Peking 2008 - Vitorlázás

Különleges hajós verseny lesz a Balatonon
2024 május 14.   MMonline
Régi hagyományt éleszt újra a Media Future kommunikációs portál: 2024. június 14-én a médiások hajói ismét elrajtolnak Balatonfüredről. Az esemény fővédnöke Litkey Farkas olimpikon vitorlázó, aki az előző regattákért is felelt.Az ország egyik legpatinásabb sportegyesülete, a közel 160 éves Balatonfüredi Yacht Club ad otthont a 2024-es Media Regattá
Újraéled a Media Regatta
2024 május 14.   Márkamonitor
Régi hagyományt éleszt újra a Media Future kommunikációs portál: 2024. június 14-én a médiások hajói ismét elrajtolnak Balatonfüredről. Az esemény fővédnöke Litkey Farkas olimpikon vitorlázó, aki az előző regattákért is felelt.   Az ország egyik legpatinásabb sportegyesülete, a közel 160 éves Balatonfüredi Yacht Club ad otthont a 2024-es Media Rega
Újraéled a Media Regatta
2024 május 13.   Digital Hungary
Régi hagyományt éleszt újra a Media Future kommunikációs portál: 2024. június 14-én a médiások hajói ismét elrajtolnak Balatonfüredről. Az esemény fővédnöke Litkey Farkas olimpikon vitorlázó, aki az előző regattákért is felelt.
Hajón érkezett meg az olimpiai láng Franciaországba
2024 május 9.   Sportal
Elindult franciaországi körútjára az olimpiai láng, amely szerdán érkezett meg vitorláshajón Görögországból Marseille-be - írja az Mti.
Már Párizsban az olimpiai láng
2024 május 9.   m4sport.hu
Vitorláshajón érkezett Görögországból Marseille-be.
Már francia földön jár az olimpiai láng
2024 május 9.   Infostart
Elindult franciaországi körútjára az olimpiai láng, amely szerdán érkezett meg vitorláshajón Görögországból Marseille-be.
A magyar vitorlázó elmondta, szerinte ki nyeri az olimpiát
2024 április 30.   Sportal
Világ- és Európa-bajnokként, a világranglista éllovasaként várhatja a párizsi olimpiát a vitorlázó Érdi Mária, aki szerint az nyer aranyérmet az ötkarikás játékokon, aki tisztán tud gondolkodni - írta az Mti.
Érdi Mária: az nyeri az olimpiát, aki tisztán tud gondolkodni
2024 április 30.   m4sport.hu
Világ- és Európa-bajnokként, a világranglista éllovasaként várhatja a párizsi olimpiát a vitorlázó Érdi Mária, aki szerint az nyer aranyérmet az ötkarikás játékokon, aki tisztán tud gondolkodni.
Paravitorlázókat támogató egyesület képviselője is viszi majd az olimpiai lángot
2024 április 28.   AQUA
A Korzikán működő Marine Inseme vitorlásegyesületet is beválasztották azok közé, akik a fáklyafutás során vihetik a 2024-es olimpiai lángot. Ajaccio a székhely annak az inspiráló kezdeményezésnek, amelyik Rs Venture Connectekből álló flottáját használja arra, hogy a fizikai nehézségekkel küzdők elől elhárítsa a vitorlázásuk előtt álló akadályokat.
Érdi Mária hetedik az olimpia előtti utolsó nagy vitorlásversenyen
2024 április 27.   Sportal
Az Európa-bajnok Érdi Mária a hetedik helyen végzett a hyéres-i nemzetközi vitorlásverseny Ilca 6 hajóosztályában.
Érdi Mária a világranglista éléről várja az olimpiát
2024 április 25.   m4sport.hu
A magyar vitorlázó pályafutása során először áll a rangsor élén.
Érdi Mária negyedik helyen áll az olimpia előtti utolsó nagy vitorlásversenyen
2024 április 24.   Sportal
Az Európa-bajnok Érdi Mária egy versenynap után a negyedik helyen áll a hyéres-i nemzetközi vitorlásverseny Ilca 6 hajóosztályában - számolt be róla az Mti.
Érdi Mária az első nap után negyedik az olimpia előtti utolsó nagy vitorlásversenyen
2024 április 24.   m4sport.hu
Az Európa-bajnok Érdi Mária egy versenynap után a negyedik helyen áll a hyéres-i nemzetközi vitorlásverseny ILCA 6 hajóosztályában.
Még száz nap, és kezdődik az olimpia, összeszedtük, mire érdemes figyelni
2024 április 17.   Telex
Százötven magyar versenyző helye már biztos, négy csapatunknak is lehet szurkolni. Tokióban húsz érmünk volt, szerencsés esetben most több is lehet, de ahhoz mindennek össze kellene jönnie. A kajakban és az úszásban akad bizonytalanság, a vívók nagy létszámban utaznak, a vitorlázás és a taekwondo okozhat örömteli pillanatokat.
Olimpiai láng az Atlanti-óceánon: részletek az útról
2024 április 15.   AQUA
Június 7-én nagy kalandra indul a 2024-es párizsi olimpia lángja: Brestből indulva vitorlázva szeli át az Atlanti-óceánt. Történelme során először az olimpiai láng kizárólag a szél erejével szeli át az Atlanti-óceánt, méghozzá a világ egyik leggyorsabb hajójának fedélzetén. A tervezett program szerint a június 7–15. között megvalósuló út Bretagne é
Megnyílt az olimpiai kikötő Marseille-ben
2024 április 14.   AQUA
A nyári párizsi játékok vitorlásversenyeinek otthont adó marinát április 2-án, kedden avatták fel a szervezőbizottság elnöke, Tony Estanguet jelenlétében. Estanguet méltatta a „csúcsszínvonalú” létesítményt, amely alig több mint két év alatt készült el, nagyjából 44 millió euróból (bár eredetileg 25 millió euróval kalkuláltak). A Roucas Blanc Marin
Történelmet írt az olimpia előtt az év magyar sportolónője
2024 április 9.   BorsOnline
Kifogástalanul szerepel világbajnok vitorlásunk, Érdi Mária, aki a Palma de Mallorcán rendezett Világ Kupa-viadalon élen végzett.
Kilenc híresség kíséri az olimpiai lángot az Antillákra
2024 április 8.   Sportal
Kilenc híresség - köztük kiváló sportemberek - kísérik el útján a vitorlázó Armel Le Cléach-t, aki Brestből az Antillákra szállítja júniusban az olimpiai lángot.
Érdi Mária: Mindegy, milyen szél fúj, ott vagyok a mezőny elejében
2024 április 8.   m4sport.hu
A párizsi olimpiára készülő Érdi Mária az elmúlt években bebizonyította magának: mindegy milyen szél fúj, ott van a vitorlázómezőny elejében.
Érdi Mária akkor is jól teljesít, ha nagy a nyomás
2024 április 8.   Sportal
A párizsi olimpiára készülő vitorlázó az elmúlt években bebizonyította magának: mindegy milyen szél fúj, ott van a vitorlázómezőny elejében.