2009. április 2. csütörtök

ápr. 2
14:12
Devils Motor Show a Népligetben (Metropol)
A Devils Motor Club idén április 5-én, Budapesten a Népligetben rendezi meg a 13. Magyar Motorépítő Bajnokságot és a 2. Magyar hot rod autóépítő bajnokságot.
ápr. 2
14:45
Csapattársa vágta pofon Ballackot - videóval (Infostart)
Kínos incidens árnyékolta be a német válogatott Wales elleni 2-0-s győzelmét. Lukas Podolski ugyanis egyszerűen megpofozta a csapatkapitányt, Michael Ballackot.
ápr. 2
14:45
Newcastle: Shearer megérkezett, és ma megtartja első edzését (She)
A Newcastle menedzseri posztjára kinevezett Alan Shearer megérkezett a csapathoz, és ma megtartja első edzését a klubnál.
ápr. 2
14:45
Kizárták Hamiltont és a McLarent! (Behaviour)
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) illetékes testülete utólag kizárta a címvédő Lewis Hamiltont és csapatát, a McLaren-Mercedest a vasárnapi Forma-1-es Ausztrál Nagydíjról, mert szándékosan félrevezették a versenybírókat.
ápr. 2
15:21
Lesz-e női boksz a 2012-es olimpián? (Infostart)
Augusztusban dönt a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) végrehajtó bizottsága arról, hogy a női ökölvívás felkerülhet-e a 2012-es londoni nyári játékok programjába.
ápr. 2
15:21
Románia: Cosmin Contra lemondta a válogatottságot (She)
Cosmin Contra lemondta a válogatottságot a román nemzeti tizenegy ausztriai vereségét követően.
ápr. 2
15:23
Sávolt Attilával készül Szávay Ágnes (Infostart)
Sávolt Attila segíti Szávay Ágnes felkészülését a tavaszi európai versenyekre.
ápr. 2
15:23
NOB: augusztusban döntenek a női boksz olimpiai szerepléséről (She)
Augusztusban dönt a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) végrehajtó bizottsága arról, hogy a női ökölvívás felkerülhet-e a 2012-es londoni nyári játékok programjára.
ápr. 2
15:39
Sevilla: Frederic Kanouté 2012-ig szerződést hosszabbított (She)
Frederic Kanoute további két évvel, 2012-ig meghosszabbította szerződését a Sevilla labdarúgócsapatával. A 31 éves mali támadó elmondta, hogy az új megállapodás lejárta után várhatóan visszavonul.
ápr. 2
16:33
Vb 2010: Pedersen nem bánta meg, hogy kimutatott a közönségnek (She)
Morten Gamst Pedersen nem mutatott megbánást azzal kapcsolatban, hogy a szerdai Norvégia–Finnország (3–2) felkészülési mérkőzésen győztes gólja után kimutatott az őt végig szidalmazó és kifütyülő hazai nézőknek.
ápr. 2
16:51
MLSZ: a szövetség emelt prémiumot szavazott meg a válogatottnak (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség mai elnökségi ülésén emelt összegű prémiumot szavazott meg a magyar válogatott számára az eddig megnyert mérkőzések után: Erwin Koeman csapata plusz 27 ezer euró prémiumot kap (az Albánia és a Málta elleni találkozók eredetileg idegenben 36-36, hazai pályán 18-18 ezer eurót „értek”).
ápr. 2
16:54
Megemelt prémiumot kap a válogatott (Metropol)
Megemelte a magyar labdarúgó-válogatottnak az albánok és a máltaiak felett aratott győzelmekért járó prémiumát a hazai szövetség (MLSZ) elnöksége.
ápr. 2
17:09
Birkózás: Godó Kitti bronzéremért mérkőzhet az Eb-n (She)
Godó Kitti megnyerte első mérkőzését a vigaszágon, így a folytatásban a bronzéremért léphet szőnyegre a vilniusi birkózó Európa-bajnokság harmadik napján, csütörtökön.
ápr. 2
17:27
Davis-kupa: betiltották a malmői csarnokot, megbüntették a svédeket (She)
A tenisz Davis-kupa-bizottság 25 ezer amerikai dollárra bírságolta meg a svéd szervezőket, és öt évig megtiltotta, hogy a „háromkoronások” Malmőben rendezzenek Dk-mérkőzést.
ápr. 2
17:29
Anglia: hat hétig nem léphet pályára Carlton Cole (She)
Ágyékhúzódása miatt hat hétig nem léphet pályára Carlton Cole, a West Ham United játékosa – jelentették be a londoni csapat orvosai.
ápr. 2
17:45
Juventus: a klub elnöke szerint Buffon nyáron távozhat (She)
Giovanni Cobolli Gigli, a Juventus elnöke úgy nyilatkozott, hogy Gianluigi Buffon nyáron elhagyhatja a torinói csapatot, ha megfelelő ajánlatot kapnak érte.
ápr. 2
18:03
Birkózás: Szabó Emese ezüstérmes lett az Eb-n (She)
Az 51 kg-os súlycsoportban szereplő Szabó Emese ezüstérmet szerzett a vilniusi birkózó Európa-bajnokságon.
ápr. 2
18:05
Németország: éjjel egykor futtatta játékosait Mario Basler (She)
Edzőként is megalkuvást nem tűrő stílusban dolgozik az egykori 1. FC Kaiserslautern- és Bayern München-sztár, Mario Basler: a jelenleg a regionalligás (negyedosztályú) Eintracht Trier szakvezetőjeként dolgozó „Super Mario” egy vereség után hajnali egykor verte ki az ágyból játékosait, majd küldte őket futni.
ápr. 2
18:21
MLSZ: Gyenesei reagált a Puskás-stadion bővítésének kérésére (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöksége, illetve Gyenesei István sportot is felügyelő önkormányzati miniszter is szorgalmazza a Puskás Ferenc Stadion befogadóképességének növelését.
ápr. 2
18:24
Szabó Emese ezüstérmes a birkózó EB-n (Metropol)
Az 51 kg-os súlycsoportban szereplő Szabó Emese ezüstérmet szerzett a vilniusi birkózó Európa-bajnokságon.
ápr. 2
18:39
Arsenal: Cesc Fabregas a hét végén visszatérhet a csapatba (She)
Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere szerint a hét végi, Manchester City elleni bajnokin visszatérhet a csapatba Cesc Fabregas.
ápr. 2
18:41
Románia: Haginak tervei vannak, és magát ajánlja a válogatott élére (She)
Gheorghe Hagi, a korábbi kiváló román futballista, aki 2001-től 2003-ig hazája válogatottjának szövetségi kapitánya volt, szívesen átvenné Victor Piturca helyét a nemzeti csapat élén.
ápr. 2
18:57
Brazília: Kaká elégedetlen a Milan csapatorvosaival (She)
Kaká a brazil válogatott Peru ellen 3–0-ra megnyert mérkőzése után elmondta, nagyon elégedetlen a Milan orvosaival, akik sokkal gyengébb munkát végeznek, mint a selecao doktorai.
ápr. 2
19:15
Liverpool: Benítez elárulta, nem sokon múlt, hogy nem távozott (She)
Rafa Benítez, a Liverpool menedzsere elmondta, nem sokon múlt, hogy nem távozott az angol csapattól.
ápr. 2
19:17
Vb 2010: összeül a mexikói elnökség, meneszthetik Erikssont (She)
A Honduras elleni 3–1-es, világbajnoki selejtezőn elszenvedett vereség után összeül a Mexikói Labdarúgó-szövetség (FMF) elnöksége, hogy tárgyaljon a szövetségi kapitány Sven-Göran Eriksson sorsáról.
ápr. 2
19:33
Eredivisie: összeolvad a Roda és a Fortuna Sittard (She)
Pont került egy hónapok óta húzódó ügy végére: összeolvad a holland Roda JC és a Fortuna Sittard labdarúgócsapata. Az újonnan létrehozott gárda neve Sporting Limburg lesz.
ápr. 2
19:35
Torna: Gombás bejutott az egyéni összetett fináléjába az Eb-n (She)
A nők selejtezőjével csütörtökön Milánóban megkezdődött a tornászok Európa-bajnoksága. Az első napon Gombás Laura, Csiszár Anna és Farkas Ildikó lépett pódiumra – Gombás igazán sikeresen, hiszen az egyéni összetett verseny szombati fináléjába kvalifikálta magát.
ápr. 2
19:51
Mű- és toronyugró Eb: orosz győzelmek Torinóban (She)
A férfiak 3 méteres számában és a nők szinkrontoronyugrásában is orosz siker született a torinói mű- és toronyugró Európa-bajnokság második versenynapján, csütörtökön.
ápr. 2
20:09
Plüssállatok borították el az Aréna jegét (Infostart)
A Magyarország-Finnország jégkorongmérkőzés első magyar gólja után a szurkolók plüssállatokkal szórták tele a jeget.
ápr. 2
20:09
Női kosárlabda NB I: sima győzelmet aratott a Szeviép-Szeged (She)
Az első három negyedet megnyerve nagyon sima győzelmet aratott a Szeviép-Szeged női kosárlabdacsapata a hazai élvonal negyeddöntőjének első mérkőzésén a Zala Volán-ZTE ellen. A párharc az egyik fél második győzelméig tart, a zalaiak vasárnap hazai pályán javíthatnak.
ápr. 2
20:45
ZTE: a FIFA-hoz fordult a klub Rudnevs ügyében (She)
A téli átigazolási időszak végén Zalaegerszegre szerződtetett Artjoms Rudnevs ügyében a Nemzetközi Labdarúgó-szövetséghez fordul a magyar klub.
ápr. 2
20:47
Öttusa: Gyenesei Leila győzött az angliai Bath-ban (She)
Gyenesei Leila nyerte a nők csütörtöki versenyét a délnyugat-angliai Bath-ban rendezett nemzetközi öttusaviadalon. Pálvölgyi Miklós szövetségi kapitány beszámolója szerint Gyenesei 860 pontot vívott, ami tőle jó eredmény, aztán megnyerte az úszást és egy rossz lóval egyetlen hibával ment végig a pályán. Három szám után a hetedik-nyolcadik helyen állt, a lövészettel kombinált 3000 méteres futásban…
ápr. 2
21:03
David Beckham a világ leggazdagabb futballistája (Infostart)
David Beckham továbbra is a világ legjobban kereső futballistája. Érdekes, hogy bár az angol Premier League-ben keresik a legtöbb pénzt a játékosok, a leggazdagabb hetesben csak mindössze egy, angol klubban szereplő játékos, a világ jelenlegi legjobbja, Cristiano Ronaldo került. Mindez azt (is) feltételezi, hogy a spanyol vagy az olasz bajnokságban szereplők jobban állnak reklámszerződésekkel
ápr. 2
21:21
Chelsea: nem kapott ajánlatot Jurij Zsirkovért a CSZKA Moszkva (She)
A CSZKA Moszkva nem kapott hivatalos ajánlatot a Chelsea-től Jurij Zsirkovval kapcsolatban.
ápr. 2
21:23
Juventus: „őrült” ajánlat tudná csak bemozdítani Buffont (She)
Ügynöke szerint csak egy „őrült” ajánlat esetén távozna Gianliugi Buffon a Juventusból.
ápr. 2
22:15
Történelmi győzelem a világklasszis finnek ellen (Infostart)
A magyar jégkorong-válogatott szétlövéssel nyert a világ élvonalába tartozó Finnország ellen felkészülési meccsen a budapesti Papp László Arénában.
ápr. 2
22:15
Jégkorong: szétlövésben vertük meg a finn válogatottat (She)
Felkészülési mérkőzésen, szétlövés után a magyar csapat 4–3-ra verte meg a finn jégkorong-válogatottat.
ápr. 2
22:17
Wigan: Zaki nem tért időben vissza, Bruce-nak elege van (She)
Elege van a Wigan menedzserének, Steve Bruce-nak a labdarúgócsapat egyiptomi támadójából, Amr Zakiból, aki ismét késve tért vissza a vb-selejtezőkről.
ápr. 2
22:33
Tenisz: a Szávayt is kiejtő Azarenka már a finálét várja (She)
Nagy küzdelemben, három játszmában győzött a miami WTA-torna elődöntőjében a fehérorosz Viktorija Azarenka az orosz Szvetlana Kuznyecova ellen. A Szávay Ágnest is búcsúztató Azarenka 6:3-ra nyerte az első játszmát, majd viszonylag simán elvesztette a másodikat. A döntő szettben hatalmas küzdelem alakult ki, Azarenka 5:4-nél két, majd később még egy meccslabdát elhibázott, de végül 7:5-re nyerte a…
ápr. 2
22:35
Vb 2010: menesztette a mexikói szövetség Erikssont (She)
Már a rendkívüli sajtótájékoztató összehívásakor is sejteni lehetett, hogy Sven-Göran Eriksson már nem sokáig lesz a mexikói labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, és valóban: az FMF azonnali hatállyal menesztette a svéd szakembert.
ápr. 2
22:36
Büntetők után magyar siker az Arénában! (Metropol)
A magyar jégkorong-válogatott büntetőkkel 4-3-ra nyert a finn csapat ellen világbajnoki felkészülési mérkőzésen csütörtökön, a budapesti Papp László Arénában.
ápr. 2
22:51
Alpesi sí: abbahagyta az „első brit olimpiai érmes” (She)
Harmincöt éves korában befejezte pályafutását a skót alpesi síelő, Alain Baxter.
ápr. 2
23:09
Vb 2010: Lionel Messi szerint lehetetlen La Pazban játszani (She)
Lionel Messi amondó, a vendégcsapatoknak szinte lehetetlen feladatot jelent a La Paz-i stadionban játszani, a nagyon ritka magaslati levegő miatt. Ennek ékes bizonyítéka az argentin csapat 6–1-es veresége, bár tény: azért közel sem minden csapat szalad bele ekkora pofonba Bolíviában…
ápr. 2
23:27
Anglia: kikapott a Némethtel felálló Liverpool tartalék (She)
Hazai pályán 2–0-s vereséget szenvedett a Sunderlandtől a Liverpool tartalékcsapata. A Mersey-partiak magyar légiósai közül egyedül pályára lépő Németh Krisztián végigjátszotta a találkozót, és több helyzetet is kihagyott. A „vörösök” második csapata sereghajtó az angol tartalékbajnokságban.
ápr. 2
23:45
Primera División: 50 milliós kölcsönt vett fel a Valencia (She)
50 millió eurós kölcsönt vesz fel a Valencia labdarúgócsapata a Fomento Urbano de Castellón csoporttól – jelentette az As.

Keresés