Tandíj

Meglepetésszerű STOP tábla
2016 április 29.   autozz.blog.hu
Náunk kb. két hónapja változott a forgalmi rend. Egy T kereszteződés szára felől lett főútvonal, a (T szára felől nézve) jobbról jövőknek STOP táblát szereltek fel, bal felé meg egyirányú az utca. Eddig a T szárában érkezőknek volt macisajt, és jobbról balra rongyoltak kilóval a harcosok. Azért tették ki a STOP táblát, hogy a T szárában érkező és balra forduló busz ne szívjon túl nagyot. No meg…
Tandíjmentes Nemzetközi vendéglátó menedzser továbbképzés / E-TÁM 147/2016
2016 április 27.   Pályázatfigyelő
A kiíró pályázatot hirdet, ingyenes, levelező-távoktatásos formában megvalósuló, felsőfokú szakmai továbbképzésen való részvételre.
Meghekkelte a Neptunt egy miskolci egyetemista - A hallgatók elektronikus számláiról utalta magának a pénzt
2016 április 14.   Jogi Fórum
Egyetemisták elektronikus számláit csapolta meg éveken keresztül egy volt hallgató a Miskolci Egyetemen. Az ügyben a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség 24 rendbeli, információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntette miatt emelt vádat és pénzbüntetés kiszabását indítványozta a bíróságnak - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség szóvivője. Martossy György azt mondta, a 34…
Az Oxfordon tanulna? A jegybank támogatja
2016 március 31.   hirado.hu
A jegybank által létrehozott Pallas Athéné Domus Animae Alapítvány magyar diákok tandíját és ösztöndíját biztosítja híres külföldi egyetemekre.
Rodin múzsájának és szerelmének története Debrecenben - Interjú Katona Gáborral
2016 március 21.   szinhaz.hu
Camille Claudel szobrásznőnek, vagyis Auguste Rodin múzsájának és szerelmének életét feldolgozó előadás készült a Csokonai Színházban. A szavakból és mozdulatokból megformált sorsvázlat rendezője és koreográfusa Katona Gábor, aki a díszlet- és jelmeztervező Augusztinyi Fruzsinával együtt nagy gondot fordít az előadás képzőművészeti és lírai-költői oldalának kidomborítására. A bemutatót a X.…
Tandíjmentes Közbeszerzési szakmenedzser intenzív képzés diplomásoknak / TSZP_ 06/2016
2016 március 16.   Pályázatfigyelő
A kiíró pályázatot hirdet, ingyenes, levelező-távoktatásos formában megvalósuló, felsőfokú szakmai továbbképzésen való részvételre.
Elképesztő, amivel ez a fiatal lány milliókat keres, akár te is utána csinálhatod!
2016 március 2.   nana
Az egyetemista lánynak elege lett abból, hogy nem bírja kifizetni a tandíjat, ráadásul ételre is alig van pénze, így kitalált egy nagyszerű dolgot...
Hogyan tudod bepréselni a -bombanő- projektet a mindennapokba?
2016 február 24.   HarmoNet
Mert bombanő akar lenni mindenki, csak éppen nem könnyű megoldani a mindennapokban. Ha tanulsz, akkor sem, mivel vizsgaidőszak létezik, és az is lehet, hogy Te keresed meg a tandíjadat. Ha családod van, munkád, akkor pedig ember legyen a talpán, aki be tudja osztani az idejét megfelelően. Dr. Semjéni Mariann kutató gyógyszerész időgazdálkodási trükkjei következnek.
Tandíjmentes Szállodai animátor (rendezvényszervező) képzés / TSZP_05/2015
2016 február 24.   Pályázatfigyelő
A kiíró pályázatot hirdet támogatott tanulmányi státuszok betöltésére, általános célú, iskolarendszeren kívüli, andragógiai programban való részvételre.
Kapok-e adókedvezményt felsőoktatási tandíj megfizetése után?
2016 február 18.   HRportal
2006.09.01. és 2010.03.12. között a BCE-GTK karára jártam levelezős képzésre, a költségtérítést magamnak finanszíroztam (7 félév; 160 ezer ft/félév). Az utolsó befizetésem 2009.10 hónapban történt. Az adózás szempontjából jelent-e valamilyen kedvezményt, levonási lehetőséget? És ezt meddig érvényesíthetem?
6 SOS segítség a felsőoktatás miatt aggódó szülőknek
2016 február 10.   ÉVA Magazin
Ha szülőként te is abban a cipőben jársz, hogy segítenél gyermekednek kitalálni a felsőoktatásba való jelentkezés sorrendjét, ráadásul már az idő is szorít, olvasd el tippjeinket a jó döntéshozatalhoz! Február 15. a felsőoktatásba való jelentkezés határideje, ezért úgy gondoltuk adunk egy kis segítséget azoknak, akik még bizonytalanok a megjelölni kívánt intézményeket illetően, és azoknak is,…
Tandíjmentes esélyegyenlőségi referens továbbképzés / TSZP_01/2016
2016 február 7.   Pályázatfigyelő
A kiíró pályázatot hirdet, ingyenes, levelező-távoktatásos formában megvalósuló, szakmai továbbképzésen való részvételre.
Mikor jár vissza a képzés díja?
2016 február 6.   hirado.hu
Elmaradt felnőttképzések, befizetett tandíjak. Mit tehetünk, ha a befizetett tanfolyam nem a mi hibánkból elmarad, a cég pedig eltűnik?
Migránshiszti Szegeden: külföldit láttak a buszon, ráhívták a rendőrt
2016 február 1.   FigyelőNet
A városban egyébként nagy számú külföldi diák tanul, akik vaskos tandíjat fizetnek.
Százezres tandíjat bukhat a fogyasztó, ha figyelmetlen! - Ne hagyják magukat, ha felnőttképzési szerződésről van szó!
2016 január 22.   Jogi Fórum
A fogyasztó azzal kereste meg a Budapesti Békéltető Testületet, hogy 166.500,- Ft-ot fizetett be egy képzésre, de az el sem indult, ezután pedig már a képzést szervező vállalkozást sem érte el. Hiába az előzetes egyeztetés a titkárságon, hiába az ígéretek, csak fut a pénze után. Ebben az esetben a fogyasztó abban a szerencsés helyzetben volt, hogy egy részletes szerződést írt alá, amelyben…
Százezres tandíjat bukhat a fogyasztó figyelmetlenség miatt
2016 január 21.   orientpress
A fogyasztó azzal kereste meg a Budapesti Békéltető Testületet, hogy 166 500 forintot fizetett be egy képzésre, de az el sem indult, ezután pedig már a képzést szervező vállalkozást sem érte el. Hiába az előzetes egyeztetés a titkárságon, hiába az ígéretek, csak fut a pénze után. Mi a teendő ilyen esetekben? A kérdés megválaszolásában segít a BBT.
Tandíjmentes Európai Uniós pályázati és projektmenedzser továbbképzés / E-TÁM 131/2015
2016 január 8.   Pályázatfigyelő
A program célja: A program keretein belül, a résztvevők megismerkedhetnek a korszerű Európai Uniós pályázatírási- és figyelési technikákkal és projektmenedzselési eszközökkel. A program kiemelt célja, hogy a résztvevők a programzárást követően olyan ismeretekre tegyenek szert, amelyek birtokában sikerrel pályázhatnak intézményük számára, önálló projektmenedzselésre és pályázati…
Tandíjmentes Cégvezető menedzser képzés / E-TÁM 132/2015
2016 január 8.   Pályázatfigyelő
A kiíró pályázatot hirdet, ingyenes, levelező-távoktatásos formában megvalósuló, felsőfokú szakmai továbbképzésen való részvételre.
Tandíjmentes Iskolai - Óvodai pályázati referens képzés / E-TÁM 133/2015
2016 január 8.   Pályázatfigyelő
A program célja: A program keretein belül, a résztvevők megismerkedhetnek a korszerű pályázatírási-és figyelési technikákkal a köznevelési intézményekben. A program kiemelt célja, hogy a résztvevők a program zárását követően olyan ismertekre tegyenek szert, amelyek birtokában sikerrel pályázhatnak intézményük számára, önálló pályázati programmegvalósításra alkalmasak legyenek.
Ma már a romák 20 százaléka szerez érettségit
2016 január 3.   ma.hu
A főiskolások és egyetemisták tanulmányait a tandíj kifizetése mellett évi 800 euró ösztöndíjjal segítik.