2009. április 3. péntek

ápr. 3
14:47
Formula-1: Hamilton bocsánatot kért, mert nem mondott igazat (She)
A címvédő Lewis Hamilton bocsánatot kért, amiért nem mondott igazat az Formula–1-es Ausztrál Nagydíjon történtekről.
ápr. 3
14:49
Liverpool: Gerrard ártatlannak vallotta magát a bíróságon (She)
Ártatlannak vallotta magát pénteken a bíróságon Steven Gerrard, az FC Liverpool válogatott futballistája, akit még decemberben, egy éjszakai klubban kitört verekedést követően vettek őrizetbe.
ápr. 3
14:51
Ökölvívás: Pacquiao megmérkőzne Juan Manuel Márquezzel (She)
A Fülöp-szigeteki Manny Pacquiao kijelentette, hogy bárhol, bármikor hajlandó megmérkőzni a mexikói Juan Manuel Márquezzel.
ápr. 3
14:53
Formula-1: feljelentőként a BMW is beszállt a diffúzor-ügybe (She)
A BMW Sauber-istálló vezetősége Sepangban közölte, hogy csatlakozott a Brawnt, a Toyotát és a Williamst korábban már feljelentő Ferrari, Red Bull és Renault istállókhoz, mégpedig az elsőként említett három csapat szabálytalan fenéklemeze miatt.
ápr. 3
15:03
Bundesliga: Hajnal Tamás csapattársa 2011-ig hosszabbított (She)
Egy évvel meghosszabbították a Borussia Dortmund kapusa, a német Marc Ziegler szerződését, aki így 2011-ig védhet még a Ruhr-vidéki gárdában.
ápr. 3
15:03
Vezérébe került a McLarennek Hamilton hazugsága (Blikk)
A címvédő Lewis Hamilton bocsánatot kért, amiért nem mondott igazat a Forma–1-es Ausztrál Nagydíjon történtekről. Mint mondta, a csapat utasításait követve hazudott. A botrány miatt repült a felbujtó, a csapat sportigazgatója.
ápr. 3
15:05
MOB: 47 millió forinttal csökken a szervezet működési költsége (She)
A tavalyi év sikeres marketingtevékenysége, valamint a Nemzetközi Olimpiai Bizottság vártnál nagyobb támogatása a záloga annak, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság a 2009-es évben nagyobb pénzügyi nehézségek nélkül működjék – hangzott el a MOB pénteki elnökségi ülésén.
ápr. 3
15:21
Kézilabda: Mikler Roland három évvel hosszabbított (She)
Mikler Roland három évvel meghosszabbította idén lejáró szerződését a Dunaferr férfi kézilabdacsapatával – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
ápr. 3
15:21
Nincsenek pénzügyi nehézségek a MOB-ban (Behaviour)
A tavalyi év sikeres marketingtevékenysége, valamint a Nemzetközi Olimpiai Bizottság vártnál nagyobb támogatása a záloga annak, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság a 2009-es évben komoly pénzügyi nehézségek nélkül működjék - hangzott el a MOB pénteki elnökségi ülésén.
ápr. 3
15:23
ZTE: fizettek a törökök a gaboni válogatott Roguy Meyéért (She)
A téli átigazolási időszakban a hazai élvonalbeli csapatok közül talán a ZTE járt a legjobban, hiszen sikerült jó pénzért eladnia Roguy Meyét. A gaboni válogatott csatárért a török Ankaraspor 300 ezer euró körüli összeget ígért fizetni, ám a teljes összeg jó ideig nem érkezett meg a ZTE számlájára.
ápr. 3
15:39
Olaszország: Bergkamp Van Bastenhez hasonlítja Ibrahimovicot (She)
Az Ajax, az Inter és az Arsenal korábbi holland támadója, Dennis Bergkamp az olasz La Gazetta dello Sportnak adott nyilatkozatában elmondta, véleménye szerint Zlatan Ibrahimovic képességeit tekintve Marco van Bastenhez mérhető.
ápr. 3
15:41
NB II: öt-hatezer nézőt várnak a jászberényiek a Fradi ellen (She)
Mint arról már korábban beszámoltunk, a NB II Keleti csoportjában megrendezendő Jászberényi SE–Ferencváros mérkőzést Vácon tartják vasárnap, és a jászberényiek egyik tulajdonosa, Váczi Gyula a 100% Fradinak adott nyilatkozatában elmondta, reményei szerint legalább öt-hatezer néző látogat majd ki a találkozóra.
ápr. 3
15:42
Polgár Zsófia magyar bajnokin játszik (Metropol)
Polgár Zsófia is asztalhoz ül vasárnap az Aquaprofit-Nagykanizsa színeiben a magyar sakk csapatbajnokság alapszakaszának utolsó előtti fordulójában.
ápr. 3
15:57
Sakk: Polgár Zsófia asztalhoz ül vasárnap a csapatbajnokságban (She)
Polgár Zsófia is asztalhoz ül vasárnap az Aquaprofit-Nagykanizsa színeiben a magyar sakk csapatbajnokság alapszakaszának utolsó előtti fordulójában.
ápr. 3
16:15
Labdarúgás: április 22-én Budapesten vendégszerepelhet a Milan (She)
Április 22-én egy olasz sztárcsapat lép pályára Budapesten a magyar ligaválogatott ellen.
ápr. 3
16:33
Labdarúgás: április 22-én Budapesten játszhat a Milan (She)
Április 22-én egy olasz sztárcsapat lép pályára Budapesten a magyar ligaválogatott ellen.
ápr. 3
16:51
Játékvezetés: Kassai Viktor FIFA-továbbképzésen vesz részt (She)
A FIFA és az UEFA egyaránt kiemelt figyelmet fordít a világversenyeken, nemzetközi tornákon szereplő játékvezetők és asszisztensek fizikai, szellemi felkészítésére. Ennek érdekében Kassai Viktor meghívót kapott Dél-Afrikába: június 2. és 5. között Pretoriában vesz részt a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség továbbképzésén, amelynek célja a 2010-es vb-re való ráhangolódás. Gaál Gyöngyi és Kulcsár Judit…
ápr. 3
16:54
Armstrong újra nyeregben (Metropol)
A 37 esztendős, három és fél éves kihagyás után visszatért kerekes múlt hétfőn bukott a kasztíliai körversenyen, törött kulcscsontját három nappal később az Egyesült Államokban egy 12 centis fémlemezzel és 12 csavarral rögzítették.
ápr. 3
17:09
Arsenal: Fabregas, Adebayor és Walcott is visszatér a pályára (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában (Premier League) szereplő Arsenal három meghatározó játékosa is felépült sérüléséből, és visszatér a szombati, Manchester City elleni mérkőzésre: Cesc Fabregasra, Emmanuel Adebayorra és Theo Walcottra is számíthat Arsene Wenger menedzser a hétvégén.
ápr. 3
17:27
Liverpool: Gerrard után Dirk Kuyt is aláírta új szerződését (She)
A Premier League-ben szereplő Liverpool újabb játékosával hosszabbított a pénteki nap folyamán: Steven Gerrard után a holland támadó, Dirk Kuyt is aláírta új kontraktusát, melynek értelmében 2012-ig lesz a Mersey-parti együttes játékosa.
ápr. 3
17:27
Budapestre látogat az A.C. Milan (Behaviour)
Április 22-én Budapesten lép pályára az AC Milan labdarúgócsapata - tudta meg az MTI.
ápr. 3
17:45
Bundesliga: Voronin és Friedrich is játszhat a Dortmund ellen (She)
Az Anglia elleni vb-selejtezőn orrtörést szenvedett Andrij Voronin és a húzódása miatt kihagyásra kényszerült Arne Friedrich is pályára léphet a Hertha BSC-ben a Borussia Dortmund elleni rangadón. Voroninnak speciális maszkot kell viselnie.
ápr. 3
17:45
"Nem először hazudnak, és előbb vagy utóbb meg kellett büntetni őket." (Behaviour)
A címvédő Lewis Hamilton bocsánatot kért, amiért nem mondott igazat az Forma-1-es Ausztrál Nagydíjon történtekről.
ápr. 3
17:47
Lyon: megsérült a listavezető francia válogatott középpályása (She)
A francia labdarúgó–bajnokság, a Ligue 1 listavezetője, az Olympique Lyon nem számíthat a hétvégén a 24-szeres francia válogatott Jérémy Toulalan játékára, miután a védekező középpályás megsérült a francia válogatott edzőtáborában.
ápr. 3
17:48
Budapesten játszik az AC Milan (Metropol)
A szervezőktől származó információ szerint a 2007-ben Bajnokok Ligája-győztes olasz sztárcsapat ellenfele a magyar ligaválogatott lesz, a találkozót pedig április 22-én a Puskás Ferenc Stadionban rendezik.
ápr. 3
17:49
Eredivisie: hosszabb pihenőre kényszerül Fehér Csaba (She)
Nyaksérv miatt négy-hathetes pihenőre kényszerül Fehér Csaba, a NAC Breda magyar légiósa. A rutinos labdarúgó sérülése miatt lemaradt a nemzeti csapat Albánia és Málta elleni selejtezőiről, és most úgy tűnik, a szezon hátralevő része is „elúszhat” számára.
ápr. 3
17:51
Real Madrid: Robben nem léphet pályára a Málaga ellen (She)
A Hollandia–Macedónia labdarúgó vb-selejtezőn megsérült Arjen Robben nem léphet pályára a Real Madridban a Málaga elleni spanyol élvonalbeli bajnokin.
ápr. 3
18:03
Birkózó Eb: Barka Emese az ötödik helyen végzett (She)
Barka Emese az ötödik helyen végzett a vilniusi birkózó Európa-bajnokság negyedik napján, pénteken.
ápr. 3
18:05
Skócia: leváltották a Rangers italozó és mutogató kapitányát (She)
Walter Smith, a skót Rangers labdarúgócsapatának menedzsere leváltotta sorozatos fegyelmezetlenségei miatt a csapatkapitányi posztról a klublegendának számító Barry Fergusont, ráadásul „bűntársával”, Allan McGregorral együtt kihagyta a keretből a Falkirk elleni bajnokiról.
ápr. 3
18:06
Hamilton bocsánatot kért (Metropol)
A McLaren-Mercedes pilótája elmondása szerint Dave Ryan sportigazgató utasításait követve tájékoztatta félre a versenybíróságot Jarno Trulli ügyében.
ápr. 3
18:39
Torna: Berki 15.475-öt kapott az Eb selejtezőjében (She)
Berki Krisztián jelenleg a harmadik helyen áll a milánói Európa-bajnokság lólengés-selejtezőjében - mindez azt is jelenti, hogy az UTE tornásza minden bizonnyal ott lesz a vasárnap délelőtti szerenkénti döntőben.
ápr. 3
18:57
Mű- és toronyugró Eb: nincs magyar döntős női egy méteren (She)
Egyik magyar résztvevőnek sem sikerült bejutnia a nyolcas döntőbe egy méteren a torinói mű- és toronyugró Európa-bajnokság harmadik versenynapján, pénteken.
ápr. 3
18:59
Vasas: Lázok János szerződését meghosszabbította a klub (She)
A Vasas élvonalbeli labdarúgó csapata egy évvel meghosszabbította Lázok János szerződését, akinek eredetileg a nyáron járt volna a szerződése.
ápr. 3
19:01
Hull City: Halmosi szerint két győzelem elég a bennmaradáshoz (She)
Halmosi Péter, az angol élvonalbeli Hull City magyar légiósa úgy véli, két győzelem elég lehet csapatának a Premier League-ben maradáshoz.
ápr. 3
19:15
Vb 2010: Podolski 5000 eurót fizet Ballack meglegyintéséért (She)
Ötezer eurós bírságot kell fizetnie Lukas Podolskinak, a német labdarúgó-válogatott csatárának, mivel a Wales elleni vb-selejtezőn meglegyintette a csapatkapitány Michael Ballackot.
ápr. 3
19:17
Soproni Liga: Bp. Honvéd-Győri ETO élőben az NSO-n! (She)
Kövesse figyelemmel a labdarúgó Soproni Liga 21. fordulójának nyitómérkőzését, a Bp. Honvéd–Győri ETO találkozót a Nemzeti Sport Online-on!
ápr. 3
19:33
Bundesliga: Jens Lehmann hosszabbított a VfB Stuttgarttal (She)
A német labdarúgó-bajnokságban, a Bundesligában szereplő VfB Stuttgart hosszabbított a kapusával, Jens Lehmannal. A 39 éves hálóőr 2010 nyaráig írt alá.
ápr. 3
19:51
"Az ország szégyene lenne, ha meghiúsulna a Balatonring megépítése" (Infostart)
Magyarország nagy szégyene lenne, ha meghiúsulna a Balatonring megépítése - mondta az InfoRádiónak a projekt kivitelezésében főszerepet betöltő spanyol cég, a Grupo Milton elnöke. Kovács Bence János arról is beszélt, hogy az általa irányított társaság ebben az évben nagyjából másfél millió eurót költ Talmácsi Gábor támogatására a Balatonring Teamen keresztül.
ápr. 3
19:51
Női kosárlabda Euroliga: Taurasi repítette fináléba Rátgéber csapatát (She)
A szenzációs formában játszó, 33 pontot szóró Diana Taurasi vezetésével megérdemelten jutott döntőbe a Szpartak Moszkva a nagy rivális UMMC Jekatyerinburg ellen a női kosárlabda Euroligában. A final four első elődöntőjét Rátgéber László csapata 83–74-re nyerte meg, a másik elődöntőben az MKB-Euroleasing a házigazda Halcón Avenidával mérkőzik meg 20.30-tól.
ápr. 3
19:53
Kosárlabda Euroliga: Moszkva - Jekatyerinburg 83-74 (Infostart)
Elsőként a Rátgéber László irányította Szpartak Moszkva jutott be a női kosárlabda Euroliga fináléjába, miután a salamancai négyes döntő pénteki nyitómérkőzésén 83-74-re nyert a Jekatyerinburg ellen.
ápr. 3
19:53
Portugál-rali: Mikko Hirvonen áll az élen az első nap után (She)
A finn Mikko Hirvonen vezet a Portugál-rali első hivatalos napja után (csütörtökön csak a nyitó szuperspeciálisra került sor az algarvei stadionban) Dani Sordo és Sébastien Loeb előtt.
ápr. 3
20:09
Férfi kézilabda NB I: 15 góllal verte a Dunaferr a Debrecent (She)
A férfi kézilabda NB I 24. fordulójának pénteki mérkőzésén a Dunaferr SE hazai pályán 33–18-ra verte a DKSE-Airport Debrecent.
ápr. 3
20:11
Bundesliga 2: Lőwék nyertek, Torghelléék ikszeltek (She)
A Torghelle Sándor-Szabics Imre csatárduóval felálló FC Augsburg döntetlenezett, a Stieber Zoltánt pályára küldő Koblenz viszont kikapott a német labdarúgó másodosztály 26. fordulójának pénteki mérkőzésein. A Mainz duisburgi győzelmével feljött a második helyre a tabellán, Lőw Zsolt végig pályán volt a vendégcsapatban. Szabics Imrét a 60. percben lecserélte edzője, Torghelle és Stieber végig…
ápr. 3
20:27
Visszatérne Angliába a Mexikóban menesztett sztáredző (Infostart)
Menesztették Sven-Göran Erikssont a mexikói labdarúgó-válogatott éléről.
ápr. 3
20:27
Internazionale: Adriano még nem jött vissza a vb-selejtezőkről (She)
Mondhatni „szokás szerint” késve érkezik haza Adriano a brazil labdarúgó-válogatott vb-selejtezőiről, így az Internazionale csatárára pénzbírság várhat.
ápr. 3
20:29
Jégkorong: Magyarország-Finnország 0-6 (Infostart)
A magyar jégkorong-válogatott 6-0-ra kikapott a finn csapattól világbajnoki felkészülési mérkőzésen pénteken, Miskolcon.
ápr. 3
20:29
Jégkorong: Miskolcon hatgólos győzelmet arattak a finnek (She)
A magyar jégkorong-válogatott felkészülési mérkőzésen a csütörtöki bravúr után, Miskolcon 6–0-ra kikapott Finnország ellen, a találkozó legjobbja a vendégek balszélsője, Kalle Kerman volt, aki egymaga három gólt szerzett.
ápr. 3
20:45
Torna: nincs magyar a férfi összetett fináléban az Eb-n (She)
Hetrovics Marcell és Hidvégi Vid nem került be az egyéni összetett verseny 24-es fináléjába a milánói Európa-bajnokságon. Hetrovics a 25., Hidvégi a 26. helyen végzett.
ápr. 3
20:47
Olaszország: Észak-Írország és Új-Zéland ellen készül a válogatott (She)
Június 6-án Észak-Írország, 10-én Új-Zéland ellen játszik felkészülési mérkőzést az olasz labdarúgó-válogatott.
ápr. 3
21:03
Férfi kézilabda NB I: a Tatabánya magabiztosan győzött otthon (She)
A férfi kézilabda NB I 24. fordulójának második pénteki mérkőzésén a Tatabánya Carbonex 30–24-re legyőzte a Budapest Bank Kecskemétet.

Keresés