Iskolakezdési támogatás

111.000 Ft iskolakezdési támogatás
2016 szeptember 8.   HRportal
Egészség-, és önsegélyező pénztáron keresztül is igénybe lehet venni iskolakezdési támogatást, írja Fata László cafeteria szakértő a cafeteriatrend.hu-n.
Egy-két dolog az iskolakezdési támogatásról
2016 augusztus 30.   haon
Debrecen - Az iskolakezdési támogatás béren kívüli juttatás, amit a szülők tankönyv, taneszköz, ruházat vásárlására használhatnak fel.
Iskolakezdési támogatás: a munkavállaló vagy a munkáltató adózik utána?
2016 augusztus 19.   HRportal
Tankönyv, taneszköz, ruházat vásárlására használható fel az iskolakezdési támogatás. A béren kívüli juttatást - papír alapon vagy elektronikus formában kibocsátott - 2016. július 3-tól december 31-ig beváltható - utalvány formájában kaphatják azok a dolgozók, akiknek gyermeke közoktatási intézményben tanul - írja a Napi.hu az adóhatóságra hivatkozva.
Iskolakezdési támogatás a munkahelyeken
2016 augusztus 17.   objektivhir.hu
Az iskolakezdési támogatás béren kívüli juttatás, amit a szülők tankönyv, taneszköz, ruházat vásárlására használhatnak fel. A támogatást – papír alapon vagy elektronikus formában kibocsátott – 2016. július 3-tól december 31-ig beváltható – utalvány formájában kaphatják azok, akiknek gyermeke közoktatási intézményben tanul – tudatta az OBJEKTÍVHírügynökséggel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.
Iskolakezdési támogatás: erre figyeljen!
2016 augusztus 17.   Napi Online
Az iskolakezdési támogatás béren kívüli juttatás, amit a szülők tankönyv, taneszköz, ruházat vásárlására használhatnak fel. A támogatást – papír alapon vagy elektronikus formában kibocsátott ... ...
Így adható iskolakezdési támogatás
2016 augusztus 17.   Adózóna
Az iskolakezdési támogatás béren kívüli juttatás, amit a szülők tankönyv, taneszköz, ruházat vásárlására használhatnak fel. A támogatást – papír alapon vagy elektronikus formában kibocsátott – 2016. július 3-ától december 31-éig beváltható – utalvány formájában kaphatják azok, akiknek gyermeke közoktatási intézményben tanul, közölte a NAV.
Ne főjön a feje! Még kérhet iskolakezdési támogatást, így
2016 augusztus 1.   Adózóna
Miközben az iskolások gondtalanul élvezik a szünidőt, a szülők feje már fő, hogy miből fizetik ki a nem ingyenes, de mégis ajánlott tankönyvet, taneszközt, miből vesznek a nyáron kinőtt helyett új ruhát, cipőt. Itt az ideje, hogy a cégek ne hagyják ki a gyermekes munkatársaiknak kedvezményes adózás mellett adható iskolakezdési támogatás lehetőségét.
Iskolakezdési támogatás: hamarosan adható
2016 június 29.   HRportal
Bár mostanában a hírek legtöbbször arról szólnak, hogy mi lesz 2017-ben a cafetériával, azért ne feledjük az idei juttatásokat sem. Az iskolakezdési támogatás a tanévkezdést megelőző hatvanadik naptól adható év végéig - hívja fel a figyelmet Fata László cafeteriaszakértő.
Mostohán bánt a kormány egyes béren kívüli juttatásokkal
2016 június 8.   HRportal
?Kétségtelen, hogy az elmúlt évek egyik legnagyobb változása előtt állunk a juttatások területén, mely a munkáltatóknak, szolgáltatóknak is feladatot ad? - nyilatkozta portálunknak Fata László cafeteriaszakértő annak kapcsán, hogy az Országgyűlés kedden elfogadta a 2017-re vonatkozó cafeteria szabályokat. Ezekből kiderül, hogy a kormány egyes juttatásokkal mostohán bánt, mert magasabb adó mellett…
Cafeteria-átalakítás: megvan a legnagyobb vesztes
2016 június 3.   privatbankar
A SZÉP-kártya rendszerének megtartását üdvözlik a munkáltatók, az önkéntes nyugdíjpénztárak viszont veszítenek majd - a kisebb szereplőknek komolyabb érvágást jelenthet, hogy kikerül a kedvezményes adózású körből ez a juttatás. A Budapest-bérlet, iskolakezdési támogatás, munkahelyi étkezés nem fog kijönni az évi 100 ezer forint készpénzből.
Miért kell adózni az iskolakezdési támogatás után, ha a sporteseményekre járó cafeteria után nem kell?
2015 november 30.   HRportal
Cafetériával kapcsolatban kérdezem, hogy a gyermekek iskolakezdését támogató tikettek után járó juttatás miért adózik ? A sport események látogatását biztosító tikett miért nem adózik vagyis a focimeccsre járás miért adómentes a gyermekneveléssel szemben? Fordítva lenne az igazi európai megoldás.
NAV: Idén is adható iskolakezdési támogatás
2015 augusztus 28.   boon
Miskolc - A köznevelésben részt vevő gyermekre, tanulóra tekintettel a munkáltató a munkavállalójának, a cégek személyesen közreműködő tagjának, béren kívüli juttatásként 2015-ben gyermekenként legfeljebb 31 500 forint értékű iskolakezdési támogatást adhat.
NAV: Idén is adható iskolakezdési támogatás
2015 augusztus 28.   haon
Miskolc - A köznevelésben részt vevő gyermekre, tanulóra tekintettel a munkáltató a munkavállalójának, a cégek személyesen közreműködő tagjának, béren kívüli juttatásként 2015-ben gyermekenként legfeljebb 31 500 forint értékű iskolakezdési támogatást adhat.
NAV: Idén is adható iskolakezdési támogatás
2015 augusztus 28.   szon
Miskolc - A köznevelésben részt vevő gyermekre, tanulóra tekintettel a munkáltató a munkavállalójának, a cégek személyesen közreműködő tagjának, béren kívüli juttatásként 2015-ben gyermekenként legfeljebb 31 500 forint értékű iskolakezdési támogatást adhat.
Juttatásként jöhet az iskolakezdési támogatás
2015 augusztus 13.   HRportal
Akár mind a két szülő kaphatja béren kívüli juttatásként az iskolakezdési támogatást, írja a Promenád.hu.
Iskolakezdési támogatás – ki igényelheti a több, mint 30 ezer forintot?
2015 július 24.   ÉVA Magazin
Minden, amit tudni kell az iskolakezdési támogatásról, amely már most igényelhető. Az iskolakezdés, a beszerzendő tankönyvek, írószerek sokszor nem várt mértékben megterhelik a családok pénztárcáját. Ezért sokat segíthet a több, mint 30 ezer forint értékű, adómentes iskolakezdési támogatás. De ki igényelheti ezt és mik a feltételek?   Többféle egymásnak ellentmondó és/vagy nehezen…
Iskolakezdési támogatás a Kárpát-medencében
2014 augusztus 30.   ma.hu
A Kárpát-medencében összesen 5400 magyar iskolakezdőt részesít ösztöndíjban a Rákóczi Szövetség az ősz folyamán
A munkáltatók idén is adhatnak iskolakezdési támogatást - Gyermekenként 30 450 forinttal segíthető a munkavállaló
2014 augusztus 28.   Jogi Fórum
A munkáltatók idén is adhatnak iskolakezdési támogatást - ami több mint 30 ezer forintos anyagi segítséget jelent -, amelyet az alkalmazottak a közoktatásban tanuló gyermekek után kaphatják meg utalvány formájában - tájékoztatott facebook oldalán a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). A közlemény szerint 30 450 forint adható gyermekenként a munkavállalónak iskolakezdési támogatás címen az idén. Ez a…
A munkáltatók idén is adhatnak iskolakezdési támogatást
2014 augusztus 28.   Metropol.hu
30 450 forint adható gyermekenként a munkavállalónak iskolakezdési támogatás címen az idén.
Iskolakezdési támogatást adhatnak a munkáltatók
2014 augusztus 28.   origo.hu
Gyermekenként 30.450 forint iskolakezdési támogatást adhatnak a munkáltatók dolgozóiknak 2014-ben. A támogatás béren kívüli juttatásnak minősül, minden olyan szülő megkaphatja, aki családi pótlékra jogosult - tájékoztat a NAV.