2008. december 4. csütörtök

dec. 4
17:21
Győr: hivatalossá vált, hogy Egervári Sándor távozik (She)
Bizonyosságot nyert a Nemzeti Sport azon információja, hogy távozik a Győri ETO FC éléről Egervári Sándor, a gárda vezetőedzője.
dec. 4
17:39
Kerékpár: Armstrong nem ad magának sok esélyt a Touron (She)
Az Asztana csapatával jelenleg a Kanári-szigeteken tréningező Lance Armstrong visszafogottan nyilatkozott nyolcadik Tour de France-győzelmének esélyeiről.
dec. 4
17:57
Sílövészet, férfi Vk: német versenyző nyert a nyitányon (She)
Michael Greis nyerte meg a biatlonosok östersundi idénynyitóját. A német versenyző mögé két norvég, Alexander Os és Emil Hegle Svendsen állhatott fel a dobogóra.
dec. 4
18:15
Alpesi sí Világkupa: a rossz időjárás miatt elmaradt a verseny (She)
A rossz időjárási körülmények miatt elmaradt Beaver Creekben a férfi alpesi sízők szuperkombinációs Világkupa-versenye.
dec. 4
18:51
Aston Villa: Martin O’Neill a wigani Emile Heskeyt akarja (She)
Az Aston Villa menedzsere, Martin O’Neill elismerte, hogy a téli átigazolási időszakban szeretné megszerezni a Wigan angol válogatott támadóját, Emile Heskeyt.
dec. 4
18:53
Euro 2008: huszonnégy ország 180 klubjának fizet az UEFA (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) 24 ország 180 klubjának fizet azért, mert a játékosokat elengedte a nyári osztrák-svájci közös rendezésű kontinenstornán szereplő válogatottakba.
dec. 4
19:09
Arsenal: újabb szerződést ajánlottak az egyik fiatalnak (She)
Jay Simpsonnak, az Arsenal fiatal játékosának újabb szerződést kínált a klub.
dec. 4
19:11
Integrál-DAC: kiszáll a névszponzor a felnőttfutballból (She)
Az Integrál december 1-jétől kivonult a felnőttlabdarúgás működtetéséből. Így az Integrál–DAC együttese a jövőben csak DAC-ként szerepel majd a másodosztályban.
dec. 4
19:27
UEFA-kupa: vizsgálat indul a Dinamo Zagreb ellen a szurkolók miatt (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága vizsgálatot indít a Dinamo Zagreb ellen, mert az együttes szurkolói botrányt okoztak szerdán az Udinese elleni UEFA-kupa-mérkőzésen.
dec. 4
19:45
Bolton: Bogdán Ádám januárban egyet előreléphet a rangsorban (She)
Könnyen lehet, hogy a Bolton kispadján kezdi a 2009-es évet Bogdán Ádám, a Wanderers harmadik számú kapusa – írja a The Bolton News.
dec. 4
19:47
Juventus: ismét a kalapba került a horvát Ivica Olic neve (She)
A Kicker információi szerint a Juventus ismét kivetette hálóját a Hamburg horvát futballistájára, Ivica Olicra.
dec. 4
19:49
CSZKA: Vágner Love jól érzi magát, nem hagyná el Oroszországot (She)
Vágner Love, a CSZKA brazil légiósa remekül érzi magát Oroszországban, s elmondta: kitölti 2010-ig szóló szerződését. Pedig a hírek szerint a Chelsea is szeretné leigazolni.
dec. 4
20:03
Női kézilabda Eb: nagyon kikaptak az osztrákok a svédektől (She)
A svéd női válogatott már-már megalázó verésben részesítette Ausztria legjobbjait, amikor a női kézilabda Európa-bajnokság 2. fordulójában 11–5-ös félidő után 24–10-re győztek. A nap másik kora esti mérkőzése, a szerb–német összecsapás technikai okok miatt egy óra késéssel kezdődött.
dec. 4
20:39
Női kézilabda Eb: késés után nyertek a németek a szerbek ellen (She)
Bő háromnegyedórás késéssel kezdődött a Szerbia–Németország találkozó, miután a mérkőzés előtti takarítás miatt rendkívül csúszóssá vált a szokpjei csarnokban a pálya talaja, ezért újra le kellett tisztítani az egészet.
dec. 4
20:41
Paks: Weitner Ádám „beleszakadt” egy közúti balesetbe (She)
A Paks labdarúgója, Weitner Ádám, kedd este Székesfehérváron készült átmenni egy 5 sávos úton, mikor egy kisbusz elé esett – erről a paksi csapat hivatalos honlapja, a paksifc.hu adott tájékoztatást.
dec. 4
20:57
Felkészülési mérkőzés: Sven-Göran Eriksson honfitársai ellen (She)
A svéd válogatottal küzd meg első 2009-es mérkőzésén a mexikói nemzeti tizenegy.
dec. 4
21:33
Beckham a kemény munkában hisz (Infostart)
Bár David Beckham, a Los Angeles Galaxy angol labdarúgója elvitathatatlanul a divat és a tündöklés egyik nemzetközi szimbóluma, ő maga mégis azt reméli, hogy leginkább úgy fognak majd rá emlékezni, mint olyan valakire, aki mindig keményen megdolgozott a sikerért.
dec. 4
21:51
Női kézilabda Eb: magabiztosan, négy góllal nyert Oroszország (She)
Az orosz női kézilabda-válogatott az elejétől fogva vezetve győzte le Fehéroroszország nemzeti csapatát. Az oroszok a félidőben már hattal is mentek 17–11-gyel cseréltek térfelet a felek, és ugyan a második játékrészben egy gólra feljöttek ugyan a fehéroroszok, végül a szbornaja négy góllal 29–25-re tudott győzni.
dec. 4
22:09
Női kosárlabda, Euroliga: nyert a Gdynia a Valenciennes ellen (She)
Hazai pályán könnyed győzelmet aratott a Lotos Gdynia a Valenciennes ellen a női kosárlabdázók Euroligájának C-csoportjában. A végeredmény 86–62 lett.
dec. 4
22:11
Női vízilabda BEK: kiütéses Honvéd-siker a Nancy ellen is (She)
Folytatta menetelését a Bajnokcsapatok Európa Kupájában a Honvéd női vízilabdacsapata, amely a portugáliai selejtezőtornán harmadik mérkőzését is óriási fölénnyel nyerte meg.
dec. 4
22:13
Liverpool: Németh és Gulácsi kezdő volt a „fakóban”, de kikaptak (She)
Hazai pályán 1–0-s vereséget szenvedett a Liverpool tartalékcsapata a Blackburntől a reserve-bajnokság északi csoportjában, a Rovers egy értékesített büntetővel szerezte meg a három pontot.
dec. 4
22:15
Ciprus: szabadlábon az Anorthoszisz Famaguszta elnöke (She)
Csütörtökön szabadlábra helyezték Andreas Pantellit, a labdarúgó Bajnokok Ligájában szereplő ciprusi Anorthoszisz Famaguszta elnökét.

Keresés