Iskolakezdési támogatás

Iskolakezdési támogatás: az alapok
2014 augusztus 14.   HRportal
Közeleg az iskolakezdés, így aktuálissá válik a béren kívüli juttatások körében az iskolakezdési támogatásról gondolkodni.
Iskolakezdési támogatás - hogyan válasszak utalványt?
2014 július 24.   HRportal
Egyre jobban benne vagyunk az iskolakezdési támogatás kiadásának időszakában. Ez a juttatás bizony már csak utalvány formájában adható.
Négy cafeteria elem egy kártyán
2013 november 28.   mfor.hu
Az OTP Pénztárszolgáltató terméke az immáron ötéves OTP Cafeteria kártya, Magyarország egyik első elektronikus, multifunkciós béren kívüli juttatási eszköze. A kártya népszerűségét jól mutatja, hogy idei évben 1,3 milliárd forintnyi feltöltés érkezett az OTP Cafeteria kártyákra, melyet az Ajándékutalvány, az Iskolakezdési támogatás, a Sport- és kultúra utalvány és az OTP Egészségpénztári…
Vöröskeresztes támogatás a tanulóknak
2013 október 14.   szon
Záhony - Az elmúlt hetekben a legnagyobb karitatív szervezet országos gyűjtést szervezett a diákok iskolakezdési támogatása érdekében.
Iskolakezdési támogatás a cafeteriák élén
2013 július 22.   HRportal
2013. nyár elején immár negyedszer ismételte meg a cafeteriatrend.hu weboldal azt a felmérést, amellyel a cafeteria rendszer problémáit, sikereit kívánta feltárni. Sokan sokféle problémával küzdenek a cafeteria rendszerük működtetésekor: ki az adókra, ki az adminisztrációra, ki az elfogadóhelyekre panaszkodik. De milyen is lenne a jövő ideális cafeteria rendszere?
Iskolakezdési támogatás: keresik a megoldást
2013 július 19.   Pénzcentrum
A Magyar Posta és a tankönyvek központi terjesztését lebonyolító Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (Kello) keresi a megoldást, hogy ne csak 19 városban lehessen fizetni iskolakezdési utalvánnyal a tankönyvekért - írja a Világgazdaság....
Iskolakezdési utalvány: előnyök és kérdőjelek
2013 július 15.   Adózóna
Iskolakezdési támogatás az idén csak utalvány formájában adható, ezért a szülők ne számítsanak arra, hogy az iskolai holmikról szóló számlákat majd a munkáltatójuk elszámolja. Aki jogosult, és igényt tart a támogatásra (és a munkáltatója adja is ezt a támogatást), mielőtt belekezd a tanszerek vásárlásába, vegye fel az utalványokat, július 1-jétől december 31-éig fizethet vele. Feltéve…
Iskolakezdési támogatás: tankönyvet nem lehet belőle venni
2013 július 6.   FigyelőNet
Az idei évtől tankönyvet nem lehet számlával elszámolni az iskolakezdési támogatásnál. Az utalványokkal viszont nem fizethetnek a szülők, mert ennek hátterét nem alakította ki a tankönyvellátó.
Tankönyvbotrány: búcsút inthetünk az iskolakezdési támogatásnak
2013 június 28.   Pénzcentrum
Iskolakezdési támogatás nélkül drága lehet a szünidő a magyar családoknak....
Záhonyi támogatás az iskolakezdéshez
2012 szeptember 4.   szon
Záhony - A napokban döntött a záhonyi önkormányzati képviselő-testület a szociálisan hátrányos helyzetű családok iskolakezdési támogatásáról.
27 ezer forint gyermekenként: így igényelheted az iskolakezdési támogatást
2012 szeptember 2.   origo.hu
Ha általános vagy középiskolába jár a gyermeked, segítséget kaphatsz a felmerülő költségekhez iskolakezdési támogatás formájában. Még október végéig kérheted.
Nekik kicsöngettek
2012 augusztus 30.   Hetek
Totális visszaállamosítás zajlik oktatási fronton: az egyentantervek után döntöttek az egyentankönyvekrõl is. A jövõben fokozatosan megszûnik az eddigi tankönyvválaszték, októbertõl állami hatáskörbe vonják a terjesztést, a kerettantervekhez illeszkedõ új tankönyvek engedélyezése pedig politikai ellenõrzés alá kerül. Hoffmann Rózsa szavaival élve egykönyves szisztéma lesz minden évfolyamon, minden…
Minden 3. munkáltatónak gondot okoz a változó iskolakezdési támogatás
2012 augusztus 28.   hvg.hu
2013. január 1-től az iskolakezdési támogatást már csak utalvány formájában biztosíthatják a munkáltatók. A Cafeteria Trend Magazin szerint minden harmadik munkáltató érintett.
Iskolakezdés: erre érdemes odafigyelni
2012 augusztus 27.   hirado.hu
Érdemes néhány dologra odafigyelni a munkáltatók által adható iskolakezdési támogatás igénybevételekor – mondta a 180 percben a NAV adószakmai szóvivője.
MSZP: adómentes iskolakezdési támogatást!
2012 augusztus 27.   HRportal
A Magyar Szocialista Párt azt várja a Fidesz-KDNP kormányszövetségtől, hogy engedje el a munkáltatók iskolakezdési támogatás utáni terheit és részesítse támogatásban a munka nélkül lévő szülőket is.
MSZP: Iskolacsengő vagy vészcsengő?
2012 augusztus 25.   Népszava
A Magyar Szocialista Párt azt várja a Fidesz-KDNP kormányszövetségtől, hogy engedje el a munkáltatók iskolakezdési támogatás utáni terheit és részesítse támogatásban a munka nélkül lévő szülőket is.
MSZP: engedjék el a munkáltatók iskolakezdési támogatás utáni terheit!
2012 augusztus 25.   hirado.hu
Jelenleg az iskolakezdési támogatás után amelyet a munkáltató adhat a munkavállaló részére - adózni kell és a 10 százalékos egészségügyi hozzájárulást is meg kell fizetni.
MSZP: engedjék el a munkáltatók iskolakezdési támogatás utáni terheit!
2012 augusztus 25.   boon
Budapest, 2012. augusztus 25., szombat (MTI) - A Magyar Szocialista Párt azt várja a Fidesz-KDNP kormányszövetségtől, hogy engedje el a munkáltatók iskolakezdési támogatás utáni terheit és részesítse támogatásban a munka nélkül lévő szülőket is.
MSZP: engedjék el a munkáltatók iskolakezdési támogatás utáni terheit!
2012 augusztus 25.   Hír 3
A Magyar Szocialista Párt azt várja a Fidesz-KDNP kormányszövetségtől, hogy engedje el a munkáltatók iskolakezdési támogatás utáni terheit és részesítse támogatásban a munka nélkül lévő szülőket is.
Október végéig vehető igénybe az iskolakezdési támogatás
2012 augusztus 24.   hirado.hu
Az iskolakezdési támogatás július elejétől október végéig vehető igénybe, a támogatás a közoktatásban tanuló gyermek után jár.