fő, hogy miből fizetik ki a nem ingyenes, de mégis ajánlott tankönyvet, taneszközt, miből vesznek a nyáron kinőtt helyett új ruhát, cipőt. Itt az ideje, hogy a cégek ne hagyják ki a gyermekes munkatársaiknak kedvezményes adózás mellett adható iskolakezdési támogatás lehetőségét.
Cafeteria-átalakítás: megvan a legnagyobb vesztes
2016 június 3.   privatbankar
A SZÉP-kártya rendszerének megtartását üdvözlik a munkáltatók, az önkéntes nyugdíjpénztárak viszont veszítenek majd - a kisebb szereplőknek komolyabb érvágást jelenthet, hogy kikerül a kedvezményes adózású körből ez a juttatás. A Budapest-bérlet, iskolakezdési támogatás, munkahelyi étkezés nem fog kijönni az évi 100 ezer forint készpénzből.
NAV: Idén is adható iskolakezdési támogatás
2015 augusztus 28.   boon
Miskolc - A köznevelésben részt vevő gyermekre, tanulóra tekintettel a munkáltató a munkavállalójának, a cégek személyesen közreműködő tagjának, béren kívüli juttatásként 2015-ben gyermekenként legfeljebb 31 500 forint értékű iskolakezdési támogatást adhat.
NAV: Idén is adható iskolakezdési támogatás
2015 augusztus 28.   haon
Miskolc - A köznevelésben részt vevő gyermekre, tanulóra tekintettel a munkáltató a munkavállalójának, a cégek személyesen közreműködő tagjának, béren kívüli juttatásként 2015-ben gyermekenként legfeljebb 31 500 forint értékű iskolakezdési támogatást adhat.
NAV: Idén is adható iskolakezdési támogatás
2015 augusztus 28.   szon
Miskolc - A köznevelésben részt vevő gyermekre, tanulóra tekintettel a munkáltató a munkavállalójának, a cégek személyesen közreműködő tagjának, béren kívüli juttatásként 2015-ben gyermekenként legfeljebb 31 500 forint értékű iskolakezdési támogatást adhat.
Iskolakezdési támogatás a Kárpát-medencében
2014 augusztus 30.   ma.hu
A Kárpát-medencében összesen 5400 magyar iskolakezdőt részesít ösztöndíjban a Rákóczi Szövetség az ősz folyamán
A munkáltatók idén is adhatnak iskolakezdési támogatást - Gyermekenként 30 450 forinttal segíthető a munkavállaló
2014 augusztus 28.   Jogi Fórum
A munkáltatók idén is adhatnak iskolakezdési támogatást - ami több mint 30 ezer forintos anyagi segítséget jelent -, amelyet az alkalmazottak a közoktatásban tanuló gyermekek után kaphatják meg utalvány formájában - tájékoztatott facebook oldalán a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). A közlemény szerint 30 450 forint adható gyermekenként a munkavállalónak iskolakezdési támogatás címen az idén. Ez a…
Iskolakezdési támogatást adhatnak a munkáltatók
2014 augusztus 28.   origo.hu
Gyermekenként 30.450 forint iskolakezdési támogatást adhatnak a munkáltatók dolgozóiknak 2014-ben. A támogatás béren kívüli juttatásnak minősül, minden olyan szülő megkaphatja, aki családi pótlékra jogosult - tájékoztat a NAV.
Egyetlen bankon a világ szeme - újra vizsgálták a problémás vizeket
2014 augusztus 28.   privatbankar
Megjöttek a legfrissebb számok a magyar iparról - ma csak egy hitelintézet ügyét tárgyalja a bíróság – megszólalt az egyik elmeszelt ásványvíz gyártó és idén i adható iskolakezdési támogatás.
Iskolakezdési támogatás: 30 ezer forint a munkáltatótól
2014 augusztus 28.   Népszava
Annak jár, aki családi pótlékra jogosult.
Az iskolakezdési támogatás összege, adója, ehója
2014 augusztus 28.   Adózóna
A munkáltatók idén is adhatnak iskolakezdési támogatást, amellyel jelentősen csökkenhetnek a családok iskolaszerekkel kapcsolatos költségei. Az alkalmazottak a több mint 30 ezer forintos, közoktatásban tanuló gyermekek után járó támogatást utalvány formájában kaphatják – hívta fel a figyelmet a NAV.
Iskolakezdési támogatás: 30 ezer forintot adhat a munkáltató
2014 augusztus 28.   ma.hu
A munkáltatók idén is adhatnak iskolakezdési támogatást, amellyel jelentősen csökkenhetnek a családok iskolaszerekkel kapcsolatos költségei.
Így segíthet a munkaadó az iskolakezdésben
2014 augusztus 28.   mfor.hu
Bár július elseje óta elvileg költhető az iskolakezdési támogatás, sok helyen csak az utolsó pillanatban lépnek. Mik a lehetőségek, és mennyibe kerül ez a munkaadónak?
Négy cafeteria elem egy kártyán
2013 november 28.   mfor.hu
Az OTP Pénztárszolgáltató terméke az immáron ötéves OTP Cafeteria kártya, Magyarország egyik első elektronikus, multifunkciós béren kívüli juttatási eszköze. A kártya népszerűségét jól mutatja, hogy idei évben 1,3 milliárd forintnyi feltöltés érkezett az OTP Cafeteria kártyákra, melyet az Ajándékutalvány, az Iskolakezdési támogatás, a Sport- és kultúra utalvány és az OTP Egészségpénztári…