Tandíj

Gyerekkori álmok válhatnak valóra: legyen mozdonyvezető!
2014 április 10.   HRportal
A MÁV-nál több szakmában is folyamatos a toborzás, a szakképzések is egymást érik. Mozdonyvezetőnek másfél év, kalauznak már tíz hónap alatt tandíjmentesen kiképez a cég bárkit, aki érettségivel rendelkezik, írja a nol.hu.
Nemzeti leltár (Szőnyi Szilárd) − Mandiner négyévértékelő IX.
2014 április 2.   ReakcioBlog
A választás előtti utolsó héten a Mandiner különböző irányultságú, meghatározó magyar véleményformálókhoz fordult; rövid, tömör válaszokat kérve tőlük egy kérdésre: hogyan értékelik a 2010-2014 közötti ciklust? Válaszaikat a napokban közöljük. * Szőnyi Szilárd: Nemzeti leltár 1. Családi adókedvezmény 2. Gyed extra 3. Nagycsaládosok támogatása 4. Zeneakadémia 5. Erkel Színház 6. Budapest Music…
Hiller „kétségbeesett ígéreteket” tesz
2014 március 25.   mno.hu
A fiataloknak ma ugyanaz a Hiller István tesz „kétségbeesett és hazug ígéreteket”, akinek a Gyurcsány-kormány oktatási minisztereként 2006-ban első dolga volt, hogy bevezesse a tandíjat – közölte a nagyobbik kormánypárt.
Választás 2014 – Fidesz: ha az ellenzék nyerne, a diploma nem lenne ingyen
2014 március 25.   boon
Budapest, 2014. március 25., kedd (MTI) - A fiataloknak ma ugyanaz a Hiller Istvánt tesz "kétségbeesett és hazug ígéreteket", akinek a Gyurcsány-kormány oktatási minisztereként 2006-ban első dolga volt, hogy bevezesse a tandíjat - közölte a nagyobbik kormánypárt kedden az MTI-vel.
Hiller = tandíj
2014 március 25.   fidesz
Reagálás Hiller István nyilatkozatára.
Fidesz: ha az ellenzék nyerne, a diploma nem lenne ingyen
2014 március 25.   hirado.hu
A nagyobbik kormánypárt szerint a fiataloknak ma ugyanaz a Hiller Istvánt tesz "kétségbeesett és hazug ígéreteket", akinek a Gyurcsány-kormány oktatási minisztereként 2006-ban első dolga volt, hogy bevezesse a tandíjat.
Tandíjmentes egyetemkezdés
2014 március 24.   HRportal
Ha az MSZP kormányra kerül, valamennyi egyetemista és főiskolás tandíjmentesen kezdheti meg felsőoktatási tanulmányait - jelentette ki Mesterházy Attila szombaton Budapesten.
Tandíjmentesség a gólyáknak
2014 március 24.   Népszava
Az európai baloldalt "sokkolták" a Fidesz demokrácia-ellenes próbálkozásai.
Kampányhírek - összefoglaló
2014 március 23.   inforadio.hu
A Fidesz szerint Mesterházy Attila kétségbeesetten ígérget. A baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltje tegnap beszélt arról, hogy ha az MSZP kormányra kerül, valamennyi egyetemista és főiskolás tandíjmentesen kezdheti meg felsőoktatási tanulmányait.
„A Gyurcsány-koalíció minden egyes szereplője tandíjat akar”
2014 március 22.   mno.hu
A Fidesz szerint „egy reménytelen politikus újabb kétségbeesett ígérgetése” Mesterházy Attila kijelentése a felsőoktatási tanulmányok tandíjmentes megkezdéséről.
Kampányhírek - összefoglaló
2014 március 22.   inforadio.hu
MSZP: tandíjmentesen kezdhetnék egyetemi tanulmányaikat a diákok. Fidesz: egyre több uzsorás kerül rács mögé. Fodor Gábor: a miniszterelnöknek válaszolnia kell a kihívók kérdéseire.
Választás 2014 – A Fidesz szerint Mesterházy kétségbeesetten ígérget
2014 március 22.   boon
Budapest, 2014. március 22., szombat (MTI) - A Fidesz szerint "egy reménytelen politikus újabb kétségbeesett ígérgetése" Mesterházy Attila kijelentése felsőoktatási tanulmányok a tandíjmentes megkezdéséről.
Választás 2014 – MSZP: tandíjmentesen kezdhetnék egyetemi tanulmányaikat a diákok
2014 március 22.   boon
Budapest, 2014. március 22., szombat (MTI) - Ha az MSZP kormányra kerül, valamennyi egyetemista és főiskolás tandíjmentesen kezdheti meg felsőoktatási tanulmányait - jelentette ki Mesterházy Attila szombaton Budapesten.
Mesterházy: tandíjmentes egyetemi tanulmányokat!
2014 március 22.   Népszava
Makay Zsolt: Antallék hibája, hogy Kárpátalját nem csatoltuk vissza
2014 március 17.   ReakcioBlog
Visszacsatolhatták-e volna Antallék Kárpátalját? Konzervatív dolog-e a tandíj vagy a 40%-os reálbéremelés? Miért maradtak ki az Összefogásból, és kormányoznának-e Orbánnal? Nem félnek-e, hogy Il Ferro Párt lesznek az autómatricák miatt? Makay Zsolt, a Jólét és Szabadság elnöke válaszolt a Mandiner kérdéseire. „Érkezett megkeresés az Összefogás-Kormányváltás bármilyen szintű képviselőitől, hogy…
Pornózik iskola mellett a diáklány!
2014 március 6.   Blikk.hu
Belle Knox művésznéven kezdett el pornózni a Duke egyetem diákja, mivel nem tudta másképp fizetni a tandíjat. Állítása szerint élvezi, amit csinál, és nem hiszi, hogy bárkinek kárt okoz ezzel.
Spanyolországban tanulni?
2014 március 6.   ÉVA Magazin
Cikksorozatunk e részében a spanyolországi lehetőségeket ismertetjük nagy vonalakban. Errefelé sincs kolbászból a kerítés, ám érdemes böngészni az ösztöndíjakat és lehetőségeket, mert Spanyolországban tanulni igazán különleges. A spanyol egyetemekre a beugró a felvételi vizsga, a selectividad vagy PAU (prueba de aptitud universitaria, információ: uned.es/selectividad). Létezik humán és reál…
Szex, online pornó: sok magyar egyetemista fizeti ebből a tandíját
2014 február 24.   NetHírlap
Forrás: Pénzcentrum
Szex, online pornó: sok magyar egyetemista fizeti ebből a tandíját
2014 február 24.   Pénzcentrum
Havi több százezer forintot is megkereshetnek a fiatalok erotikus munkával. Akár szexmentesen is....
Tesztet írnak a közmunkások: a tét 180 ezer forint
2014 február 20.   HRportal
Hamarosan vizsgázniuk kell a közmunkásoknak, de előbb még tesztet írnak. Aki nem teljesíti a vizsgát, és a pótvizsga sem sikerül, annak vissza kell fizetnie a 180 ezer forintos tandíjat, áll a Népszavában.