2009. április 3. péntek

ápr. 3
0:03
Ligue 1: végleg megvásárolná a Bordeaux Gourcufföt (She)
A Girondins Bordeaux labdarúgócsapata végleg meg akarja vásárolni az AC Milantól a rendkívül tehetséges Yoann Gourcufföt.
ápr. 3
0:21
Portugál-rali: Henning Solberg vezet az első nap után (She)
A norvég Henning Solberg vezet a Portugál-rali nyitónapja után – persze ez nem sokat jelent még, hiszen csak az algarvei stadionban rendezett szuperspeciálison végzett az első helyen.
ápr. 3
0:25
Kosárlabda, férfi Euroliga: final fourban a görög nagyágyúk (She)
Athén zöld és piros fele is ünnepelhet: mind a Panathinaikosz, mind az Olympiakosz is bejutott a férfi kosárlabda Euroliga négyes döntőjébe, nem sikerült viszont hazai pályán kivívnia a továbbjutást a spanyol Tau Cerámicának.
ápr. 3
1:33
Tenisz: Del Potro drámai csatában legyőzte Nadalt (She)
Fantasztikus mérkőzést és háromórás küzdelmet hozott Key Biscayne-i tenisztornán a Juan Martín Del Potro–Rafael Nadal negyeddöntő, melyet drámai csatában az argentin klasszis nyert meg.
ápr. 3
6:03
Pofozkodás a németeknél (Blikk)
A csapatkapitány Michael Ballack kapott egy fülest, mert beszólt Lukas Podolskinak.
ápr. 3
6:05
Soproni kosaras ászok (Blikk)
A házigazda Salamanca játszik a magyar csapattal.
ápr. 3
6:07
Hamilton lenullázva (Blikk)
Törölték az F1-es pilóta ausztráliai eredményét.
ápr. 3
6:09
Álmodjunk tovább! (Blikk)
Második lehet csoportjában a válogatott, ha még öt pontot szerez a selejtezőkön.
ápr. 3
6:11
Sávolttal készül Szávay Ágnes (Blikk)
ápr. 3
6:57
Formula-1: Rosberg volt a leggyorsabb az 1. szabadedzésen (She)
A német Nico Rosberg érte el a legjobb köridőt a Fomula–1-es világbajnokság Malajziai Nagydíjának első szabadedzésén. A második leggyorsabb a Williams másik pilótája, Nakadzsima Kazuki volt, míg a harmadik Jenson Button. A két Ferrari az 5. és 6. legjobb időt autózta, Hamilton a 7. lett.
ápr. 3
7:15
NHL: dallasi győzelmével a Calgary bejutott a rájátszásba (She)
A Calgary idegenben 2–1-re győzött a Dallas ellen az NHL alapszakaszának 170. játéknapján, ami azt jelenti, hogy a Flames már biztosan résztvevője lesz a rájátszásnak.
ápr. 3
7:33
Tenisz: Murray elődöntőbe, Serena Williams döntőbe jutott (She)
A skót Andy Murray lesz a Rafael Nadalt elbúcsúztató Juan Martin del Potro ellenfele a Miamiban zajló tenisztorna elődöntőjében, miután 6:1, 6:2-re legyőzte a spanyol Fernando Verdascót.
ápr. 3
7:51
Alpesi sí: elhunyt a kétszeres olimpiai bajnok amerikai legenda (She)
76 éves korában elhunyt az amerikaiak kétszeres olimpiai bajnok síelőnője, Andrea Mead Lawrence.
ápr. 3
7:53
Tenisz: négy hely már elkelt a csapat-világbajnokságra (She)
Franciaország, Argentína, Oroszország és Németország együttese már biztosan résztvevője lesz a férfi teniszezők csapat-világbajnokságának.
ápr. 3
7:55
NBA: Washingtonban szakadt meg a Cleveland nagy sorozata (She)
A Cleveland klubcsúcsot jelentő 13 zsinórban megnyert mérkőzést követően Washingtonban 109–101-re kikapott a liga második legrosszabb mutatójával szégyenkező Wizardstól az NBA alapszakaszának 150. játéknapján. A Philadelphia hazai pályán tíz ponttal verte meg a Milwaukee-t, míg a Denver ugyancsak saját közönsége előtt nyert a Utah ellen.
ápr. 3
8:27
Serie A: a brazil Adriano nem tervez hosszú távra az Internél (She)
Elmondása szerint nem tervez hosszú távra az olasz Internazionale labdarúgócsapatával Adriano, a fekete-kékek brazil csatárklasszisa.
ápr. 3
8:45
Jégkorong: megvertük a finneket, macieső a jégre - a legjobb képek (She)
Ahogy arról beszámoltunk, a magyar jégkorong-válogatott felkészülési mérkőzésen szétlövéssel 4–3-ra verte meg Finnországot a Papp László Budapest Sportarénában.
ápr. 3
8:47
Hétvége: hazai sportesemények egy helyen (She)
A Nemzeti Sport Online összeállításából tájékozódhat a hétvégi hazai rendezésű sporteseményekről!
ápr. 3
9:03
Szenegál: Diouf másodszor is lemondta a válogatottságot (She)
Már másodszor mondta le a válogatottságot a szenegáli nemzeti csapat támadója, El-Hadji Diouf.
ápr. 3
9:21
Infografika: tudjon meg mindent a Malajziai Nagydíjról! (She)
A hét végén már a második futamot rendezik a Formula–1-es világbajnokság 2009-es szezonjában. A száguldó cirkusz jelenlegi állomása a Malajziai Nagydíj, amelyről összeállításunkban rengeteg érdekességet tudhat meg. Kik voltak az eddigi győztesek? Hol lehet leginkább előzni? Mekkora sebességgel veszik be a versenyzők a különböző kanyarokat? Infografikánkon ezekre és még sok más kérdésre választ…
ápr. 3
9:39
Del Potro legyőzte Nadalt (Infostart)
A hatodik helyen kiemelt argentin Juan Martin Del Potro 6:4, 3:6, 7:6-ra legyőzte a világelső spanyol Rafael Nadalt, s ezzel bejutott az elődöntőbe a 9 millió dollár összdíjazású, miami keménypályás tenisztorna férfi versenyében.
ápr. 3
9:39
Formula-1: Räikkönen volt a leggyorsabb a 2. szabadedzésen (She)
A finn Kimi Räikkönen érte el a legjobb köridőt a Fomula–1-es világbajnokság Malajziai Nagydíjának második szabadedzésén. A második leggyorsabb a Ferrari másik pilótája, Felipe Massa volt, míg a harmadik Sebastian Vettel (Red Bull).
ápr. 3
9:42
Nadal kiesett a Miami tenisztornán (Metropol)
A hatodik helyen kiemelt argentin Juan Martin Del Potro nagy meglepetésre legyőzte a világelső spanyol Rafael Nadalt, s ezzel bejutott az elődöntőbe a 9 millió dollár összdíjazású, miami keménypályás tenisztorna férfi versenyében.
ápr. 3
10:15
Vb 2010: a kirúgott Eriksson szerint Mexikó kijut Dél-Afrikába (She)
Sajtótájékoztatón köszönt el a mexikói labdarúgó-válogatott csütörtökön menesztett szövetségi kapitánya, Sven-Göran Eriksson az ország futballrajongóitól. A svéd szakember szerint a CONCACAF-zónadöntőben jelenleg 4. helyen álló együttes kijut a dél-afrikai világbajnokságra.
ápr. 3
10:17
Birkózás: Barka Emese győzelemmel kezdett a vilniusi Eb-n (She)
Barka Emese magabiztos győzelemmel kezdte meg szereplését a vilniusi birkózó Európa-bajnokság negyedik napján, s bejutott az 55 kg-os kategória negyeddöntőjébe.
ápr. 3
10:33
Póker: WSOP-karkötősök pénzért oktatják az érdeklődőket (She)
Annie Duke, az Ultimatebet.com háziasszonya, a 2004-es WSOP 2000 dolláros Omaha Hi-Lo Split-viadalának győztese, Erik Seidel nyolcszoros világbajnoki karkötőnyertes, valamint Greg Raymer, a 2004-es World Series of Poker főversenyének bajnoka összefogott, és létrehozott egy internetes pókersulit. A kezdeményezéshez csatlakozott a négyszeres győztes Tom McEvoy, több kitűnő pókerkönyv szerzője is.
ápr. 3
10:51
Mourinho: Még Jézust sem szereti mindenki (Infostart)
Ismét kiderült, José Mourinho nem tudja meghazudtolni magát. Az Inter portugál edzője egy olasz televíziós műsorban ismét nagy vitát kiváltó kijelentést tett, amelyben magát Robin Hoodhoz és Jézus Krisztushoz hasonlította.
ápr. 3
11:09
Formula-1: a McLaren felfüggesztette sportigazgatóját (She)
A Formula–1-es McLaren-istálló csapatfőnöke pénteken felfüggesztette állásából Dave Ryan sportigazgatót, mert őt teszi felelőssé azért, hogy a címvédő Lewis Hamiltont utólag kizárták a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjról.
ápr. 3
11:11
Magyar válogatott: a máltai kapitány a fiatalokban bízik (She)
Dusan Fitzel, a máltai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a magyaroktól elszenvedett 3–0-s vereség ellenére nem látja borúsan csapata helyzetét.
ápr. 3
11:12
A McLaren felfüggesztette sportigazgatóját (Metropol)
A Forma-1-es McLaren-Mercedes istálló csapatfőnöke pénteken felfüggesztette állásából Dave Ryan sportigazgatót, mert őt teszi felelőssé azért, hogy a címvédő Lewis Hamiltont utólag kizárták a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjról.
ápr. 3
11:13
MLSZ: ötvenmillió forintot meghaladó bevétel Málta ellen (She)
Nem hivatalos számítások szerint a magyar válogatott Málta elleni vb-selejtező mérkőzésének bevétele meghaladja az ötvenmillió forintot. A találkozót 35 800 néző tekintette meg a helyszínen.
ápr. 3
11:27
Liverpool: Gerrard két évvel meghosszabbította a szerződését (She)
Steven Gerrard 2013-ig kötelezte el magát a Liverpoolhoz, miután megegyezett a Premier League-ben szereplő klub vezetőivel, hogy két évvel meghosszabbítja jelenlegi szerződését.
ápr. 3
11:45
Pars Krisztián még mindig vár az olimpiai ezüstérmére (Infostart)
Egyelőre nem tudni, mikor veheti kézhez olimpiai ezüstérmét Pars Krisztián. A doppingvétség miatt kizárt két fehérorosz kalapácsvető ugyanis még nem szolgáltatta vissza a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak a pekingi medálokat.
ápr. 3
11:45
Műkorcsolya: új edzővel készül a franciák világbajnok klasszisa (She)
A jövőben új edzővel készül a franciák egyszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok műkorcsolyázója, Brian Joubert.
ápr. 3
11:47
Birkózás: Barka kikapott, de a vigaszágon folytathatja (She)
Az 55 kg-os Barka Emese a negyeddöntőben kikapott, ám délután a vigaszágon folytathatja szereplését a vilniusi birkózó Európa-bajnokság negyedik napján. A 19 éves magyar versenyző a fehérorosz Alena Filipava ellen az első menetet 2:0-ra bukta el, s a másodikban hiába küzdött jól, 3:2-re ismét alulmaradt.
ápr. 3
12:03
A McLaren elküldte a sportigazgatóját - ő a hibás, nem Hamilton (Infostart)
A Forma-1-es McLaren-Mercedes istálló csapatfőnöke felfüggesztette állásából Dave Ryan sportigazgatót, mert őt teszi felelőssé azért, hogy a címvédő Lewis Hamiltont utólag kizárták a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjról.
ápr. 3
12:03
MOB: Pars Krisztiánnak még várnia kell az olimpiai ezüstérmére (She)
Még mindig nem kapta meg olimpiai ezüstérmét a kalapácsvető Pars Krisztián – olvasható a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) hivatalos honlapján.
ápr. 3
12:06
Pars még vár az olimpiai ezüstre (Metropol)
Egyelőre nem tudni, mikor veheti kézhez olimpiai ezüstérmét Pars Krisztián. A doppingvétség miatt kizárt két fehérorosz kalapácsvető ugyanis még nem szolgáltatta vissza a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak (NOB) a pekingi medálokat.
ápr. 3
12:39
Argentína: halálfélelme volt a kirabolt Marcelo Gallardónak (She)
Marcelo Gallardónak elmondása szerint halálfélelme volt a múlt hét végén, amikor betörők hatoltak be Buenos Aires-i házába, miközben otthon tartózkodott feleségével és gyerekeivel.
ápr. 3
12:41
Jégkorong: Palkovics, Szuper és Kovács Csaba is pihenőt kapott (She)
Alaposan megkeverte a kártyákat Pat Cortina, a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya. A finnek tegnapi legyőzése után kihirdette mai kezdőcsapatát, amelyben nem szerepel a szerdai meccs két főszereplője, Palkovics Krisztián, valamint Szuper Levente. Mellettük Kovács Csaba, illetve a brianconi trió, Ladányi Balázs, Szélig Viktor és Vas Márton is pihenőt kapott a kapitánytól, aki szintén…
ápr. 3
12:57
Vb 2010: a bolíviai 6-1 fejenként 66 ezer dollárt ért (She)
Egy bolíviai televíziós cég a nemzeti labdarúgó-válogatott minden játékosát 66 ezer USA-dollárral jutalmazta a szerda esti vb-selejtezőn Argentína legjobbjai felett aratott 6–1-es diadalért.
ápr. 3
13:15
Magyar válogatott: az osztrákokkal játszhatunk augusztusban (She)
Habár legközelebb öt hónap múlva vív tétmérkőzést a válogatott, Erwin Koeman már most a nyári programot tervezi: a szövetségi kapitány azt szeretné, ha együttese június elején is pályára lépne felkészülési találkozón.
ápr. 3
13:33
Chelsea: ha Malouda távozik, Ashley Young érkezhet Londonba (She)
Az angol Daily Mirror információi szerint a Chelsea a nyáron le akarja szerződtetni az Aston Villa négyszeres angol válogatott balszélsőjét, Ashley Youngot.
ápr. 3
13:35
NFL: Jay Cutler csapatot váltott, Chicagóban folytatja (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Denver Broncos csapatától a Chacago Bearshez igazolt az irányító, Jay Cutler. A 25 éves QB a Mike Shanahant váltó Josh McDaniels vezetőedzővel nem ápolt felhőtlen kapcsolatot, s kérte, hogy klubja cserélje el őt.
ápr. 3
13:51
Skócia: veszélybe került Balogh János helye a Hearts kapujában (She)
A László Csaba edzette Hearts csapata a héten három évre szóló új szerződést kötött a csapat – eddigi – második számú kapusával, a skót Jamie MacDonalddal, miután a Rangers ellen 2–2-vel záruló meccsen nagyszerű védések sorát bemutatva nagy részt vállalt az edinburgh-iak pontszerzéséből.
ápr. 3
13:51
Hamilton bocsánatot kért! (Behaviour)
A címvédő Lewis Hamilton bocsánatot kért, amiért nem mondott igazat az Forma-1-es Ausztrál Nagydíjon történtekről.
ápr. 3
14:09
MLSZ: ellopták a válogatott csapatorvosának autóját (She)
Mára virradóra a budapesti Naphegy utcából ellopták a magyar labdarúgó-válogatott csapatorvosa, dr. Pánics Gergely autóját. A KCC 803-as rendszámú ezüstmetál Volkswagen Golf 5-ös eltűnése önmagában is hatalmas veszteség, de a kár nem csupán a kocsi értéke: a válogatott játékosainak összeállított fontos gyógyszerek, valamint életmentő eszközök is voltak a járműben.
ápr. 3
14:27
Formula-1: Rubens Barrichello már biztos nem lesz rajtelső (She)
A Malajziai Nagydíj pénteki szabadedzései után a Brawn GP csapata kicserélte a váltót Rubens Barrichello autójában, ami miatt a brazil pilóta a szabályok értelmében öt rajthelyes büntetést kapott.
ápr. 3
14:29
Stuttgart: Jens Lehmann egy évet még marad a sváboknál (She)
A korábban már a visszavonulását fontolgató, de magát szezon közben meggondoló Jens Lehmann egy évvel meghosszabbította idén nyáron lejáró szerződését, így 2010 júniusáig még a Stuttgart játékosa marad.
ápr. 3
14:45
Póker: dán és orosz fiatallal erősített a Team PokerStars Pro (She)
Szinte nincs olyan pókerjátékos, akinek Peter Eastgate és Ivan Gyemidov neve ne egyből a tavalyi WSOP-t juttatná eszébe. A dán Eastgate minden idők legfiatalabb bajnoka lett World Series of Poker-főversenyen, amikor 22 éves korában – éppen az orosz Gyemidovot felülmúlva – besöpörte a győztesnek járó több mint 9 millió dolláros fődíjat. Most mindketten csatlakoztak a PokerStars profijainak népes…

Keresés