Iskolakezdési támogatás

Iskolakezdési támogatás a Kárpát-medencében
2014 augusztus 30.   ma.hu
A Kárpát-medencében összesen 5400 magyar iskolakezdőt részesít ösztöndíjban a Rákóczi Szövetség az ősz folyamán
A munkáltatók idén is adhatnak iskolakezdési támogatást - Gyermekenként 30 450 forinttal segíthető a munkavállaló
2014 augusztus 28.   Jogi Fórum
A munkáltatók idén is adhatnak iskolakezdési támogatást - ami több mint 30 ezer forintos anyagi segítséget jelent -, amelyet az alkalmazottak a közoktatásban tanuló gyermekek után kaphatják meg utalvány formájában - tájékoztatott facebook oldalán a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). A közlemény szerint 30 450 forint adható gyermekenként a munkavállalónak iskolakezdési támogatás címen az idén. Ez a…
A munkáltatók idén is adhatnak iskolakezdési támogatást
2014 augusztus 28.   Metropol.hu
30 450 forint adható gyermekenként a munkavállalónak iskolakezdési támogatás címen az idén.
Iskolakezdési támogatást adhatnak a munkáltatók
2014 augusztus 28.   origo.hu
Gyermekenként 30.450 forint iskolakezdési támogatást adhatnak a munkáltatók dolgozóiknak 2014-ben. A támogatás béren kívüli juttatásnak minősül, minden olyan szülő megkaphatja, aki családi pótlékra jogosult - tájékoztat a NAV.
Egyetlen bankon a világ szeme - újra vizsgálták a problémás vizeket
2014 augusztus 28.   privatbankar
Megjöttek a legfrissebb számok a magyar iparról - ma csak egy hitelintézet ügyét tárgyalja a bíróság – megszólalt az egyik elmeszelt ásványvíz gyártó és idén i adható iskolakezdési támogatás.
Iskolakezdési támogatás: 30 ezer forint a munkáltatótól
2014 augusztus 28.   Népszava
Annak jár, aki családi pótlékra jogosult.
Az iskolakezdési támogatás összege, adója, ehója
2014 augusztus 28.   Adózóna
A munkáltatók idén is adhatnak iskolakezdési támogatást, amellyel jelentősen csökkenhetnek a családok iskolaszerekkel kapcsolatos költségei. Az alkalmazottak a több mint 30 ezer forintos, közoktatásban tanuló gyermekek után járó támogatást utalvány formájában kaphatják – hívta fel a figyelmet a NAV.
Iskolakezdési támogatás: 30 ezer forintot adhat a munkáltató
2014 augusztus 28.   ma.hu
A munkáltatók idén is adhatnak iskolakezdési támogatást, amellyel jelentősen csökkenhetnek a családok iskolaszerekkel kapcsolatos költségei.
Így segíthet a munkaadó az iskolakezdésben
2014 augusztus 28.   mfor.hu
Bár július elseje óta elvileg költhető az iskolakezdési támogatás, sok helyen csak az utolsó pillanatban lépnek. Mik a lehetőségek, és mennyibe kerül ez a munkaadónak?
Iskolakezdési támogatás: az alapok
2014 augusztus 14.   HRportal
Közeleg az iskolakezdés, így aktuálissá válik a béren kívüli juttatások körében az iskolakezdési támogatásról gondolkodni.
Iskolakezdési támogatás - hogyan válasszak utalványt?
2014 július 24.   HRportal
Egyre jobban benne vagyunk az iskolakezdési támogatás kiadásának időszakában. Ez a juttatás bizony már csak utalvány formájában adható.
Négy cafeteria elem egy kártyán
2013 november 28.   mfor.hu
Az OTP Pénztárszolgáltató terméke az immáron ötéves OTP Cafeteria kártya, Magyarország egyik első elektronikus, multifunkciós béren kívüli juttatási eszköze. A kártya népszerűségét jól mutatja, hogy idei évben 1,3 milliárd forintnyi feltöltés érkezett az OTP Cafeteria kártyákra, melyet az Ajándékutalvány, az Iskolakezdési támogatás, a Sport- és kultúra utalvány és az OTP Egészségpénztári…
Vöröskeresztes támogatás a tanulóknak
2013 október 14.   szon
Záhony - Az elmúlt hetekben a legnagyobb karitatív szervezet országos gyűjtést szervezett a diákok iskolakezdési támogatása érdekében.
Iskolakezdési támogatás a cafeteriák élén
2013 július 22.   HRportal
2013. nyár elején immár negyedszer ismételte meg a cafeteriatrend.hu weboldal azt a felmérést, amellyel a cafeteria rendszer problémáit, sikereit kívánta feltárni. Sokan sokféle problémával küzdenek a cafeteria rendszerük működtetésekor: ki az adókra, ki az adminisztrációra, ki az elfogadóhelyekre panaszkodik. De milyen is lenne a jövő ideális cafeteria rendszere?
Iskolakezdési támogatás: keresik a megoldást
2013 július 19.   Pénzcentrum
A Magyar Posta és a tankönyvek központi terjesztését lebonyolító Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (Kello) keresi a megoldást, hogy ne csak 19 városban lehessen fizetni iskolakezdési utalvánnyal a tankönyvekért - írja a Világgazdaság....
Iskolakezdési utalvány: előnyök és kérdőjelek
2013 július 15.   Adózóna
Iskolakezdési támogatás az idén csak utalvány formájában adható, ezért a szülők ne számítsanak arra, hogy az iskolai holmikról szóló számlákat majd a munkáltatójuk elszámolja. Aki jogosult, és igényt tart a támogatásra (és a munkáltatója adja is ezt a támogatást), mielőtt belekezd a tanszerek vásárlásába, vegye fel az utalványokat, július 1-jétől december 31-éig fizethet vele. Feltéve…
Iskolakezdési támogatás: tankönyvet nem lehet belőle venni
2013 július 6.   FigyelőNet
Az idei évtől tankönyvet nem lehet számlával elszámolni az iskolakezdési támogatásnál. Az utalványokkal viszont nem fizethetnek a szülők, mert ennek hátterét nem alakította ki a tankönyvellátó.
Tankönyvbotrány: búcsút inthetünk az iskolakezdési támogatásnak
2013 június 28.   Pénzcentrum
Iskolakezdési támogatás nélkül drága lehet a szünidő a magyar családoknak....
Záhonyi támogatás az iskolakezdéshez
2012 szeptember 4.   szon
Záhony - A napokban döntött a záhonyi önkormányzati képviselő-testület a szociálisan hátrányos helyzetű családok iskolakezdési támogatásáról.
27 ezer forint gyermekenként: így igényelheted az iskolakezdési támogatást
2012 szeptember 2.   origo.hu
Ha általános vagy középiskolába jár a gyermeked, segítséget kaphatsz a felmerülő költségekhez iskolakezdési támogatás formájában. Még október végéig kérheted.