2009. április 3. péntek

ápr. 3
21:03
Euroliga négyes döntő - Rátgéberék a fináléban (Behaviour)
Elsőként a Rátgéber László vezette címvédő Szpartak Moszkva jutott a női kosárlabda Euroliga fináléjába Salamancában, miután a pénteki első elődöntőben remek hajrával legyőzte az ugyancsak orosz Jekatyerinburgot.
ápr. 3
21:05
Soproni Liga: nem bírt egymással a Bp. Honvéd és a Győri ETO (She)
A Honvéd Győrt fogadta a Soproni Liga 21. fordulójának nyitó mérkőzésén. Bár a vendégeknek több helyzetük volt, de a csapatok nem találtak a kapuba.
ápr. 3
21:06
Simán nyertek a finnek Miskolcon (Metropol)
A két válogatott csütörtökön is találkozott egymással - története során először -, akkor a magyarok büntetőkkel nyertek 4-3-ra.
ápr. 3
21:21
Tenisz: Djokovics három szettben legyőzte Federert és döntős (She)
A Miamiban zajló tenisztorna férfi egyesének elődöntőjében a harmadik helyen kiemelt, szerb Novak Djokovics 3:6, 6:2, 6:3-ra legyőzte a torna második kiemeltjét, a korábbi világelső, svájci Roger Federert, így döntőbe jutott.
ápr. 3
21:21
Nagyon kikaptunk a finn válogatottól (Behaviour)
A magyar jégkorong-válogatott 6-0-ra kikapott a finn csapattól világbajnoki felkészülési mérkőzésen pénteken, Miskolcon.
ápr. 3
21:24
A Forma-1 és a papsajt (Metropol)
A Brawn GP az évad első futamán szinte állva hagyta a riválisokat, ami a Semmibe vezető boxutcából végül mégis a mezőny után kanyarodó, a Honda poraiból újjáéledő csapattól tényleg történelmi tett volt – ahogy erre Button utalt is az Ausztrál Nagydíj leintését követően a csapatrádión keresztül.
ápr. 3
21:39
Férfi kosárlabda NB I: szoros meccsen győzött a Kaposvár (She)
Nagyon közel állt az EnterNet-NTE Hegyvidék ahhoz, hogy megszerezze első győzelmét a 2008–09-es férfi kosárlabda NB I-ben, de végül négy ponttal kikapott a Kaposvártól az egyetlen pénteki mérkőzésen.
ápr. 3
22:00
Nem született gól Kispesten (Metropol)
Gólnélküli döntetlent hozott a házigazda Budapest Honvéd és a Győr összecsapása, a labdarúgó Soproni Liga 21. fordulójának péntek esti nyitómérkőzése.
ápr. 3
22:15
Torna: Berki lólengésben döntőbe jutott a milánói Eb-n (She)
Berki Krisztián a negyedik helyen bejutott a lólengés fináléjába a tornászok milánói Európa-bajnokságán, az pedig csak egy hajszálon múlt, hogy Hetrovics Marcell és Hídvégi Vid bekerüljön az egyéni összetett döntőbe.
ápr. 3
22:33
Női kosárlabda Euroliga: nem sikerült a bravúr a Sopronnak (She)
Nem sikerült a hatalmas bravúr: bár az MKB-Euroleasing Sopron szívósan tartotta magát a Halcón Avenida Salamanca ellen a női kosárlabda Euroliga final four második elődöntőjében, a jobban dobó házigazdák végül 85–78-ra diadalmaskodtak, így ők játsszák a finálét Rátgéber László csapatával, a Szpartak Moszkvával. A Sopron a 3. helyért a Jekatyerinburggal csap össze.
ápr. 3
22:33
Kosárlabda Euroliga - Salamanca-Sopron 85-78 (Behaviour)
A bronzéremért mérkőzhet vasárnap az MKB-Euroleasing Sopron a női kosárlabda Euroligában, miután a salamancai négyes döntő pénteki második mérkőzésén 85-78-ra kikapott a házigazdák együttesétől.
ápr. 3
22:35
Bundesliga: a Schalke bielefeldi győzelmével már a hetedik (She)
A Bundesliga 26. fordulójának pénteki mérkőzésén az Arminia Bielefeld fogadta a Schalke 04-et, a vendégek Jeferson Farfán első félidőben szerzett góljával nyertek, így feljöttek a hetedik helyre a tabellán.
ápr. 3
22:51
Eredivisie: Babosék otthon játszottak döntetlent a Twentével (She)
A holland labdarúgó bajnokság, az Eredivisie 29. fordulójának pénteki mérkőzésén a Babos Gáborral a kapuban felálló NEC Nijmegen hazai pályán 1–1-es döntetlen játszott a bajnokság második helyezettjével, a FC Twentével.
ápr. 3
22:54
Raikkönené a második gyakorlás (Metropol)
Kimi Raikkönen, a Ferrari finn pilótája érte el a legjobb időt a Forma-1-es Malajziai Nagydíj második szabadedzésén, pénteken.
ápr. 3
23:09
Mexikó: az Atlético Madrid volt edzője lett a kapitány (She)
Az Atlético Madrid volt edzőjét, Javier Aguirrét nevezte ki szövetségi kapitánynak a Sven-Göran Erikssont csütörtökön menesztő Mexikói Labdarúgó-szövetség.
ápr. 3
23:11
Ausztria: Korsós György betalált, de a „kis violák” kikaptak (She)
2–1-es vereséget szenvedett az Austria Wien második csapata az osztrák másodosztályú labdarúgó-bajnokságban a Leobentől. A „kis violák” szépítő gólját a bécsi csapat magyar kapitánya, Korsós György szerezte büntetőből. Az Austria amatőrjei a 6. helyen állnak a tabellán.
ápr. 3
23:12
A bronzért küzdhet a Sopron (Metropol)
A bronzéremért küzdhet az MKB-Euroleasing Sopron a női kosárlabda Euroliga négyes döntőjében, miután a pénteki második elődöntőben hét ponttal kikapott a házigazda Salamancától.
ápr. 3
23:13
NHL: sikeres csuklóműtéten van túl Vincent Lecavalier (She)
Az NHL-ben szereplő Tampa Bay Lightning csapatkapitánya, a 28 éves Vincent Lecavalier sikeres artroszkópos csuklóműtéten esett át, amelynek következtében ki kell hagynia a szezon hátralevő részét.
ápr. 3
23:27
NBA: Iverson hátproblémákkal kidőlt, már nem játszik a szezonban (She)
Az NBA-ben szereplő Detroit Pistons pénteki bejelentése alapján Allen Iverson hátproblémái miatt kénytelen lesz kihagyni együttesének a 2008–09-es szezonból még hátralévő mérkőzéseit.

Keresés