Iskolakezdési támogatás

Mostohán bánt a kormány egyes béren kívüli juttatásokkal
2016 június 8.   HRportal
?Kétségtelen, hogy az elmúlt évek egyik legnagyobb változása előtt állunk a juttatások területén, mely a munkáltatóknak, szolgáltatóknak is feladatot ad? - nyilatkozta portálunknak Fata László cafeteriaszakértő annak kapcsán, hogy az Országgyűlés kedden elfogadta a 2017-re vonatkozó cafeteria szabályokat. Ezekből kiderül, hogy a kormány egyes juttatásokkal mostohán bánt, mert magasabb adó mellett…
Cafeteria-átalakítás: megvan a legnagyobb vesztes
2016 június 3.   privatbankar
A SZÉP-kártya rendszerének megtartását üdvözlik a munkáltatók, az önkéntes nyugdíjpénztárak viszont veszítenek majd - a kisebb szereplőknek komolyabb érvágást jelenthet, hogy kikerül a kedvezményes adózású körből ez a juttatás. A Budapest-bérlet, iskolakezdési támogatás, munkahelyi étkezés nem fog kijönni az évi 100 ezer forint készpénzből.
Miért kell adózni az iskolakezdési támogatás után, ha a sporteseményekre járó cafeteria után nem kell?
2015 november 30.   HRportal
Cafetériával kapcsolatban kérdezem, hogy a gyermekek iskolakezdését támogató tikettek után járó juttatás miért adózik ? A sport események látogatását biztosító tikett miért nem adózik vagyis a focimeccsre járás miért adómentes a gyermekneveléssel szemben? Fordítva lenne az igazi európai megoldás.
NAV: Idén is adható iskolakezdési támogatás
2015 augusztus 28.   boon
Miskolc - A köznevelésben részt vevő gyermekre, tanulóra tekintettel a munkáltató a munkavállalójának, a cégek személyesen közreműködő tagjának, béren kívüli juttatásként 2015-ben gyermekenként legfeljebb 31 500 forint értékű iskolakezdési támogatást adhat.
NAV: Idén is adható iskolakezdési támogatás
2015 augusztus 28.   haon
Miskolc - A köznevelésben részt vevő gyermekre, tanulóra tekintettel a munkáltató a munkavállalójának, a cégek személyesen közreműködő tagjának, béren kívüli juttatásként 2015-ben gyermekenként legfeljebb 31 500 forint értékű iskolakezdési támogatást adhat.
NAV: Idén is adható iskolakezdési támogatás
2015 augusztus 28.   szon
Miskolc - A köznevelésben részt vevő gyermekre, tanulóra tekintettel a munkáltató a munkavállalójának, a cégek személyesen közreműködő tagjának, béren kívüli juttatásként 2015-ben gyermekenként legfeljebb 31 500 forint értékű iskolakezdési támogatást adhat.
Juttatásként jöhet az iskolakezdési támogatás
2015 augusztus 13.   HRportal
Akár mind a két szülő kaphatja béren kívüli juttatásként az iskolakezdési támogatást, írja a Promenád.hu.
Iskolakezdési támogatás – ki igényelheti a több, mint 30 ezer forintot?
2015 július 24.   ÉVA Magazin
Minden, amit tudni kell az iskolakezdési támogatásról, amely már most igényelhető. Az iskolakezdés, a beszerzendő tankönyvek, írószerek sokszor nem várt mértékben megterhelik a családok pénztárcáját. Ezért sokat segíthet a több, mint 30 ezer forint értékű, adómentes iskolakezdési támogatás. De ki igényelheti ezt és mik a feltételek?   Többféle egymásnak ellentmondó és/vagy nehezen…
Iskolakezdési támogatás a Kárpát-medencében
2014 augusztus 30.   ma.hu
A Kárpát-medencében összesen 5400 magyar iskolakezdőt részesít ösztöndíjban a Rákóczi Szövetség az ősz folyamán
A munkáltatók idén is adhatnak iskolakezdési támogatást - Gyermekenként 30 450 forinttal segíthető a munkavállaló
2014 augusztus 28.   Jogi Fórum
A munkáltatók idén is adhatnak iskolakezdési támogatást - ami több mint 30 ezer forintos anyagi segítséget jelent -, amelyet az alkalmazottak a közoktatásban tanuló gyermekek után kaphatják meg utalvány formájában - tájékoztatott facebook oldalán a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). A közlemény szerint 30 450 forint adható gyermekenként a munkavállalónak iskolakezdési támogatás címen az idén. Ez a…
A munkáltatók idén is adhatnak iskolakezdési támogatást
2014 augusztus 28.   Metropol.hu
30 450 forint adható gyermekenként a munkavállalónak iskolakezdési támogatás címen az idén.
Iskolakezdési támogatást adhatnak a munkáltatók
2014 augusztus 28.   origo.hu
Gyermekenként 30.450 forint iskolakezdési támogatást adhatnak a munkáltatók dolgozóiknak 2014-ben. A támogatás béren kívüli juttatásnak minősül, minden olyan szülő megkaphatja, aki családi pótlékra jogosult - tájékoztat a NAV.
Egyetlen bankon a világ szeme - újra vizsgálták a problémás vizeket
2014 augusztus 28.   privatbankar
Megjöttek a legfrissebb számok a magyar iparról - ma csak egy hitelintézet ügyét tárgyalja a bíróság – megszólalt az egyik elmeszelt ásványvíz gyártó és idén i adható iskolakezdési támogatás.
Iskolakezdési támogatás: 30 ezer forint a munkáltatótól
2014 augusztus 28.   Népszava
Annak jár, aki családi pótlékra jogosult.
Az iskolakezdési támogatás összege, adója, ehója
2014 augusztus 28.   Adózóna
A munkáltatók idén is adhatnak iskolakezdési támogatást, amellyel jelentősen csökkenhetnek a családok iskolaszerekkel kapcsolatos költségei. Az alkalmazottak a több mint 30 ezer forintos, közoktatásban tanuló gyermekek után járó támogatást utalvány formájában kaphatják – hívta fel a figyelmet a NAV.
Iskolakezdési támogatás: 30 ezer forintot adhat a munkáltató
2014 augusztus 28.   ma.hu
A munkáltatók idén is adhatnak iskolakezdési támogatást, amellyel jelentősen csökkenhetnek a családok iskolaszerekkel kapcsolatos költségei.
Így segíthet a munkaadó az iskolakezdésben
2014 augusztus 28.   mfor.hu
Bár július elseje óta elvileg költhető az iskolakezdési támogatás, sok helyen csak az utolsó pillanatban lépnek. Mik a lehetőségek, és mennyibe kerül ez a munkaadónak?
Iskolakezdési támogatás: az alapok
2014 augusztus 14.   HRportal
Közeleg az iskolakezdés, így aktuálissá válik a béren kívüli juttatások körében az iskolakezdési támogatásról gondolkodni.
Iskolakezdési támogatás - hogyan válasszak utalványt?
2014 július 24.   HRportal
Egyre jobban benne vagyunk az iskolakezdési támogatás kiadásának időszakában. Ez a juttatás bizony már csak utalvány formájában adható.
Négy cafeteria elem egy kártyán
2013 november 28.   mfor.hu
Az OTP Pénztárszolgáltató terméke az immáron ötéves OTP Cafeteria kártya, Magyarország egyik első elektronikus, multifunkciós béren kívüli juttatási eszköze. A kártya népszerűségét jól mutatja, hogy idei évben 1,3 milliárd forintnyi feltöltés érkezett az OTP Cafeteria kártyákra, melyet az Ajándékutalvány, az Iskolakezdési támogatás, a Sport- és kultúra utalvány és az OTP Egészségpénztári…